Hur man spionerar på enheter anslutna till mitt Wi-Fi

Hur man spionerar på enheter anslutna till mitt Wi-Fi

Uppfinningen av Wi-Fi har gjort våra liv enklare på många konton. Du kan eliminera sladd i hela huset genom att samla alla aktiva enheter under ett enda nätverk. Frågan är, kan du se vad någon gör på sin telefon via Wi-Fi?

Svaret är ja. Även om det låter oetiskt, kan du ha giltiga skäl att övervaka dina minderåriga barn eller en otrogen make. Oavsett din anledning är vi på väg att svara på din fråga "hur man övervakar enheter på mitt Wi-Fi" för gott.

Innehållsförteckning

Kan du spionera på någon via Wi-Fi?

Som vi redan har klargjort kan du spionera via Wi-Fi-router. Hur du vill göra det kommer att avgöra vilken djup kunskap du behöver om olika teknologier.

Generellt finns det tre huvudsakliga sätt att spionera på enheter som är anslutna till din Wi-Fi-router. Låt oss utforska dem lite mer i detalj.

 1. Övervakningsappar från tredje part: Sådana appar är det mest pålitliga och effektiva sättet att lära sig spionera på iPhone via Wi-Fi. Självklart gäller det även för Android-enheter. Verktyg som Phonsee, mSpy och Eyezy låter dig övervaka nätverksaktivitet och enskilda appar. Du får också ställa in varningar för specifika åtgärder på målenheten så att du kan vidta nödvändiga steg i realtid.
 2. Routerns inbyggda funktioner: De flesta moderna Wi-Fi-routrar har inbyggda övervakningsverktyg. I de flesta fall kan du övervaka deras nätverksaktivitet och bandbreddsanvändning. Du får också sätta gränser eller lägga till barnfilter för att blockera vissa webbplatser. Där de inbyggda funktionerna saknas är själva övervakningen av apparna. Eftersom det är oetiskt att använda någons WhatsApp eller andra meddelandeappar, tillåter routertillverkare inte att du kommer åt dem.
 3. Nätverksskannrar: Nätverksskannrar är lite mer avancerade än routrar och tredjepartsövervakningsverktyg och kan läsa in målenhetens IP- och MAC-adresser. Mer avancerade skannrar kan läsa textmeddelanden och övervaka meddelandeappar som WhatsApp eller Facebook Messenger. Nackdelen är att du behöver spendera mycket pengar på dessa skannrar och vara tekniskt kunnig nog att ställa in dem.
banner

Så här ser du vad människor gör på ditt Wi-Fi med appar från tredje part

Med tanke på alla alternativ för hur man spionerar på någon via Wi-Fi är appar från tredje part den bästa lösningen. De låter dig komma åt målenheten och allt dess innehåll utan en djup teknisk förståelse för hur spionage fungerar.

Vilka är alternativen, frågar du dig? Kolla in tabellen nedan för den bästa spionappen för Wi-Fi.

NamnFramträdande dragKompatibilitetPrisBetyg
PhonseeOmfattande övervakningMycket bra$29,99/månad5/5
EyezyWi-Fi-synkroniseringAnständig$47.99/månad4.5/5
mSpyiPhone spionAnständig$27.99/månad4.4/5

Phonsee

Från vad vi har sett är Phonsee den bästa spionappen för Wi-Fi. Med skrivbords- eller mobilappen kan du övervaka praktiskt taget alla enheter som är anslutna till ditt hemnätverk.

För att detta ska fungera behöver du en USB-laddningskabel och tillgång till målenheten i några minuter. Dessutom måste datorn du använder för att göra det och målenheten vara i samma nätverk för att Phonsee ska fungera.

Det är så det fungerar:

 1. Du installerar Phonsee-appen på ditt skrivbord. Det spelar ingen roll om du använder Windows eller Mac; appen kommer att fungera på samma sätt på båda.
 2. Anslut målenheten du vill spionera på med USB-kabeln.
 3. Öppna Phonsee-appen och skanna målenheten. Ge appen tid att ladda ner data från enheten.
 4. Du kan nu koppla bort telefonen. Även efter detta kommer Phonsee att fortsätta övervaka meddelanden från WhatsApp , LINE, Viber och till och med vanliga textmeddelanden.

När du installerar och använder Phonsee för att övervaka enheter på ditt Wi-Fi kan du stöta på några problem.

En vanlig sådan vi ser är att din dator inte känner igen måltelefonen. Det händer när du använder en USB-hubb för att ansluta telefonen. För att undvika detta problem, anslut telefonen direkt till din stationära eller bärbara dator.

Ett annat vanligt problem är att målenheten kan kopplas från. Användare rapporterade att det inträffar när mål- och överordnade enheter finns i olika nätverk. Kontrollera telefonens Wi-Fi-meny för att säkerställa att du är ansluten till samma nätverk.

Vilken information erbjuder Phonsee Wi-Fi Spy App?

Phonsee är en omfattande spionapp som kan extrahera allt du vill veta om en målenhet, allt med hjälp av ditt Wi-Fi-nätverk. Du kan förvänta dig att extrahera data för:

 • WhatsApp-meddelanden
 • Samtalsloggar
 • Kalender
 • Line App
 • Anteckningar
 • Kontakt
 • Browsinghistorik
 • Viber
 • Och många andra sociala appar.

Hur man installerar Phonsee på måltelefonen

Låt oss komma igång med Phonsee och dess Wi-Fi-övervakningsfunktion. Det är en enkel process med bara fyra steg.

Steg 1: Ladda ner och installera appen

När du har köpt lämplig prenumeration för Phonsee laddar du ner skrivbordsappen. Du hittar den för både Windows och MAC. När appen har installerats, logga in på ditt nyskapade konto.

Steg 2: Para ihop måltelefonen med appen med en USB-kabel

Få tillgång till mål-iPhonen och anslut den till datorn med en USB-kabel. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra ihopkopplingen.

Steg 3: Extrahera information från appen

När ihopparningen är framgångsrik låter du Phonsee göra sitt jobb och extrahera all nödvändig information från måltelefonen.

Steg 4: Koppla bort måltelefonen

Nu är du redo att koppla bort iPhone och sätta tillbaka den på sin plats. Du är redo att använda Wi-Fi-nätverksspionen som fungerar på distans nu!

Eyezy

eyezy wifi-synkronisering

Eyezy är ännu en mycket populär app för övervakning och föräldrakontroll. Det följer mottot "Knowing over hopping." Appen riktar sig med andra ord till personer som är oroliga för sina minderåriga barns välbefinnande eller deras partners lojalitet.

Även om Eyezy erbjuder många övervakningsfunktioner, såsom Social Spotlight, Web Magnifier, Magic Alerts, Phone Analyzer och så vidare, ligger vårt fokus på Wi-Fi-synkroniseringsfunktionen. Det är en blandning av alla tillgängliga funktioner hos spionen via Wi-Fi-appen men riktad mot trådlösa enheter.

Som namnet antyder synkroniserar den alla enheter på ditt Wi-Fi-nätverk.

När den har installerats kan du använda appen för att:

 • Övervaka målenhetens sociala medier.
 • Få tillgång till deras samtalslogg.
 • Läs meddelanden på sociala plattformar som WhatsApp, Line och Kik.

Hur man installerar och använder Eyezy

Medan appens funktioner är avancerade är själva applikationen enkel. Du kan börja med att endast utföra tre steg.

 1. Skaffa programmet på din Windows eller MAC.
 2. Anslut målenheten till din PC med USB-kabeln.
 3. Tillåt Eyezy att skanna och ladda ner informationen från enheten.

Som vi har sett med Phonsee är det bästa att du inte behöver ansluta telefonen igen. Så länge du diskret kan ansluta målenheten en gång med Eyezy, kommer du att fortsätta få varningar och övervaka dess aktivitet.

mSpy

mspy-appen

mSpy är utan tvekan ett av de största namnen när det kommer till appar för föräldrakontroll. Visste du att du också kan använda den för att lära dig spionera på internetaktivitet via Wi-Fi? Det är möjligt tack vare Phone Spy-komponenten på plattformen.

Som det händer är mSpy det bästa verktyget för att spionera på iPhone via Wi-Fi. Väldigt få alternativ är så diskreta som detta. Den förblir dold även om du installerar appen på målenheten. Dessutom, om du känner till målets Apple-ID, är det en fråga om sekunder att få mSpy igång.

Du behöver inte ens jailbreak för att installera mSpy på din iPhone. Det fungerar inbyggt och erbjuder över 30 övervakningsfunktioner. Från Snapchat till WhatsApp till Skype, du kan hålla ett öga på allt med den enda appen. Det ger också geolokalisering för att göra saker.

Hur man installerar och använder mSpy

För att använda mSpy för att spionera på textmeddelanden via Wi-Fi måste du följa några steg.

 1. Besök mSpys webbplats och öppna ett konto.
 2. Köp det abonnemang som passar dina behov.
 3. Ladda ner mStar-appen för skrivbordet.
 4. Öppna appen och logga in med de referenser du genererade under registreringen.
 5. När du har loggat in väljer du "Konfigurera en ny enhet."
 6. Välj "Anslut iPhone/iPad". Följ instruktionerna på skärmen för att ansluta målenheten med en USB-kabel.
 7. Du bör få ett popup-fönster på din iPhone som säger "Lita på den här datorn?" Tryck på "Trust" och ange lösenordet för att ansluta båda enheterna.
 8. När enheten är ansluten följer du instruktionerna på skärmen för att ladda ner informationen.

Hur spionerar jag på enheter som är anslutna till mitt gratis Wi-Fi?

Om du inte är villig att betala för tredjepartstjänster för att lära dig hur man spionerar på någon via Wi-Fi, finns det också gratis metoder. Naturligtvis kommer dessa metoder inte att erbjuda ens en bråkdel av den information du kan få med dedikerade verktyg.

Men om det här är vad du vill, här är några alternativ:

Google Home-appen

Google Home-appen

De Google Home-applikation erbjuder en lista över anslutna enheter på ditt Wi-Fi-nätverk. Men det handlar om dig. Du kan inte extrahera andra detaljer, till exempel vad dessa enheter gör eller hur mycket bandbredd de använder.

På den ljusa sidan kan du få användbar information om de anslutna enheternas IP- och MAC-adresser.

Hur man spionerar med hotspot

Hotspot

När du ansluter till ett hotspot-nätverk använder det i princip Wi-Fi-funktionen. Så det huvudsakliga konceptet med att spionera genom en router och en hotspot är detsamma. I alla fall måste du se till att mål- och förälderenheterna är på samma nätverk. Resten av processen förblir densamma.

VANLIGA FRÅGOR

Kan du övervaka andra enheter och se vad de gör via Wi-Fi?

Ja, du kan få tillgång till deras exakta aktiviteter via Wi-Fi. Allt du behöver är ett tredjepartsverktyg som Phonsee.

Kan jag läsa någons textmeddelanden via Wi-Fi?

Om du använder en spionapp för Wi-Fi-router från tredje part eller avancerad utrustning som nätverksskannrar, kan du läsa någons textmeddelanden via Wi-Fi.

Kan jag få listan över klienter som är anslutna till mitt Wi-Fi?

Ja, du kan hitta hela listan över klienter med deras IP-adresser med hjälp av de inbyggda funktionerna i din Wi-Fi-router.

Kan jag spionera Android-telefoner via Wi-Fi och se vilka webbplatser de besöker?

Ja, med ett lämpligt verktyg kan du se vilka webbplatser folk använder med ditt Wi-Fi. Du kan till och med blockera vissa webbplatser för att skydda barn från skadligt innehåll på internet.

Är offentliga Wi-Fi-nätverk benägna att hacka?

Offentliga Wi-Fi-nätverk är ett främsta mål för hackare eftersom de flesta nätverk inte använder standardsäkerhetsprotokollet. Du riskerar att förlora känslig information när du använder osäkra nätverk.

Slutsats

Nu vet du hur man spionerar på någon via Wi-Fi. Du kanske aldrig trodde att det var så enkelt som att installera programvara från tredje part för att övervaka alla enheter som är anslutna till din router. Det är en livräddare för arbetande föräldrar eller berörda partner. Eller, helt enkelt extrahera data från de anslutna enheterna med de kostnadsfria metoderna vi har delat!

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *