Kuinka kloonata WhatsApp-tili

Miten kloonata WhatsApp-tili: Android- ja iPhone-käyttäjille testatut menetelmät

WhatsAppista on tullut maailman suurin päästä päähän salattu viestipalvelu, jolla on massiivinen 2,7 miljardin käyttäjän joukko! Se on yksi turvallisimmista ja helpoimmista tavoista keskustella jonkun kanssa käyttämällä vain hänen puhelinnumeroaan.

Tämän viestisovelluksen avoin luonne ei kuitenkaan aina ole turvallinen, varsinkaan kun kyseessä ovat lapset. Kannattaa ehkä myös pitää tyttö- tai poikaystävääsi silmällä, jotta näet, mitä he puuhaavat. Tässä kohtaa WhatsApp-kloonisovellus tulee kuvaan mukaan.

Tässä oppaassa käsitellään WhatsApp-kopion luomisen mahdollisuutta ja sitä, miten se onnistuu nimettömänä.

Sisällysluettelo

Onko mahdollista kloonata WhatsApp?

Jos olet käyttänyt viestisovellusta, saatat jo tietää, että se on ylpeä tietoturvaominaisuuksistaan. Ulkopuolisten on nähtävä paljon vaivaa kurkistellakseen viestejä. On siis vain reilua, jos mietit, onko WhatsAppin kloonaaminen mahdollista.

Lyhyt vastaus on kyllä.

Tämän ominaisuuden ansiosta käyttäjät voivat käyttää samaa WhatsApp-tiliä useilla laitteilla, mikä voi olla hyödyllistä eri tilanteissa. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä sovelluksen kloonauksen menetelmät ja seuraukset.

Voit käyttää markkinoilla saatavilla olevia ilmaisia sovelluksia WhatsApp-kloonauksen helpottamiseksi. Mutta siinä on juju. Tarvitset sen henkilön suostumuksen, jonka tilin haluat kloonata. Se voi olla joko heidän puhelimensa pyytäminen tai heidän iCloud-tunnustensa pyytäminen. Valitsitpa minkä reitin tahansa, on epätodennäköistä, että voit kloonata laitteen hänen tietämättään.

Jos siis yrität ymmärtää, miten WhatsAppia kloonataan tietämättä, tämä menetelmä ei toimi.

Skenaario muuttuu, jos haluat kloonata WhatsAppin huomaamattomasti kohteen tietämättä. Onneksi voit turvautua maksullisiin kolmannen osapuolen työkaluihin, kuten Phonsee.

Jos et ole tietoinen, nämä työkalut voivat kloonata WhatsApp-tilin ilman käyttäjän suostumusta. Kuulostaa kiehtovalta, eikö vain? Pidä kuitenkin mielessä, että tällä lähestymistavalla voi olla oikeudellisia ja eettisiä vaikutuksia.

Tarinan opetus on, että vaikka WhatsAppin kloonaaminen on teknisesti mahdollista, valitsemasi menetelmä ja työkalut ovat tärkeitä.

banneri

Phonsee: Paras WhatsApp-kloonisovellus siellä

phonsee whatsapp

Phonsee on asemoinut itsensä kuin WhatsApp Spy Tool "Selvittää, mitä tapahtuu." "Selvittää, mitä tapahtuu." On ilmeistä, että tämä on enemmän kuin kloonaustyökalu, se on kattava seurantatyökalu.

Sillä ei ole väliä, haluatko oppia kloonaamaan WhatsAppin iPhonessa tai Androidissa, Phonsee tarjoaa sinulle kaiken. Lisäksi se toimii huomaamatta kohdepuhelimessa, mikä tarkoittaa, että keneltä kloonaat, ei jää jälkiä toiminnoistasi.

Kun olet asentanut sovelluksen kohdelaitteeseen, voit:

 • Seuraa saapuvia ja lähteviä puheluita
 • Tutustu puhelun kaikkiin yksityiskohtiin
 • Tutustu jaettuihin mediatiedostoihin

Kaiken lisäksi Phonsee toimii monien muiden viestisovellusten kanssa, kuten KiK, Facebook, Instagram , Viber, Line, Hangouts ja niin edelleen.

WhatsApp-kloonisovelluksen asentaminen neljässä yksinkertaisessa vaiheessa

Jotta pääsisit alkuun mahdollisimman nopeasti, Phonsee on minimoinut asennuksen neljään vaiheeseen.

Vaihe 1: Avaa tilisi

phonsee step4 sähköposti

Luo tili Phonsee:ssä työpöydältäsi tai kännykästäsi. Anna sähköpostiosoitteesi ja luo salasana. Se on ilmainen tili.

Vaihe 2: Osta sovellus

phonsee step5 hinta

Jos haluat oppia kloonaamaan WhatsAppin Samsungin, iPhonen tai jailbreak-laitteilla, sinun on ensin valittava laitealusta ja vastattava muutamaan kysymykseen. Phonsee suosittelee sinulle sopivaa suunnitelmaa. Kun olet tyytyväinen, suorita osto loppuun.

Vaihe 3: Tarkista sähköposti

Nyt sinun pitäisi saada sähköpostia rekisteröityyn osoitteeseesi, josta löydät täydelliset ohjeet sovelluksen asentamiseen.

Vaihe 4: Asennuksen viimeistely

Noudata sähköpostitse saamiasi ohjeita laitetyypistäsi riippuen, jotta saat Phonsee:n asennuksen valmiiksi. Nyt olet valmis oppimaan, kuinka kloonata jonkun WhatsApp hänen tietämättään.

Kuinka kloonata WhatsApp-tili ilmaiseksi

Jos et halua käyttää Phonsee:tä, joudut tinkimään joistakin vakoilusovelluksen premium-ominaisuuksista. Mutta on mahdollista oppia kloonaamaan joitakin WhatsAppia ilmaiseksi. Katsotaanpa vaihtoehtoja.

Näin kloonataan joku WhatsApp ilmaiseksi.

WhatsApp Webin kloonaus

WhatsApp Web

WhatsApp Web on muuttanut peliä ihmisille, jotka käyttävät työpöytää pääasiassa pitkiä aikoja. On järkevää lähettää ja vastaanottaa viestejä tietokoneella sen sijaan, että käyttäisit puhelinta toistuvasti.

Kloonausprosessi on yksinkertainen. Avaat WhatsApp-käyttöliittymän tietokoneellasi ja yhdistät kohdelaitteen skannaamalla QR-koodin.

Androidissa napsauta kolmea pystysuoraa pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitse "Yhdistetyt laitteet". iPhone-käyttäjien on puolestaan etsittävä pisteitä näytön alareunasta.

Kun välilehti on auki, voit seurata ja kopioida kaikki kohdelaitteen viestit ja mediat. Haittapuolena on, että laitteet on yhdistettävä manuaalisesti joka istunnossa.

WhatsApp kloonaus Android: Varmuuskopiointireitti

Kuten olet ehkä jo arvannut otsikosta, tämä lähestymistapa toimii vain Android-laitteissa. Jotta tämä toimisi, synkronoi puhelimesi vähintään yhden Google-tilin kanssa ja varmista, että Google Play Services on asennettu.

Kun olet varmistanut nämä kaikki, noudata seuraavia ohjeita.

 • Avaa WhatsApp Androidissa.
Varmuuskopioi tilisi Androidissa step1
 • Napauta kolmea pistettä ja valitse asetukset.
Varmuuskopioi tilisi Androidissa step2
 • Valitse "Keskustelut" ja sitten "Keskustelujen varmuuskopiointi".
Varmuuskopioi tilisi Androidissa step3
Varmuuskopioi tilisi Androidissa step4
 • Valitse varmuuskopiointiaikataulu ja tili, jonka haluat varmuuskopioida.
Varmuuskopioi tilisi Androidissa step5
Varmuuskopioi tilisi Androidissa step6

Voilà! Sinulla on nyt pääsy kohdelaitteen keskusteluhistoriaan. Se toimii parhaiten työssäkäyville vanhemmille, jotka haluavat valvoa lastensa WhatsApp-tilejä.

Miten kloonata WhatsApp iPhonessa varmuuskopioilla

Miksi Android-käyttäjät saavat pitää kaiken hauskaa? iOS-käyttäjät voivat käyttää tätä kloonausmenetelmää käyttämällä iCloud-varmuuskopiointitoimintoa. Siihen liittyy kuitenkin muutamia ennakkoedellytyksiä. Seuraa ohjeita ymmärtääksesi, miten koko homma toimii.

 1. Puhelimen on käytettävä samaa numeroa kuin iCloud-tilin.
 2. Siinä on uusin iOS-versio.
 3. Sinulla on oltava 2,05 kertaa suurempi tallennustila kuin varmuuskopiosi.
Kloonaa WhatsApp iPhonessa varmuuskopioilla

Kun olet poistunut, siirry WhatsApp-asetuksiin > Keskustelut > Keskustelujen varmuuskopiointi ja paina "Varmuuskopioi nyt". Olet valmis! Voit nyt käyttää kaikkia viestejä ja mediatiedostoja, jotka on jaettu kyseiselle iOS-laitteelle ja kyseisestä laitteesta.

Hieman monimutkaisempi: MAC-spoofing

MAC-spoofing

Verrattuna kaikkiin tarkastelemiimme tapoihin kloonata WhatsApp, tämä on monimutkaisin. Mutta se on myös idioottivarma menetelmä, jolla opit linkittämään jonkun WhatsAppin omaan (lue omaasi).

 1. Ensimmäinen tehtäväsi on merkitä muistiin kohdelaitteen MAC-osoite. Löydät sen Android- ja iOS-puhelimen "Tietoja"-osiosta.
 2. Poista WhatsApp laitteestasi.
 3. Asenna laitteeseesi huijaussovellus, kuten Mac Daddy X (iOS) tai BusyBox (Android).
 4. Väärennä kohdelaitteen MAC-osoite laitteellasi sovelluksen avulla.
 5. Asenna WhatsApp uudelleen.
 6. Nyt käytät kohdelaitteen suljettua WhatsAppia tilisi sijaan.

Päätelmä

Toisen WhatsAppin kloonaamisen opettelu ei ehkä ole elämäntaito, mutta koskaan ei voi tietää, milloin siitä voi olla hyötyä. Halusitpa sitten pitää silmällä alaikäisiä lapsiasi tai huijaavaa puolisoa/kumppania, työkalut, kuten Phonsee WhatsApp Spy, hoitavat homman.

Vaihtoehtoisesti voit jättää maksulliset työkalut käyttämättä käyttämällä tarjoamiamme ilmaisia menetelmiä.

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *