Se någons aktivitet på Instagram

Se någons aktivitet på Instagram med de 4 bästa metoderna 2024

Är Instagram en vanlig plattform för sociala medier? Nej, det är en plats där 1,4 miljarder användare göra mer än att dela bilder och videor.

De får vänner. Blir kära i varandra. De tillkännager stora nyheter.

Tänk på Instagram som en virtuell realityshow som fångar varje ögonblick i ditt privatliv. 

Förutom det faktum att regissörer (Insta-användare som du och vi) kan bestämma vem som KAN titta på den showen och vem som inte KAN. Vi slår vad om att du läser detta för att någon betydelsefull person har lagt till dig på en svart lista, och nu kan du inte kontrollera deras uppdateringar.

Eller så vill du bara inte att de ska veta att du förföljer deras sida (vi dömer inte).

Det spelar ingen roll varför du undrar hur du kan se någons aktivitet på Instagram. Vi visar dig vad du ska göra för att få allt att fungera här. Så fortsätt att läsa!

Innehållsförteckning

Kan du se andras aktivitet på Instagram?

Ja, du kan se andras aktiviteter på Instagram, men det är inte lika enkelt som det var tidigare. För ungefär 5 år sedan hade plattformen en praktisk funktion som kallades "Following Activity". Användare kunde se vad deras vänner gjorde, till exempel vem de började följa eller vilka inlägg de gillade.

Alla goda ting har ett slut. Det är precis vad som hände med funktionen Following Activity. De senaste Instagram-versionerna stöder inte det, men vet du vad? Vissa tekniska människor har utvecklat ett mycket bättre, mycket kraftfullare verktyg än Instagram-funktionen Följande aktivitet. Vi packar upp den hemligheten precis nedanför.

banner

Hur man ser någons Instagram-aktivitet: Topp 4 metoder beskrivna

Här är de bästa sätten att se någons Instagram-aktivitet utan att vara vänner:

№1 Använd Phonsee Instagram aktivitetsspårare

phonsee instagram

Allt fler Instagram-användare ändrar sina konton från offentliga till privata. Om du har att göra med ett privat konto som du inte följer finns det ett smart knep: kontrollera personens aktivitet på Instagram med hjälp av den avancerade övervakningsappen Phonsee.

Phonsee samlar in alla data du kan tänka dig. Följare, DMs, likes, kommentarer, inlägg, stories - du får all den informationen från denna otroliga Instagram-spårningsapp.

Och som grädde på moset? Phonsee körs osynligt i bakgrunden på Android- och iOS-enheter, så att du kan se någons aktivitet på Instagram utan att de någonsin vet om det.

Hur man ser någons Instagram-aktivitet med Phonsee

Följ dessa enkla steg för att spåra någon på Instagram:

Steg 1. Ange vilka data du vill övervaka.

phonsee steg1 funktioner

Besök phonsee.com och klicka på "Try Now" på huvudsidan.

Välj sedan de data du vill spåra, inklusive sociala nätverk.

Välj steg 2. Välj Dataöverföring i realtid.

phonsee steg2 data

Med den här funktionen aktiverad kan du se nya DM, inlägg och stories i realtid.

Steg 3. Välj Invisible Mode.

phonsee steg3 läge

När frågan "Behöver du osynligt läge?" dyker upp, kryssa i "Ja" för att använda Phonsee Instagram Activity Tracker i dolt läge.

Steg 4. Avsluta din registrering

phonsee steg4 e-post

Ange din e-postadress i rutan för att få en nedladdningslänk, tillsammans med din unika registreringsnyckel och installationsinstruktioner. Klicka på knappen "Nästa" och välj din plan.

Pris för Phonsee Step5

Steg 5. Konfigurera Phonsee.

Öppna ditt välkomstmejl och följ instruktionerna för att installera Phonsee.

Steg 6. Lyssna på andras samtal utan att de vet om det.

demo phonsee instagram dm

Nu är det klart! Logga in på din Phonsee-kontrollpanel och välj Instagram i menyn till vänster. Övervaka deras aktivitet när du vill!

Varför välja Phonsee? 

Nu när du vet hur du spårar någons aktivitet på Instagram med Phonsee, låt oss dyka ner i de fördelar som gör Phonsee till en absolut måste-ha-app för användare av sociala medier.

 • Instagram är inte gränsen för Phonsee.

Appen stöder de mest populära sociala medier-applikationerna och budbärarna som WhatsApp, Snapchat, Facebook, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Hangouts m.fl. Du kan visa vänlistor, chatthistorik och delade mediefiler.

 • Se vem som är mest interagerad med på Instagram

Få reda på vem som gillar och kommenterar deras inlägg och läs Storys svar utan att de vet om det.

 • Läs alla typer av meddelanden

Detta inkluderar skickade, mottagna och raderade meddelanden, de i mapparna Förfrågningar och Primär - allt! Läs deras DM-meddelanden som om det vore dina egna!

 • Upptäck falska Insta-konton

Om de är inloggade på ett annat Insta-konto på sin enhet kommer Phonsee att upptäcka det och visa dig vad som händer bakom kulisserna.

 • Njut av extra funktioner

Spåra GPS-position, registrera tangenttryckningar, ta skärmdumpar och visa webbhistorik. Phonsee erbjuder över 30 avancerade funktioner som du kan använda!

№2 Hur man vet om någon är online på Instagram

Hur man vet om någon är online på Instagram

Att kontrollera aktivitetsstatus på Instagram är en ganska knepig sak. Du kan inte bara bläddra igenom din följarlista för att se vem som är online och vem som inte är det. Men vi säger inte att det är omöjligt att kontrollera någons IG-aktivitet.

Djävulen ligger i detaljerna. Deras online-status finns i dina DMs. Här är vad du kan göra:

 1. Titta på din chattlista. Där ser du de senaste Aktivitetsstatusarna för alla personer du har pratat med på Instagram. Om någon till exempel var aktiv för bara en minut sedan ser du "Aktiv nu". 
 2. Kolla deras profilbild. Om de har lagt upp en story nyligen betyder det att de har varit aktiva under de senaste 24 timmarna.

№3 Hur man ser någons senaste följare på Instagram

Så här ser du någons senaste följare på Instagram

Instagram-appen och Instagram-webbplatsen är inte samma sak. Vi pratar inte om gränssnittet utan om hur de fungerar. Du kan logga in på webbplatsen för att se någons följare i kronologisk ordning.

Så här spårar du någons Instagram-aktivitet:

 1. Öppna valfri webbläsare på din dator.
 2. Gå till: instagram.com.
 3. Öppna profilen för målanvändaren
 4. Klicka på följande nummer på deras profilsida.

№4 Hur man ser någons senaste inlägg på Instagram

Ditt Instagram-flöde är en blandning av inlägg från de användare du följer, föreslagna inlägg och annonser. Om du vill rensa ditt flöde och spåra Instagram-inlägg som någon nyligen har delat följer du dessa steg:

 1. Öppna appen Instagram.
 2. Tryck på rullgardinsmenyn i det övre vänstra hörnet.
 3. Välj Följa. Om du inte följer den personen kan du gå till deras profil och se de senaste inläggen på det sättet. Det var allt för hur man ser någons aktivitet på Instagram!

Så döljer du din användaraktivitet

Här är några extra tips för att göra ditt konto lite mer privat.

 1. Gå till Inställningar på Instagram.
 2. Välj Sekretess > Visa aktivitetsstatus
 3. Stäng av Aktivitetsstatus.

VANLIGA FRÅGOR

Vilken är den bästa Instagram-aktivitetsspåraren?

Utan tvekan är Phonsee den bästa Instagram-aktivitetsspåraren för Android- och iOS-enheter. Den låter dig se allt som användaren gör i appen i realtid, inklusive senaste inlägg, berättelser, vänlistor, DM, kommentarer och gillanden.

Hur följer man någon på Instagram utan att de vet om det?

Du kan antingen ta en risk och skapa ett falskt konto eller använda en tredjepartsapp som Phonsee för att se någons Instagramaktivitet utan att vara vänner.

Hur ser man någons likes på Instagram?

Om du vill se någons gilla-markeringar på Instagram. Den tar skärmdumpar när målanvändaren är aktiv på Instagram, så att du kan se inlägg som de har gillat i hemlighet.

Hur hittar man någons plats på Instagram?

Instagram har ännu inte lanserat funktionen för platsspårning i realtid, men det finns en lösning. Med appen Phonsee kan du spåra användarens plats i realtid 24/7. Det spelar ingen roll om de är aktiva på Instagram eller inte.

Slutsats 

Så där har du det - en fullständig guide om hur du kontrollerar någons aktivitet på Instagram. Även om någon har en privat profil kan du fortfarande se deras senaste inlägg, gillamarkeringar och kommentarer med den avancerade Instagram-trackern Phonsee. Slutar det där? Inte riktigt. Med Phonsee kan du också kontrollera privata meddelanden, platser och samtal utan att målanvändaren någonsin får reda på det. Ge det ett försök och håll koll på din älskades onlineaktivitet!

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *