Cum pot să citesc mesajele text ale prietenului meu fără să-i ating telefonul

Află cu cine vorbește iubitul tău fără să-i atingi telefonul?

Persoanele aflate într-o relație sunt mai predispuse să înșele dacă partenerii lor nu le satisfac dorințele fizice, emoționale sau sexuale. Din păcate, cazurile de infidelitate sunt în creștere în rândul populației GenZ. Dacă ai suspiciuni că iubitul tău are o aventură, atunci ar putea fi de ajutor să verifici mesajele text ale iubitului și să-i monitorizezi e-mailurile.

Încrederea este un ingredient cheie al unei relații de succes. Cu toate acestea, partenerul tău ar putea începe să manifeste anumite schimbări de comportament care te-ar putea face să te întrebi dacă te mai iubește cu adevărat. De exemplu, ar putea să-și modernizeze întreaga garderobă și să înceapă să meargă la sală în încercarea de a-și cuceri iubita secretă.

Citește mai departe pentru a afla cum poți vedea mesajele text ale iubitului meu fără ca el să știe.

Cuprins

Cum mă poate ajuta Phonsee?

Phonsee

Phonsee este o aplicație de urmărire fiabilă, care oferă utilizatorilor o selecție vastă de funcții de monitorizare. Această aplicație de spionaj vă poate ajuta să vedeți cui îi trimite prietenul meu mesaje pe iPhone sau Android, fără a-i trezi suspiciuni.

Unele dintre cele mai populare caracteristici ale Phonsee includ:

 • Localizator de locație GPS. Această aplicație poate urmări în mod discret locația dispozitivului țintă în timp real, dezvăluind unde se află prietenul tău pe parcursul zilei.
 • Monitor SMS. Deci, cui îi trimite mesaje de fiecare dată când vorbește la telefon? Phonsee este echipat cu un sistem puternic de urmărire a SMS-urilor care oferă o imagine de ansamblu a tuturor mesajelor trimise și primite. Este, de fapt, cea mai bună modalitate de a spiona mesajele text ale prietenului tău.
 • Urmărirea mesagerilor instantanee. Phonsee vă permite, de asemenea, să vizualizați mesajele de chat de pe rețelele de socializare ale partenerului dumneavoastră. În mod impresionant, poate urmări mai mult de 16 aplicații de mesagerie instantanee, inclusiv WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, Telegram, Kik, Line și Tinder.
 • Instrument de geofencing. Această funcție vă permite să stabiliți zone "sigure" și "periculoase" pe o hartă. De fiecare dată când prietenul dvs. intră într-o zonă periculoasă sau iese din zona sigură, sunteți notificat imediat prin e-mail.
 • Keylogger. Această aplicație are un keylogger încorporat care înregistrează tot ceea ce utilizatorul țintă tastează pe dispozitivul său. Poate colecta date vitale, cum ar fi datele de identificare ale contului prietenului dvs., mesajele de ieșire, codurile de acces ale dispozitivului și multe altele.
 • Screenrecorder. Dacă doriți să obțineți mesajele text ale prietenului meu fără ca el să știe, Phonsee's screenrecorder vă poate ajuta. Această funcție face capturi de ecran ale dispozitivului țintă la intervale regulate și le stochează în panoul de control. Puteți vizualiza în mod convenabil mesajele trimise, primite și șterse ale partenerului dvs. din confortul telefonului dvs.
 • Urmărirea jurnalului de apeluri. Dacă ești curioasă să afli pe cine sună cel mai des prietenul tău, Phonsee te poate ajuta. Această aplicație dezvăluie istoricul apelurilor utilizatorului țintă, inclusiv detaliile destinatarului și marcajele de timp, pentru a vă ajuta să descoperiți dacă acesta vă înșală sau nu.
 • Vizor de galerie. Puteți, de asemenea, să aruncați o privire în galeria lor folosind Phonsee. Această funcție vă permite să vedeți toate fotografiile și videoclipurile salvate în telefonul lor. Dacă are poze cu alte femei în interiorul dispozitivului său, le veți găsi cu siguranță.
 • Verificator istoric de navigare. Învățarea modului de a sparge mesajele text ale prietenului tău folosind Phonsee vine cu o serie de beneficii. Puteți chiar să folosiți acest aplicație de spionaj pentru a-i verifica istoricul browserului și a afla ce site-uri web frecventează frecvent.
 • Calendarul activităților tracker. Partenerul tău plănuiește să se întâlnească cu amanta lui clandestină în weekend? Phonsee vă dezvăluie toate evenimentele pe care acesta și le-a înregistrat în calendar, permițându-vă să fiți cu un pas înaintea lui.

În afară de aceste caracteristici, Phonsee vine cu un tracker de e-mail, blocator de aplicații, verificator de marcaje, tracker Wi-Fi și multe altele. Este una dintre cele mai bune aplicații pentru a vedea cui îi trimite mesaje prietenul tău.

banner

Cum să instalați și să începeți să utilizați Phonsee

Iată un ghid pas cu pas despre cum puteți instala și utiliza Phonsee pentru a vedea cui îi trimite mesaje prietenul meu fără telefon:

 • Vizitați site-ul Phonsee și creați-vă un cont personal.
 • Selectați tipul de dispozitiv care urmează să fie monitorizat: fie Android, fie iOS
 • Alegeți planul de abonament preferat din lista disponibilă
 • Finalizați procesul de plată folosind metoda de plată aleasă de dvs.
 • Luați dispozitivul țintă, lansați Play Store și dezactivați "Play Protect"
 • Deschideți Google Chrome și inserați linkul furnizat de asistentul pentru a instala Phonsee
 • Faceți clic pe caseta de verificare a securității Captcha și selectați "Descărcare"
 • Este posibil să apară o solicitare în partea de jos a ecranului. Faceți clic pe Deschideți > Setări > Permiteți din această sursă și să ne întoarcem
 • Faceți clic pe "Next" și așteptați ca Phonsee să se descarce înainte de a face clic pe "Open".
 • Pentru a instala aplicația, faceți clic pe Permiteți pe toate pop-up-urile și urmați cu atenție toate instrucțiunile expertului
 • Atingeți "Completați instalarea" și începeți să monitorizați telefonul prietenului dvs. folosind Phonsee

Alte metode pe care le puteți încerca

În afară de utilizarea Phonsee pentru a citi mesajele text ale iubitului meu fără a avea telefonul său, există mai multe alternative pe care le puteți utiliza pentru a-l spiona. Acestea includ:

1.   Cereți permisiunea Lui direct

Cea mai simplă metodă de a-i verifica mesajele de pe chat ar fi să îi cereți telefonul și să îl parcurgeți cu atenție. Dacă este de acord, atunci vei avea noroc.

Asigurați-vă că îi vedeți conturile de social media, SMS-urile, galeria, e-mailurile și coșul de reciclare înainte de a-i da înapoi dispozitivul.

Pro

 • Această metodă este gratuită, deoarece nu te va costa niciun ban.
 • Este ușor de implementat
 • Vei avea șansa de a-i cerceta încet telefonul și de a-ți confirma suspiciunile.

Contra

 • Există un risc ridicat de a-i încălca încrederea.
 • Prietenul tău ar putea refuza să îți pună la dispoziție telefonul și îți sporește anxietatea
 • Această tehnică ar putea provoca o ruptură în relația voastră

2.   Angajați un investigator competent

Dacă ești înzestrată cu suficiente resurse, de ce să nu angajezi un hacker calificat care să te ajute să obții dovezi ale infidelității lui? Sigur, sună destul de riscant, dar recompensele vor merita cu siguranță.

Detectivii profesioniști nu sunt ieftini. Cu toate acestea, serviciile pe care le oferă vă pot ajuta să descoperiți dacă iubitul dvs. vă înșeală sau nu. În afară de a-i urmări vehiculul și de a-i face poze sugestive cu alte doamne, detectivul tău privat va efectua, de asemenea, o căutare profundă pe internet pentru a verifica dacă folosește site-uri de întâlniri precum Tinder.

Pro

 • Vei aduna destule dovezi pentru a-l confrunta
 • Este relativ discret

Contra

 • Pregătiți-vă să plătiți un braț și un picior pentru serviciile PI
 • Detectivul te-ar putea înșela cu ușurință
 • Succesul acestei metode depinde exclusiv de detectivul angajat.

3.   Contactați furnizorul său de rețea

Operatorii de rețea păstrează, de obicei, o evidență a mesajelor text ale clienților lor timp de cel puțin 90 de zile. Dacă știi datele de autentificare ale prietenului tău, poți contacta AT&T, Sprint sau furnizorul de rețea la care este abonat și poți cere acces la mesajele sale.

Să înveți cum să verifici gratuit mesajele text ale iubitului tău pe Android poate părea complicat, dar este de fapt destul de ușor dacă ai instrumentele potrivite. Această metodă ar putea fi utilă dacă ai informațiile exacte despre operatorul său.

Pro

 • Această metodă este absolut gratuită
 • Vei avea acces privat la mesajele sale text pentru o perioadă de timp.

Contra

 • Trebuie să știi parola contului de operator al prietenului tău pentru ca această tehnică să funcționeze.
 • Este laborios și consumator de timp
 • Este posibil să nu obțineți toate informațiile de care aveți nevoie

Ce ar trebui să fac în continuare?

fată cu probleme

Așa că ai răsfoit telefonul lui și ai găsit ceva neplăcut. Ce urmează? Haideți să discutăm câteva sfaturi excelente pe care să le urmați atunci când vedeți un conținut nepotrivit pe telefonul iubitului dvs.

1.   Rămâneți calmi

Este important să evitați să reacționați în mod exagerat dacă l-ați găsit trișând sau jucând la jocurile de noroc cu toți banii dumneavoastră. În loc să te angajezi într-o conversație aprinsă cu el, ai putea opta pentru a face o plimbare sau a te angaja în orice activitate care îți calmează nervii. Dacă te lași copleșită de emoții, nu vei face decât să agravezi situația și să te înrăutățești și mai mult decât ești deja. Meditația și atenția te pot ajuta să îți calmezi nervii și să acționezi mai sobru.

2.   Confruntă-l cu dovezile tale

Odată ce te afli în starea de spirit potrivită, înfruntă-l ferm cu toate dovezile pe care ai reușit să le aduni. Nu vorbiți nepoliticos și nu vorbiți cu mânie. În schimb, prezentați-i pur și simplu dovezile și spuneți-i că sunteți conștientă de ceea ce se întâmplă. Dați-i timp să răspundă și fiți foarte atentă la ceea ce spune în continuare.

3.   Măsurați reacția lui și răspundeți în mod corespunzător

Felul în care prietenul tău răspunde la expunerea ta te va ajuta să descoperi următorul curs de acțiune pe care trebuie să-l urmezi. Dacă devine agresiv și începe să te învinovățească pentru infidelitatea sa sau pentru obiceiul său de a juca, fă un pas înapoi și încearcă să înțelegi că reacția sa defensivă ar putea fi determinată de frică, rușine și șoc.

Dar dacă are remușcări și își cere iertare, dați-i o șansă să se explice. Abia după ce îi vei asculta varianta lui, poți alege să-i mai dai o șansă sau să renunți.

4.   Căutați ajutor profesional

Dacă vă decideți să vă încercați din nou relația, înscrieți-vă la cursuri de terapie de cuplu. Perspectivele pe care le veți obține de la un consilier certificat în relații vă vor ajuta să reconstruiți încrederea, afecțiunea și prietenia cu jumătatea dvs. cea mai bună.

O cusătură la timp salvează nouă. Învățând cum să afli cui îi trimite mesaje iubitul tău poate întineri de fapt relația ta și o poate face mai puternică ca niciodată.

5.   Învățați să vă reconstruiți relația

Se spune adesea că o călătorie de o mie de mile începe cu un singur pas. Dezvoltarea relației tale fragile de la zero va dura luni de zile, așa că ai răbdare și bucură-te de acest proces.

Dacă veți continua să vă udați dragostea, ea va înflori în curând în ceva incredibil de frumos. Asigură-te doar că îți acorzi timp și că nu te grăbești. Nu uita, meriți un bărbat loial care să te prețuiască cu adevărat.

Întrebări frecvente

Este legal să spionez mesajele text ale prietenului meu?

Verificarea telefonului partenerului dvs. și citirea mesajelor acestuia este legală doar dacă obțineți mai întâi permisiunea acestuia. Îți recomandăm cu tărie să ceri acordul iubitului tău înainte de a cotrobăi prin chat-urile sale private. Cu toate acestea, este totuși legal să urmăriți un alt telefon dacă vă aparține.

Care ar putea fi consecințele citirii mesajelor sale?

Dacă iubitul tău află că l-ai spionat și că îi verifici mesajele text, s-ar putea să își piardă toată încrederea în tine. De asemenea, te-ar putea denunța la autorități pentru că i-ai urmărit ilegal dispozitivul dacă ai făcut-o pe la spatele lui. De aceea, vă recomandăm să folosiți o aplicație discretă, cum ar fi Phonsee, pentru toate activitățile de spionaj.

Pot să văd mesajele șterse de el?

Dacă sunteți interesat să vedeți mesajele sale care dispar, atunci ar putea fi util să utilizați o aplicație de monitorizare de încredere, cum ar fi Phonsee. Un astfel de software conține o varietate de funcții, cum ar fi înregistrator de ecran și Urmărirea mesagerilor instantanee care captează și stochează mesajele înainte ca acestea să dispară sau să fie șterse de către utilizatorul țintă.
Pe lângă faptul că vă ajută să vizualizați toate mesajele pe care le-a șters, Phonsee poate, de asemenea, să înregistreze împrejurimile și să urmărească unde se află cu ajutorul gamei sale puternice de funcții.

Ce altceva ar trebui să monitorizez în afară de mesajele sale?

Există multe lucruri pe care ar trebui să le monitorizați. De exemplu, ați putea alege să urmăriți locația sa în timp real pentru a-i evalua mișcările pe tot parcursul zilei. Bărbații sunt, de asemenea, renumiți pentru faptul că își folosesc conturi de e-mail să trișeze.
Lui jurnalele de apeluri și lista de contacte poate oferi, de asemenea, indicii despre persoanele cu care vorbește frecvent. Adresa sa calendar poate dezvălui toate planurile sale viitoare, inclusiv întâlnirile cu iubita sa secretă. galerie va arunca o lumină amplă asupra doamnelor care îi trimit nuduri. Site-ul său aplicații instalate vă poate spune dacă folosește aplicații de dating precum Badoo pentru a flirta cu doamnele.
Utilizarea unei aplicații de urmărire all-in-one dedicate, cum ar fi Phonsee, vă va ajuta să monitorizați toate aceste lucruri vitale cu o ușurință remarcabilă.

Citiți și : Cele mai bune 4 metode Cum să urmăriți istoricul locațiilor numărului mobil

Concluzie

Să înveți cum să vezi mesajele text ale iubitului tău fără ca el să știe este important dacă bănuiești că are o aventură. Din păcate, unii bărbați se pot întâlni cu mai multe femei într-o căutare disperată de validare și companie. Alții pur și simplu iubesc fiorul urmăririi.

Oricare ar fi cazul, meriți pe cineva care să te aprecieze profund și care să te iubească în mai multe feluri. După ce am efectuat o mulțime de cercetări, am descoperit că Phonsee este cea mai bună aplicație pentru a verifica mesajele text ale iubitului tău.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *