Hur man spårar en Android-telefon från en iPhone

Hur man spårar en Android-telefon från en iPhone

Mobiltelefoner är en integrerad del av vårt dagliga liv. Eftersom vi förlitar oss på dessa enheter använder vi olika säkerhetsfunktioner för att skydda dem mot eventuell förlust. Men vad händer om det otänkbara inträffar och du fysiskt förlorar din Android-telefon? Kan du spåra den med en iPhone? Dessutom vill många föräldrar som använder iPhones övervaka var deras barn befinner sig på Android-enheter. Så frågan kvarstår: Kan en iPhone spåra en Android?

Oavsett om det handlar om säkerhet, sinnesro eller bara att hålla kontakten är möjligheten att övervaka en Android-enhet från en iPhone ett värdefullt verktyg. Så låt oss utforska möjligheterna och upptäcka hur du enkelt kan uppnå detta.

banner

Innehållsförteckning

Kan en iPhone spåra en Android?

Möjligheten för en iPhone att spåra en Android-enhet är inte bara en teknisk finess; den tjänar verkliga syften. Ta till exempel familjesäkerhet - föräldrar kan känna sig trygga med att spåra sitt barns Android-enhet.

Sedan finns det spårning när en enhet försvinner, vare sig den tappas bort eller blir stulen. Enligt The Met Police inträffade faktiskt en telefonstöld var sjätte minut i London under 2022.

Slutligen kan par eller nära vänner också välja att hålla ett öga på varandras enheter, inte av misstro utan av bekvämlighetsskäl eller för att kunna dela platser i realtid. Så det leder oss till frågan: finns det appar som spårar en Android-telefon från en iPhone? Ja, det finns det!

Hur man spårar en Android-telefon från en iPhone

I appvärlden finns det gott om spårningsappar från tredje part som länkar samman olika operativsystem. Det är dock inte alla som ger en tillförlitlig upplevelse. Därför har vi testat för din skull, och här är våra beprövade rekommendationer:

Använda spårningsappar från tredje part

Phonsee - Vårt val

phonsee android

Phonsee är en banbrytande mobilspårningsapplikation som är utformad för att säkerställa dina nära och käras och din mobiltelefons välbefinnande. Den har avancerade övervakningsfunktioner och kan till och med hjälpa till att hitta Android-telefoner från iPhones. Med dess omfattande funktioner får du maximal säkerhet och sinnesro.

Prissättning:

Phonsee erbjuder flexibla prisplaner för att tillgodose olika preferenser. Årsplanen kostar $8,85 per månad, vilket är ett kostnadseffektivt alternativ för långtidsanvändare. För dem som söker en mellanväg är 3-månadersplanen $24.79 varje månad. Om du föredrar ett åtagande från månad till månad kan du använda månadsplanen till $42.51.

Proffs:
 1. Kompatibilitet med flera plattformar: Phonsee är kompatibel med både Android- och iOS-enheter.
 2. Obemärkt drift: Appen körs på måltelefonen utan att upptäckas, så att du kan spåra en Android från en iPhone utan att de vet om det.
 3. Platsspårning i realtid: Den använder GPS-spårning och avancerad geofencing-teknik, vilket hjälper dig att hitta den exakta platsen för din måltelefon vid varje given tidpunkt.
 4. Varningar för geofencing: Du kan ställa in virtuella gränser för dina nära och kära. Du får omedelbara varningar när de går in i eller ut ur angivna säkerhetszoner.
 5. Övervakning av Messenger och sociala appar: Med appen kan du övervaka aktiviteter på sociala medieplattformar, läsa chattar, visa foton och hålla dig informerad om din närståendes närvaro på nätet.
Cons:
 1. Frågor om integritet: Den diskreta karaktären hos Phonsee-operationer kan ge upphov till etiska problem relaterade till integritet, eftersom appen möjliggör övervakning utan målanvändarens vetskap.
 2. Risk för missbruk: Phonsee är utformad för att skydda nära och kära, men de omfattande spårningsfunktionerna kan missbrukas.

Detectico

detectico app

Detectico är en unik lösning för privat telefonavlyssning som är utformad för att skydda din integritet. Med ett åtagande att garantera säkerheten för dina data, erbjuder den en problemfri upplevelse utan behov av installationer eller påträngande programvara.

Prissättning:

Appen fungerar på en enkel prismodell och tar ut ett fast pris på $50.66 varje månad. Om du hoppas kunna spåra Android-telefon från iPhone gratis, är testpaketet tillgängligt för en nominell engångsavgift på $0.89 din bästa insats.

Proffs:
 1. Total integritetstrygghet: Detectico prioriterar din integritet. Både din personliga information och dina sökförfrågningar förblir säkra.
 2. Ingen installation krävs: Det eliminerar behovet av en app eller programvaruinstallation. Du kan ange måltelefonnumret och Detectico börjar arbeta.
 3. Universell kompatibilitet: Appen är kompatibel med många telefoner och operatörer, inklusive iPhones, Androids, Blackberries och även äldre tegelstenstelefoner.
 4. Överlägsen precision med GPS-teknik: Med avancerad GPS-teknik ger Detectico koordinater och den exakta adressen som är associerad med någons telefonnummer. Du kan enkelt spåra en Android från en iPhone utan att de vet om det.
 5. Global funktionalitet: Oavsett målets eller användarens geografiska placering fungerar Detectico sömlöst överallt, var som helst.
 6. Obegränsad sökning: Det finns inga begränsningar för hur ofta du kan söka.
Cons:
 1. Beroende av mottagarens samarbete: Effektiviteten hos Detectico är beroende av att mottagaren klickar på den länk som skickas i meddelandet. Det försvårar detekteringsprocessen om mottagaren väljer att inte delta.
 2. Potentiella etiska problem: Även om appen säkerställer användarens integritet, finns det etiska frågor om eventuellt missbruk av platsspårningsteknik.

mSpy

mspy android övervakningsapp

mSpy ger dig rikligt med funktioner för telefonövervakning. Med den kan du titta på olika aspekter av målets digitala liv. Oavsett om du undrar "Hur spårar jag mitt barns Android-telefon med min iPhone" eller letar efter din förlorade telefon, är mSpy här för att hjälpa till.

Prissättning:

mSpy erbjuder tre Premium-prenumerationsalternativ: 1 månad, 3 månader och 12 månader. Oavsett den valda löptiden har alla planer en identisk uppsättning funktioner. Så du kan välja en 1-månadersplan till $48.99 per månad, en 3-månadersplan till $28 per månad eller en 12-månadersplan till $11.67 per månad.

Proffs:
 1. Insikter om sms och e-post: Du får tillgång till målets SMS, iMessages och e-postmeddelanden. Den skriftliga kommunikationen kan hjälpa dig att lokalisera din telefon.
 2. Platsspårning och geofencing: Med GPS-spårning och geofencing ger mSpy dig tillgång till målets aktuella plats och tar emot varningar när de går in i eller ut ur angivna områden.
 3. Keylogger och skärminspelare: mSpy erbjuder mer än vanlig övervakning med funktioner som en keylogger, som registrerar allt som skrivs på enheten. En skärminspelare för visuell registrering av aktiviteter finns också tillgänglig.
 4. Kompatibilitet mellan olika enheter: Den är kompatibel med Android och iPhone, oavsett om de är jailbreakade, rootade eller nyinstallerade.
Cons:
 1. Krav på fysisk åtkomst: För att spåra Android med iPhone krävs fysisk åtkomst till båda telefonerna under installationen, vilket kan utgöra en utmaning för diskret övervakning.
 2. Begränsade funktioner för iPhones som inte är jailbreakade: Vissa avancerade funktioner är mer lättillgängliga för jailbreakade iPhones. Detta begränsar funktionaliteten om du föredrar att undvika att jailbreaka din enhet.
NamnPhonseeDetecticomSpy
OS som stödsAndroid, iOSAlla operativsystemAndroid, iOS
Pris (per månad)$42.51$50.66$48.99
Antal enheter1Obegränsad1
BetygEj tillgänglig på App Store 4.0/5 (Play Store)4,2/5 (App Store) 4,5/5 (Play Store)4,3/5 (App Store) 4,1/5 (Play Store)

Så här hittar du Android Phone från iPhone med Phonsee

För att börja din Phonsee-upplevelse, skapa ett konto på den officiella webbplatsen. När du har skapat ditt konto väljer du ett prenumerationspaket som passar dina behov - du kan välja mellan en månads- eller årsplan. Efter betalning får du ett e-postmeddelande med installationsinstruktioner, inklusive en aktiveringskod och nedladdningslänk.

Ladda ner Phonsee-appen till målenheten. När du är klar öppnar du appen, anger aktiveringskoden som du fick via e-post när du köpte abonnemanget och följer anvisningarna på skärmen tills installationen är klar. Efter denna process får du tillgång till Phonsee:s robusta funktioner och lär dig hur du spårar Android från iPhone.

Hur man lokaliserar Android från iPhone med Find My-enhet

Find My Enhet

Om du har tappat bort din Android-telefon kan du använda funktionen Find My Device för att spåra den. Den här metoden utnyttjar kraften i Googles tjänster.

Gå till Find My Device-webbplatsen och logga in med dina Google-kontouppgifter. Plattformen visar var din Android befinner sig på en karta. Det är ett enkelt sätt att spåra din enhet i realtid och vidta nödvändiga åtgärder som att ringa en telefon eller säkra dina data.

Så här hittar du Android Phone från iPhone med hjälp av Google Location Sharing

Google Maps

En annan praktisk metod för att hitta Android-telefon från iPhone är Google Location Sharing. Börja med att ladda ner Google Maps på din iPhone från Apple App Store. När du har installerat aktiverar du platstjänster genom att välja Tillåt medan du använder appen. Klicka sedan på den blå platspunkten i Google Maps för att få tillgång till ytterligare alternativ och välj Dela din plats.

Ange hur länge delningen ska pågå eller välj alternativet Tills du stänger av detta. Klicka slutligen på meddelandeikonen och ange kontaktuppgifterna för din Android-enhet för att möjliggöra enkel platsdelning mellan de två telefonerna.

Hur man lokaliserar Android-telefon från iPhone med Samsung Find My Mobile

Samsung Find My Mobil

Undrar du hur man spårar en Samsung-telefon från en iPhone? Samsung Find My Mobile är svaret! Slå på Find My Mobile-funktionen på din Samsung-mobiltelefon. Starta sedan din iPhones webbläsare och navigera till Samsung Find My Mobile-webbplatsen. Logga in med det Samsung-konto som är kopplat till Android-telefonen. När du har loggat in fortsätter du till alternativet Leta reda på min enhet. Det är där du kan se din Android-telefons aktuella plats på en karta.

Spåra Android från iPhone med Phonsee

I jakten på att spåra en Android-telefon från en iPhone finns det många alternativ från tredje part, men Phonsee är vårt förstahandsval. Dess plattformskompatibilitet, obemärkta funktion och omfattande övervakningsfunktioner gör den till en tillförlitlig lösning för alla som vill hålla koll på sina barn eller hitta en borttappad Android-enhet. Så skaffa Phonsee idag - den ultimata lösningen för att spåra en Android-telefon från en iPhone.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *