Δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram

Πώς μπορώ να δω τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram με τις 4 καλύτερες μεθόδους του 2024

Είναι το Instagram μια κανονική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης; Όχι. 1,4 δισεκατομμύρια χρήστες να κάνετε περισσότερα από το να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο.

Κάνουν φίλους. Ερωτεύονται. Ανακοινώνουν μεγάλα νέα.

Σκεφτείτε το Instagram ως ένα σόου εικονικής πραγματικότητας που αποτυπώνει κάθε στιγμή της προσωπικής ζωής. 

Εκτός από το γεγονός ότι οι σκηνοθέτες (χρήστες του Insta όπως εσείς και εμείς) μπορούν να αποφασίσουν ποιος ΜΠΟΡΕΙ να δει αυτή τη σειρά και ποιος όχι. Στοιχηματίζουμε ότι διαβάζετε αυτό το κείμενο επειδή κάποιος σημαντικός σας έχει προσθέσει σε μια μαύρη λίστα και τώρα δεν μπορείτε να ελέγξετε τις ενημερώσεις του.

Ή ίσως απλά δεν θέλετε να ξέρουν ότι παρακολουθείτε τη σελίδα τους (δεν θα σας κρίνουμε).

Δεν έχει πραγματικά σημασία γιατί αναρωτιέστε πώς να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram. Θα σας δείξουμε τι πρέπει να κάνετε για να λειτουργήσουν τα πράγματα σωστά εδώ. Οπότε, συνεχίστε να διαβάζετε!

Πίνακας περιεχομένων

Μπορείτε να βλέπετε τη δραστηριότητα άλλων ατόμων στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα των άλλων στο Instagram, Ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ήταν πριν. Πριν από περίπου 5 χρόνια, η πλατφόρμα διέθετε μια βολική λειτουργία που ονομαζόταν "Following Activity". Οι χρήστες μπορούσαν να δουν τι έκαναν οι φίλοι τους, όπως ποιον άρχισαν να ακολουθούν ή ποιες αναρτήσεις τους άρεσαν.

Λοιπόν, όλα τα καλά πράγματα τελειώνουν γρήγορα. Αυτό ακριβώς συνέβη με τη λειτουργία Following Activity. Οι τελευταίες εκδόσεις του Instagram δεν το υποστηρίζουν, αλλά ξέρετε κάτι; Κάποιοι άνθρωποι της τεχνολογίας έχουν αναπτύξει ένα πολύ καλύτερο, πολύ πιο ισχυρό εργαλείο από τη λειτουργία Following Activity του Instagram. Θα ξεδιπλώσουμε αυτό το μυστικό ακριβώς παρακάτω.

banner

Πώς να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram: Μέθοδοι: Οι 4 κορυφαίες μέθοδοι που περιγράφονται

Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι για να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram χωρίς να είστε φίλοι:

№1 Χρήση Phonsee Instagram Activity Tracker

phonsee instagram

Όλο και περισσότεροι χρήστες του Instagram αλλάζουν τους λογαριασμούς τους σε ιδιωτικούς από δημόσιους. Αν έχετε να κάνετε με έναν ιδιωτικό λογαριασμό που δεν ακολουθείτε, να ένα έξυπνο κόλπο: ελέγξτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram χρησιμοποιώντας την προηγμένη εφαρμογή παρακολούθησης - Phonsee.

Το Phonsee συλλέγει όλα τα δεδομένα που μπορείτε να σκεφτείτε. Οπαδοί, DMs, likes, σχόλια, αναρτήσεις, ιστορίες - θα λάβετε όλες αυτές τις πληροφορίες από αυτή την απίστευτη εφαρμογή παρακολούθησης του Instagram.

Το κερασάκι στην τούρτα; Το Phonsee τρέχει αόρατα στο παρασκήνιο των συσκευών Android και iOS, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram χωρίς να το γνωρίζει ποτέ.

Πώς να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram με το Phonsee

Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να παρακολουθήσετε κάποιον στο Instagram:

Βήμα 1. Καθορίστε τα δεδομένα που θέλετε να παρακολουθείτε.

χαρακτηριστικά phonsee step1

Επισκεφθείτε το phonsee.com και κάντε κλικ στο "Try Now" στην κεντρική σελίδα.

Στη συνέχεια, επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να παρακολουθείτε, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών δικτύων.

Βήμα 2. Επιλέξτε Μεταφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

phonsee step2 δεδομένα

Με αυτή τη λειτουργία ενεργοποιημένη, μπορείτε να βλέπετε νέα DM, αναρτήσεις και ιστορίες σε πραγματικό χρόνο.

Βήμα 3. Επιλέξτε Αόρατη λειτουργία.

phonsee step3 mode

Όταν εμφανιστεί η ερώτηση "Do you need invisible mode?" (Χρειάζεστε αόρατη λειτουργία;), επιλέξτε "Yes" (Ναι) για να χρησιμοποιήσετε το Phonsee Instagram Activity Tracker σε κρυφή λειτουργία.

Βήμα 4. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας

phonsee step4 email

Εισάγετε το email σας στο πλαίσιο για να λάβετε έναν σύνδεσμο λήψης, μαζί με το μοναδικό κλειδί εγγραφής και οδηγίες εγκατάστασης. Κάντε κλικ στο κουμπί "Επόμενο" και επιλέξτε το πρόγραμμά σας.

τιμή phonsee step5

Βήμα 5. Ρύθμιση του Phonsee.

Ανοίξτε το email καλωσορίσματος και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ρυθμίσετε το Phonsee.

Βήμα 6. Ακούστε τις κλήσεις κάποιου άλλου χωρίς να το γνωρίζει.

demo phonsee instagram dm

Αυτό είναι όλο! Συνδεθείτε στον Πίνακα Ελέγχου του Phonsee και επιλέξτε Instagram από το αριστερό μενού. Παρακολουθήστε τη δραστηριότητά τους όποτε θέλετε!

Γιατί να επιλέξετε το Phonsee; 

Τώρα που ξέρετε πώς να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram με το Phonsee, ας ασχοληθούμε με τα οφέλη που καθιστούν το Phonsee μια απόλυτη must-have εφαρμογή για τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 • Το Instagram δεν είναι το όριο για το Phonsee.

Η εφαρμογή υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και αγγελιοφόρους κοινωνικής δικτύωσης, όπως WhatsApp, Snapchat, Facebook, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Hangouts κ.λπ. Μπορείτε να προβάλετε λίστες φίλων, ιστορικό συνομιλιών και κοινόχρηστα αρχεία πολυμέσων.

 • Δείτε με ποιον έχει αλληλεπιδράσει περισσότερο στο Instagram

Να γνωρίζετε ποιος κάνει like και σχολιάζει τις αναρτήσεις τους και να διαβάζετε τις απαντήσεις της Ιστορίας χωρίς να το γνωρίζουν.

 • Διαβάστε όλα τα είδη μηνυμάτων

Αυτό περιλαμβάνει τα απεσταλμένα, ληφθέντα και διαγραμμένα μηνύματα, αυτά που βρίσκονται στους φακέλους "Αιτήματα" και "Πρωτογενής" - τα πάντα! Διαβάστε τα DM τους σαν να ελέγχετε τα δικά σας!

 • Spot Ψεύτικοι λογαριασμοί Insta

Αν είναι συνδεδεμένοι σε άλλο λογαριασμό Insta στη συσκευή τους, το Phonsee θα το εντοπίσει και θα σας δείξει τι συμβαίνει στα παρασκήνια.

 • Απολαύστε επιπλέον χαρακτηριστικά

Παρακολουθήστε τη θέση GPS, καταγράψτε πληκτρολογήσεις, καταγράψτε στιγμιότυπα οθόνης και προβάλλετε το ιστορικό περιήγησης. Το Phonsee προσφέρει πάνω από 30 προηγμένες λειτουργίες για να τις χρησιμοποιήσετε!

№2 Πώς να ξέρετε αν κάποιος είναι online στο Instagram

Πώς να ξέρετε αν κάποιος είναι online στο Instagram

Ο έλεγχος της Κατάστασης δραστηριότητας στο Instagram είναι ένα αρκετά δύσκολο πράγμα. Δεν μπορείτε απλά να κάνετε κύλιση στη λίστα των οπαδών σας για να δείτε ποιος είναι online και ποιος όχι. Αλλά δεν λέμε ότι είναι αδύνατο να ελέγξετε τη δραστηριότητα κάποιου στο IG.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Η διαδικτυακή τους κατάσταση βρίσκεται στα DMs σας. Ακούστε τι μπορείτε να κάνετε:

 1. Κοιτάξτε τη λίστα συνομιλιών σας. Θα δείτε τις πιο πρόσφατες καταστάσεις Δραστηριότητας όλων των ατόμων με τα οποία έχετε μιλήσει στο Instagram. Για παράδειγμα, αν κάποιος ήταν ενεργός μόλις πριν από ένα λεπτό, θα δείτε "Ενεργός τώρα". 
 2. Ελέγξτε την εικόνα του προφίλ τους. Αν έχουν δημοσιεύσει πρόσφατα μια ιστορία, αυτό σημαίνει ότι ήταν ενεργοί τις τελευταίες 24 ώρες.

№3 Πώς να δείτε την πρόσφατη παρακολούθηση κάποιου στο Instagram

Πώς να δείτε την πρόσφατη παρακολούθηση κάποιου στο Instagram

Η εφαρμογή Instagram και ο ιστότοπος του Instagram δεν είναι το ίδιο. Δεν μιλάμε για το περιβάλλον εργασίας αλλά για τον τρόπο λειτουργίας τους. Μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο για να δείτε τους ακόλουθους κάποιου με χρονολογική σειρά.

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram:

 1. Ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας.
 2. Πηγαίνετε εδώ: instagram.com.
 3. Ανοίξτε το προφίλ του χρήστη-στόχου
 4. Στη σελίδα του προφίλ τους, κάντε κλικ στον ακόλουθο αριθμό.

№4 Πώς να δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις κάποιου στο Instagram

Η ροή σας στο Instagram είναι ένας συνδυασμός αναρτήσεων από τους χρήστες που ακολουθείτε, προτεινόμενες αναρτήσεις και διαφημίσεις. Αν θέλετε να αποσυμφορήσετε την τροφοδοσία σας και να παρακολουθήσετε τις αναρτήσεις Instagram κάποιου που μοιράστηκε πρόσφατα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.
 2. Πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία.
 3. Επιλέξτε Ακολουθώντας. Αν δεν ακολουθείτε το συγκεκριμένο άτομο, μεταβείτε στο προφίλ του και δείτε τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του με αυτόν τον τρόπο. Αυτά είναι όλα για να πώς να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram!

Πώς να αποκρύψετε τη δραστηριότητα χρήστη σας

Ακολουθούν μερικές επιπλέον συμβουλές για να κάνετε τον λογαριασμό σας λίγο πιο ιδιωτικό.

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο Instagram.
 2. Επιλέξτε Απόρρητο > Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας
 3. Απενεργοποίηση Κατάσταση δραστηριότητας.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Ποιος είναι ο καλύτερος ανιχνευτής δραστηριότητας στο Instagram;

Χωρίς αμφιβολία, το Phonsee είναι ο καλύτερος ανιχνευτής δραστηριότητας Instagram για συσκευές Android και iOS. Σας επιτρέπει να βλέπετε όλα όσα κάνει ο χρήστης στην εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων δημοσιεύσεων, των ιστοριών, των λιστών φίλων, των DMs, των σχολίων και των likes.

Πώς να ακολουθήσετε κάποιον στο Instagram χωρίς να το γνωρίζει;

Μπορείτε είτε να πάρετε το ρίσκο και να δημιουργήσετε έναν ψεύτικο λογαριασμό είτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους όπως το Phonsee για να δείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram χωρίς να είστε φίλοι.

Πώς να δείτε τα likes κάποιου στο Instagram;

Αν θέλετε να δείτε τα likes κάποιου στο Instagram. Καταγράφει στιγμιότυπα οθόνης όταν ο χρήστης-στόχος είναι ενεργός στο Instagram, ώστε να μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις που του έχουν κάνει κρυφά like.

Πώς να βρείτε τη θέση κάποιου στο Instagram;

Το Instagram δεν έχει αναπτύξει ακόμα μια λειτουργία εντοπισμού τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο, αλλά υπάρχει μια αλλά υπάρχει μια λύση. Η εφαρμογή Phonsee σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη θέση του χρήστη σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες το 24ωρο. Δεν έχει σημασία αν είναι ενεργός στο Instagram ή όχι.

Συμπέρασμα 

Ορίστε, λοιπόν, ένας πλήρης οδηγός για το πώς να ελέγξετε τη δραστηριότητα κάποιου στο Instagram. Ακόμη και αν κάποιος έχει ιδιωτικό προφίλ, μπορείτε να δείτε τις πρόσφατες αναρτήσεις, τα likes και τα σχόλιά του με το προηγμένο πρόγραμμα παρακολούθησης Instagram Phonsee. Σταματάει εκεί; Όχι ακριβώς. Το Phonsee σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τα ιδιωτικά μηνύματα, τις τοποθεσίες και τις κλήσεις χωρίς να το γνωρίζει ποτέ ο χρήστης-στόχος. Δοκιμάστε το και μείνετε στην κορυφή της διαδικτυακής δραστηριότητας του αγαπημένου σας προσώπου!

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *