Sådan spionerer du på enheder forbundet til mit Wi-Fi

Sådan spionerer du på enheder forbundet til mit Wi-Fi

Opfindelsen af Wi-Fi har gjort vores liv lettere på mange konti. Du kan eliminere ledningsrod over hele huset ved at bringe alle de aktive enheder under et enkelt netværk. Spørgsmålet er, kan du se, hvad nogen laver på deres telefon via Wi-Fi?

Svaret er ja. Selvom det lyder uetisk, kan du have gyldige grunde til at overvåge dine mindreårige børn eller en utro ægtefælle. Uanset hvad din grund er, er vi ved at besvare dit spørgsmål "hvordan man overvåger enheder på mit Wi-Fi" for altid.

Indholdsfortegnelse

Kan du spionere på nogen via Wi-Fi?

Som vi allerede har afklaret, kan du spionere gennem Wi-Fi-router. Hvordan du vil gøre det, vil bestemme den dybde af viden, du har brug for om forskellige teknologier.

Generelt er der tre hovedmåder til at spionere på enheder, der er tilsluttet din Wi-Fi-router. Lad os udforske dem lidt mere detaljeret.

 1. Tredjepartsovervågningsapps: Sådanne apps er den mest pålidelige og virkningsfulde måde at lære at spionere på iPhone via Wi-Fi. Det gælder selvfølgelig også for Android-enheder. Værktøjer som Phonsee, mSpy og Eyezy giver dig mulighed for at overvåge netværksaktivitet og individuelle apps. Du kan også indstille advarsler for specifikke handlinger på målenheden, så du kan tage de nødvendige skridt i realtid.
 2. Routerens indbyggede funktioner: De fleste moderne Wi-Fi-routere har indbyggede overvågningsværktøjer. I de fleste tilfælde kan du overvåge deres netværksaktivitet og båndbreddeforbrug. Du kan også sætte grænser eller tilføje børnefiltre for at blokere bestemte websteder. Der, hvor de indbyggede funktioner mangler, er selve overvågningen af apps. Da det er uetisk at bruge nogens WhatsApp eller andre beskedapps, vil routerproducenter ikke tillade dig at få adgang til dem.
 3. Netværksscannere: Netværksscannere, der er lidt mere avancerede end routere og tredjepartsovervågningsværktøjer, kan læse ind i målenhedens IP- og MAC-adresser. Mere avancerede scannere kan læse tekstbeskeder og overvåge beskedapps såsom WhatsApp eller Facebook Messenger. Ulempen er, at du skal bruge mange penge på disse scannere og være teknisk kyndig nok til at sætte dem op.
banner

Sådan ser du, hvad folk laver på din Wi-Fi med tredjepartsapps

I betragtning af alle mulighederne for, hvordan man spionerer på nogen via Wi-Fi, er tredjepartsapps den bedste løsning. De giver dig adgang til målenheden og alt dens indhold uden en dyb teknisk forståelse af, hvordan spionage fungerer.

Hvad er mulighederne, spørger du? Tjek tabellen nedenfor for den bedste Wi-Fi-spionapp.

NavnFremtrædende egenskabKompatibilitetPrisBedømmelse
PhonseeOmfattende overvågningMeget godt$29.99/måned5/5
EyezyWi-Fi-synkroniseringAnstændig$47.99/måned4.5/5
mSpyiPhone spionAnstændig$27.99/måned4.4/5

Phonsee

Ud fra hvad vi har set, er Phonsee den bedste Wi-Fi spionapp. Med desktop- eller mobilappen kan du overvåge stort set alle enheder, der er tilsluttet dit hjemmenetværk.

For at dette skal fungere, skal du bruge et USB-opladningskabel og adgang til målenheden i et par minutter. Også den computer, du bruger til at gøre det, og målenheden skal være på det samme netværk, for at Phonsee kan fungere.

Sådan fungerer det:

 1. Du installerer Phonsee-appen på dit skrivebord. Det er lige meget, om du bruger Windows eller Mac; appen fungerer på samme måde på begge.
 2. Tilslut den målenhed, du vil spionere på, med USB-kablet.
 3. Åbn Phonsee-appen og scan målenheden. Giv appen tid til at downloade dataene fra enheden.
 4. Du kan nu afbryde telefonen. Selv efter dette vil Phonsee blive ved med at overvåge beskeder fra WhatsApp , LINE, Viber og endda almindelige tekstbeskeder.

Når du installerer og bruger Phonsee til at overvåge enheder på dit Wi-Fi, kan du støde på et par problemer.

En almindelig ting, vi ser, er, at din computer ikke genkender måltelefonen. Det sker, når du bruger en USB-hub til at tilslutte telefonen. For at undgå dette problem skal du slutte telefonen direkte til din stationære eller bærbare computer.

Et andet almindeligt problem er, at målenheden muligvis afbrydes. Brugere rapporterede, at det opstår, når mål- og forældreenhederne er på forskellige netværk. Tjek din telefons Wi-Fi-menu for at sikre, at du har forbindelse til det samme netværk.

Hvilke oplysninger tilbyder Phonsee Wi-Fi Spy App?

Phonsee er en omfattende spion-app, der kan udtrække alt, hvad du vil vide om en målenhed, alt sammen ved hjælp af dit Wi-Fi-netværk. Du kan forvente at udtrække data for:

 • WhatsApp beskeder
 • Opkaldslogger
 • Kalender
 • Line App
 • Noter
 • Kontakt
 • Browsing-historik
 • Viber
 • Og mange andre sociale apps.

Sådan installeres Phonsee på måltelefonen

Lad os komme i gang med Phonsee og dens Wi-Fi-overvågningsfunktion. Det er en ligetil proces med kun fire trin.

Trin 1: Download og installer appen

Når du har købt det relevante abonnement til Phonsee, skal du downloade desktop-appen. Du finder den til både Windows og MAC. Når appen er installeret, skal du logge ind på din nyoprettede konto.

Trin 2: Par måltelefonen med appen med et USB-kabel

Få adgang til mål-iPhonen og tilslut den til pc'en med et USB-kabel. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre parringen.

Trin 3: Udtræk oplysninger fra appen

Når parringen er vellykket, lad Phonsee gøre sit arbejde og udtrække alle de nødvendige oplysninger fra måltelefonen.

Trin 4: Afbryd måltelefonen

Nu er du klar til at frakoble iPhone og sætte den tilbage på plads. Du er klar til at bruge Wi-Fi-netværksspionen, der fungerer eksternt nu!

Eyezy

eyezy wifi-synkronisering

Eyezy er endnu en meget populær app til overvågning og forældrekontrol. Det følger mottoet "Knowing over hoping." Med andre ord henvender appen sig til personer, der er bekymrede for deres mindreårige børns velbefindende eller deres partneres loyalitet.

Selvom Eyezy tilbyder mange overvågningsfunktioner, såsom Social Spotlight, Web Magnifier, Magic Alerts, Phone Analyzer og så videre, er vores fokus på Wi-Fi-synkroniseringsfunktionen. Det er en blanding af alle spionens tilgængelige funktioner gennem Wi-Fi-appen, men målrettet mod trådløse enheder.

Som navnet antyder, synkroniserer den alle enheder på dit Wi-Fi-netværk.

Når den er installeret, kan du bruge appen til at:

 • Overvåg målenhedens sociale medier.
 • Få adgang til deres opkaldslog.
 • Læs beskeder på tværs af sociale platforme som WhatsApp, Line og Kik.

Sådan installeres og bruges Eyezy

Mens appens funktioner er avancerede, er selve applikationen ligetil. Du kan starte med kun at gennemføre tre trin.

 1. Hent applikationen på din Windows eller MAC.
 2. Tilslut målenheden til din pc med USB-kablet.
 3. Tillad Eyezy at scanne og downloade oplysningerne fra enheden.

Som vi har set med Phonsee, er det bedste, at du ikke behøver at tilslutte telefonen igen. Så længe du diskret kan tilslutte målenheden én gang med Eyezy, vil du blive ved med at få advarsler og overvåge dens aktivitet.

mSpy

mspy app

mSpy er uden tvivl et af de største navne, når det kommer til forældrekontrol-apps. Vidste du, at du også kan bruge det til at lære at spionere på internetaktivitet via Wi-Fi? Det er muligt takket være Phone Spy-komponenten på platformen.

Som det sker, er mSpy det bedste værktøj til at spionere på iPhone via Wi-Fi. Meget få muligheder er så diskrete som denne. Det forbliver skjult, selvom du installerer appen på målenheden. Desuden, hvis du kender målets Apple ID, er det et spørgsmål om sekunder at få mSpy op at køre.

Du behøver ikke engang jailbreak for at installere mSpy på din iPhone. Det fungerer indbygget og tilbyder over 30 overvågningsfunktioner. Fra Snapchat til WhatsApp til Skype kan du holde øje med alt med den enkelte app. Det giver også geolocation til at lave ting.

Sådan installeres og bruges mSpy

For at bruge mSpy til at spionere på tekstbeskeder via Wi-Fi, skal du følge et par trin.

 1. Besøg mSpy-webstedet, og åbn en konto.
 2. Køb det abonnement, der passer til dine behov.
 3. Download mStar-appen til skrivebordet.
 4. Åbn appen og log ind med de legitimationsoplysninger, du genererede under tilmeldingen.
 5. Når du er logget ind, skal du vælge "Konfigurer en ny enhed."
 6. Vælg "Tilslut iPhone/iPad". Følg instruktionerne på skærmen for at tilslutte målenheden ved hjælp af et USB-kabel.
 7. Du bør modtage en pop-up på din iPhone, der siger, "Stol på denne computer?" Tryk på "Tillid", og indtast adgangskoden for at forbinde begge enheder.
 8. Når enheden er tilsluttet, skal du følge instruktionerne på skærmen for at downloade oplysningerne.

Sådan spionerer du på enheder, der er tilsluttet mit gratis Wi-Fi?

Hvis du ikke er villig til at betale for tredjepartstjenester for at lære at spionere på nogen via Wi-Fi, er der også gratis metoder. Selvfølgelig vil disse metoder ikke tilbyde engang en brøkdel af den information, du kan få med dedikerede værktøjer.

Men hvis dette er, hvad du ønsker, er her nogle muligheder:

Google Home-appen

Google Home-appen

Det Google Home-applikation tilbyder en liste over de tilsluttede enheder på dit Wi-Fi-netværk. Men det handler om dig. Du kan ikke udtrække andre detaljer, såsom hvad disse enheder laver, eller hvor meget båndbredde de bruger.

På den lyse side kan du få nyttige data om de tilsluttede enheders IP- og MAC-adresser.

Sådan spionerer du ved hjælp af hotspot

Hotspot

Når du opretter forbindelse til et hotspot-netværk, bruger det i det væsentlige Wi-Fi-funktionen. Så hovedkonceptet med at spionere gennem en router og et hotspot er det samme. I alle tilfælde skal du sikre dig, at målet og forældreenhederne er på det samme netværk. Resten af processen forbliver den samme.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan du overvåge andre enheder og se, hvad de laver via Wi-Fi?

Ja, du kan få adgang til deres nøjagtige aktiviteter via Wi-Fi. Alt du behøver er et tredjepartsværktøj som Phonsee.

Kan jeg læse en andens tekstbeskeder via Wi-Fi?

Hvis du bruger en tredjeparts Wi-Fi-router-spionapp eller avanceret udstyr som netværksscannere, kan du læse andres tekstbeskeder via Wi-Fi.

Kan jeg få listen over klienter, der er tilsluttet mit Wi-Fi?

Ja, du kan finde den komplette liste over klienter med deres IP-adresser ved hjælp af de indbyggede funktioner i din Wi-Fi-router.

Kan jeg spionere Android-telefoner over Wi-Fi og se, hvilke websteder de besøger?

Ja, med et ordentligt værktøj kan du se, hvilke websteder folk bruger med dit Wi-Fi. Du kan endda blokere visse websteder for at beskytte børn mod skadeligt indhold på internettet.

Er offentlige Wi-Fi-netværk tilbøjelige til at hacke?

Offentlige Wi-Fi-netværk er et primært mål for hackere, fordi de fleste netværk ikke bruger standard sikkerhedsprotokol. Du risikerer at miste følsomme oplysninger, når du bruger usikre netværk.

Konklusion

Nu ved du, hvordan du spionerer på nogen via Wi-Fi. Du har måske aldrig troet, at det var så simpelt som at installere tredjepartssoftware til at overvåge alle de enheder, der er tilsluttet din router. Det er en livredder for arbejdende forældre eller bekymrede partnere. Eller udtræk blot data fra de tilsluttede enheder ved hjælp af de gratis metoder, vi har delt!

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *