Se noens aktivitet på Instagram

Se noens Instagram-aktivitet med de 4 beste metodene i 2024

Er Instagram en vanlig plattform for sosiale medier? Nei, det er et sted der 1,4 milliarder brukere gjøre mer enn å dele bilder og videoer.

De får venner. Forelsker seg. Kunngjør store nyheter.

Tenk på Instagram som et virtual reality-show som fanger opp hvert eneste øyeblikk i privatlivet. 

Bortsett fra det faktum at regissører (Insta-brukere som deg og oss) kan bestemme hvem som KAN se den serien og hvem som ikke KAN se den. Vi vedder på at du leser dette fordi en viktig person har lagt deg til på en svarteliste, og nå kan du ikke sjekke oppdateringene deres.

Eller kanskje du bare ikke vil at de skal vite at du stalker siden deres (vi dømmer ikke).

Det spiller ingen rolle hvorfor du lurer på hvordan du kan se noens aktivitet på Instagram. Vi viser deg hva du skal gjøre for å få alt til å fungere her. Så fortsett å lese!

Innholdsfortegnelse

Kan du se andres aktivitet på Instagram?

Ja, du kan se andres aktivitet på Instagram, men det er ikke like enkelt som før. For omtrent fem år siden hadde plattformen en praktisk funksjon som het "Følgeraktivitet". Brukerne kunne se hva vennene deres gjorde, for eksempel hvem de begynte å følge eller hvilke innlegg de likte.

Vel, alle gode ting får raskt en slutt. Det var akkurat det som skjedde med funksjonen Following Activity. De nyeste Instagram-versjonene støtter den ikke, men vet du hva? Noen teknikere har utviklet et mye bedre og kraftigere verktøy enn Instagram-funksjonen Following Activity. Den hemmeligheten avslører vi nedenfor.

banner

Hvordan se noens Instagram-aktivitet: De 4 beste metodene beskrevet

Her er de beste måtene å se noens Instagram-aktivitet på uten å være venner:

№1 Bruk Phonsee Instagram aktivitetsmåler

phonsee instagram

Stadig flere Instagram-brukere endrer kontoene sine fra offentlige til private. Hvis du har å gjøre med en privat konto som du ikke følger, har vi her et smart triks: Sjekk vedkommendes aktivitet på Instagram ved hjelp av den avanserte overvåkingsappen - -. Phonsee.

Phonsee samler inn alle data du kan tenke deg. Følgere, DM-er, likes, kommentarer, innlegg, stories - du får all denne informasjonen fra denne utrolige Instagram-sporingsappen.

Og prikken over i-en? Phonsee kjører usynlig i bakgrunnen på Android- og iOS-enheter, slik at du kan se andres aktivitet på Instagram uten at de vet om det.

Hvordan se noens Instagram-aktivitet med Phonsee

Følg disse enkle trinnene for å spore noen på Instagram:

Trinn 1. Angi hvilke data du vil overvåke.

phonsee step1-funksjoner

Gå til phonsee.com og klikk på "Prøv nå" på hovedsiden.

Deretter velger du hvilke data du vil spore, inkludert sosiale nettverk.

Trinn 2. Velg Dataoverføring i sanntid.

phonsee step2 data

Når denne funksjonen er aktivert, kan du se nye DM-er, innlegg og historier i sanntid.

Trinn 3. Velg usynlig modus.

phonsee step3-modus

Når spørsmålet "Trenger du usynlig modus?" dukker opp, krysser du av for "Ja" for å bruke Phonsee Instagram Activity Tracker i skjult modus.

Trinn 4. Fullfør registreringen

phonsee step4 e-post

Skriv inn e-posten din i boksen for å motta en nedlastingslenke sammen med din unike registreringsnøkkel og installasjonsinstruksjoner. Klikk på "Neste"-knappen og velg abonnement.

phonsee step5 pris

Trinn 5. Konfigurer Phonsee.

Åpne velkomst-e-posten og følg instruksjonene for å konfigurere Phonsee.

Trinn 6. Lytt til andres samtaler uten at de vet om det.

demo phonsee instagram dm

Det var alt! Logg inn på Phonsee-kontrollpanelet og velg Instagram i menyen til venstre. Overvåk aktiviteten deres når du vil!

Hvorfor velge Phonsee? 

Nå som du vet hvordan du kan spore noens aktivitet på Instagram med Phonsee, la oss se nærmere på fordelene som gjør Phonsee til et absolutt must for brukere av sosiale medier.

 • Instagram er ikke grensen for Phonsee.

Appen støtter de mest populære sosiale medieapplikasjonene og meldingstjenestene som WhatsApp, Snapchat, Facebook, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Hangouts osv. Du kan se vennelister, chattehistorikk og delte mediefiler.

 • Se hvem det er mest interaksjon med på Instagram

Få vite hvem som liker og kommenterer innleggene deres, og les svarene i Story uten at de vet om det.

 • Les alle typer meldinger

Dette inkluderer sendte, mottatte og slettede meldinger, de som ligger i mappene Forespørsler og Primær - alt! Les DM-ene deres som om du sjekker dine egne!

 • Finn falske Insta-kontoer

Hvis de er logget inn på en annen Insta-konto på enheten sin, vil Phonsee oppdage det og vise deg hva som skjer bak kulissene.

 • Nyt ekstra funksjoner

Spor GPS-posisjon, registrer tastetrykk, ta skjermbilder og se nettleserhistorikk. Phonsee har over 30 avanserte funksjoner som du kan bruke!

№2 Slik vet du om noen er online på Instagram

Slik vet du om noen er online på Instagram

Det er ganske vanskelig å sjekke aktivitetsstatus på Instagram. Du kan ikke bare bla gjennom listen over følgere for å se hvem som er online og hvem som ikke er det. Men vi sier ikke at det er umulig å sjekke noens IG-aktivitet.

Djevelen ligger i detaljene. Nettstatusen deres ligger i DM-ene dine. Her er hva du kan gjøre:

 1. Se på chattelisten din. Der ser du den nyeste aktivitetsstatusen til alle du har snakket med på Instagram. Hvis noen for eksempel var aktiv for bare et minutt siden, vil du se "Aktiv nå". 
 2. Sjekk profilbildet deres. Hvis de nylig har lagt ut en story, betyr det at de har vært aktive det siste døgnet.

№3 Slik ser du noens siste følgere på Instagram

Slik ser du noens siste følgere på Instagram

Instagram-appen og Instagram-nettstedet er ikke det samme. Vi snakker ikke om grensesnittet, men måten de fungerer på. Du kan logge inn på nettsiden for å se hvem som følger deg i kronologisk rekkefølge.

Slik sporer du noens Instagram-aktivitet:

 1. Åpne en hvilken som helst nettleser på PC-en.
 2. Gå hit: instagram.com.
 3. Åpne profilen til målbrukeren
 4. Klikk på følgende nummer på profilsiden deres.

4 Slik ser du noens nyeste innlegg på Instagram

Instagram-feeden din er en blanding av innlegg fra brukerne du følger, foreslåtte innlegg og annonser. Hvis du vil rydde opp i feeden din og spore Instagram-innlegg som noen har delt i det siste, kan du følge disse trinnene:

 1. Åpne Instagram-appen.
 2. Trykk på rullegardinmenyen øverst til venstre.
 3. Velg Følger. Hvis du ikke følger personen, kan du gå til profilen deres og se de siste innleggene på den måten. Det er alt du trenger å hvordan du kan se noens aktivitet på Instagram!

Slik skjuler du brukeraktiviteten din

Her er noen ekstra tips for å gjøre kontoen din litt mer privat.

 1. Gå til Innstillinger på Instagram.
 2. Velg Personvern > Vis aktivitetsstatus
 3. Slå av Aktivitetsstatus.

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva er den beste aktivitetsmåleren på Instagram?

Phonsee er uten tvil den beste Instagram-aktivitetssporeren for Android- og iOS-enheter. Den lar deg se alt brukeren gjør i appen i sanntid, inkludert nylige innlegg, stories, vennelister, DM-er, kommentarer og likes.

Hvordan følge noen på Instagram uten at de vet om det?

Du kan enten ta sjansen på å opprette en falsk konto eller bruke en tredjepartsapp som Phonsee for å se noens Instagram-aktivitet uten å være venner.

Hvordan se noens likes på Instagram?

Hvis du vil se noens likes på Instagram. Den tar skjermbilder når målbrukeren er aktiv på Instagram, slik at du kan se innleggene vedkommende har likt i hemmelighet.

Hvordan finne noens posisjon på Instagram?

Instagram har ikke lansert en funksjon for posisjonssporing i sanntid ennå, men det finnes en løsning. Med Phonsee-appen kan du spore brukerens posisjon i sanntid 24/7. Det spiller ingen rolle om de er aktive på Instagram eller ikke.

Konklusjon 

Der har du det - en komplett guide til hvordan du sjekker noens aktivitet på Instagram. Selv om noen har en privat profil, kan du likevel se de siste innleggene, likes og kommentarer med den avanserte Instagram-trackeren Phonsee. Stopper det der? Egentlig ikke. Med Phonsee kan du også sjekke private meldinger, posisjoner og samtaler uten at brukeren får vite om det. Prøv den, og hold deg oppdatert på nettaktiviteten til den du er glad i!

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *