Katso jonkun aktiivisuus Instagramissa

Katso jonkun toimintaa Instagramissa 4 parhaalla menetelmällä vuonna 2024

Onko Instagram tavallinen sosiaalisen median alusta? Ei. Se on paikka, jossa 1,4 miljardia käyttäjää tehdä muutakin kuin jakaa kuvia ja videoita.

He saavat ystäviä. Rakastuvat. Ilmoittavat suuria uutisia.

Ajattele Instagramia virtuaalitodellisuusohjelmana, joka tallentaa henkilökohtaisen elämän jokaisen hetken. 

Paitsi että ohjaajat (Instan käyttäjät, kuten sinä ja me) voivat päättää, kuka saa katsoa kyseistä ohjelmaa ja kuka ei. Veikkaamme, että luet tätä, koska joku merkittävä henkilö on lisännyt sinut mustalle listalle, etkä nyt voi tarkistaa hänen päivityksiään.

Tai ehkä et vain halua, että he tietävät, että seuraat heidän sivujaan (emme tuomitse).

Sillä ei ole oikeastaan väliä, miksi mietit, miten nähdä jonkun aktiivisuus Instagramissa. Näytämme sinulle, mitä sinun on tehtävä, jotta asiat toimisivat oikein. Jatka siis lukemista!

Sisällysluettelo

Voitko nähdä muiden ihmisten toimintaa Instagramissa?

Kyllä, voit nähdä muiden toimintaa Instagramissa, Se ei kuitenkaan ole yhtä helppoa kuin ennen. Noin 5 vuotta sitten alustalla oli kätevä ominaisuus nimeltä "Following Activity". Käyttäjät pystyivät näkemään, mitä heidän ystävänsä tekivät, esimerkiksi ketä he alkoivat seurata tai mistä viesteistä he pitivät.

No, kaikki hyvä loppuu nopeasti. Juuri näin kävi Following Activity -toiminnolle. Uusimmat Instagram-versiot eivät tue sitä, mutta tiedätkö mitä? Jotkut tekniikan alan ihmiset ovat kehittäneet paljon paremman, paljon tehokkaamman työkalun kuin Following Activity Instagram -ominaisuus. Puramme tuon salaisuuden heti alla.

banneri

Miten nähdä jonkun Instagram-aktiviteetti: Top 4 menetelmät hahmoteltu

Tässä ovat parhaat tavat nähdä jonkun henkilön Instagram-aktiviteetti ilman, että olette ystäviä:

№1 Käytä Phonsee Instagram Activity Trackeria

phonsee instagram

Yhä useammat Instagram-käyttäjät vaihtavat tilinsä julkisesta yksityiseksi. Jos olet tekemisissä yksityisen tilin kanssa, jota et seuraa, tässä on fiksu temppu: tarkista jonkun henkilön toiminta Instagramissa käyttämällä kehittynyttä valvontasovellusta - Phonsee.

Phonsee kerää kaikkia mahdollisia tietoja. Seuraajat, DM:t, tykkäykset, kommentit, viestit, tarinat - saat kaikki nämä tiedot tästä uskomattomasta Instagram-seurantasovelluksesta.

Kirsikkana kakun päällä? Phonsee toimii näkymättömästi Android- ja iOS-laitteiden taustalla, joten voit nähdä jonkun henkilön toiminnan Instagramissa ilman, että hän tietää siitä.

Miten nähdä jonkun Instagram-aktiviteetti Phonsee:n avulla?

Seuraa näitä helppoja ohjeita seurataksesi jotakuta Instagramissa:

Vaihe 1. Määritä seurattavat tiedot.

phonsee step1 ominaisuudet

Käy osoitteessa phonsee.com ja klikkaa pääsivulla "Kokeile nyt".

Valitse sen jälkeen tiedot, joita haluat seurata, mukaan lukien sosiaaliset verkostot.

Vaihe 2. Valitse Reaaliaikainen tiedonsiirto.

phonsee step2 data

Kun tämä ominaisuus on käytössä, näet uudet DM-viestit, viestit ja tarinat reaaliajassa.

Vaihe 3. Valitse Näkymätön tila.

phonsee step3-tila

Kun kysymys "Tarvitsetko näkymättömän tilan?" tulee näkyviin, rastita "Kyllä", jos haluat käyttää Phonsee Instagram Activity Trackeria piilotetussa tilassa.

Vaihe 4. Viimeistele rekisteröinti

phonsee step4 sähköposti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi laatikkoon, niin saat latauslinkin, yksilöllisen rekisteröintiavaimen ja asennusohjeet. Napsauta "Seuraava"-painiketta ja valitse pakettisi.

phonsee step5 hinta

Vaihe 5. Aseta Phonsee.

Avaa tervetulosähköpostisi ja seuraa ohjeita Phonsee:n käyttöönottamiseksi.

Vaihe 6. Kuuntele jonkun toisen puheluita hänen tietämättään.

demo phonsee instagram dm

Siinä kaikki! Kirjaudu Phonsee-ohjauspaneeliin ja valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Instagram. Seuraa heidän toimintaansa aina kun haluat!

Miksi valita Phonsee? 

Nyt kun tiedät, miten voit seurata jonkun henkilön toimintaa Instagramissa. Phonsee:n kanssa, tutustutaan niihin etuihin, jotka tekevät Phonsee:stä ehdottoman välttämättömän sovelluksen sosiaalisen median käyttäjille.

 • Instagram ei ole Phonsee:n raja.

Sovellus tukee suosituimpia sosiaalisen median sovelluksia ja viestintävälineitä, kuten WhatsAppia, Snapchatia, Facebookia, Kikiä, Telegramia, Viberiä, Tinderiä, Linea, Skypeä, Hangoutsiä jne. Voit tarkastella kaverilistoja, keskusteluhistoriaa ja jaettuja mediatiedostoja.

 • Katso jonkun kanssa eniten vuorovaikutuksessa olleen henkilön Instagram-kuvaukset

Tiedä, kuka tykkää ja kommentoi heidän viestejään, ja lue Story-vastaukset heidän tietämättään.

 • Lue kaikenlaisia viestejä

Tämä sisältää lähetetyt, vastaanotetut ja poistetut viestit, Pyynnöt- ja Ensisijaiset-kansioissa olevat viestit - kaiken! Lue heidän DM:nsä kuin tarkistaisit omat DM:si!

 • Spot Fake Insta tilejä

Jos he ovat kirjautuneet toiselle Insta-tilille laitteellaan, Phonsee havaitsee sen ja näyttää, mitä kulissien takana tapahtuu.

 • Nauti lisäominaisuuksista

Seuraa GPS-sijaintia, tallenna näppäinpainalluksia, ota kuvakaappauksia ja katso selaushistoriaa. Phonsee tarjoaa yli 30 kehittynyttä ominaisuutta käyttöösi!

№2 Mistä tietää, onko joku verkossa Instagramissa?

Mistä tietää, onko joku verkossa Instagramissa?

Aktiivisuustilan tarkistaminen Instagramissa on aika hankala juttu. Et voi yksinkertaisesti selata seuraajaluetteloa nähdäksesi, kuka on verkossa ja kuka ei. Emme kuitenkaan sano, että jonkun IG-aktiivisuuden tarkistaminen olisi mahdotonta.

Paholainen piilee yksityiskohdissa. Heidän online-tilansa on DM:ssäsi. Voit tehdä näin:

 1. Katso keskusteluluetteloasi. Näet kaikkien niiden ihmisten viimeisimmät Aktiviteettitilat, joiden kanssa olet keskustellut Instagramissa. Jos esimerkiksi joku oli aktiivinen vain minuutti sitten, näet "Aktiivinen nyt". 
 2. Tarkista heidän profiilikuvansa. Jos he ovat julkaisseet tarinan hiljattain, se tarkoittaa, että he ovat olleet aktiivisia viimeisen 24 tunnin aikana.

№3 Kuinka nähdä jonkun viimeaikainen seuraaminen Instagramissa?

Kuinka nähdä jonkun viimeaikaiset seuraukset Instagramissa?

Instagram-sovellus ja Instagram-sivusto eivät ole sama asia. Emme puhu käyttöliittymästä vaan niiden toimintatavasta. Voit kirjautua verkkosivustolle nähdäksesi jonkun seuraajat kronologisessa järjestyksessä.

Näin voit seurata jonkun henkilön Instagram-aktiivisuutta:

 1. Avaa mikä tahansa selain tietokoneellasi.
 2. Mene tästä: instagram.com.
 3. Avaa kohdekäyttäjän profiili
 4. Klikkaa heidän profiilisivullaan seuraavaa numeroa.

№4 Kuinka nähdä jonkun viimeisimmät postaukset Instagramissa?

Instagram-syötteesi on sekoitus seuraamiesi käyttäjien julkaisuja, ehdotettuja julkaisuja ja mainoksia. Jos haluat siivota syötettäsi ja seurata jonkun henkilön viime aikoina jakamia Instagram-postauksia, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Avaa Instagram-sovellus.
 2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa pudotusvalikkoa.
 3. Valitse seuraavat. Jos et seuraa kyseistä henkilöä, siirry hänen profiiliinsa ja katso viimeisimmät viestit sitä kautta. Siinä kaikki. miten katsella jonkun toimintaa Instagramissa!

Käyttäjän toiminnan piilottaminen

Seuraavassa on muutamia lisävinkkejä, joiden avulla voit tehdä tilistäsi hieman yksityisemmän.

 1. Mene Instagramin asetuksiin.
 2. Valitse Tietosuoja > Näytä toiminnan tila
 3. Kytke toimintatila pois päältä.

FAQ

Mikä on paras Instagram-aktiivisuusseuranta?

Phonsee on epäilemättä paras Instagram-aktiivisuudenseuranta Android- ja iOS-laitteille. Sen avulla näet reaaliajassa kaiken, mitä käyttäjä tekee sovelluksessa, mukaan lukien viimeisimmät viestit, tarinat, kaverilistat, DM:t, kommentit ja tykkäykset.

Miten seurata jotakuta Instagramissa ilman, että hän tietää?

Voit joko ottaa riskin ja luoda väärennetyn tilin tai käyttää kolmannen osapuolen sovellusta, kuten Phonsee:tä, nähdäksesi jonkun henkilön Instagram-toiminnan ilman, että olette ystäviä.

Miten nähdä jonkun tykkääjät Instagramissa?

Jos haluat nähdä jonkun tykkäykset Instagramissa. Se kaappaa kuvakaappauksia, kun kohdekäyttäjä on aktiivinen Instagramissa, joten voit tarkastella viestejä, joista hän on tykännyt salaa.

Miten löytää jonkun sijainti Instagramissa?

Instagram ei ole vielä ottanut käyttöön reaaliaikaista sijainninseurantaominaisuutta, mutta on olemassa mutta on olemassa kiertotie. Phonsee-sovelluksella voit seurata käyttäjän reaaliaikaista sijaintia 24/7. Sillä ei ole väliä, ovatko he aktiivisia Instagramissa vai eivät.

Päätelmä 

Siinä on siis täydellinen opas siitä, miten tarkistaa jonkun aktiivisuus Instagramissa. Vaikka jollakulla olisi yksityinen profiili, voit silti tarkastella hänen viimeisimpiä viestejään, tykkäyksiään ja kommenttejaan kehittyneellä Instagram-seurantaohjelmalla Phonsee. Pysähtyykö se tähän? Ei oikeastaan. Phonsee:n avulla voit myös tarkistaa yksityiset viestit, sijainnit ja puhelut ilman, että kohdekäyttäjä saa tietää siitä. Kokeile sitä ja pysy kärryillä rakkaasi verkkoaktiivisuudesta!

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *