Vezi activitatea cuiva pe Instagram

Vedeți activitatea cuiva pe Instagram cu cele mai bune 4 metode din 2024

Este Instagram o platformă de socializare obișnuită? Nu. Este un loc în care 1,4 miliarde de utilizatori face mai mult decât să partajeze fotografii și videoclipuri.

Își fac prieteni. Se îndrăgostesc. Anunță vești importante.

Gândiți-vă la Instagram ca la un spectacol de realitate virtuală care surprinde fiecare moment al vieții personale. 

Cu excepția faptului că regizorii (utilizatorii de Insta ca tine și ca noi) pot decide cine POATE să se uite la acea emisiune și cine NU. Punem pariu că citești aceste rânduri pentru că cineva important te-a adăugat pe o listă neagră, iar acum nu mai poți verifica actualizările.

Sau poate că pur și simplu nu vrei ca ei să știe că le urmărești pagina (nu te judecăm).

Nu prea contează de ce vă întrebați cum să vedeți activitatea cuiva pe Instagram. Vă vom arăta ce trebuie să faceți pentru ca lucrurile să funcționeze corect aici. Așadar, continuați să citiți!

Cuprins

Poți vedea activitatea altor persoane pe Instagram?

Da, puteți vedea activitatea altora pe Instagram, dar nu mai este la fel de ușor ca înainte. În urmă cu aproximativ 5 ani, platforma avea o funcție convenabilă numită "Following Activity". Utilizatorii puteau vedea ce făceau prietenii lor, cum ar fi pe cine au început să urmărească sau ce postări le plăceau.

Ei bine, toate lucrurile bune au un sfârșit rapid. Este exact ceea ce s-a întâmplat cu funcția Following Activity. Cele mai recente versiuni Instagram nu o acceptă, dar știți ce? Niște oameni de tehnologie au dezvoltat un instrument mult mai bun și mult mai puternic decât funcția Instagram Following Activity. Vom desluși acest secret chiar mai jos.

banner

Cum să vezi activitatea cuiva pe Instagram: Cele mai bune 4 metode prezentate

Iată care sunt cele mai bune modalități de a vedea activitatea de pe Instagram a cuiva fără a fi prieteni:

№1 Utilizați Phonsee Instagram Activity Tracker

phonsee instagram

Din ce în ce mai mulți utilizatori de Instagram își trec conturile din publice în private. Dacă aveți de-a face cu un cont privat pe care nu îl urmăriți, iată un truc inteligent: verificați activitatea cuiva pe Instagram cu ajutorul aplicației de monitorizare avansată - Phonsee.

Phonsee colectează orice date la care vă puteți gândi. Followeri, DM-uri, like-uri, comentarii, postări, povești - veți obține toate aceste informații de la această aplicație incredibilă de urmărire Instagram.

Cireașa de pe tort? Phonsee rulează invizibil în fundal pe dispozitivele Android și iOS, astfel încât puteți vedea activitatea cuiva pe Instagram fără ca acesta să știe vreodată.

Cum să vedeți activitatea Instagram a cuiva cu Phonsee

Urmați acești pași simpli pentru a urmări pe cineva pe Instagram:

Pasul 1. Specificați datele pe care doriți să le monitorizați.

phonsee step1 caracteristici

Vizitați phonsee.com și faceți clic pe "Încercați acum" pe pagina principală.

După aceea, selectați datele pe care doriți să le urmăriți, inclusiv rețelele sociale.

Pasul 2. Selectați Real-Time Data Transfer.

phonsee step2 date

Dacă această funcție este activată, puteți vedea în timp real noile mesaje DM, postări și povestiri.

Pasul 3. Alegeți Modul invizibil.

Modul phonsee step3

Când apare întrebarea "Do you need invisible mode?" (Aveți nevoie de modul invizibil?), bifați "Yes" (Da) pentru a utiliza Phonsee Instagram Activity Tracker în modul ascuns.

Pasul 4. Finalizați înregistrarea

phonsee step4 e-mail

Introduceți e-mailul în căsuța de e-mail pentru a primi un link de descărcare, împreună cu cheia de înregistrare unică și instrucțiunile de instalare. Faceți clic pe butonul "Next" (Următorul) și alegeți planul.

phonsee step5 preț

Pasul 5. Configurați Phonsee.

Deschideți e-mailul de bun venit și urmați instrucțiunile pentru a configura Phonsee.

Pasul 6. Ascultați apelurile altcuiva fără ca acesta să știe.

demo phonsee instagram dm

Asta e tot! Conectați-vă la panoul de control Phonsee și alegeți Instagram din meniul din stânga. Monitorizează-le activitatea oricând dorești!

De ce să alegeți Phonsee? 

Acum că știi cum să urmărești activitatea cuiva pe Instagram cu Phonsee, să ne scufundăm în beneficiile care fac din Phonsee o aplicație absolut necesară pentru utilizatorii de social media.

 • Instagram nu este limita pentru Phonsee.

Aplicația este compatibilă cu cele mai populare aplicații de socializare și mesagerie, precum WhatsApp, Snapchat, Facebook, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Hangouts etc. Puteți vizualiza listele de prieteni, istoricul de chat și fișierele media partajate.

 • Vezi care sunt cele mai multe interacțiuni cu cineva pe Instagram

Aflați cine apreciază și comentează la postările lor și citiți răspunsurile din Story fără ca ei să știe.

 • Citiți toate tipurile de mesaje

Aceasta include mesajele trimise, primite și șterse, cele din dosarele Cereri și Primare - totul! Citește-le DM-urile ca și cum ți le-ai verifica pe ale tale!

 • Spot conturi Insta false

Dacă aceștia sunt conectați la un alt cont Insta pe dispozitivul lor, Phonsee va detecta acest lucru și vă va arăta ce se întâmplă în spatele scenei.

 • Bucurați-vă de caracteristici suplimentare

Urmăriți locația GPS, înregistrați apăsările de taste, capturați capturi de ecran și vizualizați istoricul de navigare. Phonsee oferă peste 30 de funcții avansate pe care le puteți utiliza!

№2 Cum să știi dacă cineva este online pe Instagram

Cum să știi dacă cineva este online pe Instagram

Verificarea stării de activitate pe Instagram este un lucru destul de complicat. Nu puteți pur și simplu să vă derulați prin lista de urmăritori pentru a vedea cine este online și cine nu este. Dar nu spunem că este imposibil să verifici activitatea cuiva pe IG.

Diavolul stă în detalii. Starea lor online este în DM-urile tale. Iată ce puteți face:

 1. Uită-te la lista de chat. Veți vedea cele mai recente statusuri de activitate ale tuturor persoanelor cu care ați vorbit pe Instagram. De exemplu, dacă cineva a fost activ cu doar un minut în urmă, vei vedea "Activ acum". 
 2. Verificați poza lor de profil. Dacă au postat o poveste recent, înseamnă că au fost activi în ultimele 24 de ore.

№3 Cum să vedeți urmărirea recentă a cuiva pe Instagram

Cum să vedeți urmărirea recentă a cuiva pe Instagram

Aplicația Instagram și site-ul Instagram nu sunt identice. Nu ne referim la interfață, ci la modul în care funcționează. Vă puteți conecta la site-ul web pentru a vedea persoanele urmărite de cineva în ordine cronologică.

Iată cum puteți urmări activitatea cuiva pe Instagram:

 1. Deschideți orice browser de pe PC.
 2. Accesați aici: instagram.com.
 3. Deschideți profilul utilizatorului țintă
 4. Pe pagina de profil a acestora, faceți clic pe următorul număr.

№4 Cum să vedeți cele mai recente postări ale cuiva pe Instagram

Fluxul tău Instagram este un amestec de postări de la utilizatorii pe care îi urmărești, postări sugerate și reclame. Dacă doriți să vă dezordonați feed-ul și să urmăriți postările de pe Instagram ale cuiva pe care acesta le-a partajat recent, urmați acești pași:

 1. Deschideți aplicația Instagram.
 2. Apăsați pe meniul derulant din colțul din stânga sus.
 3. Selectați următoarele. Dacă nu urmăriți persoana respectivă, accesați profilul acesteia și vizualizați astfel postările recente. Asta e tot pentru cum să vezi activitatea cuiva pe Instagram!

Cum să vă ascundeți activitatea de utilizator

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru a vă face contul mai privat.

 1. Mergeți la Settings (Setări) pe Instagram.
 2. Selectați Confidențialitate > Afișare stare activitate
 3. Dezactivați Starea activității.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este cel mai bun tracker de activitate Instagram?

Fără îndoială, Phonsee este cel mai bun tracker de activitate Instagram pentru dispozitive Android și iOS. Acesta vă permite să vedeți în timp real tot ceea ce face utilizatorul pe aplicație, inclusiv postările recente, poveștile, listele de prieteni, DM-urile, comentariile și like-urile.

Cum să urmărești pe cineva pe Instagram fără ca acesta să știe?

Puteți să vă asumați un risc și să creați un cont fals sau să folosiți o aplicație terță, cum ar fi Phonsee, pentru a vedea activitatea de pe Instagram a cuiva fără a fi prieteni.

Cum să vezi like-urile cuiva pe Instagram?

Dacă doriți să vedeți like-urile cuiva pe Instagram. Capturează capturi de ecran atunci când utilizatorul vizat este activ pe Instagram, astfel încât să puteți vedea postările pe care le-a apreciat în secret.

Cum să găsești locația cuiva pe Instagram?

Instagram nu a implementat încă o funcție de urmărire a locației în timp real, dar există o soluție de rezolvare. Aplicația Phonsee vă permite să urmăriți locația în timp real a utilizatorului 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Nu contează dacă aceștia sunt activi sau nu pe Instagram.

Concluzie 

Deci, iată un ghid complet despre cum să verificați activitatea cuiva pe Instagram. Chiar dacă cineva are un profil privat, puteți vedea în continuare postările sale recente, like-urile și comentariile cu ajutorul urmăritorului avansat de Instagram Phonsee. Se oprește aici? Nu chiar. Phonsee vă permite, de asemenea, să verificați mesajele private, locațiile și apelurile fără ca utilizatorul vizat să știe vreodată. Încercați-l și stați la curent cu activitatea online a persoanei iubite!

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *