Lihat Aktiviti Seseorang di Instagram

Lihat Aktiviti Seseorang di Instagram Dengan 4 Kaedah Terbaik 2024

Adakah Instagram platform media sosial biasa? Tidak. Ia adalah tempat di mana 1.4 bilion pengguna lakukan lebih daripada berkongsi gambar dan video.

Mereka berkawan. Jatuh cinta. Umumkan berita besar.

Fikirkan Instagram sebagai rancangan realiti maya yang merakam setiap detik kehidupan peribadi. 

Kecuali fakta bahawa pengarah (pengguna Insta seperti anda dan kami) boleh memutuskan siapa yang BOLEH menonton rancangan itu dan siapa yang TIDAK BOLEH. Kami yakin bahawa anda membaca ini kerana seseorang yang penting telah menambahkan anda ke senarai hitam, dan kini anda tidak boleh menyemak kemas kini mereka.

Atau mungkin anda tidak mahu mereka tahu anda mengintai halaman mereka (kami tidak akan menilai).

Tidak mengapa anda tertanya-tanya bagaimana untuk melihat aktiviti seseorang di Instagram. Kami akan menunjukkan kepada anda perkara yang perlu dilakukan untuk membuat perkara berfungsi di sini. Jadi, teruskan membaca!

Isi kandungan

Bolehkah Anda Melihat Aktiviti Orang Lain di Instagram?

Ya, anda boleh melihat aktiviti lain di Instagram, namun ia tidak semudah dahulu. Kira-kira 5 tahun yang lalu, platform ini mempunyai ciri yang mudah dipanggil "Aktiviti Mengikuti." Pengguna boleh melihat apa yang rakan mereka lakukan, seperti siapa yang mereka mula mengikuti atau siaran yang mereka suka.

Nah, semua perkara baik cepat berakhir. Itulah yang berlaku pada ciri Aktiviti Mengikuti. Versi Instagram terkini tidak menyokongnya, tetapi anda tahu apa? Sesetengah orang teknologi telah membangunkan alat yang jauh lebih baik dan lebih berkuasa daripada ciri Instagram Aktiviti Mengikuti. Kami akan membongkar rahsia itu di bawah.

sepanduk

Cara Melihat Aktiviti Instagram Seseorang: 4 Kaedah Teratas Digariskan

Berikut ialah cara terbaik untuk melihat aktiviti Instagram seseorang tanpa berkawan:

№1 Gunakan Penjejak Aktiviti Instagram Phonsee

instagram penerima telefon

Semakin ramai pengguna Instagram menukar akaun mereka kepada peribadi daripada awam. Jika anda berurusan dengan akaun peribadi yang anda tidak ikuti, berikut ialah helah pintar: semak aktiviti seseorang di Instagram menggunakan apl pemantauan lanjutan – Phonsee.

Phonsee mengumpul sebarang data yang boleh anda fikirkan. Pengikut, DM, suka, ulasan, siaran, cerita – anda akan mendapat semua maklumat itu daripada apl penjejakan Instagram yang luar biasa ini.

Ceri di atas? Phonsee berjalan secara halimunan di latar belakang peranti Android dan iOS, jadi anda boleh melihat aktiviti seseorang di Instagram tanpa mereka sedari.

Cara Melihat Aktiviti Instagram Seseorang Dengan Phonsee

Ikuti langkah mudah ini untuk menjejak seseorang di Instagram:

Langkah 1. Tentukan Data yang Anda Ingin Pantau.

ciri step1 phonesee

Lawati phonesee.com dan klik "Cuba Sekarang" pada halaman utama.

Selepas itu, pilih data yang anda ingin jejaki, termasuk rangkaian sosial.

Langkah 2. Pilih Pemindahan Data Masa Nyata.

data step2 penerima telefon

Dengan ciri ini didayakan, anda boleh melihat DM, siaran dan cerita baharu dalam masa nyata.

Langkah 3. Pilih Mod Halimunan.

mod step3 penerima telefon

Apabila soalan "Adakah anda memerlukan mod halimunan?" muncul, tandakan “Ya” untuk menggunakan Penjejak Aktiviti Instagram Phonsee dalam mod tersembunyi.

Langkah 4. Selesaikan Pendaftaran Anda

e-mel step4 penerima telefon

Masukkan e-mel anda dalam kotak untuk menerima pautan muat turun, bersama dengan kunci pendaftaran unik anda dan arahan pemasangan. Klik pada butang "Seterusnya" dan pilih rancangan anda.

harga phonesee step5

Langkah 5. Sediakan Phonsee.

Buka e-mel alu-aluan anda dan ikut arahan untuk menyediakan Phonsee.

Langkah 6. Dengar Orang Lain Memanggil Tanpa Mereka Sedari.

demo instagram fonsee dm

Itu sahaja! Log masuk ke Panel Kawalan Phonsee anda dan pilih Instagram daripada menu sebelah kiri. Pantau aktiviti mereka bila-bila masa anda mahu!

Mengapa Memilih Phonsee? 

Sekarang anda tahu cara menjejak aktiviti seseorang di Instagram dengan Phonsee, mari kita selami faedah yang menjadikan Phonsee sebagai aplikasi mutlak yang mesti dimiliki oleh pengguna media sosial.

 • Instagram Bukan Had untuk Phonsee.

Apl ini menyokong aplikasi media sosial dan messenger yang paling popular seperti WhatsApp, Snapchat, Facebook, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Hangouts, dll. Anda boleh melihat senarai rakan, sejarah sembang dan fail media kongsi.

 • Lihat seseorang yang paling banyak berinteraksi dengannya di Instagram

Ketahui siapa yang suka dan mengulas pada siaran mereka dan membaca balasan Story tanpa mereka ketahui.

 • Baca Semua Jenis Mesej

Ini termasuk mesej yang dihantar, diterima dan dipadamkan, mesej dalam Permintaan dan folder Utama – semuanya! Baca DM mereka seperti anda menyemak sendiri!

 • Cari Akaun Insta Palsu

Jika mereka log masuk ke akaun Insta lain pada peranti mereka, Phonsee akan mengesannya dan menunjukkan kepada anda perkara yang berlaku di sebalik tabir.

 • Nikmati Ciri Tambahan

Jejaki lokasi GPS, rekod ketukan kekunci, tangkap tangkapan skrin dan lihat sejarah penyemakan imbas. Phonsee menawarkan lebih 30 ciri lanjutan untuk anda gunakan!

№2 Cara Mengetahui jika Seseorang Dalam Talian di Instagram

Bagaimana untuk mengetahui sama ada seseorang dalam talian di Instagram

Menyemak Status Aktiviti di Instagram adalah perkara yang agak rumit. Anda tidak boleh hanya menatal senarai pengikut anda untuk melihat siapa yang dalam talian dan siapa yang tidak. Tetapi kami tidak mengatakan mustahil untuk menyemak aktiviti IG seseorang.

Syaitan ada dalam butirannya. Status dalam talian mereka ada dalam DM anda. Berikut ialah perkara yang boleh anda lakukan:

 1. Lihat senarai sembang anda. Anda akan melihat status Aktiviti terbaharu bagi semua orang yang anda telah bercakap dengan di Instagram. Sebagai contoh, jika seseorang aktif hanya seminit yang lalu, anda akan melihat "Aktif sekarang." 
 2. Semak gambar profil mereka. Jika mereka telah menyiarkan cerita baru-baru ini, itu bermakna mereka aktif dalam 24 jam yang lalu.

№3 Cara Melihat Mengikuti Terbaharu Seseorang di Instagram

Cara Melihat Pengikut Terbaharu Seseorang di Instagram

Aplikasi Instagram dan laman web Instagram tidak sama. Kami tidak bercakap tentang antara muka tetapi cara ia berfungsi. Anda boleh log masuk ke tapak web untuk melihat seseorang mengikuti mengikut kronologi.

Berikut ialah cara untuk menjejaki aktiviti Instagram seseorang:

 1. Buka mana-mana penyemak imbas pada PC anda.
 2. Pergi ke sini: instagram.com.
 3. Buka profil pengguna sasaran
 4. Pada halaman profil mereka, klik pada nombor berikut.

№4 Cara Melihat Siaran Terkini Seseorang di Instagram

Suapan Instagram anda ialah gabungan siaran daripada pengguna yang anda ikuti, cadangan siaran dan iklan. Jika anda ingin mengecilkan suapan anda dan menjejaki siaran Instagram seseorang yang telah mereka kongsi baru-baru ini, ikut langkah ini:

 1. Buka apl Instagram.
 2. Ketik pada menu lungsur di penjuru kiri sebelah atas.
 3. Pilih Mengikuti. Jika anda tidak mengikuti orang itu, pergi ke profil mereka dan lihat siaran terbaharu dengan cara itu. Itu sahaja untuk bagaimana untuk melihat aktiviti seseorang di Instagram!

Cara Menyembunyikan Aktiviti Pengguna Anda

Berikut ialah beberapa petua tambahan untuk menjadikan akaun anda lebih peribadi.

 1. Pergi ke Tetapan pada Instagram.
 2. Pilih Privasi > Tunjukkan Status Aktiviti
 3. Togol matikan Status Aktiviti.

Soalan Lazim

Apakah penjejak aktiviti Instagram terbaik?

Tidak syak lagi, Phonsee ialah penjejak aktiviti Instagram terbaik untuk peranti Android dan iOS. Ia membolehkan anda melihat semua yang pengguna lakukan pada apl dalam masa nyata, termasuk siaran terbaharu, cerita, senarai rakan, DM, ulasan dan suka.

Bagaimana untuk mengikuti seseorang di Instagram tanpa mereka ketahui?

Anda boleh sama ada mengambil risiko dan membuat akaun palsu atau menggunakan apl pihak ketiga seperti Phonsee untuk melihat aktiviti Instagram seseorang tanpa berkawan.

Bagaimana untuk melihat suka seseorang di Instagram?

Jika anda ingin melihat suka seseorang di Instagram. Ia menangkap tangkapan skrin apabila pengguna sasaran aktif di Instagram, jadi anda boleh melihat siaran yang mereka suka secara rahsia.

Bagaimana untuk mencari lokasi seseorang di Instagram?

Instagram belum melancarkan ciri penjejakan lokasi Masa Nyata lagi, tetapi ada penyelesaian tetapi ada penyelesaiannya. Apl Phonsee membolehkan anda menjejaki lokasi masa nyata pengguna 24/7. Tidak kira sama ada mereka aktif di Instagram atau tidak.

Kesimpulan 

Jadi, begitulah - panduan penuh tentang cara menyemak aktiviti seseorang di Instagram. Walaupun seseorang mempunyai profil peribadi, anda masih boleh melihat siaran, suka dan ulasan terbaru mereka dengan penjejak Instagram lanjutan Phonsee. Adakah ia berhenti di situ? Tidak juga. Phonsee juga membolehkan anda menyemak mesej peribadi, lokasi dan panggilan tanpa diketahui oleh pengguna sasaran. Cubalah dan ikuti aktiviti dalam talian orang yang anda sayangi!

Tinggalkan pesanan:

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Medan yang diperlukan ditanda *