Valaki tevékenységének megtekintése az Instagramon

Ellenőrizze valaki más tevékenységét az Instagramon 2024 4 legjobb módszerével

Az Instagram egy rendszeres közösségi média platform? Nem. Ez egy olyan hely, ahol 1,4 milliárd felhasználó többre is képes, mint képek és videók megosztása.

Barátokat szereznek. Szerelembe esnek. Nagy hírt jelentenek be.

Gondolj úgy az Instagramra, mint egy virtuális valóságshow-ra, amely a személyes élet minden pillanatát megörökíti. 

Kivéve azt a tényt, hogy a rendezők (az olyan Insta-felhasználók, mint te és mi) dönthetnek arról, hogy ki nézheti ezt a műsort és ki nem. Fogadjunk, hogy azért olvasod ezt, mert valaki jelentős személy felírt téged egy feketelistára, és most nem tudod megnézni a frissítéseit.

Vagy talán csak nem akarod, hogy tudják, hogy követed az oldalukat (nem ítélkezünk).

Nem igazán számít, hogy miért kíváncsi arra, hogyan láthatja valaki tevékenységét az Instagramon. Itt megmutatjuk, mit kell tennie, hogy a dolgok jól működjenek. Olvasson tovább!

Tartalomjegyzék

Láthatod mások tevékenységét az Instagramon?

Igen, láthatja mások tevékenységét az Instagramon, Mégsem olyan könnyű, mint korábban. Nagyjából 5 évvel ezelőtt a platformnak volt egy kényelmes funkciója, a "Tevékenység követése". A felhasználók láthatták, hogy mit csinálnak a barátaik, például kit kezdtek el követni, vagy milyen posztokat kedvelnek.

Nos, minden jó dolognak hamar vége szakad. Pontosan ez történt a Tevékenység követése funkcióval is. A legújabb Instagram verziók nem támogatják, de tudod mit? Néhány tech-ember kifejlesztett egy sokkal jobb, sokkal erősebb eszközt, mint a Following Activity Instagram funkció. Ezt a titkot rögtön az alábbiakban fejtjük ki.

banner

Hogyan láthatod valaki Instagram-tevékenységét: Top 4 módszer felvázolva

Íme a legjobb módszerek, amelyekkel láthatod valakinek az Instagram-aktivitását anélkül, hogy barátok lennétek:

№1 Használja az Phonsee Instagram Activity Tracker használatát

phonsee instagram

Egyre több Instagram-felhasználó állítja át fiókját nyilvánosról privátra. Ha olyan privát fiókkal van dolgod, amelyet nem követsz, íme egy okos trükk: ellenőrizd valakinek az Instagramon végzett tevékenységét a fejlett megfigyelő alkalmazással - Phonsee.

Az Phonsee minden elképzelhető adatot összegyűjt. Követők, DM-ek, kedvelések, kommentek, posztok, történetek - minden ilyen információt megkapsz ebből a hihetetlen Instagram-követő alkalmazásból.

A hab a tortán? Az Phonsee láthatatlanul fut az Android és iOS készülékek hátterében, így anélkül láthatja valakinek az Instagramon végzett tevékenységét, hogy az illető tudna róla.

Hogyan láthatjuk valaki Instagram tevékenységét az Phonsee segítségével?

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, ha követni szeretne valakit az Instagramon:

1. lépés. Adja meg a monitorozni kívánt adatokat.

phonsee step1 funkciók

Látogasson el a phonsee.com oldalra, és kattintson a főoldalon a "Próbálja ki most" gombra.

Ezután válassza ki a követni kívánt adatokat, beleértve a közösségi hálózatokat is.

2. lépés. Válassza a Valós idejű adatátvitel lehetőséget.

phonsee step2 adatok

Ha ez a funkció engedélyezve van, valós időben láthatja az új DM-eket, posztokat és történeteket.

3. lépés. Válassza a Láthatatlan módot.

phonsee step3 üzemmód

Amikor megjelenik a "Szüksége van láthatatlan üzemmódra?" kérdés, jelölje be az "Igen" lehetőséget az Phonsee Instagram Activity Tracker rejtett üzemmódban történő használatához.

4. lépés. Regisztráció befejezése

phonsee step4 email

Írja be e-mail címét a mezőbe, hogy megkapja a letöltési linket, valamint az egyedi regisztrációs kulcsot és a telepítési utasításokat. Kattintson a "Tovább" gombra, és válassza ki a csomagot.

phonsee step5 ár

5. lépés. Az Phonsee beállítása.

Nyissa meg az üdvözlő e-mailt, és kövesse az Phonsee beállításához szükséges utasításokat.

6. lépés. Hallgassa meg valaki más hívásait anélkül, hogy tudna róla.

demo phonsee instagram dm

Ez minden! Jelentkezzen be az Phonsee Vezérlőpultjába, és válassza a bal oldali menüből az Instagramot. Figyelje a tevékenységüket, amikor csak akarja!

Miért válassza az Phonsee-t? 

Most, hogy már tudod, hogyan követheted nyomon valaki tevékenységét az Instagramon. az Phonsee-vel, merüljünk el azokban az előnyökben, amelyek az Phonsee-t egy abszolút kötelező alkalmazássá teszik a közösségi média felhasználók számára.

 • Az Instagram nem a határ az Phonsee számára.

Az alkalmazás támogatja a legnépszerűbb közösségi média alkalmazásokat és üzenetküldőket, mint például a WhatsApp, Snapchat, Facebook, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Hangouts stb. Megtekintheti a barátlistákat, a csevegési előzményeket és a megosztott médiafájlokat.

 • Nézd meg, hogy kivel interakcióztak a legtöbbet az Instagramon

Tudja, hogy ki kedveli és kommentálja a posztjait, és olvassa el a Story válaszait anélkül, hogy tudna róla.

 • Mindenféle üzenet elolvasása

Ez magában foglalja az elküldött, fogadott és törölt üzeneteket, a Kérelmek és az Elsődleges mappákban lévő üzeneteket - mindent! Olvasd el a DM-jeiket, mintha a sajátjaidat ellenőriznéd!

 • Spot hamis Insta számlák

Ha egy másik Insta-fiókba vannak bejelentkezve a készülékükön, az Phonsee észleli azt, és megmutatja, mi történik a színfalak mögött.

 • Élvezze az extra funkciókat

GPS-helyzet követése, billentyűleütések rögzítése, képernyőképek készítése és böngészési előzmények megtekintése. Az Phonsee több mint 30 fejlett funkciót kínál az Ön számára!

№2 Honnan tudhatod, hogy valaki online van-e az Instagramon

Honnan tudhatod, hogy valaki online van-e az Instagramon

Az aktivitási státusz ellenőrzése az Instagramon elég trükkös dolog. Nem tudod egyszerűen végigpörgetni a követőid listáját, hogy lásd, ki van online és ki nincs. De nem azt mondjuk, hogy lehetetlen ellenőrizni valakinek az IG aktivitását.

Az ördög a részletekben rejlik. Az online státuszuk a DM-jeidben van. A következőt teheti:

 1. Nézd meg a csevegőlistádat. Láthatod az összes olyan ember legfrissebb Aktivitás-állapotát, akivel beszéltél az Instagramon. Ha például valaki éppen egy perccel ezelőtt volt aktív, akkor a "Most aktív" feliratot fogod látni. 
 2. Nézd meg a profilképüket. Ha nemrég posztoltak egy történetet, az azt jelenti, hogy az elmúlt 24 órában aktívak voltak.

№3 Hogyan láthatod valaki legutóbbi követését az Instagramon?

Hogyan láthatod valakinek a legutóbbi követését az Instagramon?

Az Instagram alkalmazás és az Instagram honlapja nem ugyanaz. Nem a felületről beszélünk, hanem a működésükről. A weboldalra bejelentkezve kronológiai sorrendben láthatod valakinek a követőit.

Így követheted nyomon valaki Instagram-tevékenységét:

 1. Nyissa meg bármelyik böngészőt a számítógépén.
 2. Menj ide: instagram.com.
 3. Nyissa meg a célfelhasználó profilját
 4. A profiloldalukon kattintson a következő számra.

№4 Hogyan láthatod valakinek a legújabb bejegyzéseit az Instagramon?

Az Instagram feedje az Ön által követett felhasználók bejegyzéseiből, javasolt bejegyzésekből és hirdetésekből áll. Ha szeretnéd rendezni a feededet, és nyomon követni valakinek a közelmúltban megosztott Instagram-posztjait, kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást.
 2. Koppintson a bal felső sarokban lévő legördülő menüre.
 3. Válassza ki a következőt. Ha nem követi az adott személyt, lépjen a profiljára, és nézze meg a legutóbbi bejegyzéseket. Ez minden. hogyan nézheted meg valakinek az aktivitását az Instagramon!

Hogyan rejtheti el felhasználói tevékenységét

Íme néhány extra tipp, hogy fiókját egy kicsit privátabbá tegye.

 1. Menj az Instagram beállításaihoz.
 2. Válassza az Adatvédelem > Tevékenység állapotának megjelenítése
 3. Tevékenység állapotának kikapcsolása.

GYIK

Melyik a legjobb Instagram aktivitáskövető?

Kétségtelen, hogy az Phonsee a legjobb Instagram aktivitáskövető Android és iOS készülékekre. Segítségével valós időben láthat mindent, amit a felhasználó az alkalmazásban csinál, beleértve a legutóbbi bejegyzéseket, történeteket, barátlistákat, DM-eket, kommenteket és kedveléseket.

Hogyan kövessek valakit az Instagramon anélkül, hogy tudna róla?

Vagy kockáztathatsz, és létrehozhatsz egy hamis fiókot, vagy használhatsz egy harmadik féltől származó alkalmazást, például az Phonsee-t, hogy láthasd valakinek az Instagram-tevékenységét anélkül, hogy barátok lennétek.

Hogyan lehet látni valakinek a kedveléseit az Instagramon?

Ha látni akarod valakinek a kedveléseit az Instagramon. Képernyőfelvételeket készít, amikor a célfelhasználó aktív az Instagramon, így titokban megtekintheted az általa lájkolt posztokat.

Hogyan találjuk meg valakinek a tartózkodási helyét az Instagramon?

Az Instagram még nem vezette be a valós idejű helymeghatározási funkciót, de van egy de van egy megoldás. Az Phonsee alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó valós idejű tartózkodási helyének követését a nap 24 órájában. Nem számít, hogy aktívak-e az Instagramon vagy sem.

Következtetés 

Tehát, itt van - egy teljes útmutató arról, hogyan ellenőrizheted valakinek az aktivitását az Instagramon. Még ha valakinek privát profilja is van, akkor is megtekintheti a legutóbbi bejegyzéseit, kedveléseit és kommentjeit a fejlett Instagram tracker Phonsee segítségével. Itt meg is áll? Nem igazán. Az Phonsee segítségével a privát üzeneteket, tartózkodási helyeket és hívásokat is ellenőrizheti anélkül, hogy a célfelhasználó valaha is tudna róla. Próbálja ki, és maradjon képben szerettei online tevékenységével kapcsolatban!

Hagyjon választ:

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *