Hoe een Android telefoon te volgen vanaf een iPhone

Hoe een Android telefoon te volgen vanaf een iPhone

Mobiele telefoons zijn een integraal onderdeel van ons dagelijks leven. Omdat we op deze apparaten vertrouwen, gebruiken we verschillende beveiligingsfuncties om ze te beschermen tegen mogelijk verlies. Maar wat als het ondenkbare gebeurt en je je Android-telefoon kwijtraakt? Kun je het opsporen met een iPhone? Bovendien willen veel ouders die iPhones gebruiken de verblijfplaats van hun kinderen op Android-apparaten controleren. Dus de vraag blijft bestaan: Kan een iPhone een Android volgen?

Of het nu is voor de veiligheid, gemoedsrust of gewoon om verbonden te blijven, de mogelijkheid om een Android-apparaat te controleren vanaf een iPhone is een waardevol hulpmiddel. Laten we dus de mogelijkheden verkennen en ontdekken hoe je dit moeiteloos kunt bereiken.

banner

Inhoudsopgave

Kan een iPhone een Android volgen?

De mogelijkheid van een iPhone om een Android-toestel te traceren is niet zomaar een technische gril; het dient echte doelen. Neem bijvoorbeeld de veiligheid van het gezin: ouders kunnen gemoedsrust vinden in het volgen van het Android-apparaat van hun kind.

En dan is er ook nog het opsporen wanneer een apparaat zoekraakt, verloren raakt of gestolen wordt. Volgens The Met Police werd er in 2022 in Londen elke zes minuten een telefoon gestolen.

Tot slot kunnen koppels of goede vrienden er ook voor kiezen om elkaars apparaten in de gaten te houden, niet uit wantrouwen maar voor het gemak of de wens om locaties in realtime te delen. Dat brengt ons bij de vraag: zijn er apps die een Android-telefoon vanaf een iPhone kunnen volgen? Ja, die zijn er!

Hoe een Android telefoon te volgen vanaf een iPhone

In de wereld van apps zijn er tal van tracking-apps van derden die verschillende besturingssystemen met elkaar verbinden. Ze bieden echter niet allemaal een betrouwbare ervaring. Daarom hebben wij voor jou de tests gedaan en hier zijn onze beproefde en betrouwbare aanbevelingen:

Tracking-apps van derden gebruiken

Phonsee - Onze keuze

phonsee android

Phonsee is een geavanceerde mobiele volgapplicatie die is ontworpen om het welzijn van je dierbaren en je mobiele telefoon te garanderen. Het biedt geavanceerde bewakingsmogelijkheden en kan zelfs helpen bij het vinden van Android-telefoons vanaf iPhones. Dankzij de uitgebreide functies krijg je maximale veiligheid en gemoedsrust.

Prijzen:

Phonsee biedt flexibele prijsplannen om tegemoet te komen aan verschillende voorkeuren. Het jaarplan is $8,85 per maand, een kosteneffectieve optie voor langdurige gebruikers. Voor degenen die op zoek zijn naar een middenweg, het 3-maanden plan is $24,79 per maand. Als u liever een maand-tot-maand commitment, dan kunt u gebruik maken van de maandelijkse plan op $42.51.

Voordelen:
 1. Compatibel met meerdere platforms: Phonsee is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten.
 2. Onopgemerkte werking: De app draait ongemerkt op de doeltelefoon, waardoor je een Android vanaf een iPhone kunt volgen zonder dat ze het weten.
 3. Traceren van locatie in real-time: Het maakt gebruik van GPS-tracking en geavanceerde geofencing-technologie, waardoor je op elk moment precies kunt zien waar je doeltelefoon zich bevindt.
 4. Waarschuwingen voor geofencing: Je kunt virtuele grenzen instellen voor je dierbaren. Zo ontvang je onmiddellijk waarschuwingen wanneer ze een veilige zone binnengaan of verlaten.
 5. Messenger en sociale app monitoring: Met de app kun je activiteiten op sociale mediaplatforms monitoren, chats lezen, foto's bekijken en op de hoogte blijven van de online aanwezigheid van je dierbare.
Nadelen:
 1. Bezorgdheid over privacy: De discrete aard van de werking van Phonsee kan ethische bezwaren oproepen met betrekking tot privacy, omdat de app monitoring mogelijk maakt zonder medeweten van de doelgebruiker.
 2. Potentieel misbruik: Hoewel de Phonsee ontworpen is om geliefden te beschermen, kunnen de uitgebreide traceermogelijkheden misbruikt worden.

Detectico

app detectico

Detectico is een unieke oplossing voor het detecteren van privételefoons die is ontworpen om je privacy te beschermen. Met een toewijding om de veiligheid van je gegevens te garanderen, biedt het een probleemloze ervaring zonder de noodzaak van installaties of opdringerige software.

Prijzen:

De app werkt met een eenvoudig prijsmodel, waarbij maandelijks een vast bedrag van $50,66 in rekening wordt gebracht. Als je hoopt dat je Android-telefoon gratis vanaf je iPhone kunt traceren, is het proefpakket dat beschikbaar is voor een nominaal eenmalig bedrag van $0,89 je beste gok.

Voordelen:
 1. Totale privacy zekerheid: Detectico geeft prioriteit aan uw privacy. Zowel uw persoonlijke gegevens en zoekopdrachten blijven veilig.
 2. Geen installatie nodig: Je hoeft geen app of software te installeren. Je kunt het doeltelefoonnummer invoeren en Detectico gaat aan de slag.
 3. Universele compatibiliteit: De app is compatibel met veel telefoons en providers, waaronder iPhones, Androids, Blackberries en zelfs oudere stenen telefoons.
 4. Superieure precisie met GPS-technologie: Door gebruik te maken van geavanceerde GPS-technologie, biedt Detectico coördinaten en het exacte adres gekoppeld aan iemands telefoonnummer. U kunt zelfs gemakkelijk een Android volgen vanaf een iPhone zonder dat ze het weten.
 5. Wereldwijde functionaliteit: Ongeacht de geografische locatie van het doel of de gebruiker, Detectico werkt naadloos overal.
 6. Onbeperkt zoeken: Er zijn geen beperkingen voor hoe vaak je kunt zoeken.
Nadelen:
 1. Afhankelijkheid van de medewerking van de ontvanger: De effectiviteit van Detectico is afhankelijk van de ontvanger die de link in het bericht aanraakt. Het belemmert het detectieproces als de ontvanger ervoor kiest om niet mee te werken.
 2. Mogelijke ethische bezwaren: Hoewel de app de privacy van de gebruiker waarborgt, bestaan er ethische vragen over het mogelijke misbruik van locatietraceringstechnologie.

mSpy

mspy android bewakingsapp

mSpy biedt je een overvloed aan functies voor het monitoren van telefoons. Hiermee kun je verschillende aspecten van het digitale leven van het doelwit bekijken. Of je je nu afvraagt "Hoe kan ik de Android-telefoon van mijn kind traceren met mijn iPhone," of op zoek bent naar je verloren telefoon, mSpy is er om je te helpen.

Prijzen:

mSpy biedt drie Premium abonnementsopties: 1 maand, 3 maanden en 12 maanden. Ongeacht de gekozen duur, alle plannen komen met een identieke set van functies. Dus, je zou kunnen kiezen voor een 1-maanden plan op $48,99 per maand, een 3-maanden plan op $28 per maand, of een 12-maanden plan op $11,67 per maand.

Voordelen:
 1. Inzichten in sms'jes en e-mails: Je krijgt toegang tot de sms'jes, iMessages en e-mails van het doelwit. De schriftelijke communicatiegegevens kunnen helpen bij het lokaliseren van de telefoon.
 2. Traceren van locatie en geo-fencing: Met GPS-tracking en geofencing kunt u met de mSpy toegang krijgen tot de huidige locatie van het doel en waarschuwingen ontvangen wanneer ze aangewezen gebieden binnengaan of verlaten.
 3. Keylogger en schermrecorder: mSpy biedt meer dan normale monitoring met functies zoals een keylogger, die alles vastlegt wat op het apparaat wordt getypt. Een schermrecorder voor een visuele registratie van activiteiten is ook beschikbaar.
 4. Compatibiliteit voor alle apparaten: Het is compatibel met Android en iPhone, of het nu jailbroken, geroot of vers uit de doos is.
Nadelen:
 1. Vereiste fysieke toegang: Om Android met iPhone te kunnen volgen, heb je fysieke toegang tot beide telefoons nodig tijdens de installatie, wat een uitdaging kan vormen voor discrete monitoring.
 2. Beperkte functies voor iPhones zonder jailbreak: Sommige geavanceerde functies zijn gemakkelijker beschikbaar voor iPhones met een jailbreak. Dit beperkt de functionaliteit als je liever geen jailbreak gebruikt.
NaamPhonseeDetecticomSpy
Ondersteunde OSAndroid, iOSAlle OSAndroid, iOS
Prijs (per maand)$42.51$50.66$48.99
Aantal apparaten1Onbeperkt1
BeoordelingNiet beschikbaar in de App Store 4.0/5 (Play Store)4.2/5 (App Store) 4.5/5 (Play Store)4.3/5 (App Store) 4.1/5 (Play Store)

Hoe Android-telefoon van iPhone lokaliseren met Phonsee

Om je Phonsee ervaring te beginnen, maak je een account aan op de officiële website. Zodra je je hebt ingesteld, kies je een abonnement dat past bij je behoeften-opties zijn onder andere plannen voor een maand of een jaar. Na betaling ontvang je een e-mail met installatie-instructies, inclusief een activeringscode en downloadlink.

Download de Phonsee app op het doelapparaat. Als je klaar bent, open je de app, voer je de activeringscode in die je via e-mail hebt ontvangen tijdens de aankoop van het abonnement en volg je de aanwijzingen op het scherm totdat de installatie is voltooid. Na dit proces krijg je toegang tot de robuuste functies van Phonsee en leer je hoe je Android kunt volgen vanaf je iPhone.

Hoe Android te lokaliseren vanaf de iPhone met behulp van Find My-apparaat

Find My Apparaat

Als je je Android-telefoon kwijt bent, is de Find My Apparaat-functie de oplossing voor het traceren ervan. Deze methode maakt gebruik van de kracht van Google-services.

Ga naar de website van Find My Device en log in met je Google-accountgegevens. Het platform lokaliseert de locatie van je Android op een kaart. Het is een eenvoudige manier om je apparaat in realtime te volgen en de nodige acties te ondernemen, zoals een telefoon die overgaat of het beveiligen van je gegevens.

Hoe Android-telefoon vanaf iPhone te vinden met behulp van Google Locatiedeling

Google-kaarten

Een andere handige methode om een Android-telefoon vanaf een iPhone te lokaliseren is Google Locatiedeling. Begin met het downloaden van Google Maps op je iPhone uit de Apple App Store. Activeer na de installatie de locatieservices door Toestaan tijdens gebruik van de app te kiezen. Klik vervolgens op de blauwe locatiepunt in Google Maps om extra opties te openen en selecteer Deel uw locatie.

Geef de duur op voor het delen of selecteer de optie Totdat je dit uitschakelt. Klik ten slotte op het pictogram Bericht en voer de contactgegevens van je Android-toestel in om het delen van locaties tussen de twee telefoons moeiteloos te laten verlopen.

Hoe Android-telefoon van iPhone lokaliseren met Samsung Find My Mobile

Samsung Find My Mobiel

Vraag je je af hoe je een Samsung telefoon kunt traceren vanaf een iPhone? Samsung Find My Mobile is het antwoord! Schakel op je Samsung mobiele telefoon de Find My Mobile functie in. Start vervolgens de webbrowser van je iPhone en navigeer naar de Samsung Find My Mobile website. Log in met het Samsung account dat gekoppeld is aan de Android telefoon. Ga na het inloggen naar de optie Mijn apparaat lokaliseren. Hier kun je de huidige locatie van je Android-telefoon op een kaart zien.

Android volgen vanaf iPhone met Phonsee

Hoewel de zoektocht naar het traceren van een Android telefoon vanaf een iPhone tal van opties van derden tegenkomt, is de Phonsee onze beste keuze. De platformonafhankelijke compatibiliteit, onopgemerkte werking en uitgebreide bewakingsfuncties maken het een betrouwbare oplossing voor iedereen die zijn kinderen in de gaten wil houden of een verloren Android-apparaat wil lokaliseren. Dus, krijg Phonsee vandaag - de ultieme oplossing voor het volgen van een Android-telefoon vanaf een iPhone.

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *