Hoe apparaten te bespioneren die verbonden zijn met mijn Wi-Fi

Hoe apparaten te bespioneren die verbonden zijn met mijn Wi-Fi

De uitvinding van Wi-Fi heeft ons leven in veel opzichten gemakkelijker gemaakt. U kunt de wirwar aan kabels in het hele huis elimineren door alle actieve apparaten onder één netwerk te brengen. De vraag is: kun je via Wi-Fi zien wat iemand op zijn telefoon doet?

Het antwoord is ja. Hoewel het onethisch klinkt, kunt u geldige redenen hebben om toezicht te houden op uw minderjarige kinderen of een vreemdgaande echtgenoot. Wat uw reden ook is, we staan op het punt uw vraag “hoe kan ik apparaten op mijn Wi-Fi controleren” voorgoed te beantwoorden.

Inhoudsopgave

Kun je iemand bespioneren via wifi?

Zoals we al hebben verduidelijkt, kun je spioneren via een Wi-Fi-router. Hoe u het wilt doen, bepaalt de diepgaande kennis die u nodig heeft over verschillende technologieën.

Over het algemeen zijn er drie manieren om apparaten te bespioneren die op uw Wi-Fi-router zijn aangesloten. Laten we ze wat gedetailleerder verkennen.

 1. Monitoring-apps van derden: Dergelijke apps zijn de meest betrouwbare en effectieve manier om te leren hoe je de iPhone via Wi-Fi kunt bespioneren. Uiteraard geldt dit ook voor Android-apparaten. Met tools zoals Phonsee, mSpy en Eyezy kunt u netwerkactiviteit en individuele apps controleren. U kunt ook waarschuwingen instellen voor specifieke acties op het doelapparaat, zodat u in realtime de nodige stappen kunt ondernemen.
 2. Ingebouwde functies van de router: De meeste moderne Wi-Fi-routers hebben ingebouwde monitoringtools. In de meeste gevallen kunt u hun netwerkactiviteit en bandbreedtegebruik volgen. U kunt ook limieten instellen of onderliggende filters toevoegen om bepaalde websites te blokkeren. Waar de ingebouwde functies ontbreken, is de daadwerkelijke monitoring van de apps. Omdat het onethisch is om gebruik te maken van iemands WhatsApp of andere berichten-apps, geven routerfabrikanten je geen toegang tot deze apps.
 3. Netwerkscanners: Netwerkscanners zijn iets geavanceerder dan routers en monitoringtools van derden en kunnen de IP- en MAC-adressen van het doelapparaat inlezen. Geavanceerdere scanners kunnen sms-berichten lezen en berichtenapps zoals WhatsApp of Facebook Messenger monitoren. Het nadeel is dat u veel geld aan deze scanners moet uitgeven en technisch onderlegd genoeg moet zijn om ze in te stellen.
banner

Hoe u kunt zien wat mensen op uw wifi doen met apps van derden

Gezien alle opties om iemand via Wi-Fi te bespioneren, zijn apps van derden de beste oplossing. Ze geven u toegang tot het doelapparaat en de volledige inhoud ervan zonder diepgaand technisch inzicht in hoe spionage werkt.

Wat zijn de opties, vraagt u? Bekijk de onderstaande tabel voor de beste Wi-Fi-spionage-app.

NaamProminente functieCompatibiliteitPrijsBeoordeling
PhonseeUitgebreide monitoringErg goed$29,99/maand5/5
EyezyWi-Fi-synchronisatieRedelijk$47,99/maand4.5/5
mSpyiPhone-spionRedelijk$27,99/maand4.4/5

Phonsee

Van wat we hebben gezien, is Phonsee de beste wifi-spionage-app. Met de desktop- of mobiele app kunt u vrijwel alle apparaten monitoren die op uw thuisnetwerk zijn aangesloten.

Om dit te laten werken, heb je een USB-oplaadkabel nodig en een paar minuten toegang tot het doelapparaat. Bovendien moeten de computer die u hiervoor gebruikt en het doelapparaat zich op hetzelfde netwerk bevinden om Phonsee te laten werken.

Zo werkt het:

 1. Je installeert de Phonsee app op je desktop. Het maakt niet uit of u Windows of Mac gebruikt; de app werkt op beide op dezelfde manier.
 2. Sluit het doelapparaat dat u wilt bespioneren aan met de USB-kabel.
 3. Open de Phonsee-app en scan het doelapparaat. Geef de app de tijd om de gegevens van het apparaat te downloaden.
 4. U kunt nu de telefoon loskoppelen. Zelfs daarna blijft Phonsee berichten van WhatsApp , LINE, Viber en zelfs gewone sms-berichten volgen.

Wanneer u Phonsee installeert en gebruikt om apparaten op uw Wi-Fi te controleren, kunt u met een aantal problemen te maken krijgen.

Een veelvoorkomend probleem dat we zien, is dat uw computer de doeltelefoon niet herkent. Het gebeurt wanneer u een USB-hub gebruikt om de telefoon aan te sluiten. Om dit probleem te voorkomen, sluit u de telefoon rechtstreeks aan op uw desktop of laptop.

Een ander veelvoorkomend probleem is dat het doelapparaat de verbinding kan verbreken. Gebruikers meldden dat dit gebeurt wanneer de doel- en bovenliggende apparaten zich op verschillende netwerken bevinden. Controleer het Wi-Fi-menu van uw telefoon om er zeker van te zijn dat u met hetzelfde netwerk bent verbonden.

Welke informatie biedt de Phonsee Wi-Fi Spy-app?

Phonsee is een uitgebreide spionage-app die alles kan extraheren wat u wilt weten over een doelapparaat, allemaal via uw Wi-Fi-netwerk. U kunt verwachten dat u gegevens extraheert voor:

 • WhatsApp-berichten
 • Oproeplogboeken
 • Kalender
 • Lijn-app
 • Opmerkingen
 • Contact
 • Browsegeschiedenis
 • Viber
 • En nog veel meer sociale apps.

Hoe Phonsee op de doeltelefoon te installeren

Laten we u op weg helpen met Phonsee en de Wi-Fi-bewakingsfunctie. Het is een eenvoudig proces met slechts vier stappen.

Stap 1: Download en installeer de app

Nadat u het juiste abonnement voor Phonsee hebt aangeschaft, downloadt u de desktop-app. Je vindt het voor zowel Windows als MAC. Zodra de app is geïnstalleerd, logt u in op uw nieuw aangemaakte account.

Stap 2: Koppel de doeltelefoon met de app met een USB-kabel

Krijg toegang tot de doel-iPhone en sluit deze met een USB-kabel op de pc aan. Volg de instructies op het scherm om het koppelen te voltooien.

Stap 3: Extraheer informatie uit de app

Zodra het koppelen is gelukt, laat u Phonsee zijn werk doen en alle vereiste informatie uit de doeltelefoon extraheren.

Stap 4: Koppel de doeltelefoon los

Nu bent u klaar om de iPhone los te koppelen en terug op zijn plaats te plaatsen. U bent klaar om de Wi-Fi-netwerkspion te gebruiken die nu op afstand werkt!

Eyezy

eyezy wifi-synchronisatie

Eyezy is nog een andere zeer populaire app voor monitoring en ouderlijk toezicht. Het volgt het motto ‘Weten boven hopen’. Met andere woorden: de app richt zich op mensen die zich zorgen maken over het welzijn van hun minderjarige kinderen of de loyaliteit van hun partners.

Hoewel Eyezy veel monitoringfuncties biedt, zoals Social Spotlight, Web Magnifier, Magic Alerts, Phone Analyzer, enzovoort, ligt onze focus op de Wi-Fi-synchronisatiefunctie. Het is een mix van alle beschikbare functies van de spion via de Wi-Fi-app, maar gericht op draadloze apparaten.

Zoals de naam al doet vermoeden, synchroniseert het alle apparaten op uw Wi-Fi-netwerk.

Eenmaal geïnstalleerd, kunt u de app gebruiken om:

 • Houd de sociale media van het doelapparaat in de gaten.
 • Krijg toegang tot hun oproeplog.
 • Lees berichten op sociale platforms zoals WhatsApp, Line en Kik.

Hoe Eyezy te installeren en te gebruiken

Hoewel de werking van de app geavanceerd is, is de applicatie zelf eenvoudig. U kunt beginnen door slechts drie stappen te voltooien.

 1. Download de applicatie op uw Windows of MAC.
 2. Sluit het doelapparaat met de USB-kabel aan op uw pc.
 3. Laat Eyezy de informatie van het apparaat scannen en downloaden.

Zoals we bij Phonsee hebben gezien, is het beste dat je de telefoon niet opnieuw hoeft aan te sluiten. Zolang u het doelapparaat één keer discreet kunt verbinden met Eyezy, blijft u waarschuwingen ontvangen en de activiteit ervan volgen.

mSpy

mspy-app

mSpy is ongetwijfeld een van de grootste namen als het gaat om apps voor ouderlijk toezicht. Wist u dat u het ook kunt gebruiken om te leren hoe u internetactiviteiten via Wi-Fi kunt bespioneren? Het is mogelijk dankzij de Phone Spy-component van het platform.

Toevallig is mSpy het beste hulpmiddel om de iPhone via Wi-Fi te bespioneren. Er zijn maar weinig opties die zo discreet zijn als deze. Het blijft verborgen, zelfs als u de app op het doelapparaat installeert. En als je de Apple ID van het doelwit kent, is het een kwestie van seconden om mSpy aan de praat te krijgen.

Je hebt niet eens een jailbreak nodig om mSpy op je iPhone te installeren. Het werkt native en biedt meer dan 30 monitoringfuncties. Van Snapchat tot WhatsApp tot Skype, met één app houd je alles in de gaten. Het biedt ook geolocatie om dingen te maken.

Hoe mSpy te installeren en te gebruiken

Om mSpy te gebruiken om sms-berichten via Wi-Fi te bespioneren, moet je een paar stappen volgen.

 1. Bezoek de mSpy-website en open een account.
 2. Koop het abonnement dat bij uw behoeften past.
 3. Download de mStar-app voor desktop.
 4. Open de app en log in met de inloggegevens die u tijdens de aanmelding heeft gegenereerd.
 5. Nadat u bent ingelogd, kiest u 'Een nieuw apparaat instellen'.
 6. Kies “Verbind iPhone/iPad”. Volg de instructies op het scherm om het doelapparaat aan te sluiten met behulp van een USB-kabel.
 7. U zou een pop-up op uw iPhone moeten ontvangen met de tekst: "Vertrouw deze computer?" Druk op “Vertrouwen” en voer de toegangscode in om beide apparaten te verbinden.
 8. Zodra het apparaat is aangesloten, volgt u de instructies op het scherm om de informatie te downloaden.

Hoe kan ik gratis apparaten bespioneren die op mijn wifi zijn aangesloten?

Als u niet bereid bent te betalen voor diensten van derden om te leren hoe u iemand via Wi-Fi kunt bespioneren, zijn er ook gratis methoden. Natuurlijk bieden deze methoden nog niet eens een fractie van de informatie die je met speciale tools kunt krijgen.

Maar als dit is wat u wilt, zijn hier enkele opties:

Google Home-app

Google Home-app

De Google Home-applicatie biedt een lijst met de verbonden apparaten op uw Wi-Fi-netwerk. Maar dat gaat over jou. U kunt geen andere details extraheren, zoals wat deze apparaten doen of hoeveel bandbreedte ze gebruiken.

Aan de andere kant kunt u nuttige gegevens krijgen over de IP- en MAC-adressen van de aangesloten apparaten.

Hoe te spioneren met behulp van Hotspot

Hotspot

Wanneer u verbinding maakt met een hotspotnetwerk, wordt in wezen de Wi-Fi-functie gebruikt. Het principe van spionage via een router en een hotspot is dus hetzelfde. In alle gevallen moet u ervoor zorgen dat het doelapparaat en de bovenliggende apparaten zich op hetzelfde netwerk bevinden. De rest van het proces blijft hetzelfde.

FAQ

Kun je via Wi-Fi andere apparaten in de gaten houden en zien wat ze doen?

Ja, u kunt via Wi-Fi toegang krijgen tot hun exacte activiteiten. Het enige dat u nodig hebt, is een tool van derden, zoals Phonsee.

Kan ik iemands sms-berichten lezen via Wi-Fi?

Als u een spionage-app voor een wifi-router van derden of geavanceerde apparatuur zoals netwerkscanners gebruikt, kunt u iemands sms-berichten lezen via wifi.

Kan ik de lijst met klanten krijgen die op mijn Wi-Fi zijn aangesloten?

Ja, u kunt de volledige lijst met clients met hun IP-adressen vinden met behulp van de ingebouwde functies van uw Wi-Fi-router.

Kan ik Android-telefoons bespioneren via Wi-Fi en zien welke sites ze bezoeken?

Ja, met de juiste tool kunt u zien welke websites mensen gebruiken met uw wifi. U kunt zelfs bepaalde websites blokkeren om kinderen te beschermen tegen schadelijke inhoud op internet.

Zijn openbare Wi-Fi-netwerken vatbaar voor hacking?

Openbare Wi-Fi-netwerken zijn een belangrijk doelwit voor hackers, omdat de meeste netwerken niet het standaard veiligheidsprotocol gebruiken. U loopt het risico gevoelige informatie te verliezen als u onbeveiligde netwerken gebruikt.

Conclusie

Nu weet je hoe je iemand via Wi-Fi kunt bespioneren. U heeft misschien nooit gedacht dat het zo eenvoudig was als het installeren van software van derden om alle apparaten te controleren die op uw router zijn aangesloten. Het is een redder in nood voor werkende ouders of bezorgde partners. Of extraheer eenvoudigweg gegevens van de aangesloten apparaten met behulp van de gratis methoden die we hebben gedeeld!

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *