Hogyan kémkedhetek a Wi-Fi-hez csatlakoztatott eszközök után

Hogyan kémkedhetek a Wi-Fi-hez csatlakoztatott eszközök után

A Wi-Fi feltalálása számos fiókban megkönnyítette életünket. Az egész házban kiküszöbölheti a vezetékzavart, ha az összes aktív eszközt egyetlen hálózat alá helyezi. A kérdés az, hogy láthatod-e, hogy valaki mit csinál a telefonján Wi-Fi-n keresztül?

A válasz igen. Bár etikátlannak hangzik, lehet, hogy alapos okai vannak arra, hogy figyelemmel kísérje kiskorú gyermekeit vagy csaló házastársát. Bármi legyen is az oka, hamarosan megválaszoljuk a „hogyan figyelhetem meg az eszközöket a Wi-Fi-n” kérdésére.

Tartalomjegyzék

Tud valaki után kémkedni Wi-Fi-n keresztül?

Amint azt már tisztáztuk, kémkedhet a Wi-Fi útválasztón keresztül. Az, hogy hogyan szeretné ezt megtenni, meghatározza a különböző technológiákkal kapcsolatos ismeretek mélységét.

Általában három fő módja van a Wi-Fi útválasztóhoz csatlakoztatott eszközök kémkedésének. Vizsgáljuk meg őket egy kicsit részletesebben.

 1. Harmadik féltől származó megfigyelő alkalmazások: Az ilyen alkalmazások a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb módja annak, hogy megtanulják, hogyan kell kémkedni az iPhone-on Wi-Fi-n keresztül. Természetesen ez az Android készülékekre is vonatkozik. Az olyan eszközök, mint az Phonsee, mSpy és Eyezy, lehetővé teszik a hálózati tevékenység és az egyes alkalmazások figyelését. Ezenkívül riasztásokat is beállíthat a céleszközön végrehajtott konkrét műveletekre, így valós időben megteheti a szükséges lépéseket.
 2. A router beépített jellemzői: A legtöbb modern Wi-Fi router beépített felügyeleti eszközökkel rendelkezik. A legtöbb esetben figyelemmel kísérheti a hálózati tevékenységüket és a sávszélesség-használatukat. Ezenkívül korlátokat állíthat be, vagy gyermekszűrőket adhat hozzá bizonyos webhelyek blokkolásához. A beépített funkciók hiánya az alkalmazások tényleges figyelése. Mivel etikátlan valakinek a WhatsApp-ját vagy más üzenetküldő alkalmazását megérinteni, az útválasztók gyártói nem teszik lehetővé, hogy hozzáférjen hozzájuk.
 3. Hálózati szkennerek: A routereknél és a harmadik féltől származó felügyeleti eszközöknél valamivel fejlettebb hálózati szkennerek képesek beolvasni a céleszköz IP- és MAC-címeit. A fejlettebb szkennerek képesek szöveges üzenetek olvasására és az üzenetküldő alkalmazások, például a WhatsApp vagy a Facebook Messenger figyelésére. Hátránya, hogy sok pénzt kell költenie ezekre a szkennerekre, és műszakilag kellően hozzáértőnek kell lennie a beállításukhoz.
banner

Hogyan nézheti meg, mit csinálnak az emberek a Wi-Fi-n harmadik féltől származó alkalmazások segítségével

Figyelembe véve az összes lehetőséget, hogyan kémkedhet valaki után Wi-Fi-n keresztül, a harmadik féltől származó alkalmazások jelentik a legjobb megoldást. Lehetővé teszik, hogy hozzáférjen a céleszközhöz és annak minden tartalmához anélkül, hogy mélyen megértené a kémkedés működését.

Milyen lehetőségek vannak, kérdezed? Tekintse meg az alábbi táblázatot a legjobb Wi-Fi kémalkalmazásért.

NévKiemelkedő tulajdonságKompatibilitásÁrÉrtékelés
PhonseeÁtfogó MonitoringNagyon jó$29,99/hó5/5
EyezyWi-Fi szinkronizálásMegfelelő$47,99/hó4.5/5
mSpyiPhone SpyMegfelelő$27,99/hó4.4/5

Phonsee

A látottak alapján az Phonsee a legjobb Wi-Fi kémalkalmazás. Az asztali vagy mobilalkalmazással gyakorlatilag az összes otthoni hálózatra csatlakoztatott eszközt felügyelhet.

Ahhoz, hogy ez működjön, szüksége lesz egy USB-töltőkábelre, és néhány percre hozzá kell férnie a céleszközhöz. Ezenkívül az Phonsee működéséhez a számítógépnek és a céleszköznek ugyanazon a hálózaton kell lennie.

Ez így működik:

 1. Telepíti az Phonsee alkalmazást az asztalára. Nem számít, hogy Windowst vagy Macet használ; az alkalmazás mindkettőn hasonlóan fog működni.
 2. Csatlakoztassa a kémkedni kívánt céleszközt az USB-kábellel.
 3. Nyissa meg az Phonsee alkalmazást, és ellenőrizze a céleszközt. Adjon időt az alkalmazásnak, hogy letöltse az adatokat az eszközről.
 4. Most már leválaszthatja a telefont. Az Phonsee ezt követően is folyamatosan figyeli a WhatsApp , LINE, Viber üzeneteit, sőt a szokásos szöveges üzeneteket is.

Amikor telepíti és használja az Phonsee-t a Wi-Fi-n lévő eszközök figyelésére, néhány problémával szembesülhet.

Gyakran tapasztaljuk, hogy a számítógép nem ismeri fel a céltelefont. Ez akkor fordul elő, ha USB-elosztót használ a telefon csatlakoztatásához. A probléma elkerülése érdekében csatlakoztassa a telefont közvetlenül az asztali számítógépéhez vagy laptopjához.

Egy másik gyakori probléma, hogy a céleszköz megszakadhat. A felhasználók arról számoltak be, hogy ez akkor fordul elő, ha a cél- és a szülőeszközök különböző hálózatokon vannak. Ellenőrizze telefonja Wi-Fi menüjében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik.

Milyen információkat kínál az Phonsee Wi-Fi Spy App?

Az Phonsee egy átfogó kémelkalmazás, amely Wi-Fi hálózatán keresztül mindent kinyerhet, amit a céleszközről tudni szeretne. Számíthat az alábbi adatok kinyerésére:

 • WhatsApp üzenetek
 • Híváslista
 • Naptár
 • Vonal App
 • Megjegyzések
 • Kapcsolatba lépni
 • Böngészési előzmények
 • Viber
 • És még sok más közösségi alkalmazás.

Az Phonsee telepítése a céltelefonra

Kezdjük az Phonsee-vel és annak Wi-Fi-figyelő funkciójával. Ez egy egyszerű folyamat, mindössze négy lépésből áll.

1. lépés: Töltse le és telepítse az alkalmazást

Miután megvásárolta a megfelelő Phonsee előfizetést, töltse le az asztali alkalmazást. Windowsra és MAC-ra is megtalálod. Az alkalmazás telepítése után jelentkezzen be az újonnan létrehozott fiókjába.

2. lépés: Párosítsa a céltelefont az alkalmazással USB-kábellel

Hozzáférjen a cél iPhone-hoz, és USB-kábellel csatlakoztassa a számítógéphez. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a párosítás befejezéséhez.

3. lépés: Információk kinyerése az alkalmazásból

Ha a párosítás sikeres, hagyja, hogy az Phonsee végezze el a dolgát, és kinyerje le az összes szükséges információt a céltelefonról.

4. lépés: Válassza le a céltelefont

Most készen áll az iPhone leválasztására és visszahelyezésére. Készen áll a távolról működő Wi-Fi hálózati kém használatára!

Eyezy

eyezy wifi szinkron

Eyezy egy másik nagyon népszerű megfigyelő és szülői felügyeleti alkalmazás. A „Tudni a reményt” mottót követi. Más szóval, az alkalmazás azokat az embereket célozza meg, akik aggódnak kiskorú gyermekeik jólétéért vagy partnereik hűségéért.

Bár az Eyezy számos megfigyelési funkciót kínál, mint például a Social Spotlight, a Web Magnifier, a Magic Alerts, a Phone Analyzer és így tovább, mi a Wi-Fi szinkronizálási funkcióra összpontosítunk. Ez a kém összes elérhető funkciójának keveréke a Wi-Fi alkalmazáson keresztül, de a vezeték nélküli eszközöket célozza meg.

Ahogy a neve is sugallja, szinkronizálja a Wi-Fi hálózaton lévő összes eszközt.

A telepítés után az alkalmazást a következőkre használhatja:

 • Figyelje a céleszköz közösségi médiáját.
 • Hozzáférhet a hívásnaplójukhoz.
 • Olvasson üzeneteket olyan közösségi platformokon, mint a WhatsApp, Line és Kik.

Az Eyezy telepítése és használata

Míg az alkalmazás műveletei fejlettek, maga az alkalmazás egyszerű. Mindössze három lépés végrehajtásával kezdheti.

 1. Töltse le az alkalmazást Windows vagy MAC számítógépére.
 2. Csatlakoztassa a céleszközt a számítógéphez az USB-kábellel.
 3. Engedélyezze az Eyezy számára az információk beolvasását és letöltését az eszközről.

Ahogy az Phonsee-nél láttuk, a legjobb az egészben, hogy nem kell újra csatlakoztatnia a telefont. Mindaddig, amíg diszkréten csatlakoztathatja a céleszközt az Eyezy-hez, folyamatosan kap értesítéseket, és figyeli a tevékenységét.

mSpy

mspy alkalmazás

mSpy kétségtelenül az egyik legnagyobb név a szülői felügyeleti alkalmazások terén. Tudta, hogy azt is használhatja, hogy megtanulja, hogyan kémkedhet az internetes tevékenységek után Wi-Fi-n keresztül? Ez a platform Phone Spy összetevőjének köszönhetően lehetséges.

Megtörténik, hogy az mSpy a legjobb eszköz az iPhone-ok Wi-Fi-n keresztüli kémkedésére. Nagyon kevés lehetőség olyan diszkrét, mint ez. Még akkor is rejtve marad, ha telepíti az alkalmazást a céleszközre. Ezenkívül, ha ismeri a célpont Apple ID-jét, pillanatok kérdése az mSpy üzembe helyezése.

Még csak nem is kell jailbreak, hogy telepítse az mSpy-t iPhone-jára. Natívan működik, és több mint 30 felügyeleti funkciót kínál. A Snapchattől kezdve a WhatsApp-on át a Skype-ig mindent szemmel tarthatsz egyetlen alkalmazással. Földrajzi elhelyezkedést is biztosít a dolgok elkészítéséhez.

Az mSpy telepítése és használata

Az mSpy használatához szöveges üzenetek Wi-Fi-n keresztüli kémkedéséhez néhány lépést kell követnie.

 1. Látogassa meg az mSpy webhelyét, és nyisson fiókot.
 2. Vásárolja meg az igényeinek megfelelő előfizetést.
 3. Töltse le az mStar alkalmazást asztali számítógépre.
 4. Nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be a regisztráció során generált hitelesítő adatokkal.
 5. Bejelentkezés után válassza az „Új eszköz beállítása” lehetőséget.
 6. Válassza az „iPhone/iPad csatlakoztatása” lehetőséget. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a céleszköz USB-kábellel történő csatlakoztatásához.
 7. Meg kell jelennie egy felugró ablaknak iPhone-ján, amely a következőt írja: „Bízik ebben a számítógépben?” Nyomja meg a „Trust” gombot, és írja be a jelszót mindkét eszköz csatlakoztatásához.
 8. Az eszköz csatlakoztatása után kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az információk letöltéséhez.

Hogyan kémkedhetek az ingyenes Wi-Fi-hez csatlakoztatott eszközökön?

Ha nem hajlandó fizetni a harmadik féltől származó szolgáltatásokért, hogy megtanulja, hogyan kémkedhet valaki után Wi-Fi-n keresztül, ingyenes módszerek is vannak. Természetesen ezek a módszerek a dedikált eszközökkel megszerezhető információk töredékét sem kínálják.

De ha ezt szeretné, itt van néhány lehetőség:

Google Home App

Google Home App

A Google Home alkalmazás a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott eszközök listáját kínálja. De ez rólad szól. Nem nyerhet ki más részleteket, például azt, hogy mit csinálnak ezek az eszközök, vagy mekkora sávszélességet használnak.

A jó oldalon hasznos adatokat kaphat a csatlakoztatott eszközök IP- és MAC-címeiről.

Kémkedés a Hotspot használatával

Csatlakozási pont

Amikor egy hotspot hálózathoz csatlakozik, az alapvetően a Wi-Fi funkciót használja. Tehát az útválasztón és a hotspoton keresztüli kémkedés fő koncepciója ugyanaz. Minden esetben meg kell győződnie arról, hogy a cél- és a szülőeszközök ugyanazon a hálózaton vannak. A folyamat többi része változatlan marad.

GYIK

Tud figyelni más eszközöket, és megnézni, mit csinálnak Wi-Fi-n keresztül?

Igen, Wi-Fi-n keresztül hozzáférhet a pontos tevékenységeikhez. Csak egy harmadik féltől származó eszközre van szüksége, például az Phonsee-re.

Elolvashatom valakinek a szöveges üzeneteit Wi-Fi-n keresztül?

Ha harmadik féltől származó Wi-Fi-router kémalkalmazást vagy fejlett berendezést, például hálózati szkennert használ, Wi-Fi-n keresztül olvashatja mások szöveges üzeneteit.

Megkaphatom a Wi-Fi-hez csatlakoztatott ügyfelek listáját?

Igen, megtalálhatja az ügyfelek teljes listáját IP-címükkel a Wi-Fi útválasztó beépített funkcióival.

Kémkedhetek Android-telefonon Wi-Fi-n keresztül, és megnézhetem, hogy milyen webhelyeket keresnek fel?

Igen, egy megfelelő eszközzel láthatja, hogy az emberek milyen webhelyeket használnak a Wi-Fi-vel. Még bizonyos webhelyeket is letilthat, hogy megvédje a gyermekeket az interneten megjelenő káros tartalmaktól.

Hajlamosak a nyilvános Wi-Fi hálózatok a feltörésre?

A nyilvános Wi-Fi hálózatok a hackerek elsődleges célpontjai, mivel a legtöbb hálózat nem használja a szabványos biztonsági protokollt. Nem biztonságos hálózatok használatakor fennáll annak a veszélye, hogy érzékeny információkat veszítenek el.

Következtetés

Most már tudja, hogyan kémkedhet valaki után Wi-Fi-n keresztül. Talán soha nem gondolta volna, hogy olyan egyszerű, mint egy harmadik féltől származó szoftver telepítése az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz figyelésére. Életmentő a dolgozó szülők vagy aggódó partnerek számára. Vagy egyszerűen kinyerje ki az adatokat a csatlakoztatott eszközökről az általunk megosztott ingyenes módszerekkel!

Hagyjon választ:

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *