Πώς μπορώ να κατασκοπεύσω συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Wi-Fi μου

Πώς μπορώ να κατασκοπεύσω συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Wi-Fi μου

Η εφεύρεση του Wi-Fi έχει κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη σε πολλούς λογαριασμούς. Μπορείτε να εξαλείψετε το χάος των καλωδίων σε όλο το σπίτι φέρνοντας όλες τις ενεργές συσκευές σε ένα ενιαίο δίκτυο. Το ερώτημα είναι, μπορείτε να δείτε τι κάνει κάποιος στο τηλέφωνό του μέσω Wi-Fi;

Η απάντηση είναι ναι. Αν και ακούγεται ανήθικο, μπορεί να έχετε βάσιμους λόγους για να παρακολουθείτε τα ανήλικα παιδιά σας ή έναν απατό σύζυγο. Όποιος κι αν είναι ο λόγος σας, πρόκειται να απαντήσουμε οριστικά στην ερώτησή σας «πώς να παρακολουθώ συσκευές στο Wi-Fi μου».

Πίνακας περιεχομένων

Μπορείτε να κατασκοπεύετε κάποιον μέσω Wi-Fi;

Όπως έχουμε ήδη διευκρινίσει, μπορείτε να κατασκοπεύσετε μέσω του δρομολογητή Wi-Fi. Το πώς θέλετε να το κάνετε θα καθορίσει το βάθος της γνώσης που χρειάζεστε σχετικά με τις διαφορετικές τεχνολογίες.

Γενικά, υπάρχουν τρεις κύριοι τρόποι κατασκοπείας συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο δρομολογητή Wi-Fi. Ας τα εξερευνήσουμε λίγο πιο αναλυτικά.

 1. Εφαρμογές παρακολούθησης τρίτων: Τέτοιες εφαρμογές είναι ο πιο αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε πώς να κατασκοπεύετε το iPhone μέσω Wi-Fi. Φυσικά, ισχύει και για συσκευές Android. Εργαλεία όπως τα Phonsee, mSpy και Eyezy σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα δικτύου και μεμονωμένες εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες ενέργειες στη συσκευή-στόχο, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα απαραίτητα βήματα σε πραγματικό χρόνο.
 2. Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά του δρομολογητή: Οι περισσότεροι σύγχρονοι δρομολογητές Wi-Fi διαθέτουν ενσωματωμένα εργαλεία παρακολούθησης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα δικτύου και τη χρήση εύρους ζώνης. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε όρια ή να προσθέσετε θυγατρικά φίλτρα για να αποκλείσετε ορισμένους ιστότοπους. Εκεί που λείπουν οι ενσωματωμένες λειτουργίες είναι η πραγματική παρακολούθηση των εφαρμογών. Καθώς είναι ανήθικο να χρησιμοποιείτε το WhatsApp ή άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κάποιου, οι κατασκευαστές δρομολογητών δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε πρόσβαση σε αυτές.
 3. Δικτυακοί σαρωτές: Λίγο πιο προηγμένο από τους δρομολογητές και τα εργαλεία παρακολούθησης τρίτων, οι σαρωτές δικτύου μπορούν να διαβάσουν τις διευθύνσεις IP και MAC της συσκευής-στόχου. Οι πιο προηγμένοι σαρωτές μπορούν να διαβάζουν μηνύματα κειμένου και να παρακολουθούν εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp ή το Facebook Messenger. Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε αυτούς τους σαρωτές και να είστε αρκετά τεχνικοί για να τους εγκαταστήσετε.
banner

Πώς να δείτε τι κάνουν οι άνθρωποι στο Wi-Fi σας με εφαρμογές τρίτων

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιλογές για το πώς να κατασκοπεύσετε κάποιον μέσω Wi-Fi, οι εφαρμογές τρίτων είναι η καλύτερη λύση. Σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στη συσκευή-στόχο και σε όλα τα περιεχόμενά της χωρίς να έχετε βαθιά τεχνική κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της κατασκοπείας.

Ποιες είναι οι επιλογές, ρωτάτε; Ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα για την καλύτερη εφαρμογή κατασκοπείας Wi-Fi.

ΌνομαΕξέχον χαρακτηριστικόΣυμβατότηταΤιμήΕκτίμηση
PhonseeΟλοκληρωμένη ΠαρακολούθησηΠολύ καλά$29,99/μήνα5/5
EyezyΣυγχρονισμός Wi-FiΚόσμιος$47,99/μήνα4.5/5
mSpyΚατάσκοπος iPhoneΚόσμιος$27,99/μήνα4.4/5

Phonsee

Από ό,τι έχουμε δει, το Phonsee είναι η καλύτερη εφαρμογή κατασκοπείας Wi-Fi. Με την εφαρμογή για υπολογιστές ή για κινητά, μπορείτε να παρακολουθείτε σχεδόν όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο οικιακό σας δίκτυο.

Για να λειτουργήσει αυτό, θα χρειαστείτε ένα καλώδιο φόρτισης USB και πρόσβαση στη συσκευή-στόχο για λίγα λεπτά. Επίσης, ο υπολογιστής που χρησιμοποιείτε για να το κάνετε και η συσκευή προορισμού πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο για να λειτουργήσει το Phonsee.

Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί:

 1. Εγκαθιστάτε την εφαρμογή Phonsee στην επιφάνεια εργασίας σας. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε Windows ή Mac. η εφαρμογή θα λειτουργεί παρόμοια και στα δύο.
 2. Συνδέστε τη συσκευή-στόχο που θέλετε να κατασκοπεύσετε με το καλώδιο USB.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή Phonsee και σαρώστε τη συσκευή προορισμού. Δώστε χρόνο στην εφαρμογή για λήψη των δεδομένων από τη συσκευή.
 4. Τώρα μπορείτε να αποσυνδέσετε το τηλέφωνο. Ακόμη και μετά από αυτό, το Phonsee θα συνεχίσει να παρακολουθεί μηνύματα από WhatsApp , LINE, Viber, ακόμη και κανονικά μηνύματα κειμένου.

Κατά την εγκατάσταση και χρήση του Phonsee για την παρακολούθηση συσκευών στο Wi-Fi σας, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα.

Ένα κοινό που βλέπουμε είναι ότι ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο-στόχο. Συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε διανομέα USB για να συνδέσετε το τηλέφωνο. Για να αποφύγετε αυτό το ζήτημα, συνδέστε το τηλέφωνο απευθείας στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας.

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα είναι ότι η συσκευή προορισμού μπορεί να αποσυνδεθεί. Οι χρήστες ανέφεραν ότι συμβαίνει όταν οι συσκευές προορισμού και οι γονικές συσκευές βρίσκονται σε διαφορετικά δίκτυα. Ελέγξτε το μενού Wi-Fi του τηλεφώνου σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο.

Τι πληροφορίες προσφέρει το Phonsee Wi-Fi Spy App;

Το Phonsee είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή κατασκοπείας που μπορεί να εξαγάγει όλα όσα θέλετε να μάθετε για μια συσκευή-στόχο, χρησιμοποιώντας το δίκτυο Wi-Fi σας. Μπορείτε να περιμένετε να εξαγάγετε δεδομένα για:

 • Μηνύματα WhatsApp
 • Μητρώα κλήσεων
 • Ημερολόγιο
 • Line App
 • Σημειώσεις
 • Επικοινωνία
 • Ιστορικό περιήγησης
 • Viber
 • Και πολλές άλλες κοινωνικές εφαρμογές.

Πώς να εγκαταστήσετε το Phonsee στο τηλέφωνο-στόχο

Ας ξεκινήσουμε με το Phonsee και τη δυνατότητα παρακολούθησης Wi-Fi. Είναι μια απλή διαδικασία με τέσσερα μόνο βήματα.

Βήμα 1: Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής

Αφού αγοράσετε την κατάλληλη συνδρομή για το Phonsee, κατεβάστε την εφαρμογή για υπολογιστές. Θα το βρείτε τόσο για Windows όσο και για MAC. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, συνδεθείτε στον νέο λογαριασμό σας.

Βήμα 2: Συνδέστε το τηλέφωνο-στόχο με την εφαρμογή με καλώδιο USB

Αποκτήστε πρόσβαση στο iPhone-στόχο και συνδέστε το στον υπολογιστή με ένα καλώδιο USB. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη σύζευξη.

Βήμα 3: Εξαγωγή πληροφοριών από την εφαρμογή

Μόλις η σύζευξη είναι επιτυχής, αφήστε το Phonsee να κάνει τη δουλειά του και να εξαγάγετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες από το τηλέφωνο-στόχο.

Βήμα 4: Αποσυνδέστε το τηλέφωνο προορισμού

Τώρα, είστε έτοιμοι να αποσυνδέσετε το iPhone και να το επαναφέρετε στη θέση του. Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο κατασκοπείας Wi-Fi που λειτουργεί απομακρυσμένα τώρα!

Eyezy

eyezy συγχρονισμός wifi

Το Eyezy είναι μια ακόμη πολύ δημοφιλής εφαρμογή παρακολούθησης και γονικού ελέγχου. Ακολουθεί το σύνθημα «Γνωρίζοντας πάνω από την ελπίδα». Με άλλα λόγια, η εφαρμογή στοχεύει άτομα που ανησυχούν για την ευημερία των ανήλικων παιδιών τους ή για την πίστη των συντρόφων τους.

Αν και το Eyezy προσφέρει πολλές δυνατότητες παρακολούθησης, όπως Social Spotlight, Web Magnifier, Magic Alerts, Phone Analyzer και ούτω καθεξής, η εστίασή μας είναι στη λειτουργία συγχρονισμού Wi-Fi. Είναι ένα μείγμα όλων των διαθέσιμων λειτουργιών του κατασκόπου μέσω της εφαρμογής Wi-Fi, αλλά στοχεύει σε ασύρματες συσκευές.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, συγχρονίζει όλες τις συσκευές στο δίκτυο Wi-Fi σας.

Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για:

 • Παρακολουθήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της συσκευής-στόχου.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στο αρχείο καταγραφής κλήσεων.
 • Διαβάστε μηνύματα σε κοινωνικές πλατφόρμες όπως WhatsApp, Line και Kik.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Eyezy

Ενώ οι λειτουργίες της εφαρμογής είναι προχωρημένες, η ίδια η εφαρμογή είναι απλή. Μπορείτε να ξεκινήσετε ολοκληρώνοντας μόνο τρία βήματα.

 1. Αποκτήστε την εφαρμογή στα Windows ή στο MAC σας.
 2. Συνδέστε τη συσκευή προορισμού στον υπολογιστή σας με το καλώδιο USB.
 3. Επιτρέψτε στο Eyezy να σαρώσει και να κατεβάσει τις πληροφορίες από τη συσκευή.

Όπως είδαμε με το Phonsee, το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να συνδέσετε ξανά το τηλέφωνο. Εφόσον μπορείτε να συνδέσετε διακριτικά τη συσκευή-στόχο μία φορά με το Eyezy, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά της.

mSpy

εφαρμογή mspy

Το mSpy είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα όσον αφορά τις εφαρμογές γονικού ελέγχου. Γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να μάθετε πώς να κατασκοπεύετε τη δραστηριότητα στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi; Είναι δυνατό χάρη στο στοιχείο Phone Spy της πλατφόρμας.

Όπως συμβαίνει, το mSpy είναι το καλύτερο εργαλείο για κατασκοπεία στο iPhone μέσω Wi-Fi. Πολύ λίγες επιλογές είναι τόσο διακριτικές όσο αυτή. Παραμένει κρυφό ακόμα κι αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή προορισμού. Επίσης, αν γνωρίζετε το Apple ID του στόχου, είναι θέμα δευτερολέπτων να τεθεί σε λειτουργία το mSpy.

Δεν χρειάζεστε καν jailbreak για να εγκαταστήσετε το mSpy στο iPhone σας. Λειτουργεί εγγενώς και προσφέρει πάνω από 30 λειτουργίες παρακολούθησης. Από το Snapchat έως το WhatsApp και το Skype, μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα με την ενιαία εφαρμογή. Παρέχει επίσης γεωγραφική τοποθεσία για να φτιάξετε πράγματα.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το mSpy

Για να χρησιμοποιήσετε το mSpy για κατασκοπεία μηνυμάτων κειμένου μέσω Wi-Fi, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά βήματα.

 1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο mSpy και ανοίξτε έναν λογαριασμό.
 2. Αγοράστε τη συνδρομή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 3. Κατεβάστε την εφαρμογή mStar για επιτραπέζιους υπολογιστές.
 4. Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια που δημιουργήσατε κατά την εγγραφή.
 5. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε «Ρύθμιση νέας συσκευής».
 6. Επιλέξτε «Σύνδεση iPhone/iPad». Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδέσετε τη συσκευή προορισμού χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.
 7. Θα πρέπει να λάβετε ένα αναδυόμενο παράθυρο στο iPhone σας που θα λέει, "Trust This Computer?" Πατήστε "Trust" και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να συνδέσετε και τις δύο συσκευές.
 8. Μόλις συνδεθεί η συσκευή, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να πραγματοποιήσετε λήψη των πληροφοριών.

Πώς να κατασκοπεύω συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο My Wi-Fi Free;

Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για υπηρεσίες τρίτων για να μάθετε πώς να κατασκοπεύετε κάποιον μέσω Wi-Fi, υπάρχουν επίσης δωρεάν μέθοδοι. Φυσικά, αυτές οι μέθοδοι δεν θα προσφέρουν ούτε ένα κλάσμα των πληροφοριών που μπορείτε να λάβετε με ειδικά εργαλεία.

Αλλά αν αυτό είναι που θέλετε, εδώ είναι μερικές επιλογές:

Εφαρμογή Google Home

Εφαρμογή Google Home

ο Εφαρμογή Google Home προσφέρει μια λίστα με τις συνδεδεμένες συσκευές στο δίκτυο Wi-Fi σας. Αλλά αυτό είναι για εσάς. Δεν μπορείτε να εξαγάγετε άλλες λεπτομέρειες, όπως τι κάνουν αυτές οι συσκευές ή πόσο εύρος ζώνης χρησιμοποιούν.

Από τη φωτεινή πλευρά, μπορείτε να λάβετε χρήσιμα δεδομένα σχετικά με τις διευθύνσεις IP και MAC των συνδεδεμένων συσκευών.

Πώς να κατασκοπεύσετε χρησιμοποιώντας Hotspot

Hotspot

Όταν συνδέεστε σε ένα δίκτυο hotspot, αυτό ουσιαστικά χρησιμοποιεί τη δυνατότητα Wi-Fi. Έτσι, η κύρια ιδέα της κατασκοπείας μέσω ενός δρομολογητή και ενός hotspot είναι η ίδια. Σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο στόχος και οι γονικές συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο. Η υπόλοιπη διαδικασία παραμένει η ίδια.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε άλλες συσκευές και να δείτε τι κάνουν μέσω Wi-Fi;

Ναι, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ακριβείς δραστηριότητές τους μέσω Wi-Fi. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή όπως το Phonsee.

Μπορώ να διαβάσω τα μηνύματα κειμένου κάποιου μέσω Wi-Fi;

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή κατασκοπείας δρομολογητή Wi-Fi τρίτου κατασκευαστή ή προηγμένο εξοπλισμό όπως σαρωτές δικτύου, μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα κειμένου κάποιου μέσω Wi-Fi.

Μπορώ να λάβω τη λίστα των πελατών που είναι συνδεδεμένοι στο Wi-Fi μου;

Ναι, μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των πελατών με τις διευθύνσεις IP τους χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες λειτουργίες του δρομολογητή Wi-Fi σας.

Μπορώ να κατασκοπεύσω το τηλέφωνο Android μέσω Wi-Fi και να δω ποιους ιστότοπους επισκέπτονται;

Ναι, με ένα κατάλληλο εργαλείο, μπορείτε να δείτε ποιους ιστότοπους χρησιμοποιούν οι χρήστες με το Wi-Fi σας. Μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε ορισμένους ιστότοπους για να προστατεύσετε τα παιδιά από επιβλαβές περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Είναι τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi επιρρεπή σε hacking;

Τα δημόσια δίκτυα Wi-Fi αποτελούν πρωταρχικό στόχο για τους χάκερ, επειδή τα περισσότερα δίκτυα δεν χρησιμοποιούν το τυπικό πρωτόκολλο ασφαλείας. Κινδυνεύετε να χάσετε ευαίσθητες πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε μη ασφαλή δίκτυα.

Συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε πώς να κατασκοπεύετε κάποιον μέσω Wi-Fi. Ίσως δεν είχατε ποτέ σκεφτεί ότι ήταν τόσο απλό όσο η εγκατάσταση λογισμικού τρίτου κατασκευαστή για την παρακολούθηση όλων των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο δρομολογητή σας. Είναι σωτήριο για τους εργαζόμενους γονείς ή τους ενδιαφερόμενους συνεργάτες. Ή, απλώς εξάγετε δεδομένα από τις συνδεδεμένες συσκευές χρησιμοποιώντας τις δωρεάν μεθόδους που έχουμε μοιραστεί!

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *