Hogyan lehet visszaállítani a törölt üzeneteket az Instagramon

Instagram törölt üzenetek megtekintése? Részletes útmutató

Mindenki szívesen beszélget a szeretteivel. A közösségi média ezt még egyszerűbbé teszi.

Az Instagramon történő üzenetmegosztás nem csupán időtöltés; ezek az üzenetek megtestesítik érzelmeinket és erősítik a kapcsolatokat.

Néha azonban szorongásból, rossz hangulatban vagy véletlenül töröljük az összes csevegést; biztos vagyok benne, hogy a legtöbben később megbánják, vagy rosszul érzik magukat. Lehet, hogy vannak olyan kritikus információk vagy kedves emlékek, amelyeket vissza akarsz szerezni.

Nem csak ez, hanem az is, hogy különböző okokból gyakran meg kell néznünk az üzeneteket vagy a csevegéseket más telefonokon.

A szülők például szeretnének tudni gyermekük tevékenységéről. Azonban mindig kihívást jelent, hogy állandóan szemmel tartsák a telefonjukat. Ha csevegés után törlik a beszélgetést, vagy használják az eltűnő üzenet funkciót, szinte lehetetlenné válik az ilyen üzenetek visszakeresése.

Ha Ön is szembesül a fenti helyzetek bármelyikével, ne aggódjon. Az Instagram-üzeneteket gyorsan visszaállíthatja.

Tartalomjegyzék

Hogyan lehet visszakeresni a törölt Instagram üzeneteket?

Az Instagram felhasználói bizonyos funkciókat használhatnak a történeteik, társaik vagy képeik visszaállítására. Ezek a funkciók azonban időhöz kötöttek is. Egy törölt sztorit csak 24 órán belül, egy törölt tekercset pedig 30 napon belül lehet visszaállítani.

De hogyan lehet visszaszerezni a törölt Instagram üzeneteket? Hozunk egy hatékony megoldást erre a problémára. Nézze meg az alábbi szakaszokat, és tanulja meg az Instagram-üzenetek visszaállítását.

Általában egy harmadik féltől származó alkalmazás szolgálhatja ezt a célt. Csak le kell töltenie és telepítenie kell a készülékére.

banner

Próbálja ki az Phonsee-t - A tökéletes Instagram üzenetnézegetőt

phonsee instagram

Töltse le az Phonsee Instagram üzenetnézegetőt, hogy megtekinthesse a törölt üzeneteket az Instagramon. Az Phonsee egy mobiltelefon-követő, amely lehetővé teszi a követni kívánt telefonon végzett tevékenységek nyomon követését.

Általában az emberek az Instagramon az eltűnő üzenetek funkciót használják, így nem lehet ellenőrizni. Az Phonsee azonban biztosítja, hogy az összes beszélgetést nyomon követheti. Ez a szülői felügyelet egyik legjobb intézkedése.

A geofencing technológia segítségével valós idejű helymeghatározó rendszert biztosít a felhasználók számára.

Minden iPhone és Android telefonra elérhető, és lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa az Instagram összes tevékenységét:

● Megtekintheti az összes elküldött és fogadott üzenetet.

● Hozzáférést kap a videóikhoz és képeikhez is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy semmi baj nem történik.

● Az Phonsee üzenetnézővel könnyen ellenőrizheti bárki csevegési előzményeit.

Hogyan láthatja a törölt üzeneteket az Instagramon az Phonsee használatával?

Az Instagram napjaink egyik leggyakrabban használt közösségi médiaplatformja. A fotók és videók megosztását teszi elérhetőbbé. Bármikor részt vehet azonnali csevegésekben vagy videohívásokban. Az eltűnő üzenetek funkciója is trendi a fiatalok körében.

Így senki sem tudja ellenőrizni a körülötte folyó beszélgetést. Ha azonban szeretné figyelemmel kísérni gyermekei interakcióit, vagy nem bízik partnerében, és szeretné ellenőrizni őket, az Phonsee a legjobb megoldás.

Az Phonsee lehetővé teszi, hogy bejelentkezzenek az Instagram-fiókjukba anélkül, hogy lebuknának.

Csak meg kell vásárolnia az előfizetést, és telepítenie kell ezt az alkalmazást a nyomon követni kívánt személy készülékére.

1. lépés: Menjen az Phonsee oldalra, és döntse el, hogy pontosan mit szeretne nyomon követni.

phonsee step1 funkciók

2. lépés: Döntse el, hogy szeretne-e hozzáférést kapni a valós idejű adatátvitelhez.

phonsee step2 adatok

3. lépés: Döntsd el, hogy engedélyezed-e a Láthatatlan módot, hogy senki ne tudja követni a telepítésedet, és regisztrálj.

phonsee step3 üzemmód

4. lépés: Vásárolja meg az előfizetést, és telepítse a kívánt telefonra.

phonsee step4 email

És ennyi!

Az alkalmazás mindig a háttérben van elrejtve, így a felhasználók nem fogják tudni azonosítani, ha bekapcsolja a Láthatatlan módot. Ezután jelentkezzen be az Phonsee műszerfalára bármely eszközről, hogy ellenőrizze az Instagramon végzett tevékenységeiket.

A törölt DM-eket a műszerfalon keresztül figyelemmel kísérheti és elolvashatja az Phonsee-n, még akkor is, ha törölték őket.

Az Phonsee a legjobb megoldás, ha szeretné kitalálni, hogyan találja meg a törölt Instagram-üzeneteket iPhone-on vagy Androidon.

Miért válassza az Phonsee-t?

Az Phonsee lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat érjen el, amelyeket közvetlenül nem tud. Exkluzív funkciói miatt népszerű a mai generáció körében, bárki Instagramját megcélozva.

● Biztonságosan elolvashatja a célzott Instagram-fiók összes DM-jét. Segít nyomon követni az idegenekkel folytatott nem megfelelő vagy félrevezető csevegéseket.

● Az Phonsee rendelkezik képernyőfotó-felvételi funkcióval. Így még akkor is visszaállíthatja, ha a célpontja törli az Instagram-képeit vagy videóit. Megkapja a bizonyítékot a nem megfelelő viselkedésükről, ha van ilyen.

● Segít nyomon követni a célzott Instagram-fiók összes tevékenységét.

● A kulcsszó naplózó funkcióval könnyen elolvashatja és ellenőrizheti a törölt üzeneteket az Instagramon.

● Még az Instagram-fiókjuk jelszóváltoztatásáról is értesülhet.

Hogyan lehet a törölt Instagram üzeneteket visszakapni az Instagram-adatokból?

Az Instagram a DM funkciót biztosítja a felhasználók számára, hogy világszerte cseveghessenek és megoszthassák a fotókat vagy videókat. Ha azonban akarva-akaratlanul vagy véletlenül törlöd valamelyik üzenetet vagy csevegést, nem tudod újraéleszteni, hacsak nincs biztonsági mentés.

Na, de mit tegyél, ha törölt üzeneteket szeretnél megnézni az Instagramon?

A csevegési előzményekből való eltávolítás után az Instagram nem menti a törölt üzeneteket a szerverén. Ha azonban az Instagram csevegések törlése előtt letölti ezeket az adatokat, a következő lépésekkel hozzáférhet hozzájuk:

 1. Menj az adott profilfiókra az Instagramon.
 2. Kattintson a Profil ikonra, és válassza a Tevékenységet.
 3. Az alábbiakban kattintson az Információ letöltése gombra.
 4. Ebben a szakaszban válassza a Letöltés kérése lehetőséget. Adja meg jelszavát. Ha a másik fiók üzeneteit szeretné lekérni, és nem ismeri a jelszót, használja az Phonsee jelszót.
 5. Ezután a beállítások között láthatja a különböző számlákat. Válassza ki az Instagram fiókot.
 6. Az Információ kiválasztása szakaszban választhatja a Teljes letöltés vagy az Információtípusok lehetőséget.
 7. Ezután megjelenik a Fájl kiválasztása lehetőség, amely lehetővé teszi a letölteni kívánt fájl formátumának és minőségének kiválasztását. Beállíthatja a letöltendő információ adattartományát is.
 8. A kívánt opciók kiválasztása után kattintson a Kérelem elküldése gombra.
 9. Ha készen van, kattintson a Letöltés gombra, és adja meg jelszavát.
 10. A letöltött fájlban lévő összes törölt üzenethez hozzáférhet.

Törölt üzenetek keresése az Instagramon PC használatával

Ha számítógépet használ az Instagram-fiókból törölt üzenetek helyreállításához, nyissa meg az Instagram-fiókot a böngészőben. Adja meg ott a bejelentkezési adatokat, hogy bejelentkezzen a saját vagy valaki más fiókjába.

Koppintson a profiljára a Profil rész eléréséhez. A Profil szerkesztése szakasz mellett a Beállítások menüpontot találja.

Nyissa meg a Beállításokat, majd kattintson a Jelszó és biztonság gombra. A rendszer a Fiókközpont oldalra irányítja, ahol az Információk és engedélyek menüpontot választhatja.

Kattintson az Információ letöltése gombra, majd válassza a Letöltés kérése lehetőséget.

Ezután válassza ki az Információ menüpontot, majd kattintson a Kérelem elküldése gombra. Miután a rendszer befejezte az összes feldolgozást, töltse le az üzeneteket, és azok egyetlen fájlban lesznek elmentve a számítógépén a Letöltések között.

Kapni fog egy e-mailt a letöltéshez szükséges linkkel a kapcsolódó e-mail címére. Az összes információ összegyűjtése azonban körülbelül két hetet vehet igénybe.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt Instagram csevegéseket Androidon?

Ha valaki töröl egy közvetlen üzenetet az Instagramról egy androidos telefonon, az teljesen törlődik az alkalmazásból. A jó hír az, hogy az Instagram szerverein marad.

És lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérésre visszaállítsák törölt üzeneteiket. Emlékeznie kell az Instagram-fiók bejelentkezési adataira.

 • Nyissa meg azt az Instagram-fiókot, amelynek üzeneteit vissza szeretné állítani.
 • A képernyő jobb sarkában látható profil ikonra koppintva lépjen a profil oldalra.
 • Ezután a képernyő tetején egy három vonallal ellátott ikon jelenik meg. Koppintson rá, és megjelenik egy felugró menü.
 • Válassza a Beállítások menüpontot, majd válassza a Biztonság menüpontot.
 • Ezután lépjen az Adatok és előzmények szakaszba, és kattintson a Letöltés gombra.
 • A letöltött adatok átvételéhez meg kell adnia az adott Instagram-fiókhoz kapcsolódó e-mail címet.
 • Válassza a Letöltés kérése lehetőséget.
 • A rendszer megkéri, hogy ellenőrizze a jelszavát. Adja meg ott az Instagram-fiók jelszavát, és kattintson a Tovább gombra.
 • Az Instagram megerősíti Önnel a törölt adatok letöltését.
 • 14 napon belül kapsz egy üzenetet a postaládádba. Az üzenetek letöltéséhez és mentéséhez koppintson rá.

Gyakran ismételt kérdések

Vissza lehet-e állítani a törölt Instagram üzeneteket?

Igen, a szükséges eljárást követve visszaállíthatja a törölt Instagram-üzeneteket. De emlékezni kell az adott Instagram-fiók e-mail azonosítójára és jelszavára.

Az Instagram megőrzi a törölt üzeneteket?

Nem, az üzenetek törlése után azok törlődnek a csevegési előzményekből. De kérésre visszaállíthatja az Instagram szerveréről.

Hogyan lehet ellenőrizni a nemrég törölt üzeneteket az Instagramon?

A törlés után a tartalmak, például képek, tekercsek vagy történetek a Nemrég töröltek közé kerülnek az Instagramon, és 30 napon belül visszaállíthatók, a történetek pedig csak 24 órán belül. Ha azonban az Instagramon törlöd az üzeneteket, nem tudod majd ellenőrizni őket.

Meg lehet akadályozni a fontos Instagram-üzenetek törlését?

Az Instagram-üzenetek törlésének megakadályozására használhatjuk az Archiváljuk az üzeneteket opciót. Ez elrejti az üzeneteket a fő dobozból ahelyett, hogy törölné őket.

Melyik alkalmazással láthatom az összes törölt üzenetet az Instagramon?

Az Phonsee alkalmazás a megfelelő választás ahhoz, hogy az összes törölt üzenetet megnézd az Instagramon. Ezzel az alkalmazással ellenőrizheti a mások telefonján lévő törölt Instagram-üzeneteket.

Következtetés

Az Instagramhoz hasonló közösségi médiaalkalmazásokon keresztül történő üzenetváltás mostanában trendi. Ez azonban számos problémával jár, mint például az üzenetek téves törlése, az üzenetek elrejtése a partnerek vagy a szülők elől, mérgező csevegésekbe keveredés stb.

Az ilyen tevékenységek nyomon követéséhez használhatja az Phonsee-t, amely tökéletes megoldás a törölt üzenetek ellenőrzésére az Instagramon. A törölt üzeneteket visszaállíthatja az adott Instagram-fiókhoz benyújtott kéréssel is.

Hagyjon választ:

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *