Hvem taler min kæreste med på Snapchat?

Find ud af hvem din kæreste taler med på Snapchat

Sender din veninde snaps frem og tilbage til nogen hver dag? Hvis hun ikke er en stor influencer, men hænger ud på de sociale medier hele tiden, har hun måske gang i noget bag din ryg. Med Snapchat som en af de top fem over de mest brugte sociale medieplatformeDet gør det meget nemmere at komme i kontakt med potentielle partnere. 

Så hvordan afdækker man sandheden? Du kan enten løbe en risiko og gennemgå hendes telefon eller bruge en skjult Snapchat-spionapp, der gør arbejdet for dig. I dette indlæg forklarer vi, hvordan jeg finder ud af, hvem min kæreste taler med på Snapchat uden at blive opdaget.

Indholdsfortegnelse

Har du virkelig brug for at se, hvem nogen snapchatter?

Hvis du ikke kan beslutte dig for, om du vil tjekke kærester Snapchat eller ej, er her 3 grunde til, hvorfor du bør gøre det:

  1. Løs problemer med tillid. Når du ser hendes samtaler på Snapchat, ved du, om dine bekymringer er reelle eller et resultat af angst.
  2. Genopbyg din forbindelse. Hun sidder måske klistret til sin iPhone bare fordi hun føler, at hun ikke får nok af din opmærksomhed. Hvis det er sandt, er du nødt til at ændre dynamikken i jeres forhold.
  3. Hold op med at spilde tid på den forkerte person. Hvis hun sender utro Snapchat-beskeder og billeder til en anden bag din ryg, er det spild af din tid at blive hos hende. Du fortjener en bedre person, som vil elske dig og respektere dig.

Sådan finder du ud af, hvem hun snapchatter med Phonsee

Phonsee

Phonsee er et af de mest kraftfulde Snapchat-overvågningsprogrammer, der i øjeblikket er tilgængelige til Android og iOS-enheder. Det har et rent og intuitivt kontrolpanel-interface, hvor du kan overvåge din kærestes Snapchat-aktiviteter.

banner

Takket være Stealth-tilstand lader Phonsee dig se, hvem nogen i hemmelighed taler med på Snapchat. Appen kører i baggrunden på målenheden, så hun ved ikke, at du overvåger hende. Du kan læne dig tilbage og læse disse beskeder , når de kommer ind, fordi Phonsee opdaterer data hvert minut.

Men det, der virkelig er imponerende, er, at Phonsee lader dig læse forsvundne beskeder på Snapchat. Ja, de er ikke væk for evigt! Appen tager automatisk skærmbilleder, når din kæreste bruger Snapchat eller en anden besked-app. Du kan derefter se skærmbillederne under "Screen recorder section" i dit kontrolpanel for at se, hvem nogen snapchatter med.

7-trins installationsguide til at fange en snyder på Snapchat

En anden fordel ved Phonsee er, at den er meget enkel. Så hvordan kan du se, hvem din kæreste snapper? For at hjælpe dig med det, har vi lavet en enkel guide til, hvordan du sætter Phonsee op. Lad os komme i gang!

Trin 1. Vælg typen af personlige data

phonsee step1 funktioner

Gå ind på phonsee.com, og klik på knappen Sign up. Vælg den type data, du ønsker at overvåge, f.eks. sociale medier, Messenger, GPS osv. Du kan også markere alle felter, hvis du ønsker det. Tryk derefter på næste.

Trin 2. Vælg dataoverførsel i realtid

phonsee step2 data

Sæt kryds i feltet Ja, hvis du har brug for dataoverførsel i realtid til Fang en snyder på Snapchat. Vi anbefaler, at du aktiverer denne mulighed for at få øjeblikkelige opdateringer om din kærestes aktiviteter.

Trin 3. Aktivér stealth-tilstand

phonsee step3 mode

Vælg Ja fra listen. Stealth mode giver dig mulighed for at overvåge din kærestes aktiviteter uden at blive opdaget. Appen vil ikke dukke op på hendes telefon.

Trin 4. Afslut din tilmelding

phonsee step4 email

Indtast din e-mailadresse, eller tilmeld dig med din Google-konto. Klik på knappen Næste.

Trin 5. Vælg din plan

phonsee step5 pris

Vælg det abonnement, der fungerer bedst for dig. Vælg derefter, hvilken type enhed din kæreste bruger (Android eller iOS). Tryk på "Fortsæt".

Trin 6. Opsætning af Phonsee

Følg de detaljerede instruktioner på skærmen, og konfigurer Phonsee. Vent på, at appen synkroniserer hendes Snapchat-data. Denne proces kan tage 2-3 timer.

Trin 7. Begynd at spionere på din kærestes Snapchat

demo desktop snapchat

Log ind på dit Phonsee-dashboard, og klik på Sociale netværk. Vælg Snapchat fra listen over apps. Nu kan du spionere på hendes konto i realtid!

Top 5 apps til at fange en utro kæreste på Snapchat

Hvis din pige beslutter sig for at være lusket på Snapchat og skriver til en anden bag din ryg, kan du stole på, at disse apps tager hende på fersk gerning:

NavnVigtige funktionerUnderstøttet platformGratis prøveperiode/tilbagebetalingspolitikLink
PhonseeDet giver dig adgang til slettede beskeder og SnapsiPhonesiPadsAndroid-telefoner og tablets14 dages pengene-tilbage-garantiphonsee.com
mSpyLader dig læse alle Snapchat-beskederAlle enheder, der kører Android eller iOS14 dages pengene-tilbage-garantimspy.com
SpyngerDu kan se Snapchat-billeder og -videoeriPhonesiPadsAndroid-telefoner 14 dages pengene-tilbage-garantispynger.com
EyezyDen kan optage Snapchat-adgangskoderiPhonesiPadsAndroid-telefoner og tablets14 dages pengene-tilbage-garantieyezy.com
MoniterroGiver dig mulighed for at se vennelister og chathistorikAlle enheder, der kører Android eller iOS14 dages pengene-tilbage-garantimoniterro.com

Phonsee

Phonsee Snapchat-spion-app

Du kan nemt finde ud af hvem hun snapchatter med Phonsee, en effektiv Snapchat-spionapp. Den lader dig overvåge chats, snaps, delte mediefiler og vennelister fra et online dashboard.

Fordele/ulemper 

✅Kører i stealth-tilstand.

✅Giver dig adgang til forsvundne beskeder og Snaps.

✅Sporer placering, opkald, browserhistorik.

❌Demo er ikke interaktiv.

mSpy

mspy snap

Hvis du undrer dig over, hvordan du kan se, hvem nogen snapper , så tjek mSpy. Denne skjulte spion-app giver dig mulighed for at læse alle slags tekstbeskeder, dit mål kan sende og modtage.

Fordele/ulemper

✅100% sikker overvågning.

✅Du kan downloade skærmbilleder af chats.

✅Understøtter GPS-sporing i realtid.

❌Supportens svartid er langsom.

Spynger

Spynger snap

Har du mistanke om, at din kæreste sender hendes nøgenbilleder til en anden? Spynger kan hjælpe dig med at fange hende på fersk gerning! Denne spion-app lader dig se mediefiler, hun deler via Snapchat. Du kan forresten downloade dem til din enhed.

Fordele/ulemper

✅Lader dig se fotos og videoer.

✅Kører i baggrunden af hendes enhed.

✅Du kan downloade filer.

❌Grænsefladen er en smule forældet.

Eyezy

Eyezy snapchat tracker

Hvordan ved man, om nogen taler med en anden på Snapchat? Eyezy giver dig svaret. Denne utrolige app kan optage alt, hvad din kæreste skriver på sin enhed, inklusive Snapchat-beskeder og adgangskoder (blink).

Fordele/ulemper

✅Den advarer dig, når der bruges bestemte søgeord i chats.

✅Sporer andre platforme, herunder Instagram og Facebook.

✅Keylogger i realtid.

❌Nogle funktioner kræver rooting/jailbreaking.

Moniterro

Moniterro-app

Hvis du ikke ved, hvordan man spionerer på en andens Snapchat og gerne vil starte med noget enkelt, er Moniterro vejen frem. Den har alle de vigtige funktioner, du skal bruge for at komme i gang, og den er billigere end andre spionapps.

Fordele/ulemper

✅Ren og enkel brugergrænseflade.

✅Sporer beskeder, Snaps og kontaktlister.

✅100% Usynlig

❌Har færre funktioner end andre apps.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan ved man, om ens kæreste snapchatter andre fyre?


Nogle almindelige tegn på Snapchat-snyd inkluderer:

Øget brug af Snapchat
At være defensiv, når hun bliver spurgt om sine Snapchat-venner
Ny tekststil
Følelsesmæssig afstand
Pludselig interesse for udseende

Hvad er den bedste app til at se, hvem nogen taler med på Snapchat?


Phonsee er den mest omfattende løsning til overvågning af Snapchat-aktivitet. Den har alle de funktioner, du skal bruge for at fange en utro kæreste på fersk gerning.

Hvad er Snapchat-bevis for snyd?


For at bevise Snapchat-juks har du brug for solide beviser, såsom delte fotos, videoer eller screenshots af chats.

Konklusion

Hvis dit spørgsmål er: "Kan jeg se, hvem min kæreste snapchatter med?", er vores svar naturligvis ja. Få en pålidelig Snapchat-spionapp som Phonsee, og hendes samtaler på Snapchat vil ikke længere være et mysterium. Lad teknologien arbejde for dig!

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *