Visa skickade och mottagna textmeddelanden

4 bästa sätten att se skickade och mottagna textmeddelanden från en annan telefon

Har du någonsin undrat hur man kontrollerar meddelanden från en annan telefon? Om ja, då är den här bloggen för dig! Det finns flera enkla sätt att se meddelanden från en annan telefon utan att bli överväldigad av komplexa tekniska procedurer. Oavsett om du vill ta en smygtitt på texterna för transparens i förhållandet eller föräldraövervakning, har vi några perfekta lösningar för dig! Men låt oss först undersöka om det är möjligt att komma åt någons texter från alla enheter.

Innehållsförteckning

Kan vi se någons textmeddelanden från vilken enhet som helst?

För några år sedan ansågs det omöjligt att visa texter från en annan telefon. Men inte nu längre! Enligt Neilson har SMS blivit den mest använda datatjänsten i världen, vilket har lett till skapandet av flera tekniker som hjälper människor att se textmeddelanden som skickats och tagits emot gratis.

Dessutom spelar det ingen roll om du använder Android eller iOS. Även om iOS: s säkerhetsöverensstämmelse är oöverträffad kan du fortfarande visa textmeddelanden som skickas och tas emot på iPhone med hjälp av vissa tredjepartsapplikationer.

Sätt att visa textmeddelanden som skickats och tagits emot från en annan telefon

Processen för att visa textmeddelanden som skickats och tagits emot från en annan telefon är inte särskilt svår. Alla med en grundläggande förståelse för digitala enheter kan utföra de enkla stegen och komma åt meddelandehistoriken för någons telefon. Låt oss gå igenom några premiumtekniker för att kontrollera text från en annan telefon:

banner

Läs texter från andra telefoner via övervakningsappar

Övervakningsappar är det bästa sättet att läsa texter från andra telefoner utan att fysiskt komma åt enheten. För att en övervakningsapplikation ska fungera måste du installera den på den berörda personens telefon. Sedan får den specifika behörigheter, vilket hjälper appen att samla in viktiga data.

Men att hitta den perfekta övervakningsappen från havet av utmanare kräver arbete. Det är därför vi har undersökt och gett dig en idealisk spårnings- och övervakningsapp för att du ska kunna se textmeddelanden som skickas och tas emot Android och iPhone.

Vi pratar om Phonsee! Det är en mobiltelefon tracker applikation som låter dig övervaka inte bara meddelanden utan de fullständiga aktiviteterna för den mobila användaren.

Varför ska du välja Phonsee?

telefon-app

Det finns massor av övervakningsappar ute på marknaden. Du kanske undrar varför det är bättre att välja Phonsee för att spåra texter på en annan telefon. Tja, det finns många anledningar till det. För det första är det inte bara en app för att övervaka textmeddelanden; det låter dig övervaka på mobilens GPS-position och användningsaktivitet. Men det är bara toppen av isberget! Här är några av de mest fördelaktiga funktionerna som hjälper appen att sticka ut i mängden av utmanare:

 • Övervakning av samtal och e-post
 • Sätta virtuella gränser
 • Få uppdateringar om varje tangenttryckning på tangentbordet
 • Ta skärmdumpar och visa foton/videor
 • Blockera skadliga webbplatser och appar

Hur man övervakar textmeddelanden från en annan telefon med Phonsee

Till skillnad från andra övervakningsprogram är installationen av Phonsee ganska enkel. Det beror på dess intuitiva gränssnitt och beskrivande installationsprocedur. Så här övervakar du textmeddelanden från en annan telefon genom att installera Phonsee:

 1. Gå över till officiell Phonsee-webbsida.
 • Välj dina krav.
 • Du kommer att få en offert för månads- och årsprogram. Dessutom finns det ett 3-månadersavtal som ger en specialrabatt. Välj något av dem.
Pris för Phonsee Step5
 • Fyll i dina faktureringsuppgifter och invänta bekräftelsemailet med de slutliga konfigurationsanvisningarna. Logga in och börja övervaka.
demo phonsee sms

Kontrollera SMS från en annan telefon med appar för automatisk vidarebefordran av SMS

Om du vill veta hur du får textmeddelanden från en annan telefon till din enhet är det bästa alternativet att använda en SMS-app för automatisk vidarebefordran. Dessa appar synkroniserar aviseringar och textmeddelanden mellan flera enheter.

Några exempel är SMS Forwarder och Auto Forward SMS för Android-enheter. Med dessa kan användare automatiskt vidarebefordra inkommande meddelanden till en annan telefon eller e-postadress. Denna funktion är praktisk för föräldrar som vill övervaka sina barn eller spara säkerhetskopior av viktiga meddelanden.

Installationen är enkel: ladda ner appen, konfigurera vidarebefordringsinställningarna och meddelanden skickas till det angivna numret eller e-postadressen.

Visa textmeddelanden som skickats och tagits emot från en annan telefon med Google Backup

Google Backup erbjuder en enkel lösning. Det låter Android-telefonanvändare visa textmeddelanden från en annan enhet. Den primära mekanismen bakom denna process är användningen av molnbaserad datalagring. Genom att utnyttja kraften i Googles moln kan meddelanden säkerhetskopieras och återställas till alla enheter som är kopplade till samma Google-konto.

Att använda Google Backup för att visa textmeddelanden som skickats och tagits emot från en annan telefon handlar om att ladda upp meddelanden till molnet och återställa dem. Här är steg-för-steg-processen för att göra det:

 1. Aktivera säkerhetskopiering på målenheten: Gå till Inställningar > System > Säkerhetskopiering och kontrollera att alternativet "Säkerhetskopiera till Google Drive" är aktiverat. Bekräfta att SMS-meddelanden är valda för säkerhetskopiering.
 • Återställa meddelanden: Under installationsprocessen väljer du alternativet att återställa data från en säkerhetskopia och väljer den relevanta säkerhetskopian på den mottagande enheten. Se till att samma Google-konto används på båda enheterna.

Visa textmeddelanden som skickats och mottagits på iPhone med iCloud

Att använda iCloud för att visa skickade och mottagna textmeddelanden liknar att använda Google Cloud på Android. iCloud integreras sömlöst med iOS. Det är alltså ett enkelt sätt att hålla meddelanden synkroniserade på alla dina Apple-enheter. Användare kan visa textmeddelanden som skickats och tagits emot online från vilken enhet som helst som är inloggad på samma Apple-ID genom att aktivera iCloud Messages.

Här är steg-för-steg-guiden för det:

 1. Aktivera iCloud-meddelanden: Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud på iPhone. Slå på alternativet Meddelanden för att börja synkronisera dina meddelanden med iCloud.
 • Åtkomst till meddelanden på en annan enhet: Se till att du är inloggad med samma Apple-ID och har aktiverat iCloud Messages på en annan Apple-enhet. Meddelanden synkroniseras automatiskt och kan visas på alla enheter.

Båda dessa metoder ger effektiva och säkra sätt att komma åt meddelanden på olika enheter, vilket ökar bekvämligheten utan att kompromissa med säkerheten. Oavsett om du använder Google Backup på Android eller iCloud på iPhone är det enklare än någonsin att hålla kontakten med dina meddelanden på olika plattformar.

Vanliga frågor

Hur tar man i hemlighet emot textmeddelanden från en annan telefon?

Att använda tredjepartsappar som Phonsee är det enda effektiva sättet att ta emot textmeddelanden i hemlighet. Den har ett särskilt försvinnande läge som döljer den från den andra telefonens gränssnitt. Kom ihåg att denna metod kräver initial åtkomst till måltelefonen för att ställa in men kan sedan fungera diskret utan ytterligare fysisk åtkomst till enheten.

Hur kan jag kontrollera någons SMS-historik?

Att kontrollera någons SMS-historik innebär att man använder dedikerade övervakningsappar, appar för vidarebefordran av SMS eller använder molnbackuper. Det innebär att man använder Google Backup för Android eller iCloud för iPhone. Varje metod kräver olika nivåer av åtkomst och installationskomplexitet. Stegen ovan hjälper dig att använda dem alla effektivt.

Kan jag se textmeddelanden som skickats via meddelandeappar från tredje part?

Ja, många övervakningsappar kan spåra meddelanden som skickas via tredjepartsappar som WhatsApp, Facebook Messenger och Snapchat. Omfattningen av synligheten beror dock på de specifika funktionerna i den övervakningsapp som används.

Slutsats

Det finns flera sätt att visa textmeddelanden som skickats och tagits emot från en annan telefon, men övervakningsappar anses vara de bästa. Säkerhetskopior i molnet och appar för automatisk vidarebefordran fungerar ganska bra, men de har vissa begränsningar.

Om du är på jakt efter en sådan idealisk applikation, Phonsee är perfekt för dig! Dess massiva lista över funktioner säkerställer att du övervakar varje rörelse hos mobiltelefonanvändaren. Samtidigt gör de budgetvänliga planerna det kostnadseffektivt. Prova deras demo och upplev själv övervakningens magi!

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *