Πώς μπορώ να εντοπίσω ένα τηλέφωνο Android από ένα iPhone

Πώς μπορώ να εντοπίσω ένα τηλέφωνο Android από ένα iPhone

Τα κινητά τηλέφωνα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Καθώς βασιζόμαστε σε αυτές τις συσκευές, χρησιμοποιούμε διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία τους από πιθανή απώλεια. Ωστόσο, τι γίνεται αν συμβεί το αδιανόητο και χάσετε φυσικά το τηλέφωνο Android σας; Μπορείτε να το εντοπίσετε με ένα iPhone; Επιπλέον, πολλοί γονείς που χρησιμοποιούν iPhones επιθυμούν να παρακολουθούν την παραμονή των παιδιών τους σε συσκευές Android. Έτσι, το ερώτημα παραμένει: Μπορεί ένα iPhone να παρακολουθεί ένα Android;

Είτε πρόκειται για ασφάλεια, είτε για ψυχική ηρεμία, είτε απλώς για να είστε συνδεδεμένοι, η δυνατότητα παρακολούθησης μιας συσκευής Android από ένα iPhone είναι ένα πολύτιμο εργαλείο. Ας εξερευνήσουμε, λοιπόν, τις δυνατότητες και ας ανακαλύψουμε πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό χωρίς κόπο.

banner

Πίνακας περιεχομένων

Μπορεί ένα iPhone να παρακολουθεί ένα Android;

Η δυνατότητα ενός iPhone να παρακολουθεί μια συσκευή Android δεν είναι απλώς μια τεχνολογική ιδιορρυθμία, αλλά εξυπηρετεί πραγματικούς σκοπούς. Πάρτε για παράδειγμα την ασφάλεια της οικογένειας - οι γονείς μπορούν να βρουν το κεφάλι τους ήσυχο στον εντοπισμό της συσκευής Android του παιδιού τους.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο εντοπισμός όταν μια συσκευή χάνεται, είτε έχει χαθεί είτε έχει κλαπεί. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την αστυνομία Met, το 2022 στο Λονδίνο σημειώθηκε κλοπή τηλεφώνου κάθε έξι λεπτά.

Τέλος, ζευγάρια ή στενοί φίλοι μπορεί επίσης να επιλέξουν να παρακολουθούν ο ένας τις συσκευές του άλλου, όχι από δυσπιστία, αλλά για λόγους ευκολίας ή επιθυμίας να μοιράζονται τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, αυτό μας φέρνει στο ερώτημα: Υπάρχουν εφαρμογές που παρακολουθούν ένα τηλέφωνο Android από ένα iPhone; Ναι, υπάρχουν!

Πώς μπορώ να εντοπίσω ένα τηλέφωνο Android από ένα iPhone

Στον κόσμο των εφαρμογών, υπάρχουν πολλές εφαρμογές παρακολούθησης τρίτων που συνδέουν διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Ωστόσο, δεν παρέχουν όλες μια αξιόπιστη εμπειρία. Έτσι, για εσάς, κάναμε τις δοκιμές και εδώ είναι οι δοκιμασμένες και αληθινές συστάσεις μας:

Χρήση εφαρμογών παρακολούθησης τρίτων

Phonsee - Η επιλογή μας

phonsee android

Το Phonsee είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή εντοπισμού κινητών τηλεφώνων που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την ευημερία των αγαπημένων σας προσώπων και του κινητού σας τηλεφώνου. Παρέχει προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην εύρεση τηλεφώνων Android από iPhones. Με τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά του, έχετε μέγιστη ασφάλεια και ηρεμία.

Τιμολόγηση:

Το Phonsee προσφέρει ευέλικτα πακέτα τιμολόγησης για να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές προτιμήσεις. Το ετήσιο πρόγραμμα είναι $8,85 μηνιαίως, παρέχοντας μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για μακροχρόνιους χρήστες. Για όσους αναζητούν μια μέση λύση, το τρίμηνο πρόγραμμα είναι $24,79 μηνιαίως. Εάν προτιμάτε μια μηνιαία δέσμευση, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από το μηνιαίο πρόγραμμα σε $42,51.

Πλεονεκτήματα:
 1. Συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών: Το Phonsee είναι συμβατό τόσο με συσκευές Android όσο και με iOS.
 2. Απαρατήρητη λειτουργία: Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα Android από ένα iPhone χωρίς να το γνωρίζει.
 3. Παρακολούθηση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο: Έτσι, σας βοηθά να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία του τηλεφώνου-στόχου σας ανά πάσα στιγμή.
 4. Ειδοποιήσεις Geofencing: Μπορείτε να ορίσετε εικονικά όρια για τους αγαπημένους σας. Έτσι, λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις κάθε φορά που εισέρχονται ή εξέρχονται από καθορισμένες ασφαλείς ζώνες.
 5. Παρακολούθηση Messenger και κοινωνικών εφαρμογών: Η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, να διαβάζετε συζητήσεις, να βλέπετε φωτογραφίες και να ενημερώνεστε για την online παρουσία του αγαπημένου σας προσώπου.
Μειονεκτήματα:
 1. Ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο: Η διακριτική φύση της λειτουργίας του Phonsee μπορεί να εγείρει ηθικές ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθώς η εφαρμογή επιτρέπει την παρακολούθηση χωρίς τη γνώση του χρήστη-στόχου.
 2. Δυνατότητα κατάχρησης: Ενώ έχει σχεδιαστεί για την προστασία των αγαπημένων προσώπων, οι εκτεταμένες δυνατότητες εντοπισμού του Phonsee θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά.

Detectico

εφαρμογή detectico

Detectico είναι μια μοναδική λύση ανίχνευσης ιδιωτικών τηλεφώνων που έχει σχεδιαστεί για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Με δέσμευση να διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων σας, προσφέρει μια εμπειρία χωρίς προβλήματα, χωρίς την ανάγκη εγκαταστάσεων ή παρεμβατικού λογισμικού.

Τιμολόγηση:

Η εφαρμογή λειτουργεί με ένα απλό μοντέλο τιμολόγησης, χρεώνοντας ένα πάγιο ποσό $50,66 μηνιαίως. Αν ελπίζετε να παρακολουθείτε δωρεάν το τηλέφωνο Android από το iPhone, το δοκιμαστικό πακέτο που διατίθεται με μια ονομαστική εφάπαξ χρέωση $0.89 είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Πλεονεκτήματα:
 1. Απόλυτη διασφάλιση του απορρήτου: Το Detectico δίνει προτεραιότητα στο απόρρητό σας. Τόσο οι προσωπικές σας πληροφορίες όσο και τα αιτήματα αναζήτησης παραμένουν ασφαλή.
 2. Δεν απαιτείται εγκατάσταση: Εξαλείφει την ανάγκη εγκατάστασης εφαρμογής ή λογισμικού. Μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου-στόχου και το Detectico αναλαμβάνει τη δουλειά του.
 3. Καθολική συμβατότητα: Η εφαρμογή είναι συμβατή με πολλά τηλέφωνα και φορείς, συμπεριλαμβανομένων των iPhones, των Androids, των Blackberries και ακόμη και παλαιότερων τηλεφώνων από τούβλο.
 4. Ανώτερη ακρίβεια με τεχνολογία GPS: Το Detectico, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία GPS, παρέχει συντεταγμένες και την ακριβή διεύθυνση που σχετίζεται με τον αριθμό τηλεφώνου οποιουδήποτε. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε ακόμη και ένα Android από ένα iPhone χωρίς να το γνωρίζει.
 5. Παγκόσμια λειτουργικότητα: Detectico λειτουργεί απρόσκοπτα παντού και οπουδήποτε.
 6. Απεριόριστη ανίχνευση: Δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πόσο συχνά μπορείτε να κάνετε αναζήτηση.
Μειονεκτήματα:
 1. Εξάρτηση από τη συνεργασία του παραλήπτη: Η αποτελεσματικότητα του Detectico εξαρτάται από το αν ο παραλήπτης πατήσει τον σύνδεσμο που αποστέλλεται στο μήνυμα. Παρεμποδίζεται η διαδικασία ανίχνευσης εάν ο παραλήπτης επιλέξει να μην συμμετάσχει.
 2. Πιθανές δεοντολογικές ανησυχίες: Παρόλο που η εφαρμογή διασφαλίζει την ιδιωτικότητα του χρήστη, υπάρχουν ηθικά ζητήματα σχετικά με την πιθανή κατάχρηση της τεχνολογίας εντοπισμού θέσης.

mSpy

mspy εφαρμογή παρακολούθησης Android

mSpy σας προσφέρει άφθονες δυνατότητες παρακολούθησης τηλεφώνου. Με αυτό, μπορείτε να εξετάσετε διάφορες πτυχές της ψηφιακής ζωής του στόχου. Είτε αναρωτιέστε "Πώς να εντοπίσω το τηλέφωνο Android του παιδιού μου με το iPhone μου" είτε ψάχνετε για το χαμένο σας τηλέφωνο, το mSpy είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Τιμολόγηση:

Το mSpy προσφέρει τρεις επιλογές συνδρομής Premium: 1 μήνα, 3 μήνες και 12 μήνες. Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη διάρκεια, όλα τα πακέτα διαθέτουν το ίδιο σύνολο χαρακτηριστικών. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα 1 μήνα με $48,99 ανά μήνα, ένα πρόγραμμα 3 μηνών με $28 ανά μήνα ή ένα πρόγραμμα 12 μηνών με $11,67 ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα:
 1. Κείμενα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: SMS, iMessages και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στόχου. Τα αρχεία γραπτής επικοινωνίας μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας.
 2. Εντοπισμός θέσης και γεωγραφική περίφραξη: mSpy σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην τρέχουσα τοποθεσία του στόχου και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν εισέρχεται ή εξέρχεται από καθορισμένες περιοχές.
 3. Keylogger και καταγραφή οθόνης: mSpy προσφέρει περισσότερα από την τυπική παρακολούθηση με χαρακτηριστικά όπως ένα keylogger, που καταγράφει όλα όσα πληκτρολογούνται στη συσκευή. Διατίθεται επίσης μια συσκευή εγγραφής οθόνης για οπτική καταγραφή των δραστηριοτήτων.
 4. Συμβατότητα σε όλες τις συσκευές: Είναι συμβατό με Android και iPhone, είτε με jailbroken, είτε με rooted, είτε απευθείας από το κουτί.
Μειονεκτήματα:
 1. Απαίτηση φυσικής πρόσβασης: Για να παρακολουθείτε το Android με το iPhone, θα χρειαστείτε φυσική πρόσβαση και στα δύο τηλέφωνα κατά την εγκατάσταση, η οποία μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για διακριτική παρακολούθηση.
 2. Περιορισμένες λειτουργίες για μη σπασμένα iPhone: Ορισμένες προηγμένες λειτουργίες είναι πιο εύκολα διαθέσιμες για τα jailbroken iPhones. Αυτό περιορίζει τη λειτουργικότητα αν προτιμάτε να αποφύγετε το jailbreaking της συσκευής σας.
ΌνομαPhonseeDetecticomSpy
Υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημαAndroid, iOSΌλα τα λειτουργικά συστήματαAndroid, iOS
Τιμή (ανά μήνα)$42.51$50.66$48.99
Αριθμός συσκευών1Απεριόριστα1
ΕκτίμησηΔεν διατίθεται στο App Store 4.0/5 (Play Store)4.2/5 (App Store) 4.5/5 (Play Store)4.3/5 (App Store) 4.1/5 (Play Store)

Πώς να εντοπίσετε το τηλέφωνο Android από το iPhone χρησιμοποιώντας το Phonsee

Για να ξεκινήσετε την εμπειρία σας στο Phonsee, δημιουργήστε έναν λογαριασμό στην επίσημη ιστοσελίδα. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, επιλέξτε ένα πακέτο συνδρομής που ταιριάζει στις ανάγκες σας - οι επιλογές περιλαμβάνουν πακέτα ενός μήνα ή ετήσια πακέτα. Μετά την πληρωμή, θα λάβετε ένα email με οδηγίες εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένου ενός κωδικού ενεργοποίησης και ενός συνδέσμου λήψης.

Προχωρήστε στη λήψη της εφαρμογής Phonsee στη συσκευή-στόχο. Όταν ολοκληρωθεί, ανοίξτε την, εισαγάγετε τον κωδικό ενεργοποίησης που λάβατε μέσω email κατά την αγορά της συνδρομής και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη μέχρι να ολοκληρωθεί η ρύθμιση. Μετά από αυτή τη διαδικασία, θα αποκτήσετε πρόσβαση στα ισχυρά χαρακτηριστικά του Phonsee και θα μάθετε πώς να παρακολουθείτε το Android από το iPhone.

Πώς να εντοπίσετε το Android από το iPhone χρησιμοποιώντας τη συσκευή Find My

Συσκευή Find My

Αν έχετε χάσει το τηλέφωνο Android σας, η λειτουργία Συσκευής Find My είναι η λύση για τον εντοπισμό του. Αυτή η μέθοδος αξιοποιεί τη δύναμη των υπηρεσιών της Google.

Αποκτήστε πρόσβαση στον ιστότοπο Συσκευή Find My και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Google. Η πλατφόρμα θα εντοπίσει τη θέση του Android σας σε έναν χάρτη. Είναι ένας απλός τρόπος για να παρακολουθείτε τη συσκευή σας σε πραγματικό χρόνο και να προβαίνετε στις απαραίτητες ενέργειες, όπως το χτύπημα ενός τηλεφώνου ή η διασφάλιση των δεδομένων σας.

Πώς να βρείτε το τηλέφωνο Android από το iPhone χρησιμοποιώντας το Google Location Sharing

Χάρτες Google

Μια άλλη εύχρηστη μέθοδος για τον εντοπισμό του τηλεφώνου Android από το iPhone είναι η κοινή χρήση τοποθεσίας Google. Ξεκινήστε κατεβάζοντας τους Χάρτες Google στο iPhone σας από το Apple App Store. Μόλις εγκατασταθεί, ενεργοποιήστε τις υπηρεσίες εντοπισμού θέσης επιλέγοντας την επιλογή Allow While Using App. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στη μπλε κουκκίδα τοποθεσίας μέσα στους Χάρτες Google για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες επιλογές και επιλέξτε Κοινή χρήση της τοποθεσίας σας.

Καθορίστε τη διάρκεια της κοινής χρήσης ή επιλέξτε την επιλογή Μέχρι να το απενεργοποιήσετε. Τέλος, κάντε κλικ στο εικονίδιο Μήνυμα και εισαγάγετε τα στοιχεία επαφής της συσκευής Android για να ενεργοποιήσετε την αβίαστη κοινή χρήση τοποθεσίας μεταξύ των δύο τηλεφώνων.

Πώς να εντοπίσετε το τηλέφωνο Android από το iPhone χρησιμοποιώντας το Samsung Find My Mobile

Κινητό Samsung Find My

Αναρωτιέστε πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο Samsung από ένα iPhone; Το Samsung Find My Mobile είναι η απάντηση! Στο κινητό σας τηλέφωνο Samsung, ενεργοποιήστε τη λειτουργία Find My Mobile. Στη συνέχεια, εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του iPhone σας και μεταβείτε στον ιστότοπο Samsung Find My Mobile. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Samsung που είναι συνδεδεμένος με το τηλέφωνο Android. Αφού συνδεθείτε, προχωρήστε στην επιλογή Εντοπισμός της συσκευής μου. Εκεί μπορείτε να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία του Android τηλεφώνου σας σε έναν χάρτη.

Παρακολούθηση του Android από το iPhone με το Phonsee

Ενώ η αναζήτηση για την παρακολούθηση ενός τηλεφώνου Android από ένα iPhone συναντά πολλές επιλογές τρίτων κατασκευαστών, το Phonsee είναι η κορυφαία επιλογή μας. Η συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών, η μη ανιχνεύσιμη λειτουργία του και οι ολοκληρωμένες λειτουργίες παρακολούθησης το καθιστούν μια αξιόπιστη λύση για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν τα παιδιά τους ή να εντοπίσουν μια χαμένη συσκευή Android. Έτσι, αποκτήστε το Phonsee σήμερα - την απόλυτη λύση για την παρακολούθηση ενός τηλεφώνου Android από ένα iPhone.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *