Vis sendte og mottatte tekstmeldinger

4 beste måter å se tekstmeldinger sendt og mottatt fra en annen telefon?

Har du noen gang lurt på hvordan du sjekker meldinger fra en annen telefon? I så fall er denne bloggen noe for deg! Det finnes flere enkle måter å se meldinger fra en annen telefon uten å bli overveldet av kompliserte tekniske prosedyrer. Enten du vil ta en titt på meldingene for å få innsyn i forholdet ditt eller for å overvåke foreldre, har vi noen perfekte løsninger for deg! Men la oss først undersøke om det er mulig å få tilgang til andres meldinger fra alle enheter.

Innholdsfortegnelse

Kan vi se noens tekstmeldinger fra hvilken som helst enhet?

For noen år siden ble det ansett som umulig å se tekstmeldinger fra en annen telefon. Men det er det ikke lenger! Ifølge Neilson har SMS blitt den mest brukte datatjenesten i verden.Dette har ført til at det har blitt utviklet flere teknikker som gjør det mulig å se sendte og mottatte tekstmeldinger gratis.

Det spiller heller ingen rolle om du bruker Android eller iOS. Selv om sikkerheten i iOS er uovertruffen, kan du likevel se tekstmeldinger som er sendt og mottatt på iPhone ved hjelp av noen tredjepartsapplikasjoner.

Måter å vise tekstmeldinger sendt og mottatt fra en annen telefon på

Det er ikke veldig vanskelig å se tekstmeldinger som er sendt og mottatt fra en annen telefon. Alle med en grunnleggende forståelse av digitale enheter kan utføre de enkle trinnene og få tilgang til meldingshistorikken til noens telefon. La oss gå gjennom noen premiumteknikker for å sjekke tekst fra en annen telefon:

banner

Les tekstmeldinger fra andre telefoner via overvåkingsapper

Overvåkingsapper er den beste måten å lese meldinger fra andre telefoner på uten å ha fysisk tilgang til enheten. For at en overvåkingsapp skal fungere, må du installere den på den aktuelle personens telefon. Deretter får den spesifikke tillatelser som hjelper appen med å samle inn viktige data.

Det er imidlertid ikke lett å finne den perfekte overvåkingsappen i mengden av konkurrenter. Derfor har vi undersøkt og funnet en perfekt sporings- og overvåkingsapp som du kan bruke til å se sendte og mottatte tekstmeldinger på Android og iPhone.

Vi snakker om Phonsee! Det er et sporingsprogram for mobiltelefoner som lar deg overvåke ikke bare meldingene, men alle aktivitetene til mobilbrukeren.

Hvorfor bør du velge Phonsee?

phonsee-app

Det finnes mange overvåkingsapper på markedet. Du lurer kanskje på hvorfor det er bedre å velge Phonsee for å spore tekster på en annen telefon. Vel, det er mange grunner til det. For det første er det ikke bare en app for å overvåke tekstmeldinger; det lar deg overvåke på ... mobilens GPS-posisjon og bruksaktivitet. Men det er bare toppen av isfjellet! Her er noen av de mest fordelaktige funksjonene som gjør at appen skiller seg ut i mengden av konkurrenter:

 • Overvåking av samtaler og e-post
 • Sette virtuelle grenser
 • Få oppdateringer om hvert eneste tastetrykk på tastaturet
 • Ta skjermbilder og se bilder/videoer
 • Blokker skadelige nettsteder og apper

Hvordan overvåke tekstmeldinger fra en annen telefon ved hjelp av Phonsee

I motsetning til andre overvåkingsprogrammer er det ganske enkelt å installere Phonsee. Det skyldes det intuitive grensesnittet og den beskrivende installasjonsprosedyren. Slik overvåker du tekstmeldinger fra en annen telefon ved å installere Phonsee:

 1. Gå over til offisielle Phonsee-nettsiden.
 • Velg hva du ønsker.
 • Du vil få et tilbud på månedlige og årlige programmer. Dessuten finnes det en 3-månedersavtale med spesialrabatt. Velg en av dem.
phonsee step5 pris
 • Fyll ut faktureringsinformasjonen og avvent e-postbekreftelsen med de endelige konfigurasjonsinstruksjonene. Logg inn og start overvåkingen.
demo phonsee sms

Sjekk tekstmeldinger fra en annen telefon med apper for automatisk videresending av SMSer

Hvis du vil vite hvordan du får tekstmeldinger fra en annen telefon til enheten din, er det beste alternativet å bruke en SMS-app for automatisk videresending. Disse appene synkroniserer varsler og tekstmeldinger mellom flere enheter.

Noen av de viktigste eksemplene er SMS Forwarder og Auto Forward SMS for Android-enheter. Disse gjør det mulig å videresende innkommende meldinger automatisk til en annen telefon eller e-postadresse. Denne funksjonen er nyttig for foreldre som vil overvåke barna sine eller ta sikkerhetskopier av viktige meldinger.

Oppsettet er enkelt: Last ned appen, konfigurer videresendingsinnstillingene, og meldingene sendes til det angitte nummeret eller e-postadressen.

Se tekstmeldinger sendt og mottatt fra en annen telefon med Google Backup

Google Backup tilbyr en enkel løsning. Den lar brukere av Android-telefoner se tekstmeldinger fra en annen enhet. Den primære mekanismen bak denne prosessen er bruk av skybasert datalagring. Ved å utnytte kraften i Googles nettsky kan meldinger sikkerhetskopieres og gjenopprettes på en hvilken som helst enhet som er tilknyttet den samme Google-kontoen.

Når du bruker Google Backup til å vise tekstmeldinger som er sendt og mottatt fra en annen telefon, handler det om å laste opp meldinger til skyen og gjenopprette dem. Her er den trinnvise prosessen for å gjøre det:

 1. Aktiver sikkerhetskopiering på målenheten: Gå til Innstillinger > System > Sikkerhetskopiering og kontroller at alternativet "Sikkerhetskopier til Google Disk" er slått på. Bekreft at SMS-meldinger er valgt for sikkerhetskopiering.
 • Gjenopprette meldinger: Under installasjonsprosessen velger du alternativet for å gjenopprette data fra en sikkerhetskopi og velger den relevante sikkerhetskopifilen på mottakerenheten. Sørg for at samme Google-konto brukes på begge enhetene.

Se tekstmeldinger sendt og mottatt på iPhone ved hjelp av iCloud

Å bruke iCloud til å vise sendte og mottatte tekstmeldinger ligner på å bruke Google Cloud på Android. iCloud er sømløst integrert med iOS. Det gjør det enkelt å synkronisere meldinger på alle Apple-enhetene dine. Brukere kan se tekstmeldinger som er sendt og mottatt på nettet fra alle enheter som er logget på samme Apple-ID, ved å aktivere iCloud-meldinger.

Her er den trinnvise veiledningen for det:

 1. Aktiver iCloud-meldinger: Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud på iPhone. Slå på alternativet Meldinger for å begynne å synkronisere meldingene dine med iCloud.
 • Få tilgang til meldinger på en annen enhet: Sørg for at du er logget på med samme Apple-ID og har aktivert iCloud-meldinger på en annen Apple-enhet. Meldinger synkroniseres automatisk og kan vises på tvers av enheter.

Begge disse metodene gir effektiv og sikker tilgang til meldinger på tvers av enheter, noe som gjør det enklere uten at det går på bekostning av sikkerheten. Enten du bruker Androids Google Backup eller iPhones iCloud, er det enklere enn noensinne å holde kontakten med meldingene dine på tvers av plattformer.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan motta tekstmeldinger fra en annen telefon i hemmelighet?

Bruk av tredjepartsapper som Phonsee er den eneste effektive måten å motta tekstmeldinger i hemmelighet på. Den har en spesiell forsvinningsmodus som skjuler den fra den andre telefonens grensesnitt. Husk at denne metoden krever at du først får tilgang til måltelefonen for å konfigurere den, men at den deretter kan brukes diskret uten ytterligere fysisk tilgang til enheten.

Hvordan kan jeg sjekke noens SMS-historikk?

For å sjekke noens SMS-historikk kan du bruke dedikerte overvåkingsapper, apper for videresending av SMS eller sikkerhetskopier i nettskyen. Det innebærer å bruke Google Backup for Android eller iCloud for iPhone. Hver metode krever ulike nivåer av tilgang og kompleksitet i oppsettet. Trinnene ovenfor hjelper deg med å bruke alle metodene på en effektiv måte.

Kan jeg se tekstmeldinger sendt via tredjeparts meldingsapper?

Ja, mange overvåkingsapper kan spore meldinger som sendes via tredjepartsapper som WhatsApp, Facebook Messenger og Snapchat. Omfanget av synligheten avhenger imidlertid av de spesifikke funksjonene i overvåkingsappen som brukes.

Konklusjon

Det finnes flere måter å se tekstmeldinger sendt og mottatt fra en annen telefon på, men overvåkingsapper anses som de beste. Sikkerhetskopiering i nettskyen og apper for automatisk videresending fungerer ganske bra, men de har visse begrensninger.

Hvis du er på jakt etter en slik ideell applikasjon, Phonsee er perfekt for deg! Den enorme listen over funksjoner sikrer at du overvåker hver eneste bevegelse til mobiltelefonbrukeren. Samtidig gjør de budsjettvennlige abonnementene det kostnadseffektivt. Prøv demoen deres og opplev magien i å overvåke selv!

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *