Hvordan klone en WhatsApp-konto

Klone WhatsApp: Testede metoder for både Android og iPhone-brukere

WhatsApp har blitt verdens største ende-til-ende-krypterte meldingstjeneste med 2,7 milliarder brukere! Det er en av de tryggeste og enkleste måtene å snakke med noen på, bare ved hjelp av telefonnummeret deres.

Det er imidlertid ikke sikkert at denne åpne meldingsappen alltid er trygg, særlig når barn er involvert. Det kan også være lurt å holde øye med kjæresten din for å se hva han eller hun driver med. Det er her en WhatsApp-klone-app kommer inn i bildet.

Denne veiledningen tar for seg muligheten for å opprette en WhatsApp-duplikat og hvordan du gjør det anonymt.

Innholdsfortegnelse

Er det mulig å klone WhatsApp?

Hvis du har brukt meldingsappen, vet du kanskje allerede at den er stolt av sikkerhetsfunksjonene sine. Det skal mye til for at utenforstående skal få innsyn i meldingene. Så det er ikke mer enn rett og rimelig at du lurer på om det er mulig å klone WhatsApp.

Det korte svaret er ja.

Denne muligheten gir brukerne tilgang til den samme WhatsApp-kontoen på flere enheter, noe som kan være nyttig i ulike situasjoner. Du må imidlertid forstå metodene og konsekvensene av å klone appen.

Du kan bruke gratisprogrammer som er tilgjengelige på markedet for å gjøre det lettere å klone WhatsApp. Men det er en hake. Du trenger samtykke fra personen du vil klone kontoen til. Det kan enten være å be om telefonen eller iCloud-legitimasjonen. Uansett hvilken vei du velger, er det lite sannsynlig at du kan klone enheten uten at vedkommende vet om det.

Så hvis du prøver å forstå hvordan du kloner WhatsApp uten å vite det, vil denne metoden ikke fungere.

Scenariet endrer seg hvis du ønsker å klone WhatsApp diskret uten målpersonens viten. Heldigvis kan du bruke betalte tredjepartsverktøy som Phonsee.

Hvis du ikke er klar over det, kan disse verktøyene klone en WhatsApp-konto uten brukerens samtykke. Høres spennende ut, ikke sant? Men husk at denne fremgangsmåten kan ha juridiske og etiske implikasjoner.

Moralen i historien er at selv om det er teknisk mulig å klone WhatsApp, er metoden og verktøyene du velger viktige.

banner

Phonsee: Den beste WhatsApp-klone-appen der ute

telefonsee whatsapp

Phonsee har posisjonert seg som et WhatsApp-spionverktøy "For å oppdage hva som skjer." Det er tydelig at dette er mer enn et kloningsverktøy, det er et omfattende overvåkingsverktøy.

Det spiller ingen rolle om du vil lære å klone WhatsApp på iPhone eller Android, Phonsee har alt du trenger. Videre kjører den uoppdaget på måltelefonen, noe som betyr at den du kloner fra ikke vil ha noen spor av handlingene dine.

Når du har installert appen på målenheten, kan du:

 • Overvåke innkommende og utgående samtaler
 • Finn ut mer informasjon om utlysningen
 • Oppdag de delte mediefilene

På toppen av alt fungerer Phonsee med mange andre meldingsapper, som KiK, Facebook, Instagram , Viber, Line, Hangouts og så videre.

Installering av WhatsApp Clone-appen i fire enkle steg

For at du skal komme i gang så raskt som mulig, har Phonsee minimert installasjonen til kun fire trinn.

Trinn 1: Åpne kontoen din

phonsee step4 e-post

Opprett en konto på Phonsee fra datamaskinen eller mobilen. Skriv inn e-postadressen din og opprett et passord. Det er en gratis konto.

Trinn 2: Kjøp appen

phonsee step5 pris

For å lære hvordan du kloner WhatsApp på Samsung-, iPhone- eller jailbreak-enheter, må du først velge enhetsplattform og svare på noen spørsmål. Phonsee vil anbefale en plan som passer for deg. Når du er fornøyd, fullfører du kjøpet.

Trinn 3: Sjekk e-post

Nå skal du ha mottatt en e-post til den registrerte adressen din, der du finner fullstendige instruksjoner om hvordan du installerer appen.

Trinn 4: Fullføre installasjonen

Avhengig av enhetstype følger du instruksjonene du mottar via e-post for å fullføre oppsettet av Phonsee. Nå er du klar til å lære hvordan du kloner andres WhatsApp uten at de vet om det.

Slik kloner du en WhatsApp-konto gratis

Hvis du velger å ikke bruke Phonsee, må du gå på akkord med noen av spionappens premiumfunksjoner. Men det er mulig å lære å klone noen WhatsApp gratis. La oss se på alternativene.

Her er hvordan du kan klone noen WhatsApp gratis.

Kloning av WhatsApp Web

WhatsApp Web

WhatsApp Web har vært en "game-changer" for folk som først og fremst bruker PC-en i lengre perioder. Det gir mening å sende og motta meldinger på datamaskinen i stedet for å bruke telefonen gjentatte ganger.

Kloningsprosessen her er enkel. Du åpner WhatsApp-grensesnittet på datamaskinen og kobler til målenheten ved å skanne QR-koden.

På Android klikker du på de tre vertikale prikkene øverst til høyre og velger "Koblede enheter". iPhone-brukere må derimot se etter prikkene nederst på skjermen.

Så lenge fanen er åpen, kan du overvåke og kopiere alle meldinger og medier på målenheten. Ulempen er at du må koble til enhetene manuelt for hver økt.

WhatsApp-kloning av Android: Backup-veien

Som du kanskje allerede har gjettet ut fra overskriften, fungerer denne metoden bare på Android-enheter. For å få dette til å fungere må du synkronisere telefonen med minst én Google-konto og sørge for at Google Play Services er installert.

Når du har sørget for alt dette, følger du trinnene nedenfor.

 • Åpne WhatsApp på Android.
Sikkerhetskopier kontoen din på Android trinn 1
 • Trykk på de tre prikkene og velg innstillinger.
Sikkerhetskopier kontoen din på Android trinn 2
 • Velg "Chat" og deretter "Chat Backup".
Sikkerhetskopier kontoen din på Android trinn 3
Sikkerhetskopier kontoen din på Android trinn 4
 • Velg en tidsplan for sikkerhetskopiering og kontoen du vil sikkerhetskopiere.
Sikkerhetskopiere kontoen din på Android step5
Sikkerhetskopiere kontoen din på Android step6

Voilà! Du har nå tilgang til chatloggen på målenheten. Det fungerer best for yrkesaktive foreldre som ønsker å overvåke barnas WhatsApp-kontoer.

Slik kloner du WhatsApp på iPhone med sikkerhetskopier

Hvorfor skal Android-brukere ha all moroa? iOS-brukere kan bruke denne kloningsmetoden ved hjelp av iCloud-sikkerhetskopieringsfunksjonen. Men det er noen få forutsetninger. Følg trinnene for å forstå hvordan det hele fungerer.

 1. Telefonen må bruke samme nummer som iCloud-kontoen.
 2. Den har den nyeste iOS-versjonen.
 3. Du må ha 2,05 ganger større lagringsplass enn sikkerhetskopien.
Klone WhatsApp på iPhone med sikkerhetskopier

Når du har sjekket ut, går du til WhatsApp-innstillingene > Chatter > Chat Backup og trykker på "Sikkerhetskopier nå". Du er ferdig! Du har nå tilgang til alle meldinger og mediefiler som er delt til og fra den aktuelle iOS-enheten.

Litt mer komplisert: MAC-spoofing

MAC-spoofing

Sammenlignet med alle metodene vi har sett på for å klone WhatsApp, er dette den mest kompliserte. Men det er også en idiotsikker metode for å lære å koble noen WhatsApp til min (les din).

 1. Din første oppgave er å notere målenhetens MAC-adresse. Du finner den i telefonens "Om"-seksjon for Android og iOS.
 2. Avinstaller WhatsApp fra enheten din.
 3. Installer en spoofing-app på enheten, for eksempel Mac Daddy X (iOS) eller BusyBox (Android).
 4. Spoofe målenhetens MAC-adresse på enheten din ved hjelp av appen.
 5. Installer WhatsApp på nytt.
 6. Nå bruker du målenhetens lukkede WhatsApp i stedet for kontoen din.

Konklusjon

Å lære å klone noens WhatsApp er kanskje ikke en livsferdighet, men du vet aldri når det kan være nyttig. Enten du vil holde øye med dine mindreårige barn eller en utro ektefelle/partner, gjør verktøy som Phonsee WhatsApp Spy jobben.

Alternativt kan du hoppe over kravet om betalte verktøy ved å bruke de gratis metodene vi har oppgitt.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *