Cum să spionez dispozitivele conectate la Wi-Fi-ul meu

Cum să spionez dispozitivele conectate la Wi-Fi-ul meu

Invenția Wi-Fi-ului ne-a făcut viața mai ușoară din multe conturi. Puteți elimina dezordinea cablurilor din toată casa prin aducerea tuturor dispozitivelor active într-o singură rețea. Întrebarea este, puteți vedea ce face cineva pe telefonul său prin Wi-Fi?

Raspunsul este da. Deși sună lipsit de etică, este posibil să aveți motive întemeiate să vă monitorizați copiii minori sau un soț care înșală. Oricare ar fi motivul dvs., suntem pe cale să vă răspundem definitiv la întrebarea „cum să monitorizez dispozitivele pe Wi-Fi-ul meu”.

Cuprins

Poți spiona pe cineva prin Wi-Fi?

După cum am clarificat deja, puteți spiona prin routerul Wi-Fi. Modul în care doriți să o faceți va determina aprofundarea cunoștințelor de care aveți nevoie despre diferite tehnologii.

În general, există trei moduri principale de a spiona dispozitivele conectate la routerul dvs. Wi-Fi. Să le explorăm puțin mai detaliat.

 1. Aplicații de monitorizare terță parte: Astfel de aplicații sunt modalitatea cea mai fiabilă și de impact de a învăța cum să spionezi iPhone prin Wi-Fi. Desigur, este valabil și pentru dispozitivele Android. Instrumente precum Phonsee, mSpy și Eyezy vă permit să monitorizați activitatea în rețea și aplicațiile individuale. De asemenea, puteți seta alerte pentru acțiuni specifice pe dispozitivul țintă, astfel încât să puteți face pașii necesari în timp real.
 2. Caracteristicile încorporate ale routerului: Cele mai multe routere Wi-Fi moderne au instrumente de monitorizare încorporate. În cele mai multe cazuri, le puteți monitoriza activitatea în rețea și utilizarea lățimii de bandă. De asemenea, puteți stabili limite sau adăugați filtre pentru copii pentru a bloca anumite site-uri web. Acolo unde lipsesc funcțiile încorporate este monitorizarea efectivă a aplicațiilor. Deoarece nu este etic să accesați WhatsApp sau alte aplicații de mesagerie ale cuiva, producătorii de routere nu vă vor permite să le accesați.
 3. Scanere de rețea: Puțin mai avansate decât routerele și instrumentele de monitorizare de la terțe părți, scanerele de rețea pot citi adresele IP și MAC ale dispozitivului țintă. Scanerele mai avansate pot citi mesaje text și pot monitoriza aplicații de mesagerie, cum ar fi WhatsApp sau Facebook Messenger. Dezavantajul este că trebuie să cheltuiți mulți bani pe aceste scanere și să fiți suficient de priceput din punct de vedere tehnic pentru a le configura.
banner

Cum să vezi ce fac oamenii pe Wi-Fi-ul tău cu aplicații terță parte

Având în vedere toate opțiunile despre cum să spionezi pe cineva prin Wi-Fi, aplicațiile terță parte sunt cea mai bună soluție. Acestea vă permit să accesați dispozitivul țintă și tot conținutul acestuia fără o înțelegere tehnică profundă a modului în care funcționează spionajul.

Care sunt opțiunile, vă întrebați? Consultați tabelul de mai jos pentru cea mai bună aplicație de spionaj Wi-Fi.

NumeTrăsătură proeminentăCompatibilitatePrețEvaluare
PhonseeMonitorizare cuprinzătoareFoarte bun$29,99/lună5/5
EyezySincronizare Wi-FiDecent$47,99/lună4.5/5
mSpyiPhone SpyDecent$27,99/lună4.4/5

Phonsee

Din ceea ce am văzut, Phonsee este cea mai bună aplicație de spionaj Wi-Fi. Cu aplicația desktop sau mobilă, puteți monitoriza practic toate dispozitivele conectate la rețeaua dvs. de acasă.

Pentru ca acest lucru să funcționeze, veți avea nevoie de un cablu de încărcare USB și de acces la dispozitivul țintă pentru câteva minute. De asemenea, computerul pe care îl utilizați pentru a face acest lucru și dispozitivul țintă trebuie să fie în aceeași rețea pentru ca Phonsee să funcționeze.

Așa funcționează:

 1. Instalați aplicația Phonsee pe desktop. Nu contează dacă utilizați Windows sau Mac; aplicația va funcționa similar pe ambele.
 2. Conectați dispozitivul țintă pe care doriți să îl spionați cu cablul USB.
 3. Deschideți aplicația Phonsee și scanați dispozitivul țintă. Acordați timp aplicației să descarce datele de pe dispozitiv.
 4. Acum puteți deconecta telefonul. Chiar și după aceasta, Phonsee va continua să monitorizeze mesajele de la WhatsApp , LINE, Viber și chiar mesajele text obișnuite.

Când instalați și utilizați Phonsee pentru a monitoriza dispozitivele pe Wi-Fi, este posibil să vă confruntați cu câteva probleme.

Unul comun pe care îl vedem este că computerul nu recunoaște telefonul țintă. Se întâmplă atunci când utilizați un hub USB pentru a conecta telefonul. Pentru a evita această problemă, conectați telefonul direct la desktop sau laptop.

O altă problemă comună este că dispozitivul țintă se poate deconecta. Utilizatorii au raportat că aceasta apare atunci când dispozitivele țintă și cele părinte se află pe rețele diferite. Verificați meniul Wi-Fi al telefonului pentru a vă asigura că sunteți conectat la aceeași rețea.

Ce informații oferă aplicația de spionaj Wi-Fi Phonsee?

Phonsee este o aplicație de spionaj cuprinzătoare care poate extrage tot ce doriți să știți despre un dispozitiv țintă, toate folosind rețeaua dvs. Wi-Fi. Vă puteți aștepta să extrageți date pentru:

 • Mesaje WhatsApp
 • Evidența convorbirilor
 • Calendar
 • Aplicația de linie
 • Note
 • a lua legatura
 • Istoric de navigare
 • Viber
 • Și o mulțime de alte aplicații sociale.

Cum se instalează Phonsee pe telefonul țintă

Să începem cu Phonsee și caracteristica sa de monitorizare Wi-Fi. Este un proces simplu, cu doar patru pași.

Pasul 1: Descărcați și instalați aplicația

După ce achiziționați abonamentul corespunzător pentru Phonsee, descărcați aplicația desktop. Îl vei găsi atât pentru Windows, cât și pentru MAC. Odată ce aplicația este instalată, conectați-vă la contul dvs. nou creat.

Pasul 2: Asociați telefonul țintă cu aplicația cu un cablu USB

Obțineți acces la iPhone-ul țintă și conectați-l la computer cu un cablu USB. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza împerecherea.

Pasul 3: Extrageți informații din aplicație

Odată ce împerecherea are succes, lăsați Phonsee să-și facă treaba și să extragă toate informațiile necesare de pe telefonul țintă.

Pasul 4: Deconectați telefonul țintă

Acum, sunteți gata să deconectați iPhone-ul și să-l puneți înapoi la locul său. Sunteți gata să utilizați rețeaua spion Wi-Fi care funcționează de la distanță acum!

Eyezy

sincronizare wifi eyezy

Eyezy este încă o altă aplicație de monitorizare și control parental foarte populară. Urmează motto-ul „A cunoaște peste speranță”. Cu alte cuvinte, aplicația vizează oamenii care sunt îngrijorați de bunăstarea copiilor lor minori sau de loialitatea partenerilor lor.

Deși Eyezy oferă multe funcții de monitorizare, cum ar fi Social Spotlight, Web Magnifier, Magic Alerts, Phone Analyzer și așa mai departe, ne concentrăm pe caracteristica de sincronizare Wi-Fi. Este un amestec al tuturor funcțiilor disponibile ale spionului prin aplicația Wi-Fi, dar care vizează dispozitivele wireless.

După cum sugerează și numele, sincronizează toate dispozitivele din rețeaua dvs. Wi-Fi.

Odată instalată, puteți folosi aplicația pentru a:

 • Monitorizați rețelele sociale ale dispozitivului țintă.
 • Obțineți acces la jurnalul lor de apeluri.
 • Citiți mesaje pe platforme sociale precum WhatsApp, Line și Kik.

Cum se instalează și se utilizează Eyezy

În timp ce operațiunile aplicației sunt avansate, aplicația în sine este simplă. Puteți începe prin a parcurge doar trei pași.

 1. Obțineți aplicația pe Windows sau MAC.
 2. Conectați dispozitivul țintă la computer cu cablul USB.
 3. Permiteți Eyezy să scaneze și să descarce informațiile de pe dispozitiv.

După cum am văzut cu Phonsee, cea mai bună parte este că nu trebuie să conectați din nou telefonul. Atâta timp cât puteți conecta discret dispozitivul țintă o dată cu Eyezy, veți continua să primiți alerte și să îi monitorizați activitatea.

mSpy

aplicația mspy

mSpy este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari nume atunci când vine vorba de aplicații de control parental. Știați că îl puteți folosi și pentru a învăța cum să spionați activitatea de pe internet prin Wi-Fi? Este posibil datorită componentei Phone Spy a platformei.

După cum se întâmplă, mSpy este cel mai bun instrument pentru a spiona iPhone prin Wi-Fi. Foarte puține opțiuni sunt la fel de discrete ca aceasta. Rămâne ascuns chiar dacă instalați aplicația pe dispozitivul țintă. De asemenea, dacă cunoașteți ID-ul Apple al țintei, este o chestiune de secunde să puneți mSpy în funcțiune.

Nici măcar nu aveți nevoie de jailbreak pentru a instala mSpy pe iPhone. Funcționează nativ și oferă peste 30 de funcții de monitorizare. De la Snapchat la WhatsApp la Skype, puteți urmări totul cu o singură aplicație. De asemenea, oferă geolocalizare pentru a face lucruri.

Cum se instalează și se utilizează mSpy

Pentru a utiliza mSpy pentru a spiona mesajele text prin Wi-Fi, trebuie să urmați câțiva pași.

 1. Vizitați site-ul web mSpy și deschideți un cont.
 2. Cumpărați abonamentul care se potrivește nevoilor dvs.
 3. Descărcați aplicația mStar pentru desktop.
 4. Deschideți aplicația și conectați-vă folosind acreditările pe care le-ați generat în timpul înscrierii.
 5. După conectare, alegeți „Configurați un dispozitiv nou”.
 6. Alegeți „Conectați iPhone/iPad”. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a conecta dispozitivul țintă folosind un cablu USB.
 7. Ar trebui să primiți o fereastră pop-up pe iPhone care spune „Ai încredere în acest computer?” Apăsați „Încredere” și introduceți parola pentru a conecta ambele dispozitive.
 8. Odată ce dispozitivul este conectat, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a descărca informațiile.

Cum să spionez dispozitivele conectate la Wi-Fi gratuit?

Dacă nu sunteți dispus să plătiți pentru servicii terțe pentru a învăța cum să spionați pe cineva prin Wi-Fi, există și metode gratuite. Desigur, aceste metode nu vor oferi nici măcar o fracțiune din informațiile pe care le puteți obține cu instrumente dedicate.

Dar dacă asta este ceea ce doriți, iată câteva opțiuni:

Aplicația Google Home

Aplicația Google Home

The Aplicația Google Home oferă o listă a dispozitivelor conectate în rețeaua dvs. Wi-Fi. Dar despre tine este vorba. Nu puteți extrage alte detalii, cum ar fi ceea ce fac aceste dispozitive sau câtă lățime de bandă folosesc.

Pe partea bună, puteți obține date utile despre adresele IP și MAC ale dispozitivelor conectate.

Cum să spionezi folosind Hotspot

Hotspot

Când vă conectați la o rețea de hotspot, în esență se folosește caracteristica Wi-Fi. Deci, conceptul principal de spionaj printr-un router și un hotspot este același. În toate cazurile, trebuie să vă asigurați că dispozitivele țintă și dispozitivele părinte sunt în aceeași rețea. Restul procesului rămâne același.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Puteți monitoriza alte dispozitive și puteți vedea ce fac prin Wi-Fi?

Da, puteți obține acces la activitățile lor exacte prin Wi-Fi. Tot ce aveți nevoie este un instrument terță parte, cum ar fi Phonsee.

Pot citi mesajele text ale cuiva prin Wi-Fi?

Dacă utilizați o aplicație spion pentru ruter Wi-Fi terță parte sau echipamente avansate, cum ar fi scanere de rețea, puteți citi mesajele text ale cuiva prin Wi-Fi.

Pot obține lista clienților conectați la Wi-Fi-ul meu?

Da, puteți găsi lista completă a clienților cu adresele lor IP folosind funcțiile încorporate ale routerului dvs. Wi-Fi.

Pot să spionez telefonul Android prin Wi-Fi și să văd ce site-uri vizitează?

Da, cu un instrument adecvat, puteți vedea ce site-uri web folosesc oamenii cu Wi-Fi-ul dvs. Puteți chiar să blocați anumite site-uri web pentru a proteja copiii de conținutul dăunător de pe internet.

Sunt rețelele Wi-Fi publice predispuse la hacking?

Rețelele Wi-Fi publice sunt o țintă principală pentru hackeri, deoarece majoritatea rețelelor nu folosesc protocolul standard de siguranță. Riscați să pierdeți informații sensibile atunci când utilizați rețele nesecurizate.

Concluzie

Acum știi cum să spioni pe cineva prin Wi-Fi. Poate că nu v-ați gândit niciodată că a fost la fel de simplu ca să instalați software terță parte pentru a monitoriza toate dispozitivele conectate la routerul dvs. Este o salvare pentru părinții care lucrează sau partenerii preocupați. Sau pur și simplu extrageți date de pe dispozitivele conectate folosind metodele gratuite pe care le-am partajat!

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *