Spor en Android-telefon fra en iPhone

Spor en Android-telefon fra en iPhone

Mobiltelefoner er en integrert del av hverdagen vår. Siden vi er avhengige av disse enhetene, bruker vi ulike sikkerhetsfunksjoner for å beskytte dem mot tap. Men hva om det utenkelige skjer, og du fysisk mister Android-telefonen din? Kan du spore den med en iPhone? I tillegg er det mange foreldre som bruker iPhone som ønsker å følge med på hvor barna befinner seg på Android-enheter. Så spørsmålet vedvarer: Kan en iPhone spore en Android-enhet?

Enten det handler om sikkerhet, trygghet eller bare om å holde kontakten, er muligheten til å overvåke en Android-enhet fra en iPhone et verdifullt verktøy. Så la oss utforske mulighetene og finne ut hvordan du enkelt kan oppnå dette.

banner

Innholdsfortegnelse

Kan en iPhone spore en Android?

At en iPhone kan spore en Android-enhet er ikke bare en teknisk finurlighet, men har også en praktisk funksjon. Ta for eksempel familiens sikkerhet: Foreldre kan føle seg trygge når de kan spore barnets Android-enhet.

I tillegg kommer sporing når en enhet forsvinner, enten den blir borte eller stjålet. Ifølge The Met Police skjedde det faktisk et telefontyveri hvert sjette minutt i London i 2022.

Til slutt kan også par eller nære venner velge å holde øye med hverandres enheter, ikke av mistillit, men av bekvemmelighetsgrunner eller fordi de ønsker å dele posisjoner i sanntid. Det bringer oss til spørsmålet: Finnes det apper som kan spore en Android-telefon fra en iPhone? Ja, det finnes!

Spor en Android-telefon fra en iPhone

I appverdenen finnes det mange sporingsapper fra tredjeparter som kobler sammen ulike operativsystemer. Det er imidlertid ikke alle som gir en pålitelig opplevelse. Derfor har vi testet dem for deg, og her er våre velprøvde anbefalinger:

Bruk av sporingsapper fra tredjeparter

Phonsee - vårt valg

phonsee android

Phonsee er en banebrytende mobilsporingsapplikasjon som er utviklet for å sikre at dine nærmeste og mobiltelefonen din har det bra. Den har avanserte overvåkingsfunksjoner og kan til og med hjelpe deg med å finne Android-telefoner fra iPhones. Med de omfattende funksjonene får du maksimal sikkerhet og trygghet.

Priser:

Phonsee tilbyr fleksible prisplaner for å imøtekomme ulike preferanser. Årsabonnementet koster $8,85 per måned, noe som er et kostnadseffektivt alternativ for langtidsbrukere. For de som søker en mellomting, koster 3-månedersabonnementet $24,79 per måned. Hvis du foretrekker å binde deg fra måned til måned, kan du velge månedsabonnementet til $42,51.

Fordeler:
 1. Kompatibilitet på tvers av plattformer: Phonsee er kompatibel med både Android- og iOS-enheter.
 2. Uoppdaget drift: Appen kjører på måltelefonen uten å bli oppdaget, slik at du kan spore en Android fra en iPhone uten at de vet om det.
 3. Posisjonssporing i sanntid: Den bruker GPS-sporing og avansert geofencing-teknologi, og hjelper deg dermed med å finne den nøyaktige posisjonen til måltelefonen din til enhver tid.
 4. Geofencing-varsler: Du kan sette opp virtuelle grenser for dine nærmeste. Så får du øyeblikkelige varsler når de går inn i eller ut av angitte sikkerhetssoner.
 5. Overvåking av Messenger og sosiale apper: Appen gir deg mulighet til å overvåke aktiviteter på sosiale medier, lese chatter, se bilder og holde deg informert om dine kjæres tilstedeværelse på nettet.
Ulemper:
 1. Bekymringer knyttet til personvern: Den diskrete driften av Phonsee kan reise etiske spørsmål knyttet til personvern, ettersom appen tillater overvåking uten at brukeren er klar over det.
 2. Potensial for misbruk: Phonsee er utviklet for å beskytte sine nærmeste, men de omfattende sporingsfunksjonene kan misbrukes.

Detectico

detectico app

Detectico er en unik løsning for privat telefondeteksjon som er utviklet for å beskytte personvernet ditt. Løsningen er opptatt av å ivareta sikkerheten til dataene dine, og tilbyr en problemfri opplevelse uten behov for installasjoner eller påtrengende programvare.

Priser:

Appen har en enkel prismodell med en fastpris på $50,66 per måned. Hvis du ønsker å spore Android-telefoner gratis fra iPhone, er prøvepakken som koster $0,89 i engangsavgift, det beste alternativet.

Fordeler:
 1. Total personverngaranti: Detectico prioriterer personvernet ditt. Både din personlige informasjon og dine søkeforespørsler forblir sikre.
 2. Ingen installasjon nødvendig: Du trenger ikke å installere en app eller programvare. Det er bare å legge inn telefonnummeret, så setter Detectico i gang.
 3. Universell kompatibilitet: Appen er kompatibel med mange telefoner og operatører, inkludert iPhone, Android, Blackberry og til og med eldre mursteinstelefoner.
 4. Overlegen presisjon med GPS-teknologi: Ved hjelp av avansert GPS-teknologi gir Detectico koordinater og den nøyaktige adressen knyttet til et telefonnummer. Du kan til og med spore en Android fra en iPhone uten at vedkommende vet om det.
 5. Global funksjonalitet: Uavhengig av målets eller brukerens geografiske plassering fungerer Detectico sømløst overalt, hvor som helst.
 6. Ubegrenset antall søk: Det er ingen begrensninger på hvor ofte du kan søke.
Ulemper:
 1. Avhengig av mottakerens samarbeid: Effektiviteten til Detectico er avhengig av at mottakeren klikker på lenken i meldingen. Det hindrer deteksjonsprosessen hvis mottakeren velger å ikke delta.
 2. Potensielle etiske betenkeligheter: Selv om appen sikrer brukerens personvern, er det etiske spørsmål knyttet til mulig misbruk av lokaliseringsteknologi.

mSpy

mspy android overvåkingsapp

mSpy gir deg mange funksjoner for telefonovervåking. Med den kan du undersøke ulike aspekter av målpersonens digitale liv. Enten du lurer på "Hvordan spore mitt barns Android-telefon med min iPhone" eller leter etter telefonen du har mistet, er mSpy her for å hjelpe deg.

Priser:

mSpy tilbyr tre Premium-abonnementer: 1 måned, 3 måneder og 12 måneder. Uansett hvilken varighet du velger, har alle abonnementene de samme funksjonene. Du kan altså velge et 1-måneders abonnement til $48,99 per måned, et 3-måneders abonnement til $28 per måned eller et 12-måneders abonnement til $11,67 per måned.

Fordeler:
 1. Innsikt i tekstmeldinger og e-post: Du får tilgang til målpersonens SMS, iMessages og e-post. Den skriftlige kommunikasjonen kan bidra til å lokalisere telefonen din.
 2. Posisjonssporing og geofencing: Med GPS-sporing og geofencing gir mSpy deg tilgang til målets nåværende posisjon og varsler når de går inn i eller ut av bestemte områder.
 3. Keylogger og skjermopptaker: mSpy tilbyr mer enn vanlig overvåking med funksjoner som keylogger, som registrerer alt som skrives på enheten. En skjermopptaker for visuell registrering av aktiviteter er også tilgjengelig.
 4. Kompatibilitet på tvers av enheter: Den er kompatibel med Android og iPhone, uansett om den er jailbreaket, rootet eller nyutviklet.
Ulemper:
 1. Krav om fysisk tilgang: For å spore Android med iPhone må du ha fysisk tilgang til begge telefonene under installasjonen, noe som kan være en utfordring for diskret overvåking.
 2. Begrensede funksjoner for iPhones som ikke er jailbreakede: Noen avanserte funksjoner er lettere tilgjengelig for jailbreakede iPhones. Dette begrenser funksjonaliteten hvis du foretrekker å unngå å jailbreake enheten.
NavnPhonseeDetecticomSpy
OS som støttesAndroid, iOSAlle operativsystemerAndroid, iOS
Pris (per måned)$42.51$50.66$48.99
Antall enheter1Ubegrenset1
VurderingIkke tilgjengelig i App Store 4.0/5 (Play Store)4,2/5 (App Store) 4,5/5 (Play Store)4,3/5 (App Store) 4,1/5 (Play Store)

Slik finner du Android-telefonen fra iPhone ved hjelp av Phonsee

For å begynne å bruke Phonsee oppretter du en konto på den offisielle nettsiden. Når du har opprettet kontoen din, velger du en abonnementspakke som passer dine behov - du kan velge mellom måneds- og årsabonnementer. Når du har betalt, mottar du en e-post med installasjonsinstruksjoner, inkludert en aktiveringskode og nedlastingslenke.

Fortsett ved å laste ned Phonsee-appen til målenheten. Når du er ferdig, åpner du appen, skriver inn aktiveringskoden du mottok via e-post da du kjøpte abonnementet, og følger instruksjonene på skjermen til oppsettet er fullført. Etter denne prosessen vil du få tilgang til Phonsees omfattende funksjoner og lære hvordan du sporer Android fra iPhone.

Slik finner du Android fra iPhone ved hjelp av Find My-enheten

Find My-enhet

Hvis du har forlagt Android-telefonen din, kan du bruke Find My Device-funksjonen til å spore den. Denne metoden utnytter kraften i Googles tjenester.

Gå inn på Find My Device-nettstedet og logg inn med legitimasjonen til Google-kontoen din. Plattformen viser hvor Android-enheten din befinner seg på et kart. Det er en enkel måte å spore enheten din i sanntid og iverksette nødvendige tiltak, som å ringe eller sikre dataene dine.

Slik finner du en Android-telefon fra iPhone ved hjelp av Googles posisjonsdeling

Google Maps

En annen praktisk metode for å lokalisere Android-telefoner fra iPhone er Googles posisjonsdeling. Start med å laste ned Google Maps på iPhone fra Apple App Store. Når du har installert appen, aktiverer du posisjonstjenester ved å velge Tillat mens du bruker appen. Klikk deretter på den blå posisjonsprikken i Google Maps for å få tilgang til flere alternativer, og velg Del posisjonen din.

Angi hvor lenge delingen skal vare, eller velg alternativet Inntil du slår dette av. Til slutt klikker du på meldingsikonet og angir kontaktinformasjonen til Android-enheten din for å aktivere enkel posisjonsdeling mellom de to telefonene.

Slik finner du Android-telefonen fra iPhone ved hjelp av Samsung Find My Mobile

Samsung Find My Mobil

Lurer du på hvordan du sporer en Samsung-telefon fra en iPhone? Samsung Find My Mobile er svaret! Slå på Find My Mobile-funksjonen på din Samsung-mobiltelefon. Deretter starter du iPhones nettleser og navigerer til Samsung Find My Mobile-nettstedet. Logg inn med Samsung-kontoen som er koblet til Android-telefonen. Etter at du har logget inn, går du til alternativet Locate My Device. Her kan du se Android-telefonens nåværende posisjon på et kart.

Sporing av Android fra iPhone med Phonsee

I jakten på å spore en Android-telefon fra en iPhone finnes det en rekke tredjepartsalternativer, men Phonsee er vårt førstevalg. Kompatibilitet på tvers av plattformer, uoppdaget drift og omfattende overvåkingsfunksjoner gjør den til en pålitelig løsning for alle som ønsker å holde øye med barna sine eller finne en tapt Android-enhet. Så kjøp Phonsee i dag - den ultimate løsningen for å spore en Android-telefon fra en iPhone.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *