Iemands activiteit op Instagram bekijken

Zie iemands activiteit op Instagram met 4 beste methoden van 2024

Is Instagram een gewoon social media platform? Nee. Het is een plek waar 1,4 miljard gebruikers meer doen dan alleen foto's en video's delen.

Ze maken vrienden. Worden verliefd. Kondigen groot nieuws aan.

Zie Instagram als een virtual reality show die elk moment van je persoonlijke leven vastlegt. 

Behalve dan het feit dat regisseurs (Insta-gebruikers zoals jij en wij) kunnen beslissen wie naar die show KAN kijken en wie niet. We durven te wedden dat je dit leest omdat een belangrijk iemand je heeft toegevoegd aan een zwarte lijst, en nu kun je hun updates niet meer bekijken.

Of misschien wil je gewoon niet dat ze weten dat je hun pagina stalkt (we zullen niet oordelen).

Het maakt niet echt uit waarom je je afvraagt hoe je iemands activiteiten op Instagram kunt zien. We laten je hier zien wat je moet doen om alles goed te laten werken. Blijf dus lezen!

Inhoudsopgave

Kun je de activiteiten van anderen op Instagram zien?

Ja, je kunt de activiteiten van anderen op Instagram zien, Toch is het niet meer zo makkelijk als vroeger. Ongeveer 5 jaar geleden had het platform een handige functie genaamd "Following Activity". Gebruikers konden zien wat hun vrienden deden, zoals wie ze begonnen te volgen of welke posts ze leuk vonden.

Aan alle goede dingen komt snel een einde. Dat is precies wat er is gebeurd met de functie Following Activity. De nieuwste Instagram-versies ondersteunen het niet, maar weet je wat? Sommige techneuten hebben een veel betere, veel krachtigere tool ontwikkeld dan de Following Activity Instagram-functie. Dat geheim pakken we hieronder uit.

banner

Hoe iemands Instagram-activiteit bekijken: Top 4 methoden geschetst

Dit zijn de beste manieren om iemands Instagram-activiteit te zien zonder vrienden te zijn:

№1 Gebruik Phonsee Instagram Activiteiten Tracker

phonsee instagram

Steeds meer Instagram-gebruikers schakelen hun account om van openbaar naar privé. Als je te maken hebt met een privéaccount dat je niet volgt, is hier een slimme truc: controleer iemands activiteiten op Instagram met behulp van de geavanceerde monitoring app -. Phonsee.

Phonsee verzamelt alle gegevens die je maar kunt bedenken. Volgers, DM's, vind-ik-leuks, reacties, berichten, verhalen - je krijgt al deze informatie van deze ongelooflijke Instagram-traceerapp.

De kers op de taart? Phonsee draait onzichtbaar op de achtergrond van Android- en iOS-apparaten, zodat je iemands activiteiten op Instagram kunt zien zonder dat hij of zij het weet.

Hoe iemands Instagram-activiteit te zien met Phonsee

Volg deze eenvoudige stappen om iemand te volgen op Instagram:

Stap 1. Specificeer de gegevens die u wilt bewaken.

fonsee stap1 functies

Ga naar phonsee.com en klik op "Probeer nu" op de hoofdpagina.

Selecteer daarna de gegevens die je wilt volgen, inclusief sociale netwerken.

Stap 2. Selecteer Realtime gegevensoverdracht.

fonsee stap2 gegevens

Als deze functie is ingeschakeld, kun je nieuwe DM's, berichten en verhalen in realtime zien.

Stap 3. Kies de onzichtbare modus.

phonsee stap3 modus

Wanneer de vraag "Heeft u de onzichtbare modus nodig?" verschijnt, vink dan "Ja" aan om de Phonsee Instagram Activity Tracker in de verborgen modus te gebruiken.

Stap 4. Voltooi uw registratie

phonsee stap4 e-mail

Voer je e-mailadres in het vak in om een downloadlink te ontvangen, samen met je unieke registratiesleutel en installatie-instructies. Klik op de knop "Volgende" en kies je plan.

phonsee step5 prijs

Stap 5. Phonsee instellen.

Open je welkomstmail en volg de instructies om Phonsee in te stellen.

Stap 6. Luisteren naar gesprekken van iemand anders zonder dat ze het weten.

demo phonsee instagram dm

Dat is alles! Log in op je Phonsee Control Panel en kies Instagram in het linkermenu. Monitor hun activiteit wanneer je maar wilt!

Waarom kiezen voor Phonsee? 

Nu je weet hoe je iemands activiteiten op Instagram kunt volgen met Phonsee, laten we eens duiken in de voordelen die Phonsee een absolute must-have app maken voor social media gebruikers.

 • Instagram is niet de limiet voor Phonsee.

De app ondersteunt de populairste social media-applicaties en messengers zoals WhatsApp, Snapchat, Facebook, Kik, Telegram, Viber, Tinder, Line, Skype, Hangouts, enz. Je kunt vriendenlijsten, chatgeschiedenis en gedeelde mediabestanden bekijken.

 • Bekijk iemands meest geinterageerde op Instagram

Weet wie hun berichten leuk vindt en er commentaar op geeft en lees de antwoorden van Story zonder dat ze het weten.

 • Alle soorten berichten lezen

Dit omvat verzonden, ontvangen en verwijderde berichten, de berichten in de mappen Requests en Primary - alles! Lees hun DM's alsof je je eigen DM's controleert!

 • Valse Insta-accounts herkennen

Als ze zijn ingelogd op een ander Insta-account op hun apparaat, zal Phonsee dit detecteren en je laten zien wat er achter de schermen gebeurt.

 • Geniet van extra functies

Volg de GPS-locatie, neem toetsaanslagen op, maak schermafbeeldingen en bekijk de browsegeschiedenis. Phonsee biedt meer dan 30 geavanceerde functies die je kunt gebruiken!

Hoe weet ik of iemand online is op Instagram?

Hoe je weet of iemand online is op Instagram

De status van activiteit op Instagram controleren is best lastig. Je kunt niet gewoon door je volgerslijst scrollen om te zien wie er online is en wie niet. Maar we zeggen niet dat het onmogelijk is om iemands IG-activiteit te controleren.

De duivel zit in de details. Hun online status staat in jouw DM's. Dit is wat je kunt doen:

 1. Kijk naar je chatlijst. Je ziet de meest recente activiteitstatussen van alle mensen met wie je op Instagram hebt gepraat. Als iemand bijvoorbeeld een minuut geleden nog actief was, zie je "Nu actief". 
 2. Controleer hun profielfoto. Als ze onlangs een verhaal hebben gepost, betekent dit dat ze de afgelopen 24 uur actief zijn geweest.

Hoe iemands recente volgers te zien op Instagram

Hoe iemands recente volgers te zien op Instagram

De Instagram-app en de Instagram-website zijn niet hetzelfde. We hebben het niet over de interface, maar over de manier waarop ze werken. Je kunt inloggen op de website om iemands volgers in chronologische volgorde te zien.

Zo volg je iemands Instagram-activiteit:

 1. Open een willekeurige browser op je pc.
 2. Ga hierheen: instagram.com.
 3. Open het profiel van de doelgebruiker
 4. Klik op hun profielpagina op het volgende nummer.

№4 Hoe iemands meest recente berichten op Instagram te zien

Je Instagram-feed is een mix van posts van de gebruikers die je volgt, voorgestelde posts en advertenties. Als je je feed overzichtelijker wilt maken en wilt zien welke Instagram-posts iemand onlangs heeft gedeeld, volg dan deze stappen:

 1. Open de app Instagram.
 2. Tik op het vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek.
 3. Selecteer Volgen. Als je die persoon niet volgt, ga dan naar hun profiel en bekijk recente berichten op die manier. Dat is alles om hoe je iemands activiteiten op Instagram kunt bekijken!

Je gebruikersactiviteit verbergen

Hier zijn wat extra tips om je account wat meer privé te maken.

 1. Ga naar Instellingen op Instagram.
 2. Selecteer Privacy > Activiteitsstatus weergeven
 3. Activiteitsstatus uitschakelen.

FAQ

Wat is de beste Instagram-activiteitstracker?

Zonder twijfel is Phonsee de beste Instagram activity tracker voor Android- en iOS-apparaten. Hiermee kun je alles wat de gebruiker op de app doet in realtime zien, inclusief recente berichten, verhalen, vriendenlijsten, DM's, opmerkingen en likes.

Hoe volg je iemand op Instagram zonder dat hij het weet?

Je kunt het risico nemen en een nepaccount aanmaken of een app van derden gebruiken zoals Phonsee om iemands Instagram-activiteiten te zien zonder vrienden te zijn.

Hoe zie je iemands likes op Instagram?

Als je iemands likes op Instagram wilt zien. Het maakt screenshots wanneer de beoogde gebruiker actief is op Instagram, zodat je in het geheim berichten kunt bekijken die ze leuk hebben gevonden.

Hoe vind je iemands locatie op Instagram?

Instagram heeft nog geen Real-time locatie tracking functie uitgerold, maar er is een maar er is een workaround. Met de Phonsee app kun je 24/7 de realtime locatie van een gebruiker volgen. Het maakt niet uit of ze actief zijn op Instagram of niet.

Conclusie 

Zo, dat was het - een volledige handleiding over hoe je iemands activiteiten op Instagram kunt controleren. Zelfs als iemand een privéprofiel heeft, kun je nog steeds zijn of haar recente berichten, likes en opmerkingen bekijken met de geavanceerde Instagram tracker Phonsee. Stopt het daar? Niet echt. Met Phonsee kun je ook privéberichten, -locaties en -gesprekken bekijken zonder dat de gebruiker het weet. Probeer het eens en blijf op de hoogte van de online activiteiten van je geliefde!

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *