Logg inn på en annen persons Instagram

Slik logger du inn på andres Instagram: 3 beste måter

I vår digitale tidsalder er Instagram en av de mest populære sosiale medieplattformene, elsket av millioner av mennesker for sine interaktive bilde- og videodelingsfunksjoner. Det er også en praktisk plattform for kommunikasjon via DM-er. Av og til kan det oppstå situasjoner der du trenger tilgang til andres Instagram-kontoer - kanskje du mistenker at partneren din er utro, eller du er redd for at barnet ditt får tilgang til upassende innhold. Denne artikkelen gir deg en omfattende guide til hvordan du får tilgang til andres Instagram-kontoer. 

Innholdsfortegnelse

Grunner til å logge inn på andres Instagram 

Før du går videre, er det viktig å vurdere årsakene til at du ønsker å få tilgang til andres Instagram-kontoer. Disse inkluderer blant annet

 • Overvåke barnets aktiviteter på nettet: Med barn og unges økende bruk av sosiale medier kan foreldre føle behov for å overvåke barnas interaksjon med fremmede eller eksponering for upassende innhold. 
 • Mistanke om utroskap: Tillit er avgjørende i et forhold. Noen ganger kan det likevel oppstå tvil, og muligheten til å logge inn på noens Instagram uten at de vet om det kan bekrefte eller avkrefte mistanken. 

Logge inn på andres Instagram uten at de vet om det ved hjelp av Phonsee? 

phonsee instagram

Phonsee er et unikt verktøy som er utviklet for å hjelpe brukere med å få tilgang til ulike kontoer på sosiale medier, inkludert Instagram. Det er spesielt nyttig i situasjoner der foreldre ønsker å overvåke barnas aktiviteter på nettet, eller når du trenger å sjekke profilen til noen du er glad i for å sikre at de ikke eksponeres for upassende innhold eller er involvert i forbudte aktiviteter. Slik sjekker du noens Instagram-profil uten at de vet om det:

 1. Først kjøper du et Phonsee-abonnement og installerer appen på målenheten.
 2. Når appen er installert, holder den seg skjult i bakgrunnen og samler inn all nødvendig informasjon.
 3. Deretter kan du logge deg på Phonsee-dashbordet fra hvilken som helst enhet og overvåke Instagram-kontoen.

Denne kraftige overvåkingsappen har blant annet følgende funksjoner

 • Se DM-er: Du kan lese alle direktemeldingene på den aktuelle Instagram-kontoen. Denne funksjonen er spesielt nyttig når du skal overvåke noens kommunikasjon med fremmede.
 • Sjekk innlegg og historier: Phonsee lar deg også se alle bilder, videoer og historier som er lagt ut av målkontoen. Denne funksjonen er nyttig hvis du mistenker at partneren din er utro via sosiale medier.
 • Få tilgang til slettet innhold: Hvis noen har slettet et bilde eller en video fra profilen sin, er det fortsatt synlig på Phonsee takket være skjermbildefunksjonen. Dette gjør det enklere å finne igjen tapt informasjon eller bevis på upassende oppførsel.
 • Keylogger: Phonsee har også en keylogger-funksjon som registrerer alle tastetrykk på målenheten, inkludert påloggingsinformasjon for Instagram. På denne måten kan du finne ut hva passordet til noen på Instagram er, selv om de endrer passordet sitt.
banner

Slik logger du inn på andres Instagram ved hjelp av e-post for tilbakestilling av passord 

Hvis du har fysisk tilgang til enheten der Instagram-kontoen er logget inn, kan du tilbakestille passordet for å få tilgang. På en iPhone åpner du Chrome-appen og går til Instagram.com. Trykk på profilikonet for å åpne menyen, velg "Innstillinger", deretter "Sikkerhet" og trykk på "Tilbakestill passord". Skriv inn brukernavnet, og en lenke til tilbakestilling vil bli sendt på e-post. Åpne e-posten, klikk på tilbakestillingskoblingen og opprett et nytt passord for å få tilgang til kontoen. Så enkelt er det å finne noens Instagram-passord!

E-post for tilbakestilling av Instagram-passord

Det er viktig å merke seg at Instagram vil sende en e-post til kontoinnehaveren om denne tilbakestillingen av passordet. Så for å sikre fullstendig personvern må du slette denne e-posten og alle andre bevis på at du har fått tilgang til kontoen. Det er imidlertid verdt å nevne at en målperson potensielt kan finne ut om handlingene dine hvis de har slått på push-varsler om nye e-poster. Det er derfor viktig å være forsiktig og ta nødvendige skritt for å opprettholde konfidensialiteten gjennom hele prosessen.

Slik logger du inn på andres Instagram via Facebook 

Logg inn på andres Instagram via Facebook

Hvis Instagram-kontoen er koblet til Facebook, kan du enkelt logge inn på noens Instagram uten at de vet om det via Facebook. Gå til Instagram.com og trykk på alternativet "Logg inn med Facebook". Deretter blir du bedt om å oppgi brukernavn og passord for den tilkoblede Facebook-kontoen. Når du er autentisert, vil du ikke bare være logget inn på Facebook-kontoen din, men også sømløst logget inn på den tilsvarende Instagram-kontoen.

Det er vanlig at mange velger å bruke samme innloggingsinformasjon på både Instagram og Facebook, eller til og med at kontoene deres er direkte koblet sammen. Dette betyr at hvis du tilfeldigvis har påloggingsinformasjonen til noens Facebook-konto, kan du potensielt også få tilgang til den tilknyttede Instagram-kontoen. 

Hva du bør gjøre hvis du tror at Instagram-kontoen din er blitt hacket 

Hvis du mistenker at Instagram-kontoen din er blitt hacket, er det viktig å iverksette umiddelbare tiltak for å beskytte deg selv og kontoen din. Det er også avgjørende for din egen sikkerhet at du vet hvordan du kommer deg inn på andres Instagram. Her er noen tiltak du kan gjøre for å gjenvinne kontrollen over kontoen din og forhindre ytterligere uautorisert tilgang.

 • Endre passordet ditt: Begynn med å endre passordet ditt umiddelbart. Sørg for at det er sterkt og unikt, og at det inneholder store og små bokstaver, tall og symboler.
 • Tilbakekall tilgangen til mistenkelige apper: Gå til "Innstillinger" > "Sikkerhet" > "Apper og nettsteder". Se etter apper du ikke kjenner igjen, og tilbakekall tilgangen til dem.
 • Aktiver tofaktorautentisering: Dette gir kontoen din et ekstra sikkerhetslag. Hver gang du logger på fra en ny enhet, vil Instagram kreve en bekreftelseskode. Du kan aktivere dette under "Innstillinger" > "Sikkerhet" > "Tofaktorautentisering".
 • Rapporter til Instagram: Hvis du ikke klarer å få tilbake tilgangen til kontoen din, kan du rapportere det direkte til Instagram og fortelle dem at det finnes måter å logge inn på noens Instagram uten at de vet om det, og at du har blitt et offer. Gi dem alle nødvendige opplysninger, så vil de veilede deg gjennom gjenopprettingsprosessen.
 • Sjekk e-postkontoen for sikkerhetsbrudd: Ofte får hackere tilgang til Instagram-kontoer via tilknyttede e-postkontoer. Sørg for at e-postkontoen din er sikker, og endre passordet om nødvendig.
 • Varsle følgere: Hvis det er mulig, bør du informere følgerne dine om at kontoen din kan ha blitt kompromittert, slik at de ikke klikker på mistenkelige lenker eller oppgir personopplysninger.

Konklusjon 

Det finnes flere ulike metoder for å logge inn på noens Instagram uten at de vet om det, enten via en tredjepartsapp som Phonsee, tilbakestilling av passordet eller tilkoblede plattformer som Facebook. Det er viktig å velge en passende metode. Tenk gjennom situasjonen din, vurder sjansene dine og prøv den mest pålitelige metoden. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke velkjente verktøy som Phonsee for å fullføre denne utfordrende oppgaven.

 • Brukte den til å få tilgang til min venninnes Instagram. Jeg visste at hun var populær og måtte chatte med noen. Det viste seg at jeg hadde rett! Hun var ikke utro, men jeg synes ikke det er greit å få så mange komplimenter fra fremmede.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *