Hvem snakker kjæresten min med på Snapchat?

Finn ut hvem kjæresten min snakker med på Snapchat

Sender venninnen din snaps frem og tilbake til noen hver dag? Hvis hun ikke er en stor influencer, men er på sosiale medier hele tiden, kan det hende at hun holder på med noe bak ryggen din. Snapchat er en av de mest populære de fem mest brukte plattformene for sosiale medierDet gjør det mye enklere å komme i kontakt med potensielle partnere. 

Så hvordan avdekke sannheten? Du kan enten ta en risiko og gå gjennom telefonen hennes eller bruke en skjult Snapchat-spionapp som gjør jobben for deg. I dette innlegget forklarer vi hvordan du kan finne ut hvem kjæresten min snakker med på Snapchat uten å bli tatt.

Innholdsfortegnelse

Trenger du virkelig å se hvem noen snapchatter?

Hvis du ikke kan bestemme deg for om du skal sjekke kjærester Snapchat eller ikke, her er 3 grunner til at du bør gjøre det:

  1. Løse tillitsproblemer. Når du ser samtalene hennes på Snapchat, vet du om bekymringene dine er reelle eller et resultat av angst.
  2. Gjenopprett forbindelsen. Hun kan være klistret til sin iPhone bare fordi hun føler at hun ikke får nok oppmerksomhet fra deg. Hvis det stemmer, må dere endre dynamikken i forholdet deres.
  3. Slutt å kaste bort tid på feil person. Hvis hun sender utro Snapchat-meldinger og bilder til noen andre bak ryggen din, er det bortkastet tid å bli hos henne. Du fortjener en bedre person som vil elske og respektere deg.

Slik finner du ut hvem hun snapchatter med Phonsee

Phonsee

Phonsee er en av de kraftigste Snapchat-overvåkingsapplikasjonene som for øyeblikket er tilgjengelig for Android og iOS-enheter. Det har et rent og intuitivt kontrollpanelgrensesnitt der du kan overvåke kjærestens Snapchat-aktiviteter.

banner

Takket være Stealth-modus lar Phonsee deg se hvem noen snakker i hemmelighet med på Snapchat. Appen kjører i bakgrunnen til målenheten, så hun vil ikke vite at du overvåker henne. Du kan lene deg tilbake og lese disse meldingene når de kommer inn fordi Phonsee oppdaterer data hvert minutt.

Det som virkelig imponerer, er imidlertid at Phonsee lar deg lese meldinger som forsvinner på Snapchat. Ja, de er ikke borte for alltid! Appen tar automatisk skjermbilder når kjæresten din bruker Snapchat eller en annen meldingsapp. Du kan deretter se skjermbildene under "Skjermopptaker" i kontrollpanelet for å se hvem noen snapchatter.

7-trinns installasjonsguide for å fange en utro på Snapchat

En annen fordel med Phonsee er at den er veldig enkel. Så hvordan kan du se hvem kjæresten din snapper? For å hjelpe deg med det har vi satt sammen en enkel guide til hvordan du konfigurerer Phonsee. La oss komme i gang!

Trinn 1. Velg type personopplysninger

phonsee step1-funksjoner

Gå til phonsee.com og klikk på knappen Registrer deg. Velg hvilken type data du vil overvåke, for eksempel sosiale medier, Messenger, GPS osv. Du kan også krysse av i alle boksene hvis du ønsker det. Deretter trykker du på neste.

Trinn 2. Velg Dataoverføring i sanntid

phonsee step2 data

Merk av i boksen Ja hvis du ønsker dataoverføring i sanntid til ta en juksemaker på Snapchat. Vi anbefaler at du aktiverer dette alternativet for å få umiddelbare oppdateringer om kjærestens aktiviteter.

Trinn 3. Aktiver skjult modus

phonsee step3-modus

Velg Ja fra listen. Med Stealth-modus kan du overvåke kjærestens aktiviteter uten å bli oppdaget. Appen vises ikke på telefonen hennes.

Trinn 4. Fullfør registreringen

phonsee step4 e-post

Skriv inn e-postadressen din, eller registrer deg med Google-kontoen din. Klikk på Neste-knappen.

Trinn 5. Velg en plan

phonsee step5 pris

Velg det abonnementet som passer best for deg. Velg deretter hvilken type enhet kjæresten din bruker (Android eller iOS). Trykk på "Fortsett".

Trinn 6. Konfigurere Phonsee

Følg de detaljerte instruksjonene på skjermen og konfigurer Phonsee. Vent til appen synkroniserer Snapchat-dataene. Denne prosessen kan ta 2-3 timer.

Trinn 7. Begynn å spionere på kjærestens Snapchat

demo desktop snapchat

Logg inn på Phonsee-dashbordet og klikk på Sosiale nettverk. Velg Snapchat fra listen over apper. Nå kan du spionere på kontoen hennes i sanntid!

De 5 beste appene for å avsløre en utro kjæreste på Snapchat

Hvis jenta di bestemmer seg for å være lur på Snapchat og sender meldinger til noen andre bak ryggen din, kan du bruke disse appene til å ta henne på fersken:

NavnViktige funksjonerPlattform som støttesRetningslinjer for gratis prøveperiode/tilbakebetalingLenke
PhonseeDen gir deg tilgang til slettede meldinger og Snaps.iPhonesiPadsAndroid-telefoner og -nettbrett14-dagers pengene-tilbake-garantiphonsee.com
mSpyLar deg lese alle Snapchat-meldingerAlle enheter som kjører Android eller iOS14-dagers pengene-tilbake-garantimspy.com
SpyngerDu kan se Snapchat-bilder og -videoeriPhonesiPadsAndroid-telefoner 14-dagers pengene-tilbake-garantispynger.com
EyezyDen kan registrere Snapchat-passordiPhonesiPadsAndroid-telefoner og -nettbrett14-dagers pengene-tilbake-garantieyezy.com
MoniterroLar deg se vennelister og chattehistorikkAlle enheter som kjører Android eller iOS14-dagers pengene-tilbake-garantimoniterro.com

Phonsee

Phonsee Snapchat-spionapp

Du kan enkelt finne ut hvem hun snapchatter med Phonsee, en kraftig Snapchat-spionapp. Den lar deg overvåke chatter, Snaps, delte mediefiler og vennelister fra et online dashbord.

Fordeler/ulemper 

✅Kjører i skjult modus.

✅Gir deg tilgang til meldinger og Snaps som forsvinner.

✅Sporer posisjon, samtaler og nettleserhistorikk.

❌Demoen er ikke interaktiv.

mSpy

mspy snap

Hvis du lurer på hvordan du kan se hvem noen snapper , sjekk ut mSpy. Denne skjulte spionappen lar deg lese alle slags tekstmeldinger som målet ditt kan sende og motta.

Fordeler/ulemper

✅100% sikker overvåking.

✅Du kan laste ned skjermbilder av chatter.

✅Støtter GPS-sporing i sanntid.

❌Supports responstid er lang.

Spynger

Spynger snap

Mistenker du at kjæresten din sender nakenbilder til noen andre? Spynger kan hjelpe deg med å ta henne på fersk gjerning! Denne spionappen lar deg se mediefiler hun deler via Snapchat. Du kan forresten laste dem ned til enheten din.

Fordeler/ulemper

✅Later deg vise bilder og videoer.

✅Kjører i bakgrunnen på enheten hennes.

✅Du kan laste ned filer.

❌Grensesnittet er litt utdatert.

Eyezy

Eyezy snapchat-tracker

Hvordan vet du om noen snakker med noen andre på Snapchat? Eyezy gir deg svaret. Denne utrolige appen kan registrere alt kjæresten din skriver på enheten sin, inkludert Snapchat-meldinger og passord (blunk).

Fordeler/ulemper

✅Den varsler deg når bestemte nøkkelord brukes i chatter.

✅Sporer andre plattformer, inkludert Instagram og Facebook.

✅Real-time keylogger.

❌Noen funksjoner krever rooting/jailbreaking.

Moniterro

Moniterro-appen

Hvis du ikke vet hvordan du spionerer på noens Snapchat og vil begynne med noe enkelt, er Moniterro veien å gå. Den tilbyr alle de viktigste funksjonene du trenger for å komme i gang, og er rimeligere enn andre spionapper.

Fordeler/ulemper

✅Rent og enkelt brukergrensesnitt.

✅Sporer meldinger, Snaps og kontaktlister.

✅100% Usynlig

❌Har færre funksjoner enn andre apper.

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvordan vet du om kjæresten din snapchatter andre gutter?


Noen vanlige tegn på Snapchat-juks er blant annet:

Økt bruk av Snapchat
Hun går i forsvarsposisjon når hun blir spurt om Snapchat-vennene sine.
Ny stil for teksting
Følelsesmessig avstand
Plutselig interesse for utseende

Hva er den beste appen for å se hvem noen snakker med på Snapchat?


Phonsee er den mest omfattende løsningen for overvåking av Snapchat-aktivitet. Den har alle funksjonene du trenger for å ta en utro kjæreste på fersken.

Hva er bevis for fusk på Snapchat?


For å bevise Snapchat-juks trenger du håndfaste bevis, for eksempel delte bilder, videoer eller skjermbilder av chatter.

Konklusjon

Hvis spørsmålet ditt er: "Kan jeg se hvem kjæresten min snapchatter?", er svaret selvsagt ja. Skaff deg en pålitelig Snapchat-spionapp som Phonsee, og samtalene hennes på Snapchat vil ikke lenger være et mysterium. La teknologien jobbe for deg!

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *