Se en persons aktivitet på Instagram

De 4 bedste måder at se andres Instagram aktivitet i 2024

Er Instagram en almindelig social medieplatform? Nej, det er et sted, hvor 1,4 milliarder brugere gøre mere end at dele billeder og videoer.

De får venner. Bliver forelskede. Annoncerer store nyheder.

Tænk på Instagram som et virtual reality-show, der indfanger hvert øjeblik af dit personlige liv. 

Bortset fra, at instruktører (Insta-brugere som dig og os) kan bestemme, hvem der KAN se det show, og hvem der ikke KAN. Vi vil vædde med, at du læser dette, fordi en betydningsfuld person har tilføjet dig til en sortliste, og nu kan du ikke tjekke deres opdateringer.

Eller måske vil du bare ikke have, at de ved, at du stalker deres side (vi dømmer ikke).

Det er egentlig ligegyldigt, hvorfor du undrer dig over, hvordan du kan se en persons aktivitet på Instagram. Vi viser dig, hvad du skal gøre for at få tingene til at fungere lige her. Så fortsæt med at læse!

Indholdsfortegnelse

Kan du se andres aktivitet på Instagram?

Ja, du kan se andres aktivitet på Instagram, Men det er ikke så nemt, som det var før. For ca. 5 år siden havde platformen en praktisk funktion, der hed "Following Activity". Brugerne kunne se, hvad deres venner lavede, hvem de begyndte at følge, eller hvilke opslag de kunne lide.

Tja, alle gode ting får hurtigt en ende. Det er præcis, hvad der er sket med funktionen Following Activity. De nyeste Instagram-versioner understøtter den ikke, men ved du hvad? Nogle tech-folk har udviklet et meget bedre og langt mere kraftfuldt værktøj end Instagram-funktionen Following Activity. Den hemmelighed afslører vi lige nedenfor.

banner

Sådan ser du en persons Instagram-aktivitet: De 4 bedste metoder skitseret

Her er de bedste måder at se en persons Instagram-aktivitet på uden at være venner:

№1 Brug Phonsee Instagram aktivitetsmåler

phonsee instagram

Flere og flere Instagram-brugere skifter deres konto fra offentlig til privat. Hvis du har at gøre med en privat konto, du ikke følger, er her et smart trick: Tjek personens aktivitet på Instagram med den avancerede overvågningsapp - Phonsee.

Phonsee indsamler alle de data, du kan komme i tanke om. Følgere, DM'er, likes, kommentarer, opslag, historier - du får al den information fra denne utrolige Instagram-tracking-app.

Og kirsebærret på toppen? Phonsee kører usynligt i baggrunden på Android- og iOS-enheder, så du kan se en persons aktivitet på Instagram, uden at vedkommende ved det.

Sådan ser du en persons Instagram-aktivitet med Phonsee

Følg disse nemme trin for at spore nogen på Instagram:

Trin 1. Angiv de data, du vil overvåge.

phonsee step1 funktioner

Besøg phonsee.com og klik på "Prøv nu" på forsiden.

Vælg derefter de data, du ønsker at spore, herunder sociale netværk.

Trin 2. Vælg dataoverførsel i realtid.

phonsee step2 data

Når denne funktion er aktiveret, kan du se nye DM'er, opslag og historier i realtid.

Trin 3. Vælg usynlig tilstand.

phonsee step3 mode

Når spørgsmålet "Do you need invisible mode?" dukker op, skal du sætte kryds i "Yes" for at bruge Phonsee Instagram Activity Tracker i skjult tilstand.

Trin 4. Afslut din registrering

phonsee step4 email

Indtast din e-mail i feltet for at modtage et downloadlink sammen med din unikke registreringsnøgle og installationsinstruktioner. Klik på knappen "Næste", og vælg din plan.

phonsee step5 pris

Trin 5. Opsætning af Phonsee.

Åbn din velkomstmail, og følg instruktionerne for at konfigurere Phonsee.

Trin 6. Lyt til andres opkald, uden at de ved det.

demo phonsee instagram dm

Det var det hele! Log ind på dit Phonsee-kontrolpanel, og vælg Instagram i menuen til venstre. Overvåg deres aktivitet, når du vil!

Hvorfor vælge Phonsee? 

Nu hvor du ved, hvordan du sporer en persons aktivitet på Instagram med Phonsee, så lad os dykke ned i de fordele, der gør Phonsee til en absolut must-have app for brugere af sociale medier.

 • Instagram er ikke grænsen for Phonsee.

Appen understøtter de mest populære sociale medieapplikationer og messengers som WhatsApp, Snapchat, Facebook, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Hangouts osv. Du kan se vennelister, chathistorik og delte mediefiler.

 • Se, hvem der er mest interageret med på Instagram

Få at vide, hvem der liker og kommenterer deres indlæg, og læs svarene i Story, uden at de ved det.

 • Læs alle slags beskeder

Dette omfatter sendte, modtagne og slettede beskeder, dem i mapperne Anmodninger og Primær - alt! Læs deres DM'er, som om du tjekkede dine egne!

 • Spot falske Insta-konti

Hvis de er logget ind på en anden Insta-konto på deres enhed, vil Phonsee opdage det og vise dig, hvad der foregår bag kulisserne.

 • Nyd ekstra funktioner

Spor GPS-position, optag tastetryk, tag skærmbilleder og se browserhistorik. Phonsee tilbyder over 30 avancerede funktioner, som du kan bruge!

№2 Sådan ved du, om nogen er online på Instagram

Sådan ved du, om nogen er online på Instagram

At tjekke aktivitetsstatus på Instagram er en ret vanskelig ting. Du kan ikke bare scrolle gennem din følgerliste for at se, hvem der er online, og hvem der ikke er. Men vi siger ikke, at det er umuligt at tjekke en persons IG-aktivitet.

Djævlen ligger i detaljerne. Deres online-status er i dine DM'er. Her er, hvad du kan gøre:

 1. Se på din chatliste. Du vil se de seneste aktivitetsstatusser for alle de personer, du har talt med på Instagram. Hvis en person f.eks. var aktiv for et minut siden, vil du se "Aktiv nu". 
 2. Tjek deres profilbillede. Hvis de har lagt en historie op for nylig, betyder det, at de har været aktive inden for de sidste 24 timer.

№3 Sådan ser du en persons seneste følger på Instagram

Sådan ser du en persons seneste følgere på Instagram

Instagram-appen og Instagram-hjemmesiden er ikke det samme. Vi taler ikke om brugerfladen, men om den måde, de fungerer på. Du kan logge ind på hjemmesiden for at se, hvem der følger dig i kronologisk rækkefølge.

Sådan sporer du en persons Instagram-aktivitet:

 1. Åbn en hvilken som helst browser på din pc.
 2. Se her: instagram.com.
 3. Åbn målbrugerens profil
 4. På deres profilside skal du klikke på følgende nummer.

№4 Sådan ser du en persons seneste opslag på Instagram

Dit Instagram-feed er en blanding af opslag fra de brugere, du følger, foreslåede opslag og annoncer. Hvis du vil rydde op i dit feed og spore de Instagram-opslag, som nogen har delt for nylig, skal du følge disse trin:

 1. Åbn Instagram-appen.
 2. Tryk på rullemenuen i øverste venstre hjørne.
 3. Vælg Følger. Hvis du ikke følger den pågældende person, kan du gå til deres profil og se de seneste indlæg på den måde. Det er alt for hvordan man ser en persons aktivitet på Instagram!

Sådan skjuler du din brugeraktivitet

Her er nogle ekstra tips til at gøre din konto lidt mere privat.

 1. Gå til Indstillinger på Instagram.
 2. Vælg Privatliv > Vis aktivitetsstatus
 3. Slå fra Aktivitetsstatus.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er den bedste Instagram-aktivitetsmåler?

Phonsee er uden tvivl den bedste Instagram-aktivitetstracker til Android- og iOS-enheder. Den lader dig se alt, hvad brugeren foretager sig på appen i realtid, herunder seneste opslag, stories, vennelister, DM'er, kommentarer og likes.

Hvordan følger man nogen på Instagram, uden at de ved det?

Du kan enten løbe en risiko og oprette en falsk konto eller bruge en tredjepartsapp som Phonsee til at se en persons Instagram-aktivitet uden at være venner.

Hvordan ser man andres likes på Instagram?

Hvis du vil se en persons likes på Instagram. Den tager skærmbilleder, når målbrugeren er aktiv på Instagram, så du kan se de opslag, de har liket i al hemmelighed.

Hvordan finder man en persons placering på Instagram?

Instagram har endnu ikke udrullet en realtidslokationssporingsfunktion, men der er en løsning. Med appen Phonsee kan du spore brugerens placering i realtid 24/7. Det betyder ikke noget, om de er aktive på Instagram eller ej.

Konklusion 

Så der har du det - en komplet guide til, hvordan du tjekker en persons aktivitet på Instagram. Selvom nogen har en privat profil, kan du stadig se deres seneste opslag, likes og kommentarer med den avancerede Instagram-tracker Phonsee. Stopper det der? Ikke helt. Phonsee giver dig også mulighed for at tjekke private beskeder, placeringer og opkald, uden at målbrugeren nogensinde får det at vide. Prøv det, og hold øje med din elskedes onlineaktivitet!

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *