Hur man klonar WhatsApp-konto

Hur man klonar WhatsApp-konto: Testade metoder för Android- och iPhone-användare

WhatsApp har blivit världens största end-to-end-krypterade meddelandetjänst med en massiv användarbas på 2,7 miljarder! Det är ett av de säkraste och enklaste sätten att prata med någon genom att bara använda deras telefonnummer.

Men den öppna karaktären hos denna meddelandeapp kanske inte alltid är säker, särskilt inte när barn är inblandade. Du kanske också vill hålla ett öga på din flickvän/pojkvän för att se vad de håller på med. Det är där en WhatsApp-klonapp kommer in i bilden.

Den här guiden beskriver möjligheten att skapa en WhatsApp-duplikat och hur man gör det anonymt.

Innehållsförteckning

Är det möjligt att klona WhatsApp?

Om du har använt meddelandeappen kanske du redan vet att den är stolt över sina säkerhetsfunktioner. Det kräver stora ansträngningar för utomstående att kika in i meddelandena. Så det är bara rättvist om du undrar om det är möjligt att klona WhatsApp.

Det korta svaret är ja.

Denna funktion gör det möjligt för användare att komma åt samma WhatsApp-konto på flera enheter, vilket kan vara till hjälp i olika situationer. Du måste dock förstå metoderna och konsekvenserna av att klona appen.

Du kan använda gratisapplikationer som finns tillgängliga på marknaden för att underlätta WhatsApp-kloning. Men det finns en hake. Du behöver samtycke från den person vars konto du vill klona. Det kan antingen vara att be om sin telefon eller be om sina iCloud-referenser. Oavsett vilken väg du tar är det osannolikt att du kan klona enheten utan att de vet.

Så om du försöker förstå hur du klonar WhatsApp utan att veta, fungerar den här metoden inte.

Scenariot förändras om du vill klona WhatsApp diskret utan målets vetskap. Lyckligtvis kan du vända dig till betalda tredjepartsverktyg som Phonsee.

Om du inte är medveten kan dessa verktyg klona ett WhatsApp-konto utan användarens samtycke. Låter spännande, eller hur? Men kom ihåg att detta tillvägagångssätt kan ha juridiska och etiska konsekvenser.

Sensmoralen är att även om det är tekniskt möjligt att klona WhatsApp så är det viktigt vilken metod och vilka verktyg man väljer.

banner

Phonsee: Den bästa WhatsApp-klonappen där ute

telefonsee whatsapp

Phonsee har positionerat sig som ett WhatsApp Spy Tool "Att upptäcka vad som händer." Det är uppenbart att detta är mer än ett kloningsverktyg, det är ett omfattande övervakningsverktyg.

Det spelar ingen roll om du vill lära dig att klona WhatsApp i iPhone eller Android, Phonsee har dig täckt. Dessutom körs det oupptäckt på måltelefonen, vilket innebär att den du klonar från inte kommer att ha något spår av dina handlingar.

När du har installerat appen på målenheten kan du:

 • Övervaka inkommande och utgående samtal
 • Upptäck fullständig information om utlysningen
 • Upptäck de delade mediefilerna

Utöver allt fungerar Phonsee med många andra meddelandeappar, som KiK, Facebook, Instagram , Viber, Line, Hangouts och så vidare.

Installera WhatsApp Clone App i fyra enkla steg

För att du ska kunna komma igång så snabbt som möjligt har Phonsee minimerat installationen till endast fyra steg.

Steg 1: Öppna ditt konto

phonsee steg4 e-post

Skapa ett konto på Phonsee från din dator eller mobil. Ange din e-postadress och skapa ett lösenord. Det är ett kostnadsfritt konto.

Steg 2: Köp appen

Pris för Phonsee Step5

För att lära dig hur du klonar WhatsApp på Samsung, iPhone eller jailbreak-enheter måste du först välja enhetsplattform och svara på några frågor. Phonsee kommer att rekommendera en lämplig plan för dig. När du är nöjd slutför du köpet.

Steg 3: Kontrollera e-post

Nu bör du få ett e-postmeddelande till din registrerade adress, där du hittar de fullständiga anvisningarna för installation av appen.

Steg 4: Slutföra installationen

Beroende på din enhetstyp följer du instruktionerna du får via e-post för att slutföra installationen av Phonsee. Nu är du redo att lära dig hur du klonar någons WhatsApp utan deras vetskap.

Hur man klonar ett WhatsApp-konto gratis

Om du väljer att inte använda Phonsee måste du kompromissa med några av spionappens premiumfunktioner. Men det är möjligt att lära sig att klona några WhatsApp gratis. Låt oss titta på alternativen.

Så här klonar du någon WhatsApp gratis.

Kloning av WhatsApp Web

WhatsApp Webb

WhatsApp Webb har förändrat spelplanen för människor som främst använder sina stationära datorer under längre perioder. Det är logiskt att skicka och ta emot meddelanden på datorn istället för att använda telefonen upprepade gånger.

Kloningsprocessen här är enkel. Du öppnar WhatsApp-gränssnittet på din dator och länkar målenheten genom att skanna QR-koden.

På Android klickar du på de tre vertikala punkterna i det övre högra hörnet och väljer "Länkade enheter". iPhone-användare måste däremot leta efter punkterna längst ned på skärmen.

Så länge fliken är öppen kan du övervaka och kopiera alla meddelanden och media på målenheten. Nackdelen är att du måste ansluta enheterna manuellt vid varje session.

WhatsApp-kloning av Android: Säkerhetskopieringsvägen

Som du kanske redan har gissat från rubriken fungerar detta tillvägagångssätt endast på Android-enheter. För att detta ska fungera måste du synkronisera din telefon med minst ett Google-konto och se till att Google Play Services är installerat.

När du har säkerställt alla dessa punkter följer du stegen nedan.

 • Öppna WhatsApp på din Android.
Säkerhetskopiera ditt konto på Android steg1
 • Tryck på de tre punkterna och välj inställningar.
Säkerhetskopiera ditt konto på Android steg2
 • Välj "Chattar" och sedan "Säkerhetskopiering av chattar".
Säkerhetskopiera ditt konto på Android steg3
Säkerhetskopiera ditt konto på Android steg 4
 • Välj ett schema för säkerhetskopiering och det konto du vill säkerhetskopiera.
Säkerhetskopiera ditt konto på Android steg 5
Säkerhetskopiera ditt konto på Android steg6

Voilà! Du har nu tillgång till chatthistoriken för målenheten. Det fungerar bäst för arbetande föräldrar som vill övervaka sina barns WhatsApp-konton.

Hur man klonar WhatsApp på iPhone med säkerhetskopior

Varför får Android-användare ha allt det roliga, eller hur? iOS-användare kan använda denna kloningsmetod genom att använda iCloud-säkerhetskopieringsfunktionen. Men det finns några förutsättningar. Följ stegen för att förstå hur det hela fungerar.

 1. Din telefon måste använda samma nummer som iCloud-kontot.
 2. Den har den senaste iOS-versionen.
 3. Du måste ha 2,05 gånger större lagringsutrymme än din säkerhetskopia.
Klona WhatsApp på iPhone med säkerhetskopior

Efter utcheckningen, gå till WhatsApp-inställningarna> Chattar> Chat Backup och tryck på "Back Up Now." Du är klar! Du kan nu komma åt alla meddelanden och mediefiler som delas till och från den iOS-enheten.

Lite mer komplicerat: MAC-spoofing

MAC-spoofing

Jämfört med alla metoder vi har tittat på för att klona WhatsApp är detta det mest komplicerade. Men det är också en idiotsäker metod för att lära sig att länka någon WhatsApp till min (läs din).

 1. Din första uppgift är att notera målenhetens MAC-adress. Du hittar den i telefonens "Om"-avsnitt för Android och iOS.
 2. Avinstallera WhatsApp från din enhet.
 3. Installera en spoofing-app på din enhet, t.ex. Mac Daddy X (iOS) eller BusyBox (Android).
 4. Spoofa målenhetens MAC-adress på din enhet med hjälp av appen.
 5. Installera om WhatsApp.
 6. Nu använder du målenhetens stängda WhatsApp istället för ditt konto.

Slutsats

Att lära sig klona någons WhatsApp kanske inte är en livsförmåga, men du vet aldrig när det kan vara till hjälp. Oavsett om du vill hålla koll på dina minderåriga barn eller en otrogen make/maka/partner, gör verktyg som Phonsee WhatsApp Spy jobbet.

Alternativt kan du hoppa över kravet på betalverktyg genom att använda de kostnadsfria metoder som vi har tillhandahållit.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *