Πώς μπορώ να διαβάσω το φίλο μου's μηνύματα κειμένου χωρίς να αγγίξω το τηλέφωνό του

Πώς μπορώ να δω με ποιον μιλάει το αγόρι μου χωρίς να ακουμπήσω το κινητό του;

Οι άνθρωποι σε σχέσεις είναι πιο πιθανό να απατήσουν εάν οι σύντροφοί τους δεν ικανοποιούν τις σωματικές, συναισθηματικές ή σεξουαλικές τους επιθυμίες. Δυστυχώς, οι περιπτώσεις απιστίας αυξάνονται μεταξύ του πληθυσμού GenZ. Αν έχετε υποψίες ότι ο αγαπημένος σας έχει δεσμό, τότε μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τα μηνύματα κειμένου του φίλου σας και να παρακολουθήσετε τα email του.

Η εμπιστοσύνη είναι βασικό συστατικό μιας επιτυχημένης σχέσης. Ωστόσο, ο σύντροφός σας μπορεί να αρχίσει να παρουσιάζει ορισμένες αλλαγές στη συμπεριφορά του που μπορεί να σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν εξακολουθεί να σας αγαπάει πραγματικά. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να αναβαθμίσει ολόκληρη την γκαρνταρόμπα του και να αρχίσει να πηγαίνει στο γυμναστήριο σε μια προσπάθεια να φλερτάρει το κρυφό του φλερτ.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να δείτε τα μηνύματα κειμένου του φίλου μου χωρίς να το γνωρίζει.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς μπορεί να με βοηθήσει το Phonsee;

Phonsee

Το Phonsee είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή εντοπισμού που παρέχει στους χρήστες μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών παρακολούθησης. Αυτή η εφαρμογή κατασκοπείας μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε ποιος φίλος μου στέλνει μηνύματα σε iPhone ή Android χωρίς να τον υποψιάσει.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Phonsee περιλαμβάνουν:

 • Εντοπιστής θέσης GPS. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί διακριτικά τη θέση της συσκευής-στόχου σας σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτοντας την τοποθεσία του φίλου σας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Παρακολούθηση SMS. Λοιπόν, σε ποιον στέλνει μηνύματα κάθε φορά που μιλάει στο τηλέφωνο; Το Phonsee είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό ανιχνευτή SMS που παρέχει μια εικόνα από το μάτι του πουλιού όλων των μηνυμάτων που έχει στείλει και λάβει. Είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος για να κατασκοπεύετε τα μηνύματα κειμένου του φίλου σας.
 • Ιχνηλάτης άμεσων μηνυμάτων. Το Phonsee σας επιτρέπει επίσης να βλέπετε τα μηνύματα συνομιλίας του συντρόφου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι εντυπωσιακό ότι μπορεί να παρακολουθεί περισσότερες από 16 εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Instagram, Facebook Messenger, Telegram, Kik, Line και Tinder.
 • Εργαλείο Geofencing. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ορίσετε "ασφαλείς" και "επικίνδυνες" ζώνες σε έναν χάρτη. Κάθε φορά που το αγόρι σας εισέρχεται σε μια επικίνδυνη ζώνη ή βγαίνει από την ασφαλή ζώνη, ειδοποιείστε αμέσως μέσω email.
 • Keylogger. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει ένα ενσωματωμένο keylogger που καταγράφει ό,τι πληκτρολογεί ο χρήστης-στόχος στη συσκευή του. Μπορεί να συλλέξει ζωτικά δεδομένα όπως τα διαπιστευτήρια λογαριασμού του φίλου σας, τα εξερχόμενα μηνύματα, τους κωδικούς πρόσβασης της συσκευής και πολλά άλλα.
 • Screenrecorder. Αν θέλετε να λάβετε τα μηνύματα κειμένου του φίλου μου χωρίς να το γνωρίζει, το screenrecorder του Phonsee μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτή η λειτουργία λαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης της συσκευής-στόχου σε τακτά χρονικά διαστήματα και τα αποθηκεύει στον Πίνακα Ελέγχου. Μπορείτε να δείτε με ευκολία τα αποσταλμένα, ληφθέντα και διαγραμμένα μηνύματα του συντρόφου σας από την άνεση του τηλεφώνου σας.
 • Παρακολουθητής καταγραφής κλήσεων. Αν είστε περίεργοι να μάθετε ποιον καλεί περισσότερο ο φίλος σας, το Phonsee μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτή η εφαρμογή αποκαλύπτει το ιστορικό κλήσεων του χρήστη-στόχου σας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων του παραλήπτη και των χρονοσφραγίδων, για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αν σας απατάει.
 • Gallery viewer. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια κρυφή ματιά στη γκαλερί τους χρησιμοποιώντας το Phonsee. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να βλέπετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα μέσα στο τηλέφωνό τους. Αν έχει φωτογραφίες άλλων γυναικών μέσα στη συσκευή του, σίγουρα θα τις βρείτε.
 • Έλεγχος ιστορικού περιήγησης. Μαθαίνοντας πώς να χακάρει τα μηνύματα κειμένου του φίλου σας χρησιμοποιώντας το Phonsee έρχεται με μια σειρά από οφέλη. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε αυτό το εφαρμογή κατασκοπείας για να ελέγξετε το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης και να μάθετε ποιους ιστότοπους επισκέπτεται συχνά.
 • Ημερολόγιο παρακολούθησης δραστηριοτήτων. Σχεδιάζει ο σύντροφός σας να συναντηθεί με την κρυφή ερωμένη του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου; Το Phonsee αποκαλύπτει όλα τα γεγονότα που έχει καταγράψει στο ημερολόγιό του, επιτρέποντάς σας να είστε ένα βήμα μπροστά του.

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες, το Phonsee διαθέτει σύστημα εντοπισμού email, μπλοκαρίσματος εφαρμογών, ελέγχου σελιδοδεικτών, εντοπισμού Wi-Fi και πολλά άλλα. Είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για να δείτε σε ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι σας.

banner

Πώς να εγκαταστήσετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Phonsee

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Phonsee για να δείτε σε ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι μου χωρίς το τηλέφωνό του:

 • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Phonsee και δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό
 • Επιλέξτε τον τύπο της συσκευής που θα παρακολουθείται: Android ή iOS.
 • Επιλέξτε το προτιμώμενο συνδρομητικό πρόγραμμα από τη διαθέσιμη λίστα
 • Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πληρωμής της επιλογής σας
 • Πιάστε τη συσκευή-στόχο, εκκινήστε το Play Store και απενεργοποιήστε το "Play Protect".
 • Ανοίξτε το Google Chrome και επικολλήστε το σύνδεσμο που παρέχεται από τον οδηγό για την εγκατάσταση του Phonsee
 • Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου ασφαλείας Captcha και επιλέξτε "Λήψη".
 • Στο κάτω μέρος της οθόνης σας ενδέχεται να εμφανιστεί μια προτροπή. Κάντε κλικ στο Άνοιγμα > Ρυθμίσεις > Να επιτρέπεται από αυτή την πηγή και να γυρίσουμε πίσω
 • Κάντε κλικ στο "Επόμενο" και περιμένετε να κατεβάσει το Phonsee πριν κάνετε κλικ στο "Άνοιγμα".
 • Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο Επιτρέψτε το σε όλα τα αναδυόμενα παράθυρα και ακολουθήστε με προσοχή όλες τις οδηγίες του οδηγού
 • Πατήστε "Ολοκλήρωση εγκατάστασης" και ξεκινήστε την παρακολούθηση του τηλεφώνου του φίλου σας χρησιμοποιώντας το Phonsee

Άλλες μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε

Εκτός από τη χρήση του Phonsee για να διαβάσετε τα μηνύματα κειμένου του φίλου μου χωρίς να έχετε το τηλέφωνό του, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τον κατασκοπεύσετε. Αυτές περιλαμβάνουν:

1.   Ζητήστε την άδειά Του άμεσα

Η πιο απλή μέθοδος ελέγχου των μηνυμάτων συνομιλίας του θα ήταν να ζητήσετε το τηλέφωνό του και να το ελέγξετε προσεκτικά. Αν συμφωνεί, τότε θα είστε τυχεροί.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μηνύματα SMS, τη γκαλερί, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κάδο ανακύκλωσης προτού του επιστρέψετε τη συσκευή.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτή η μέθοδος είναι δωρεάν, αφού δεν θα σας κοστίσει ούτε δεκάρα.
 • Είναι εύκολο να εφαρμοστεί
 • Θα έχετε την ευκαιρία να ψάξετε σιγά σιγά το τηλέφωνό του και να επιβεβαιώσετε τις υποψίες σας

Μειονεκτήματα

 • Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σπάσει η εμπιστοσύνη του
 • Το αγόρι σας μπορεί να αρνηθεί να δώσει το τηλέφωνό του και να εντείνει το άγχος σας
 • Αυτή η τεχνική θα μπορούσε να προκαλέσει ρήγμα στη σχέση σας

2.   Προσλάβετε έναν ικανό ερευνητή

Αν είστε προικισμένη με αρκετούς πόρους, γιατί να μην προσλάβετε έναν εκπαιδευμένο χάκερ για να σας βοηθήσει να βρείτε αποδείξεις για την απιστία του; Σίγουρα, ακούγεται αρκετά ριψοκίνδυνο, αλλά οι ανταμοιβές σίγουρα θα το αξίζουν.

Οι επαγγελματίες ντετέκτιβ δεν είναι φθηνοί. Ωστόσο, οι υπηρεσίες που παρέχουν μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε αν το αγόρι σας σας απατά ή όχι. Εκτός από την παρακολούθηση του οχήματός του και τη λήψη υποβλητικών φωτογραφιών του με άλλες κυρίες, ο ιδιωτικός σας ντετέκτιβ θα διεξάγει επίσης μια βαθιά έρευνα στο διαδίκτυο για να ελέγξει αν χρησιμοποιεί ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το Tinder.

Πλεονεκτήματα

 • Θα συγκεντρώσετε αρκετές αποδείξεις για να τον αντιμετωπίσετε
 • Είναι σχετικά διακριτικό

Μειονεκτήματα

 • Να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε ένα χέρι και ένα πόδι για τις υπηρεσίες PI
 • Ο ντετέκτιβ θα μπορούσε εύκολα να σας εξαπατήσει
 • Η επιτυχία αυτής της μεθόδου εξαρτάται αποκλειστικά από τον ντετέκτιβ που έχετε προσλάβει.

3.   Επικοινωνήστε με τον πάροχο δικτύου του

Οι πάροχοι δικτύου συνήθως διατηρούν αρχείο των μηνυμάτων κειμένου των πελατών τους για τουλάχιστον 90 ημέρες. Εάν γνωρίζετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του φίλου σας, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με την AT&T, τη Sprint ή τον συγκεκριμένο πάροχο δικτύου στον οποίο είναι συνδρομητής και να ζητήσετε πρόσβαση στα μηνύματά του.

Το να μάθετε πώς να ελέγχετε δωρεάν τα μηνύματα κειμένου του φίλου σας στο Android μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολο αν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Αυτή η μέθοδος μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αν έχετε τις ακριβείς πληροφορίες του παρόχου του.

Πλεονεκτήματα

 • Αυτή η μέθοδος είναι απολύτως δωρεάν
 • Θα έχετε ιδιωτική πρόσβαση στα μηνύματά του για κάποιο χρονικό διάστημα.

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού φορέα του φίλου σας για να λειτουργήσει αυτή η τεχνική.
 • Είναι επίπονο και χρονοβόρο
 • Μπορεί να μην λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε

Τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια;

κορίτσι που έχει προβλήματα

Έτσι, ξεφυλλίσατε το τηλέφωνό του και βρήκατε κάτι δυσάρεστο. Και μετά; Ας συζητήσουμε μερικές εξαιρετικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε όταν βλέπετε κάποιο ακατάλληλο περιεχόμενο στο τηλέφωνο του φίλου σας.

1.   Παραμείνετε ήρεμοι

Είναι σημαντικό να αποφύγετε την υπερβολική αντίδραση αν τον βρείτε να εξαπατά ή να τζογάρει όλα σας τα χρήματα. Αντί να εμπλακείτε σε μια έντονη συζήτηση μαζί του, θα μπορούσατε να επιλέξετε να κάνετε μια βόλτα ή να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε δραστηριότητα που ηρεμεί τα νεύρα σας. Αν αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας κυριεύσουν, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να επιδεινώσετε την κατάσταση και να γίνετε πιο πικρόχολη από ό,τι είστε ήδη. Ο διαλογισμός και η ενσυνειδητότητα μπορούν να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε τα νεύρα σας και να ενεργήσετε πιο νηφάλια.

2.   Αντιμετωπίστε τον με τα αποδεικτικά σας στοιχεία

Μόλις βρεθείτε στο σωστό σημείο σκέψης, αντιμετωπίστε τον αποφασιστικά με όλες τις αποδείξεις που έχετε καταφέρει να συγκεντρώσετε. Μην μιλάτε με αγένεια ή με θυμό. Αντίθετα, απλά εκθέστε τα στοιχεία και ενημερώστε τον ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει. Δώστε του χρόνο να απαντήσει και να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που θα πει στη συνέχεια.

3.   Μετρήστε την αντίδρασή του και απαντήστε κατάλληλα

Ο τρόπος με τον οποίο το αγόρι σας ανταποκρίνεται στην έκθεσή σας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την επόμενη πορεία δράσης που πρέπει να ακολουθήσετε. Αν γίνει επιθετικός και αρχίσει να σας κατηγορεί για την απιστία του ή τη συνήθεια του τζόγου, κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να κατανοήσετε ότι η αμυντική του αντίδραση μπορεί να οφείλεται στο φόβο, τη ντροπή και το σοκ.

Αλλά αν έχει μετανοιώσει και ζητάει συγχώρεση, δώστε του την ευκαιρία να εξηγήσει. Μόνο αφού ακούσετε τη δική του πλευρά της ιστορίας, μπορείτε να επιλέξετε να του δώσετε άλλη μια ευκαιρία ή να τα παρατήσετε.

4.   Αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια

Αν αποφασίσετε να δώσετε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση σας, εγγραφείτε σε μαθήματα θεραπείας ζεύγους. Οι γνώσεις που θα λάβετε από έναν πιστοποιημένο σύμβουλο σχέσεων θα σας βοηθήσουν να ξαναχτίσετε την εμπιστοσύνη, τη στοργή και τη φιλία με το έτερόν σας ήμισυ.

Μια βελονιά στο χρόνο σώζει εννέα. Μαθαίνοντας πώς να μάθετε με ποιον στέλνει μηνύματα το αγόρι σας μπορεί να αναζωογονήσει τη σχέση σας και να την κάνει πιο δυνατή από ποτέ.

5.   Μάθετε να ξαναχτίζετε τη σχέση σας

Συχνά λέγεται ότι το ταξίδι των χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα βήμα. Η ανάπτυξη της εύθραυστης σχέσης σας από το μηδέν θα πάρει μήνες, γι' αυτό κάντε υπομονή και απολαύστε τη διαδικασία.

Αν συνεχίσετε να ποτίζετε την αγάπη σας, σύντομα θα ανθίσει σε κάτι απίστευτα όμορφο. Απλά φροντίστε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να μην βιάζεστε. Να θυμάστε, αξίζετε έναν πιστό άντρα που σας εκτιμά πραγματικά.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι νόμιμο να κατασκοπεύω τα μηνύματα κειμένου του φίλου μου;

Το να ψάχνετε το τηλέφωνο του συντρόφου σας και να διαβάζετε τα μηνύματά του είναι νόμιμο μόνο αν έχετε πρώτα την άδειά του. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ζητήσετε τη συγκατάθεση του φίλου σας πριν ψάξετε τις προσωπικές του συνομιλίες. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι νόμιμο να παρακολουθείτε ένα άλλο τηλέφωνο, αν αυτό ανήκει σε εσάς.

Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες της ανάγνωσης των μηνυμάτων του;

Αν το αγόρι σας ανακαλύψει ότι τον κατασκοπεύετε και ελέγχετε τα γραπτά του μηνύματα, μπορεί να χάσει κάθε εμπιστοσύνη σε εσάς. Θα μπορούσε επίσης να σας καταγγείλει στις αρχές για παράνομη παρακολούθηση της συσκευής του, αν το κάνατε πίσω από την πλάτη του. Γι' αυτό σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μια διακριτική εφαρμογή όπως το Phonsee για όλες τις κατασκοπευτικές σας δραστηριότητες.

Μπορώ να δω τα διαγραμμένα μηνύματά του;

Αν σας ενδιαφέρει να δείτε τα μηνύματα που εξαφανίζονται, τότε ίσως σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη εφαρμογή παρακολούθησης, όπως το Phonsee. Το εν λόγω λογισμικό περιέχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως η συσκευή εγγραφής οθόνης και instant messengers tracker που συλλαμβάνουν και αποθηκεύουν τα μηνύματα πριν εξαφανιστούν ή διαγραφούν από τον χρήστη-στόχο.
Εκτός από το να σας βοηθήσει να δείτε όλα τα μηνύματα που διέγραψε, το Phonsee μπορεί επίσης να καταγράψει το περιβάλλον του και να εντοπίσει την τοποθεσία του χρησιμοποιώντας την ισχυρή γκάμα χαρακτηριστικών του.

Τι άλλο πρέπει να παρακολουθώ εκτός από τα μηνύματά του;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να παρακολουθείτε. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε να παρακολουθείτε τη θέση του σε πραγματικό χρόνο, ώστε να αξιολογείτε τις κινήσεις του καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνδρες είναι επίσης διαβόητοι για τη χρήση των λογαριασμοί email να εξαπατήσει.
Το αρχεία καταγραφής κλήσεων και λίστα επαφών μπορεί επίσης να παρέχει ενδείξεις για το με ποιον μιλάει συχνά. Το ημερολόγιο μπορεί να αποκαλύψει όλα τα επερχόμενα σχέδιά του, συμπεριλαμβανομένων των συναντήσεων με τη μυστική ερωμένη του. Το γκαλερί θα ρίξει άπλετο φως στο ποιες κυρίες του στέλνουν γυμνά. Το εγκατεστημένες εφαρμογές μπορεί να σας πει αν χρησιμοποιεί εφαρμογές γνωριμιών όπως το Badoo για να φλερτάρει με κυρίες.
Η χρήση μιας ειδικής εφαρμογής παρακολούθησης "όλα-σε-ένα", όπως το Phonsee, θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλα αυτά τα ζωτικά πράγματα με αξιοσημείωτη ευκολία.

Διαβάστε επίσης : 4 καλύτερες μέθοδοι Πώς να παρακολουθείτε το ιστορικό τοποθεσίας του αριθμού κινητού τηλεφώνου

Συμπέρασμα

Το να μάθετε πώς να βλέπετε τα μηνύματα κειμένου του φίλου σας χωρίς να το γνωρίζει είναι σημαντικό αν υποψιάζεστε ότι έχει σχέση. Δυστυχώς, ορισμένοι άνδρες μπορεί να βγαίνουν με πολλές γυναίκες σε μια απελπισμένη αναζήτηση επιβεβαίωσης και συντροφικότητας. Άλλοι απλώς αγαπούν τη συγκίνηση του κυνηγιού.

Όπως και να έχει, αξίζετε κάποιον που σας εκτιμά βαθιά και σας αγαπά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μετά από πολλές έρευνες, βρήκαμε το Phonsee ως την καλύτερη εφαρμογή για να ελέγχετε τα μηνύματα κειμένου του φίλου σας.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *