Miten voin lukea poikaystäväni's Tekstiviestejä koskematta hänen puhelimeensa?

Miten voin lukea poikaystäväni tekstiviestejä koskematta hänen puhelimeensa?

Parisuhteessa elävät ihmiset pettävät todennäköisemmin, jos heidän kumppaninsa ei täytä heidän fyysisiä, emotionaalisia tai seksuaalisia toiveitaan. Valitettavasti uskottomuustapaukset ovat kasvussa GenZ-väestön keskuudessa. Jos epäilet, että rakkaallasi on suhde, voi auttaa poikaystävän tekstiviestien tarkistaminen ja hänen sähköpostiensa seuraaminen.

Luottamus on onnistuneen suhteen keskeinen osatekijä. Kumppanisi voi kuitenkin alkaa osoittaa tiettyjä käyttäytymismuutoksia, jotka saattavat saada sinut epäilemään, rakastaako hän sinua vielä todella. Hän saattaa esimerkiksi päivittää koko vaatekaappinsa ja alkaa käydä kuntosalilla yrittäessään kosiskella salaista ihastustaan.

Lue, miten voit nähdä poikaystäväni tekstiviestit hänen tietämättään.

Sisällysluettelo

Miten Phonsee voi auttaa minua?

Phonsee

Phonsee on luotettava seurantasovellus, joka tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman seurantaominaisuuksia. Tämä vakoilusovellus voi auttaa sinua näkemään, kenelle poikaystäväni tekstailee. iPhone tai Androidia herättämättä hänen epäilyksiään.

Joitakin Phonsee:n suosituimpia ominaisuuksia ovat:

 • GPS-paikannuslaite. Tämä sovellus voi hienovaraisesti seurata kohdelaitteesi sijaintia reaaliajassa ja paljastaa poikaystäväsi olinpaikan koko päivän ajan.
 • SMS-monitori. Kenelle hän siis tekstaa aina kun hän on puhelimessa? Phonsee on varustettu tehokkaalla tekstiviestiseurannalla, joka tarjoaa lintuperspektiivin kaikista hänen lähettämistään ja vastaanottamistaan viesteistä. Se on itse asiassa paras tapa vakoilla poikaystäväsi tekstiviestejä.
 • Pikaviestimien seurantalaite. Phonsee:n avulla voit myös tarkastella kumppanisi sosiaalisen median keskusteluviestejä. Vaikuttavaa on, että se voi seurata yli 16 pikaviestisovellusta, kuten WhatsAppia, Instagramia, Facebook Messenger, Telegram, Kik, Line ja Tinder.
 • Geofencing-työkalu. Tämän ominaisuuden avulla voit asettaa kartalle "turvallisia" ja "vaarallisia" alueita. Aina kun poikaystäväsi menee vaaravyöhykkeelle tai poistuu turvavyöhykkeeltä, saat välittömästi ilmoituksen sähköpostitse.
 • Keylogger. Tässä sovelluksessa on sisäänrakennettu näppäinlukija, joka tallentaa kaiken, mitä kohdekäyttäjäsi kirjoittaa laitteellaan. Se voi kerätä elintärkeitä tietoja, kuten poikaystäväsi tilitiedot, lähtevät viestit, laitteen salasanat ja paljon muuta.
 • Screenrecorder. Jos haluat saada poikaystäväni tekstiviestit hänen tietämättään, Phonsee:n screenrecorder voi auttaa. Tämä ominaisuus ottaa säännöllisin väliajoin kuvakaappauksia kohdelaitteesta ja tallentaa ne ohjauspaneeliin. Voit tarkastella kumppanisi lähetettyjä, vastaanotettuja ja poistettuja viestejä kätevästi puhelimestasi käsin.
 • Puhelulokin seurantalaite. Jos haluat tietää, kenelle poikaystäväsi soittaa eniten, Phonsee voi auttaa. Tämä sovellus paljastaa kohdekäyttäjän puhelujen historian, mukaan lukien vastaanottajan tiedot ja aikaleimat, ja auttaa sinua selvittämään, pettääkö hän sinua.
 • Gallerian katseluohjelma. Voit myös kurkistaa heidän galleriaansa käyttämällä Phonsee. Tämän ominaisuuden avulla näet kaikki heidän puhelimeensa tallennetut valokuvat ja videot. Jos hänen laitteessaan on kuvia muista naisista, löydät ne varmasti.
 • Selaushistorian tarkistusohjelma. Oppiminen miten hakata poikaystäväsi tekstiviestejä käyttäen Phonsee tulee valikoima etuja. Voit jopa käyttää tätä vakoilusovellus tarkistaa hänen selainhistoriansa ja saada selville, mitä verkkosivustoja hän usein käyttää.
 • Kalenteri aktiviteettien seurantalaite. Aikooko kumppanisi tavata salaisen rakastajattarensa viikonlopun aikana? Phonsee paljastaa kaikki tapahtumat, jotka hän on merkinnyt kalenteriinsa, joten voit olla askeleen edellä häntä.

Näiden ominaisuuksien lisäksi Phonsee:ssä on muun muassa sähköpostiseuranta, sovellusten esto, kirjanmerkkien tarkistus, Wi-Fi-seuranta. Se on yksi parhaista sovelluksista nähdäksesi, kenelle poikaystäväsi tekstailee.

banneri

Phonsee:n asentaminen ja käytön aloittaminen

Tässä on vaiheittainen opas siitä, miten voit asentaa ja käyttää Phonsee:tä nähdäksesi, kenelle poikaystäväni lähettää tekstiviestejä ilman hänen puhelintaan:

 • Siirry Phonsee-sivustolle ja luo henkilökohtainen tili.
 • Valitse seurattavan laitteen tyyppi: joko Android tai iOS.
 • Valitse haluamasi tilaussuunnitelma käytettävissä olevasta luettelosta
 • Suorita kassaprosessi loppuun valitsemallasi maksutavalla.
 • Ota kohdelaite, käynnistä Play Store ja poista "Play Protect" käytöstä.
 • Avaa Google Chrome ja liitä ohjatun asennusohjelman antama linkki Phonsee:n asentamiseksi.
 • Napsauta Captcha-suojauksen valintaruutua ja valitse "Lataa".
 • Näytön alareunaan saattaa ilmestyä kehote. Klikkaa Avaa > Asetukset > Salli tästä lähteestä ja palata takaisin
 • Napsauta "Seuraava" ja odota, että Phonsee latautuu, ennen kuin napsautat "Avaa".
 • Asenna sovellus napsauttamalla Salli kaikki ponnahdusikkunat ja noudata kaikkia ohjatun toiminnon ohjeita tarkasti
 • Napauta "Suorita asennus loppuun" ja aloita poikaystäväsi puhelimen seuranta Phonsee:n avulla.

Muita menetelmiä, joita voit kokeilla

Sen lisäksi, että käytät Phonsee:tä poikaystäväni tekstiviestien lukemiseen ilman hänen puhelintaan, on useita vaihtoehtoja, joita voit käyttää vakoilemaan häntä. Näitä ovat mm:

1.   Pyydä hänen lupaansa suoraan

Suoraviivaisin tapa tarkistaa hänen chat-viestinsä olisi pyytää hänen puhelintaan ja käydä se huolellisesti läpi. Jos hän suostuu, olet onnekas.

Varmista, että katsot hänen sosiaalisen median tilinsä, tekstiviestit, gallerian, sähköpostit ja roskakorin, ennen kuin annat hänelle laitteen takaisin.

Plussaa

 • Tämä menetelmä on ilmainen, koska se ei maksa sinulle senttiäkään.
 • Se on helppo toteuttaa
 • Saat tilaisuuden tutkia hitaasti hänen puhelintaan ja vahvistaa epäilyksesi, -

Miinukset

 • On suuri riski rikkoa hänen luottamuksensa -
 • Poikaystäväsi saattaa kieltäytyä antamasta puhelintaan ja lisätä ahdistustasi.
 • Tämä tekniikka voi aiheuttaa repeämän suhteeseenne...

2.   Palkkaa pätevä tutkija

Jos sinulla on tarpeeksi resursseja, miksi et palkkaisi koulutettua hakkeria auttamaan sinua saamaan todisteita hänen uskottomuudestaan? Toki se kuulostaa melko riskialttiilta, mutta palkinnot ovat varmasti sen arvoisia.

Ammattilaisetsivät eivät ole halpoja. Heidän tarjoamansa palvelut voivat kuitenkin auttaa sinua selvittämään, pettääkö poikaystäväsi sinua vai ei. Sen lisäksi, että yksityisetsiväsi jäljittää hänen ajoneuvoaan ja ottaa vihjailevia kuvia hänestä muiden naisten kanssa, hän tekee myös syvällisen verkkohaun tarkistaakseen, käyttääkö hän deittisivustoja, kuten Tinderiä.

Plussaa

 • Keräät tarpeeksi todisteita, jotta voit kohdata hänet
 • Se on suhteellisen hienovarainen

Miinukset

 • Varaudu maksamaan paljon PI-palveluista.
 • Etsivä voi helposti huijata sinua
 • Menestys tämän menetelmän riippuu yksinomaan palkattu etsiväsi

3.   Ota yhteyttä verkostopalveluntarjoajaan

Verkko-operaattorit säilyttävät yleensä tiedot asiakkaidensa tekstiviesteistä vähintään 90 päivän ajan. Jos tiedät poikaystäväsi kirjautumistiedot, voit ottaa yhteyttä AT&T:hen, Sprintiin tai tiettyyn verkko-operaattoriin, jonka palveluntarjoaja hän on tilannut, ja pyytää pääsyä hänen viesteihinsä.

Poikaystäväsi tekstiviestien tarkistaminen ilmaiseksi Androidilla saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta se on itse asiassa melko helppoa, jos sinulla on oikeat työkalut. Tämä menetelmä voi olla kätevä, jos sinulla on hänen tarkat operaattoritietonsa.

Plussaa

 • Tämä menetelmä on täysin ilmainen
 • Saat yksityisen pääsyn hänen tekstiviesteihinsä joksikin aikaa.

Miinukset

 • Sinun on tiedettävä poikaystäväsi operaattoritilin salasana, jotta tämä tekniikka toimisi.
 • Se on työlästä ja aikaa vievää.
 • Et ehkä saa kaikkia tarvitsemiasi tietoja

Mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi?

tyttö, jolla on ongelmia

Selasit siis hänen puhelintaan ja löysit jotain epämiellyttävää. Mitä seuraavaksi? Keskustellaanpa muutamista hyvistä vinkeistä, joita kannattaa noudattaa, kun näet sopimatonta sisältöä poikaystäväsi puhelimessa.

1.   Pysy rauhallisena

On tärkeää välttää ylireagoimista, jos huomaat hänen huijaavan tai pelaavan kaikki rahasi. Sen sijaan, että aloittaisit kiihkeän keskustelun hänen kanssaan, voisit lähteä kävelylle tai harrastaa jotakin toimintaa, joka rauhoittaa hermojasi. Jos annat tunteidesi viedä voiton, tilanne vain pahenee ja sinusta tulee katkerampi kuin olet jo ennestään. Meditaatio ja mindfulness voivat auttaa rauhoittamaan hermojasi ja toimimaan selvemmin.

2.   Kohdata hänet todisteiden kanssa

Kun olet päässyt oikeisiin ajatuksiin, puhu hänelle tiukasti kaikkien keräämäsi todisteiden kanssa. Älä puhu töykeästi tai vihaisesti. Sen sijaan kerro vain todisteet ja kerro hänelle, että olet tietoinen siitä, mistä on kyse. Anna hänelle aikaa vastata ja ole hyvin tarkkaavainen sen suhteen, mitä hän sanoo seuraavaksi.

3.   Arvioi hänen reaktionsa ja vastaa asianmukaisesti

Tapa, jolla poikaystäväsi reagoi paljastukseesi, auttaa sinua löytämään seuraavan toimintatavan. Jos hän muuttuu aggressiiviseksi ja alkaa syyttää sinua uskottomuudestaan tai uhkapelitottumuksestaan, ota askel taaksepäin ja yritä ymmärtää, että hänen puolustusreaktionsa taustalla saattaa olla pelko, häpeä ja järkytys.

Mutta jos hän on katuvainen ja pyytää anteeksi, anna hänelle mahdollisuus selittää. Vasta kun olet kuullut hänen tarinansa, voit päättää, annatko hänelle toisen mahdollisuuden vai lopetatko.

4.   Hakeudu ammattiapuun

Jos päätätte yrittää parisuhdettanne uudelleen, ilmoittautukaa pariterapiakursseille. Sertifioidulta parisuhdeneuvojalta saamasi oivallukset auttavat sinua rakentamaan uudelleen luottamuksen, kiintymyksen ja ystävyyden paremman puoliskosi kanssa.

Aika tikissä säästää yhdeksän. Jos opit selvittämään, kenen kanssa poikaystäväsi tekstailee, voit itse asiassa nuorentaa suhdettanne ja tehdä siitä vahvemman kuin koskaan ennen.

5.   Opi rakentamaan suhteesi uudelleen

Usein sanotaan, että tuhannen kilometrin matka alkaa yhdestä askeleesta. Hauraan suhteesi kehittäminen alusta alkaen vie kuukausia, joten ole kärsivällinen ja nauti prosessista.

Jos jatkat rakkautesi kastelua, se kukkii pian joksikin uskomattoman kauniiksi. Muista vain antaa itsellesi aikaa äläkä kiirehdi asioita. Muista, että ansaitset uskollisen miehen, joka todella arvostaa sinua.

Usein kysytyt kysymykset

Onko laillista vakoilla poikaystäväni tekstiviestejä?

Kumppanisi puhelimen tutkiminen ja hänen viestiensä lukeminen on laillista vain, jos saat ensin hänen suostumuksensa. Suosittelemme vahvasti, että pyydät poikaystäväsi suostumuksen, ennen kuin selaat hänen yksityisiä keskustelujaan. On kuitenkin edelleen laillista jäljittää toisen puhelinta, jos se kuuluu sinulle.

Mitä seurauksia hänen viestiensä lukemisesta voisi olla?

Jos poikaystäväsi saa tietää, että olet vakoillut häntä ja tarkistanut hänen tekstiviestinsä, hän saattaa menettää kaiken luottamuksensa sinuun. Hän voi myös ilmoittaa sinusta viranomaisille laittomasta hänen laitteensa jäljittämisestä, jos olet tehnyt sitä hänen selkänsä takana. Siksi suosittelemme käyttämään Phonsee:n kaltaista hienovaraista sovellusta kaikkiin vakoilutoimintoihin.

Voinko nähdä hänen poistetut viestinsä?

Jos olet kiinnostunut katsomaan hänen katoavia viestejään, voi olla hyödyllistä käyttää luotettavaa valvontasovellusta, kuten Phonsee:tä. Tällainen ohjelmisto sisältää erilaisia ominaisuuksia, kuten kuvanauhuri ja pikaviestimien seurantalaite jotka kaappaavat ja tallentavat viestit ennen kuin kohdekäyttäjä katoaa tai poistaa ne.
Sen lisäksi, että voit tarkastella kaikkia hänen poistamiaan viestejä, Phonsee voi myös tallentaa hänen ympäristöään ja seurata hänen olinpaikkaansa tehokkaiden ominaisuuksiensa avulla.

Mitä muuta minun pitäisi seurata kuin hänen viestejään?

On monia asioita, joita sinun pitäisi seurata. Voit esimerkiksi seurata hänen reaaliaikaista sijaintiaan, jotta voit arvioida hänen liikkumistaan koko päivän ajan. Miehet ovat myös tunnettuja siitä, että he käyttävät sähköpostitilit huijata.
Hänen puhelulokit ja yhteystietoluettelo voi myös antaa vihjeitä siitä, kenen kanssa hän puhuu usein. Hänen kalenteri voi paljastaa kaikki tulevat suunnitelmansa, mukaan lukien tapaamiset salaisen rakastajattarensa kanssa. Hänen galleria valottaa, mitkä naiset lähettävät hänelle alastonkuvia. Hänen asennetut sovellukset voi kertoa, käyttääkö hän Badoon kaltaisia deittisovelluksia flirttaillakseen naisten kanssa.
Käyttämällä erityistä all-in-one-seurantasovellusta, kuten Phonsee:tä, voit seurata kaikkia näitä elintärkeitä asioita erittäin helposti.

Lue myös : 4 parasta menetelmää matkapuhelinnumeron sijaintihistorian seuraamiseen

Päätelmä

On tärkeää oppia näkemään poikaystäväsi tekstiviestit hänen tietämättään, jos epäilet, että hänellä on suhde. Valitettavasti jotkut miehet saattavat seurustella useiden naisten kanssa etsiessään epätoivoisesti vahvistusta ja seuraa. Toiset taas yksinkertaisesti rakastavat takaa-ajon jännitystä.

Oli miten oli, ansaitset jonkun, joka arvostaa sinua syvästi ja rakastaa sinua monin eri tavoin. Paljon tutkimuksia tehtyämme olemme löytäneet Phonsee:n parhaaksi sovellukseksi poikaystäväsi tekstiviestien tarkistamiseen.

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *