Kivel beszélget a barátnőm a Snapchaten

Tudja meg, kivel beszél a barátnője a Snapchaten

A GF-ed minden nap küldözgeti oda-vissza a Snaps-t valakinek? Ha nem nagy influencer, de állandóan a közösségi médiában lóg, lehet, hogy a hátad mögött készül valamire. Mivel a Snapchat az egyik az öt leggyakrabban használt közösségi média platform, sokkal könnyebbé teszi a kapcsolatot a potenciális partnerekkel. 

Hogyan derülhet fény az igazságra? Vagy kockáztatsz, és átnézed a telefonját, vagy használhatsz egy rejtett Snapchat kémalkalmazást, amely elvégzi helyetted a munkát. Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hogyan tudhatod meg, kivel beszélget a barátnőm a Snapchaten anélkül, hogy lebuknál.

Tartalomjegyzék

Tényleg látnod kell, hogy ki az, akivel valaki Snapchattingol?

Ha nem tudod eldönteni, hogy megnézed-e a barátnőid Snapchatejét vagy sem, három ok, amiért érdemes ezt megtenned:

  1. Megoldani a bizalmi problémákat. Amint látod a Snapchaten folytatott beszélgetéseit, tudni fogod, hogy az aggodalmaid valósak-e, vagy csak a szorongás eredménye.
  2. Állítsa helyre a kapcsolatot. Lehet, hogy ragaszkodik a iPhone csak mert úgy érzi, hogy nem kap elég figyelmet. Ha ez igaz, akkor meg kell változtatnod a kapcsolatotok dinamikáját.
  3. Ne pazarolja az idejét a rossz emberre. Ha a hátad mögött csaló Snapchat-üzeneteket és képeket küldözget másnak, akkor időpocsékolás vele maradni. Jobb embert érdemelsz, aki szeretni és tisztelni fog téged.

Hogyan derítsük ki, hogy ki az Phonsee-vel Snapchattingol

Phonsee

Phonsee az egyik legerősebb Snapchat felügyeleti alkalmazás, amely jelenleg elérhető Androidra. és iOS-eszközök. Tiszta és intuitív Vezérlőpult felülettel rendelkezik, ahol nyomon követheti barátnője Snapchat tevékenységeit.

banner

A Stealth módnak köszönhetően az Phonsee segítségével láthatja, kivel beszél titokban valaki a Snapchaten. Az alkalmazás a céleszköz hátterében fut, így nem fogja tudni, hogy Ön figyeli őt. Dőlhet hátra, és elolvashatja az üzeneteket , ahogy jönnek, mert az Phonsee percenként frissíti az adatokat.

Ami azonban igazán lenyűgöző, az az, hogy az Phonsee lehetővé teszi az eltűnő üzenetek olvasását a Snapchaten. Igen, nem tűntek el örökre! Az alkalmazás automatikusan képernyőfotókat készít, amikor a barátnőd a Snapchatet vagy bármely más üzenetküldő alkalmazást használ. A képernyőfelvételeket aztán a Vezérlőpult "Képernyőfelvevő szakasza" alatt megtekintheti, hogy megnézni, hogy ki az, akivel valaki Snapchattingol.

7 lépéses telepítési útmutató a Snapchat csaló megfigyeléséhez

Az Phonsee másik előnye, hogy nagyon egyszerű. Szóval, hogyan lehet látni, hogy ki a barátnőd Snapping? Hogy ebben segítsünk, összeállítottunk egy egyszerű útmutatót az Phonsee beállításához. Lássunk hozzá!

1. lépés. Válassza ki a személyes adatok típusát

phonsee step1 funkciók

Látogasson el a phonsee.com oldalra, és kattintson a Regisztráció gombra. Válassza ki a megfigyelni kívánt adatok típusát, például közösségi média, Messenger, GPS stb. Ha szeretné, bejelölheti az összes négyzetet is. Ezután nyomja meg a következő gombot.

2. lépés. Válassza ki a Valós idejű adatátvitelt

phonsee step2 adatok

Jelölje be az Igen jelölőnégyzetet, ha valós idejű adatátvitelre van szüksége a következő helyekre Snapchán csalót fognit. Javasoljuk, hogy engedélyezze ezt az opciót, hogy azonnali frissítéseket kapjon barátnője tevékenységéről.

3. lépés. Lopakodó üzemmód engedélyezése

phonsee step3 üzemmód

Válassza az Igen lehetőséget a listából. A Lopakodó mód lehetővé teszi, hogy figyelje barátnője tevékenységét anélkül, hogy lebukna. Az alkalmazás nem fog megjelenni a telefonján.

4. lépés. Fejezze be a feliratkozást

phonsee step4 email

Adja meg az e-mail címét, vagy jelentkezzen be a Google-fiókjával. Kattintson a Tovább gombra.

5. lépés. Válassza ki a tervet

phonsee step5 ár

Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő előfizetési csomagot. Ezután válassza ki a barátnője által használt készülék típusát (Android vagy iOS). Nyomja meg a "Folytatás" gombot.

6. lépés. Az Phonsee beállítása

Kövesse a képernyőn megjelenő részletes utasításokat, és konfigurálja az Phonsee-t. Várja meg, amíg az alkalmazás szinkronizálja a Snapchat adatait. Ez a folyamat 2-3 órát is igénybe vehet.

7. lépés. Kezdje el kémkedni a barátnő Snapchat

demo asztali snapchat

Jelentkezzen be az Phonsee műszerfalára, és kattintson a Közösségi hálózatokra. Válassza ki a Snapchatet az alkalmazások listájából. Most már valós időben kémkedhet a fiókja után!

Top 5 Alkalmazások, hogy elkapja a csaló barátnő Snapchat

Ha a barátnőd úgy dönt, hogy sunyi lesz a Snapchaten. és a háta mögött üzeneteket küldözget valakinek, akkor ezekre az alkalmazásokra támaszkodhat, hogy tetten érje:

NévFő jellemzőkTámogatott platformIngyenes próba/visszatérítési politikaLink
PhonseeLehetővé teszi a törölt üzenetek és Snaps elérését.iPhone és iPadAndroid telefonok és táblagépek14 napos pénzvisszafizetési garanciaphonsee.com
mSpyLehetővé teszi az összes Snapchat üzenet elolvasásátMinden Android vagy iOS rendszert futtató eszköz14 napos pénzvisszafizetési garanciamspy.com
SpyngerSnapchat képek és videók megtekintéseiPhoneesiPadekAndroid telefonok 14 napos pénzvisszafizetési garanciaspynger.com
EyezySnapchat jelszavakat rögzíthetiPhone és iPadAndroid telefonok és táblagépek14 napos pénzvisszafizetési garanciaeyezy.com
MoniterroLehetővé teszi a barátlisták és a csevegési előzmények megtekintésétMinden Android vagy iOS rendszert futtató eszköz14 napos pénzvisszafizetési garanciamoniterro.com

Phonsee

Phonsee Snapchat Spy App

Könnyen megtudhatja akit az Phonsee, egy nagy teljesítményű Snapchat kémalkalmazás segítségével Snapchattel. Lehetővé teszi, hogy egy online műszerfalról figyelje a csevegéseket, a Snapeket, a megosztott médiafájlokat és a barátlistákat.

Előnyök/ellenérvek 

✅ Lopakodó üzemmódban fut.

✅Elérhetővé teszi az eltűnő üzeneteket és Snaps.

✅Követi a tartózkodási helyet, a hívásokat, a böngészési előzményeket.

❌A demó nem interaktív.

mSpy

mspy pillanat

Ha kíváncsi, hogyan lehet látni, hogy ki Snapping , nézze meg az mSpy-t. Ez a rejtett kémelkalmazás lehetővé teszi, hogy mindenféle szöveges üzenetet elolvasson, amelyet célpontja küldhet és fogadhat.

Előnyök/ellenérvek

✅100% biztonságos felügyelet.

✅A beszélgetések képernyőképeit letöltheti.

✅Támogatja a valós idejű GPS-követést.

❌Az ügyfélszolgálat válaszideje lassú.

Spynger

Spynger pattintás

Arra gyanakszik, hogy a GF valaki másnak küldi a mezteleneket? Az Spynger segíthet elkapni őt a tettében! Ezzel a kémelkalmazással megtekintheti a Snapchaten keresztül megosztott médiafájlokat. Egyébként letöltheti őket a készülékére.

Előnyök/ellenérvek

✅Megjelenítheti a fényképeket és videókat.

✅Készüléke hátterében fut.

✅Fájlokat tölthet le.

❌A felület egy kicsit elavult.

Eyezy

Eyezy snapchat nyomkövető

Honnan tudhatod, hogy valaki mással beszélget a Snapchaten? Az Eyezy megadja a válaszokat. Ez a hihetetlen alkalmazás képes rögzíteni mindent, amit a barátnőd beír a készülékén, beleértve a Snapchat-üzeneteket és a jelszavakat is (kikacsintás).

Előnyök/ellenérvek

✅Ez figyelmeztet, ha bizonyos kulcsszavakat használnak a csevegésekben.

✅Követi más platformokat, beleértve az Instagramot és a Facebookot.

✅ Valós idejű keylogger.

❌Egyes funkciókhoz rootolásra/szabadságtörésre van szükség.

Moniterro

Moniterro alkalmazás

Ha nem tudja, hogyan kémkedjen valaki Snapchatje után, és valami egyszerűvel szeretne kezdeni, az Moniterro a megfelelő megoldás. Minden alapvető funkciót kínál, amire szüksége van a kezdéshez, és megfizethetőbb, mint más kémalkalmazások.

Előnyök/ellenérvek

✅Tiszta és egyszerű felhasználói felület.

✅Tracks üzenetek, Snaps és névjegyzékek.

✅100% Láthatatlan

❌ Kevesebb funkcióval rendelkezik, mint más alkalmazások.

GYIK

Hogyan mondd meg, ha a barátnőd más pasikat Snapchatel?


A Snapchat csalás néhány gyakori jele:

Fokozott Snapchat használat
Védekezett, amikor a Snapchat-barátairól kérdezték.
Új szövegezési stílus
Érzelmi távolság
Hirtelen érdeklődés a megjelenés iránt

Melyik a legjobb alkalmazás arra, hogy lássam, kivel beszélget valaki a Snapchaten?


Az Phonsee a legátfogóbb megoldás a Snapchat-tevékenység megfigyelésére. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amire szüksége van ahhoz, hogy tetten érje a megcsaló barátnőt.

Mi a Snapchat csalás bizonyíték?


A Snapchat csalás bizonyításához szilárd bizonyítékokra van szükség, például megosztott fotókra, videókra vagy a csevegések képernyőmentéseire.

Következtetés

Ha az a kérdésed, hogy "láthatom-e, hogy a barátnőm kivel csettint?", a válaszunk nyilvánvalóan igen. Szerezzen be egy megbízható Snapchat kémalkalmazást, mint az Phonsee, és a Snapchaten folytatott beszélgetései többé nem lesznek rejtélyek. Hagyd, hogy a technológia dolgozzon érted!

Hagyjon választ:

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *