Kuinka vakoilla Wi-Fi-verkkoon yhdistettyjä laitteita

Kuinka vakoilla Wi-Fi-verkkoon yhdistettyjä laitteita

Wi-Fin keksintö on helpottanut elämäämme monilla tileillä. Voit poistaa johtosotkua kaikkialta talosta tuomalla kaikki aktiiviset laitteet yhden verkon alle. Kysymys kuuluu, voitko nähdä, mitä joku tekee puhelimellaan Wi-Fi-yhteyden kautta?

Vastaus on kyllä. Vaikka se kuulostaa epäeettiseltä, sinulla voi olla päteviä syitä valvoa alaikäisiä lapsiasi tai pettävää puolisoasi. Oli syy mikä tahansa, aiomme vastata kysymykseesi "miten valvon laitteita Wi-Fi-verkossani".

Sisällysluettelo

Voitko vakoilla jotakuta Wi-Fin kautta?

Kuten olemme jo selventäneet, voit vakoilla Wi-Fi-reitittimen kautta. Se, miten haluat tehdä sen, määrittää eri tekniikoista tarvitsemasi tiedon syvyyden.

Yleisesti ottaen on kolme tapaa vakoilla Wi-Fi-reitittimeen yhdistettyjä laitteita. Tutkitaanpa niitä hieman tarkemmin.

 1. Kolmannen osapuolen valvontasovellukset: Tällaiset sovellukset ovat luotettavin ja tehokkain tapa oppia vakoilemaan iPhonea Wi-Fin kautta. Koskee tietysti myös Android-laitteita. Työkaluilla, kuten Phonsee, mSpy ja Eyezy, voit seurata verkkotoimintaa ja yksittäisiä sovelluksia. Voit myös asettaa hälytyksiä tietyille toimille kohdelaitteessa, jotta voit suorittaa tarvittavat toimenpiteet reaaliajassa.
 2. Reitittimen sisäänrakennetut ominaisuudet: Useimmissa nykyaikaisissa Wi-Fi-reitittimissä on sisäänrakennetut valvontatyökalut. Useimmissa tapauksissa voit seurata heidän verkkotoimintaansa ja kaistanleveyden käyttöä. Voit myös asettaa rajoituksia tai lisätä lapsisuodattimia estääksesi tietyt verkkosivustot. Sisäänrakennetuista ominaisuuksista puuttuu sovellusten todellinen valvonta. Koska on epäeettistä koskettaa jonkun WhatsAppia tai muita viestisovelluksia, reitittimien valmistajat eivät salli sinun käyttää niitä.
 3. Verkkoskannerit: Hieman edistyneemmät kuin reitittimet ja kolmannen osapuolen valvontatyökalut, verkkoskannerit voivat lukea kohdelaitteen IP- ja MAC-osoitteita. Edistyneemmät skannerit voivat lukea tekstiviestejä ja valvoa viestisovelluksia, kuten WhatsAppia tai Facebook Messengeriä. Haittapuolena on, että sinun on käytettävä paljon rahaa näihin skannereihin ja oltava riittävän teknisesti taitavia asentaaksesi ne.
banneri

Kuinka nähdä, mitä ihmiset tekevät Wi-Fi-yhteydelläsi kolmannen osapuolen sovelluksilla

Kun otetaan huomioon kaikki vaihtoehdot jonkun vakoilemiseen Wi-Fi-yhteyden kautta, kolmannen osapuolen sovellukset ovat paras ratkaisu. Niiden avulla voit käyttää kohdelaitetta ja kaikkea sen sisältöä ilman syvällistä teknistä ymmärrystä vakoilun toiminnasta.

Mitä vaihtoehtoja on, kysyt? Katso alla olevasta taulukosta paras Wi-Fi-vakoilusovellus.

NimiNäkyvä ominaisuusYhteensopivuusHintaLuokitus
PhonseeKattava seurantaOikein hyvä$29,99/kk5/5
EyezyWi-Fi-synkronointiKunnollinen$47,99/kk4.5/5
mSpyiPhone SpyKunnollinen$27,99/kk4.4/5

Phonsee

Sen perusteella, mitä olemme nähneet, Phonsee on paras Wi-Fi-vakoilusovellus. Työpöytä- tai mobiilisovelluksella voit valvoa käytännössä kaikkia kotiverkkoosi kytkettyjä laitteita.

Jotta tämä toimisi, tarvitset USB-latauskaapelin ja pääsyn kohdelaitteeseen muutaman minuutin ajan. Lisäksi sen suorittamiseen käyttämäsi tietokoneen ja kohdelaitteen on oltava samassa verkossa, jotta Phonsee toimii.

Näin se toimii:

 1. Asennat Phonsee-sovelluksen työpöydällesi. Sillä ei ole väliä, käytätkö Windowsia vai Macia. sovellus toimii samalla tavalla molemmissa.
 2. Yhdistä kohdelaite, jota haluat vakoilla USB-kaapelilla.
 3. Avaa Phonsee-sovellus ja skannaa kohdelaite. Anna sovellukselle aikaa ladata tiedot laitteesta.
 4. Voit nyt katkaista puhelimen yhteyden. Tämänkin jälkeen Phonsee seuraa edelleen WhatsApp- , LINE-, Viber- ja jopa tavallisia tekstiviestejä.

Kun asennat ja käytät Phonsee:tä Wi-Fi-laitteiden valvontaan, saatat kohdata joitain ongelmia.

Yleinen tapaus on se, että tietokoneesi ei tunnista kohdepuhelinta. Se tapahtuu, kun käytät USB-keskitintä puhelimen liittämiseen. Voit välttää tämän ongelman yhdistämällä puhelimen suoraan pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

Toinen yleinen ongelma on, että kohdelaite saattaa katkaista yhteyden. Käyttäjät ilmoittivat, että se tapahtuu, kun kohde- ja päälaitteet ovat eri verkoissa. Tarkista puhelimesi Wi-Fi-valikosta varmistaaksesi, että olet yhteydessä samaan verkkoon.

Mitä tietoja Phonsee Wi-Fi Spy -sovellus tarjoaa?

Phonsee on kattava vakoilusovellus, joka voi poimia kaiken, mitä haluat tietää kohdelaitteesta, käyttämällä Wi-Fi-verkkoasi. Voit odottaa poimivan tietoja seuraavista:

 • WhatsApp viestit
 • Puhelulokit
 • Kalenteri
 • Line App
 • Huomautuksia
 • Ottaa yhteyttä
 • Selaushistoria
 • Viber
 • Ja monia muita sosiaalisia sovelluksia.

Kuinka asentaa Phonsee kohdepuhelimeen

Aloitetaan Phonsee:n ja sen Wi-Fi-valvontaominaisuuden kanssa. Se on suoraviivainen prosessi, jossa on vain neljä vaihetta.

Vaihe 1: Lataa ja asenna sovellus

Kun olet ostanut sopivan Phonsee-tilauksen, lataa työpöytäsovellus. Löydät sen sekä Windowsille että MACille. Kun sovellus on asennettu, kirjaudu sisään äskettäin luotuun tiliisi.

Vaihe 2: Yhdistä kohdepuhelin sovelluksen kanssa USB-kaapelilla

Hanki kohde-iPhone ja liitä se tietokoneeseen USB-kaapelilla. Suorita pariliitos loppuun noudattamalla näytön ohjeita.

Vaihe 3: Pura tiedot sovelluksesta

Kun pariliitos on onnistunut, anna Phonsee:n tehdä työnsä ja poimia kaikki tarvittavat tiedot kohdepuhelimesta.

Vaihe 4: Irrota kohdepuhelin

Nyt olet valmis irrottamaan iPhonen ja laittamaan sen takaisin paikoilleen. Olet valmis käyttämään etänä toimivaa Wi-Fi-verkon vakoojaa!

Eyezy

eyezy wifi-synkronointi

Eyezy on jälleen yksi erittäin suosittu valvonta- ja lapsilukkosovellus. Se noudattaa mottoa "Knowing over toivoa". Toisin sanoen sovellus on suunnattu ihmisille, jotka ovat huolissaan alaikäisten lastensa hyvinvoinnista tai kumppaniensa uskollisuudesta.

Vaikka Eyezy tarjoaa monia valvontaominaisuuksia, kuten Social Spotlight, Web Magnifier, Magic Alerts, Phone Analyzer ja niin edelleen, keskitymme Wi-Fi-synkronointiominaisuuteen. Se on sekoitus kaikkia Wi-Fi-sovelluksen kautta saatavilla olevia vakoojan ominaisuuksia, mutta se on suunnattu langattomille laitteille.

Kuten nimestä voi päätellä, se synkronoi kaikki Wi-Fi-verkkosi laitteet.

Asennuksen jälkeen voit käyttää sovellusta

 • Tarkkaile kohdelaitteen sosiaalista mediaa.
 • Hanki pääsy heidän puhelulokiinsa.
 • Lue viestejä sosiaalisilla alustoilla, kuten WhatsApp, Line ja Kik.

Eyezy:n asentaminen ja käyttö

Vaikka sovelluksen toiminnot ovat kehittyneitä, itse sovellus on suoraviivainen. Voit aloittaa suorittamalla vain kolme vaihetta.

 1. Hanki sovellus Windows- tai MAC-tietokoneellesi.
 2. Liitä kohdelaite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
 3. Anna Eyezy:n skannata ja ladata tiedot laitteesta.

Kuten olemme nähneet Phonsee:n kanssa, parasta on, että sinun ei tarvitse kytkeä puhelinta uudelleen. Niin kauan kuin voit yhdistää kohdelaitteen kerran huomaamattomasti Eyezy:n kanssa, saat jatkuvasti hälytyksiä ja seuraat sen toimintaa.

mSpy

mspy-sovellus

mSpy on epäilemättä yksi suurimmista nimistä lapsilukkosovellusten suhteen. Tiesitkö, että voit myös käyttää sitä oppiaksesi vakoilemaan Internet-toimintaa Wi-Fin kautta? Se on mahdollista alustan Phone Spy -komponentin ansiosta.

Kuten tapahtuu, mSpy on paras työkalu iPhonen vakoilemiseen Wi-Fin kautta. Hyvin harvat vaihtoehdot ovat yhtä hienovaraisia kuin tämä. Se pysyy piilossa, vaikka asennat sovelluksen kohdelaitteeseen. Lisäksi, jos tiedät kohteen Apple ID:n, mSpy:n saaminen käyttöön kestää sekunneissa.

Sinun ei edes tarvitse jailbreakiä asentaaksesi mSpy:n iPhonellesi. Se toimii natiivisti ja tarjoaa yli 30 valvontatoimintoa. Snapchatista WhatsAppiin ja Skypeen – voit pitää kaikkea silmällä yhdellä sovelluksella. Se tarjoaa myös maantieteellisen sijainnin asioiden tekemiseen.

mSpy:n asentaminen ja käyttö

Jos haluat käyttää mSpy:tä tekstiviestien vakoilemiseen Wi-Fi-yhteyden kautta, sinun on noudatettava muutamia vaiheita.

 1. Vieraile mSpy:n verkkosivustolla ja avaa tili.
 2. Osta tarpeitasi vastaava tilaus.
 3. Lataa mStar-sovellus työpöydälle.
 4. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään kirjautumisen yhteydessä luomillasi tunnistetiedoilla.
 5. Kun olet kirjautunut sisään, valitse "Asenna uusi laite".
 6. Valitse "Yhdistä iPhone/iPad". Liitä kohdelaite USB-kaapelilla noudattamalla näytön ohjeita.
 7. Sinun pitäisi saada iPhoneen ponnahdusikkuna, jossa lukee "Luotatko tähän tietokoneeseen?" Paina "Trust" ja anna salasana yhdistääksesi molemmat laitteet.
 8. Kun laite on yhdistetty, lataa tiedot noudattamalla näytön ohjeita.

Kuinka vakoilla Wi-Fi-verkkooni yhdistettyjä laitteita?

Jos et ole valmis maksamaan kolmannen osapuolen palveluista oppiaksesi vakoilemaan jotakuta Wi-Fi-yhteyden kautta, on myös ilmaisia tapoja. Nämä menetelmät eivät tietenkään tarjoa edes murto-osaa tiedoista, jotka voit saada omistetuilla työkaluilla.

Mutta jos tämä on mitä haluat, tässä on joitain vaihtoehtoja:

Google Home -sovellus

Google Home -sovellus

The Google Home -sovellus tarjoaa luettelon Wi-Fi-verkkoosi yhdistetyistä laitteista. Mutta se koskee sinua. Et voi poimia muita tietoja, kuten mitä nämä laitteet tekevät tai kuinka paljon kaistanleveyttä ne käyttävät.

Valoisa puoli on, että saat hyödyllistä tietoa yhdistettyjen laitteiden IP- ja MAC-osoitteista.

Kuinka vakoilla hotspotin avulla

Hotspot

Kun muodostat yhteyden hotspot-verkkoon, se käyttää pääasiassa Wi-Fi-ominaisuutta. Reitittimen ja hotspotin kautta tapahtuvan vakoilun pääkäsite on siis sama. Joka tapauksessa sinun on varmistettava, että kohde- ja päälaitteet ovat samassa verkossa. Prosessin loppuosa pysyy samana.

FAQ

Voitko seurata muita laitteita ja nähdä, mitä ne tekevät Wi-Fin kautta?

Kyllä, voit päästä heidän tarkalleen toimintaansa Wi-Fi-yhteyden kautta. Tarvitset vain kolmannen osapuolen työkalun, kuten Phonsee.

Voinko lukea jonkun tekstiviestejä Wi-Fin kautta?

Jos käytät kolmannen osapuolen Wi-Fi-reitittimen vakoilusovellusta tai kehittyneitä laitteita, kuten verkkoskannereita, voit lukea jonkun tekstiviestejä Wi-Fin kautta.

Voinko saada luettelon Wi-Fi-verkkooni yhdistetyistä asiakkaista?

Kyllä, voit löytää täydellisen luettelon asiakkaista heidän IP-osoitteineen käyttämällä Wi-Fi-reitittimesi sisäänrakennettuja ominaisuuksia.

Voinko vakoilla Android-puhelinta Wi-Fin kautta ja nähdä, millä sivustoilla he vierailevat?

Kyllä, oikean työkalun avulla voit nähdä, mitä verkkosivustoja ihmiset käyttävät Wi-Fi-verkkosi kanssa. Voit jopa estää tietyt verkkosivustot suojellaksesi lapsia Internetin haitalliselta sisällöltä.

Ovatko julkiset Wi-Fi-verkot alttiita hakkerointiin?

Julkiset Wi-Fi-verkot ovat hakkereiden ensisijainen kohde, koska useimmat verkot eivät käytä vakioturvaprotokollaa. Voit menettää arkaluontoisia tietoja käyttäessäsi suojaamattomia verkkoja.

Päätelmä

Nyt tiedät kuinka vakoilla jotakuta Wi-Fin kautta. Et ehkä ole koskaan ajatellut, että on niin yksinkertaista kuin asentaa kolmannen osapuolen ohjelmisto valvomaan kaikkia reitittimeesi kytkettyjä laitteita. Se on hengenpelastus työskenteleville vanhemmille tai huolissaan oleville kumppaneille. Tai voit yksinkertaisesti poimia tietoja yhdistetyistä laitteista jakamillamme ilmaisilla menetelmillä!

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *