Slik spionerer du på enheter tilkoblet Wi-Fi-en din

Slik spionerer du på enheter tilkoblet Wi-Fi-en din

Oppfinnelsen av Wi-Fi har gjort livene våre enklere på mange kontoer. Du kan eliminere ledningsrotet over hele huset ved å bringe alle de aktive enhetene under ett enkelt nettverk. Spørsmålet er, kan du se hva noen gjør på telefonen sin via Wi-Fi?

Svaret er ja. Selv om det høres uetisk ut, kan du ha gyldige grunner til å overvåke dine mindreårige barn eller en utro ektefelle. Uansett hva grunnen din er, er vi i ferd med å svare på spørsmålet ditt "hvordan overvåke enheter på Wi-Fi" for godt.

Innholdsfortegnelse

Kan du spionere på noen via Wi-Fi?

Som vi allerede har avklart, kan du spionere gjennom Wi-Fi-ruteren. Hvordan du vil gjøre det vil avgjøre dybden av kunnskap du trenger om forskjellige teknologier.

Generelt er det tre hovedmåter å spionere på enheter koblet til Wi-Fi-ruteren din. La oss utforske dem litt mer detaljert.

 1. Tredjeparts overvåkingsapper: Slike apper er den mest pålitelige og effektive måten å lære å spionere på iPhone via Wi-Fi. Det gjelder selvfølgelig også for Android-enheter. Verktøy som Phonsee, mSpy og Eyezy lar deg overvåke nettverksaktivitet og individuelle apper. Du kan også angi varsler for spesifikke handlinger på målenheten slik at du kan ta de nødvendige trinnene i sanntid.
 2. Ruterens innebygde funksjoner: De fleste moderne Wi-Fi-rutere har innebygde overvåkingsverktøy. I de fleste tilfeller kan du overvåke nettverksaktiviteten og båndbreddebruken deres. Du kan også sette grenser eller legge til barnefiltre for å blokkere visse nettsteder. Der de innebygde funksjonene mangler er selve overvåkingen av appene. Siden det er uetisk å bruke noens WhatsApp eller andre meldingsapper, vil ikke ruterprodusenter gi deg tilgang til dem.
 3. Nettverksskannere: Litt mer avansert enn rutere og tredjeparts overvåkingsverktøy kan nettverksskannere lese inn målenhetens IP- og MAC-adresser. Mer avanserte skannere kan lese tekstmeldinger og overvåke meldingsapper som WhatsApp eller Facebook Messenger. Ulempen er at du må bruke mye penger på disse skannerne og være teknisk kunnskapsrik nok til å sette dem opp.
banner

Slik ser du hva folk gjør på Wi-Fi-en din med tredjepartsapper

Med tanke på alle alternativene for hvordan du kan spionere på noen via Wi-Fi, er tredjepartsapper den beste løsningen. De lar deg få tilgang til målenheten og alt dens innhold uten en dyp teknisk forståelse av hvordan spionasje fungerer.

Hva er alternativene, spør du? Sjekk ut tabellen nedenfor for den beste Wi-Fi-spionappen.

NavnFremtredende funksjonKompatibilitetPrisVurdering
PhonseeOmfattende overvåkingVeldig bra$29.99/måned5/5
EyezyWi-Fi-synkroniseringSkikkelig$47.99/måned4.5/5
mSpyiPhone spionSkikkelig$27.99/måned4.4/5

Phonsee

Fra det vi har sett, er Phonsee den beste Wi-Fi-spionappen. Med desktop- eller mobilappen kan du overvåke praktisk talt alle enheter som er koblet til hjemmenettverket ditt.

For at dette skal fungere, trenger du en USB-ladekabel og tilgang til målenheten i noen minutter. Dessuten må datamaskinen du bruker til å gjøre det og målenheten være på samme nettverk for at Phonsee skal fungere.

Det er slik det fungerer:

 1. Du installerer Phonsee-appen på skrivebordet ditt. Det spiller ingen rolle om du bruker Windows eller Mac; appen vil fungere på samme måte på begge.
 2. Koble til målenheten du vil spionere på med USB-kabelen.
 3. Åpne Phonsee-appen og skann målenheten. Gi appen tid til å laste ned dataene fra enheten.
 4. Du kan nå koble fra telefonen. Selv etter dette vil Phonsee fortsette å overvåke meldinger fra WhatsApp , LINE, Viber og til og med vanlige tekstmeldinger.

Når du installerer og bruker Phonsee til å overvåke enheter på Wi-Fi-en din, kan du møte noen problemer.

En vanlig vi ser er at datamaskinen din ikke gjenkjenner måltelefonen. Det skjer når du bruker en USB-hub for å koble til telefonen. For å unngå dette problemet, koble telefonen direkte til din stasjonære eller bærbare datamaskin.

Et annet vanlig problem er at målenheten kan koble fra. Brukere rapporterte at det oppstår når mål- og foreldreenhetene er på forskjellige nettverk. Sjekk telefonens Wi-Fi-meny for å sikre at du er koblet til det samme nettverket.

Hvilken informasjon tilbyr Phonsee Wi-Fi Spy App?

Phonsee er en omfattende spionapp som kan trekke ut alt du vil vite om en målenhet, alt ved hjelp av Wi-Fi-nettverket ditt. Du kan forvente å trekke ut data for:

 • WhatsApp-meldinger
 • Anropslogger
 • Kalender
 • Line App
 • Notater
 • Kontakt
 • Søkehistorikk
 • Viber
 • Og mange andre sosiale apper.

Slik installerer du Phonsee på måltelefonen

La oss komme i gang med Phonsee og dens Wi-Fi-overvåkingsfunksjon. Det er en enkel prosess med bare fire trinn.

Trinn 1: Last ned og installer appen

Etter at du har kjøpt det riktige abonnementet for Phonsee, last ned skrivebordsappen. Du finner den for både Windows og MAC. Når appen er installert, logger du på den nyopprettede kontoen din.

Trinn 2: Par måltelefonen med appen med en USB-kabel

Få tilgang til mål-iPhone og koble den til PC-en med en USB-kabel. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre sammenkoblingen.

Trinn 3: Trekk ut informasjon fra appen

Når sammenkoblingen er vellykket, la Phonsee gjøre jobben sin og trekke ut all nødvendig informasjon fra måltelefonen.

Trinn 4: Koble fra måltelefonen

Nå er du klar til å koble fra iPhone og sette den tilbake på plass. Du er klar til å bruke Wi-Fi-nettverksspionen som fungerer eksternt nå!

Eyezy

eyezy wifi-synkronisering

Eyezy er nok en veldig populær app for overvåking og foreldrekontroll. Det følger mottoet "Å vite over å håpe." Med andre ord retter appen seg mot folk som er bekymret for trivselen til de mindreårige barna eller lojaliteten til partnerne deres.

Selv om Eyezy tilbyr mange overvåkingsfunksjoner, som Social Spotlight, Web Magnifier, Magic Alerts, Phone Analyzer, og så videre, er vårt fokus på Wi-Fi-synkroniseringsfunksjonen. Det er en blanding av alle de tilgjengelige funksjonene til spionen gjennom Wi-Fi-appen, men rettet mot trådløse enheter.

Som navnet antyder, synkroniserer den alle enhetene på Wi-Fi-nettverket ditt.

Når den er installert, kan du bruke appen til å:

 • Overvåk målenhetens sosiale medier.
 • Få tilgang til anropsloggen deres.
 • Les meldinger på tvers av sosiale plattformer som WhatsApp, Line og Kik.

Hvordan installere og bruke Eyezy

Mens appens operasjoner er avanserte, er selve applikasjonen grei. Du kan starte med å fullføre bare tre trinn.

 1. Få applikasjonen på din Windows eller MAC.
 2. Koble målenheten til PC-en med USB-kabelen.
 3. Tillat Eyezy å skanne og laste ned informasjonen fra enheten.

Som vi har sett med Phonsee, er det beste at du ikke trenger å koble til telefonen igjen. Så lenge du diskret kan koble til målenheten én gang med Eyezy, vil du fortsette å få varsler og overvåke aktiviteten.

mSpy

mspy-appen

mSpy er utvilsomt et av de største navnene når det kommer til apper for foreldrekontroll. Visste du at du også kan bruke den til å lære å spionere på internettaktivitet via Wi-Fi? Det er mulig takket være Phone Spy-komponenten på plattformen.

Som det skjer, er mSpy det beste verktøyet for å spionere på iPhone via Wi-Fi. Svært få alternativer er så diskrete som denne. Den forblir skjult selv om du installerer appen på målenheten. Dessuten, hvis du kjenner målets Apple-ID, er det et spørsmål om sekunder å få mSpy i gang.

Du trenger ikke engang jailbreak for å installere mSpy på din iPhone. Den fungerer naturlig og tilbyr over 30 overvåkingsfunksjoner. Fra Snapchat til WhatsApp til Skype, du kan holde et øye med alt med enkeltappen. Det gir også geolokalisering for å lage ting.

Hvordan installere og bruke mSpy

For å bruke mSpy til å spionere på tekstmeldinger via Wi-Fi, må du følge noen få trinn.

 1. Besøk mSpy-nettstedet og åpne en konto.
 2. Kjøp abonnementet som passer dine behov.
 3. Last ned mStar-appen for skrivebordet.
 4. Åpne appen og logg på med legitimasjonen du genererte under registreringen.
 5. Etter å ha logget på, velg "Konfigurer en ny enhet."
 6. Velg "Koble til iPhone/iPad". Følg instruksjonene på skjermen for å koble til målenheten med en USB-kabel.
 7. Du bør motta en pop-up på iPhone som sier: "Stol på denne datamaskinen?" Trykk "Tillit" og skriv inn passordet for å koble til begge enhetene.
 8. Når enheten er tilkoblet, følg instruksjonene på skjermen for å laste ned informasjonen.

Hvordan spionere på enheter koblet til min Wi-Fi gratis?

Hvis du ikke er villig til å betale for tredjepartstjenester for å lære å spionere på noen via Wi-Fi, finnes det også gratis metoder. Selvfølgelig vil disse metodene ikke tilby enda en brøkdel av informasjonen du kan få med dedikerte verktøy.

Men hvis dette er det du vil ha, er her noen alternativer:

Google Home-appen

Google Home-appen

De Google Home-applikasjon tilbyr en liste over tilkoblede enheter på Wi-Fi-nettverket. Men det handler om deg. Du kan ikke trekke ut andre detaljer, for eksempel hva disse enhetene gjør eller hvor mye båndbredde de bruker.

På den lyse siden kan du få nyttige data om de tilkoblede enhetenes IP- og MAC-adresser.

Hvordan spionere ved hjelp av hotspot

Hotspot

Når du kobler til et hotspot-nettverk, bruker det i hovedsak Wi-Fi-funksjonen. Så hovedkonseptet med å spionere gjennom en ruter og et hotspot er det samme. I alle tilfeller må du sørge for at målet og foreldreenhetene er på samme nettverk. Resten av prosessen forblir den samme.

VANLIGE SPØRSMÅL

Kan du overvåke andre enheter og se hva de gjør via Wi-Fi?

Ja, du kan få tilgang til deres eksakte aktiviteter via Wi-Fi. Alt du trenger er et tredjepartsverktøy som Phonsee.

Kan jeg lese noens tekstmeldinger via Wi-Fi?

Hvis du bruker en tredjeparts spionapp for Wi-Fi-ruter eller avansert utstyr som nettverksskannere, kan du lese noens tekstmeldinger via Wi-Fi.

Kan jeg få listen over klienter som er koblet til Wi-Fi?

Ja, du kan finne den komplette listen over klienter med deres IP-adresser ved å bruke de innebygde funksjonene til Wi-Fi-ruteren.

Kan jeg spionere Android-telefoner over Wi-Fi og se hvilke nettsteder de besøker?

Ja, med et riktig verktøy kan du se hvilke nettsteder folk bruker med Wi-Fi. Du kan til og med blokkere enkelte nettsteder for å beskytte barn mot skadelig innhold på internett.

Er offentlige Wi-Fi-nettverk utsatt for hacking?

Offentlige Wi-Fi-nettverk er et hovedmål for hackere fordi de fleste nettverk ikke bruker standard sikkerhetsprotokoll. Du risikerer å miste sensitiv informasjon når du bruker usikre nettverk.

Konklusjon

Nå vet du hvordan du kan spionere på noen via Wi-Fi. Du har kanskje aldri trodd det var så enkelt som å installere tredjepartsprogramvare for å overvåke alle enhetene som er koblet til ruteren din. Det er en livredder for arbeidende foreldre eller bekymrede partnere. Eller ganske enkelt trekke ut data fra de tilkoblede enhetene ved å bruke de gratis metodene vi har delt!

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *