Parhaat Snapchat Trackers -sovellukset

Parhaat Snapchat Trackers -sovellukset: Kuinka asentaa ja käyttää niitä

Kaikki Snapchatissa jaettu sisältö ei säily liian kauan. Viestit, kuvat ja videot katoavat 24 tunnissa, ellei aikaisemmin.

Joten, jos olet huolissasi siitä, mitä rakkaasi tekevät tällä Yellow Ghost -sovelluksella, lue eteenpäin. Olemme testanneet ja vertailleet parhaita Snapchat-seurantasovelluksia, jotka tallentavat kaiken datan ennen kuin ne katoavat.

Sisällysluettelo

Mikä on Snapchat Tracker?

Snapchat Tracker on yleinen termi sosiaalisen median seurantasovelluksille. Nämä työkalut toimivat välittäjinä online-tilisi (Ohjauspaneeli) ja kohdelaitteen välillä, johon Snapchat on asennettu. 

Aina kun käyttäjä tekee jotain (lähettää Snapin tai lähettää tekstiviestin jollekin), sovellus päivittää kojelautaasi, jotta näet nämä Snapsit ja tekstit reaaliajassa. Tiedät aina, mistä lapsesi tai kenties kumppanisi snapchattelee.

5 parasta Snapchat-seurantasovellusta verrattuna

Täydellisen kuvan saaminen jonkun Snapchat-toiminnasta on helppoa, jos sinulla on oikea sovellus käsillä. Olemme testanneet yli 20 työkalua, jotka tarjoavat tämän ominaisuuden, ja rajannut luettelon viiteen parhaaseen. 

Tässä on nopea vertailu parhaista vuonna 2024 käytettävistä Snapchat-aktiivisuuden seurantasovelluksista:

NimiTärkeimmät ominaisuudetTuettu alustaIlmainen kokeilu/palautuskäytäntöArvosana (tähdet)
Phonsee- Tarkkaile DM-viestejä, Snapeja, tarinoita, ystävälistoja, profiilikuvia, hymiöitä ja Snapscorea
- Seuraa reaaliaikaista sijaintia
Android, iOSIlmainen demo, 14 päivän palautusoikeus4.9⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
mSpy- Saat avainsanahälytyksiä
- Seuraa reaaliaikaista GPS-sijaintia ja tarkastele sijaintihistoriaa
Android, iOSDemo saatavilla, 14 päivän palautusoikeus4.8⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Haqerra- Reaaliaikainen näppäinkirjaus ja kaikkien näppäinpainallusten seuranta, mukaan lukien kirjautumistiedot.
- Monitor sijainti, Snaps ja DM
Android, iOS14 päivän palautusoikeus4.7⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Umobix- Seuraa Snapchat-puheluita ja katso profiileja
- Lue viestejä
AndroidDemo saatavilla, 14 päivän palautusoikeus4.6⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ylikatselu- Raporttikeskus nopeaa tietojen käyttöä vartenAndroidDemo saatavilla, 14 päivän rahat takaisin -takuu4.4⭐️⭐️⭐️⭐️

5 parasta Snapchat-seurantasovellusta tarkistettu

Nyt kun olemme vertailleet parhaita vakoilusovelluksia, katsotaanpa, mitä niillä on tarjottavanaan yksityiskohtaisesti.

Phonsee 

Paras yleinen Snapchat Tracker -sovellus

Phonsee Snapchat Spy App

Phonsee on paras havaitsematon sovellus Snapchat-seurantaan. Siinä on runsaasti lisäominaisuuksia ja se tukee reaaliaikaista tiedonsiirtoa. Tämä tarkoittaa, että voit nähdä, mitä jonkun Snapchat-tilillä tapahtuu, aivan kuin käyttäisit sitä itse.

Phonsee:n avulla voit lukea lähetettyjä ja vastaanotettuja viestejä, vaikka ne olisi poistettu. Tekstien lisäksi se näyttää jaetut valokuvat, videot ja linkit sekä chatin osallistujien yhteystiedot. Tämä toiminto kattaa myös ryhmäkeskustelut, joten tiedät tarkalleen, mitä he olivat ja mistä puhuvat.

Chattien lisäksi Phonsee näyttää sinulle jaettuja Snapseja, tarinoita, ystäväluetteloita, profiilikuvia ja hymiöitä käyttäjänimien ja snapscore-tulosten vieressä. Sillä ei ole väliä, onko käyttäjällä yksityinen tili – jos jotain on hänen Snapchatissaan, Phonsee näyttää sen.

Jos tarvitset Snapchat-sijainninseurantalaitteen, Phonsee valitsee myös tämän ruudun. Se näyttää käyttäjän sijainnin kartalla jopa 5 metrin tarkkuudella. 

Plussaa

 • Helppo asentaa ja käyttää
 • Seuraa yli 12 sosiaalisen median sovellusta ja pikaviestintäpalvelua Snapchatin lisäksi
 • Toimii kaikkien Android- ja iOS-laitteiden kanssa (puhelimet, tabletit)
 • Toimii näkymättömästi kohdelaitteessa
 • Mukana näppäinloggeri ja näytön tallennin

Miinukset 

 • Useiden laitteiden suunnitelma on vähän kallis

mSpy

Paras Snapchat-sijaintihistorian seuranta

mspy snap

Snapchat ei ole vielä lisännyt Sijaintihistoria-ominaisuutta, mutta mSpy:n kanssa et tarvitse sitä. Tämä vankka seurantasovellus seuraa reaaliaikaista sijaintia ja tallentaa tiedot "Käydyt paikat" -osioon. Näet, missä käyttäjä on ollut koko päivän, missä hän pysähtyi ja milloin. 

Sijainnin seurannan ulkopuolella mSpy tarjoaa ominaisuuksia viestien etävalvontaan ja näytön tallentamiseen. mSpy:n älykäs näytöntallennin on erityisen hyödyllinen, koska se tallentaa otoksia ja tarinoita ennen kuin ne katoavat. Voit jopa ladata nämä kuvat ja videot korkealaatuisina tarkistaaksesi ne myöhemmin offline-tilassa.

mSpy:n vaikuttavin ominaisuus on nimeltään "Keyword Alert". Se on erittäin kätevä, koska voit seurata Snapchatia kirjautumatta käyttäjän kojelautaan. Jotta voit käyttää sitä, sinun on lisättävä luetteloon mikä tahansa sana, lause tai numero. mSpy lähettää sinulle välittömän ilmoituksen aina, kun luettelon sanoja käytetään chateissa tai kommenteissa,

Plussaa

 • Tarjoaa yli 36 työkalua puhelimen etävalvontaan
 • Tallentaa automaattisesti kuvakaappauksia Snapchat-toiminnasta
 • Hälyttää aina, kun tiettyjä avainsanoja tai lauseita mainitaan
 • Seuraa reaaliaikaista sijaintia ja vierailtujen paikkojen historiaa

Miinukset 

 • Ilmainen demo on hieman hiomaton

Haqerra

Parhaat reaaliaikaiset näppäinkirjausominaisuudet

haqerra snapchat tracker

Seuraavaksi meillä on Haquerra. Se on Snapchat-seurantasovellus, joka voi tehdä enemmän kuin vain näyttää jonkun keskustelut ja ystäväluettelot. Se tallentaa äänettömästi jokaisen käyttäjän tekemän näppäinpainalluksen ja tallentaa nämä tietueet online-ohjauspaneeliisi.

Voit kirjaimellisesti nähdä minkä tahansa kommentin, viestin tai hakukyselyn, myös ne, joita ei ole lähetetty tai lähetetty. Lisäksi Haquerra voi tallentaa kirjautumistiedot, kuten Snapchat-käyttäjätunnukset ja salasanat, jos kohde syöttää ne manuaalisesti. Voit olla varma, että et menetä mitään yksityiskohtia.

Toki siinä on muita Snapchat-seurantasovelluksille tyypillisiä ydinominaisuuksia. Voit seurata sijaintia, lukea DM-viestejä ja tarkastella tarinoita ja snapseja verkkopohjaisen ohjauspaneelisi kautta. Se on siisti ja helppo navigoida, joten et eksy, vaikka olisit uusi vakoiluohjelmistojen käyttäjä.

Plussaa

 • Erinomaiset näppäinkirjausominaisuudet
 • Yhteensopiva useimpien Android- ja iOS-laitteiden kanssa
 • Ei voida havaita kohdelaitteessa
 • Voi estää Snapchatin etänä

Miinukset 

 • Puhelimen kameraa ja mikrofonia ei voi ohjata

Umobix

Paras Snapchat-puheluiden seuraamiseen

umobix snapchat tracker

Umobix on ollut olemassa jonkin aikaa, ja kaiken kaikkiaan se on kunnollinen sosiaalisen median seurantasovellus. Ohjelmisto on suunniteltu ensisijaisesti Android-puhelimille ja -tableteille, joten jos läheisesi käyttävät niitä, kannattaa kokeilla Umobixia.

Sen puhelun kirjaus- ja tekstinseurantatyökalut sopivat täydellisesti jonkun Snapchatin vakoilemiseen. Näet jokaisen puhelun ja viestin, mukaan lukien liitteet, nimet, profiilikuvat, numerot, aikaleimat ja keston. 

Tämän lisäksi voit käyttää Umobixia Snapchat-tilin seurantalaitteena. Se on harvinainen ominaisuus vakoilusovelluksissa, koska ne yleensä seuraavat viestejä, puheluita ja sijainteja. Umobix puolestaan voi näyttää sinulle käyttäjän profiilin, mukaan lukien nimen, avatarin, tarinat, snapsit ja ystäväluettelot. 

Plussaa

 • Tallentaa Snapchat-tiedot suojattuun pilveen
 • Näet puhelulokit, viestit ja profiilipäivitykset
 • Täysin huomaamaton valvontasovellus
 • Tarjoaa GPS-seurannan ja geoaitauksen

Miinukset 

 • Snapchatin valvontaominaisuudet eivät ole saatavilla iOS-laitteille
 • Käyttöliittymä on hieman vanhentunut

Ylikatselu 

Älykkäin Snapchat-verkkoseuranta

ylikatsottava snapchat-seuranta

Over-Watch täydentää luetteloamme parhaista seurantaohjelmistoista. Se ei ole täynnä ominaisuuksia, kuten muut sovellukset, mutta tarjoaa silti hyödyllisiä työkaluja jonkun Snapchatin seuraamiseen.

Yksi tällainen työkalu on Raporttikeskus. Over-Watchin avulla näet, milloin he viimeksi avasivat Snapchatin, viimeisimmän vastaanottamansa tekstiviestin ja kuinka usein he käyttävät Snapchatia päivän aikana. Se on melko kätevä toiminto niille, jotka haluavat vain tehdä nopean tarkistuksen syventymättä yksityiskohtiin.

Voitko seurata Snapchat-viestejä Over-Watchin avulla? Joo! Pikaraportoinnin lisäksi Over-Watchin avulla voit käyttää lähetettyjä ja vastaanotettuja viestejä, puheluita ja jaettuja mediatiedostoja, kuten kuvia ja videoita. Löydät nämä tiedot online-ohjauspaneelistasi.

Plussaa

 • Raporttikeskus-ominaisuus nopeaa tietojen käyttöä varten
 • Hyvin suunniteltu käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Ilmainen interaktiivinen demo
 • Toimii Android-puhelimien ja -tablettien kanssa, jopa vanhojen

Miinukset 

 • Ei toimi iPhonen kanssa
 • Ei näytä viestejä chatin kaltaisessa muodossa

Kuinka asentaa Snapchat-seurantasovellus kohdepuhelimeen

Näin voit seurata Snapchat-keskusteluja, sijaintia ja paljon muuta johtavalla sosiaalisen seurannan sovelluksella Phonsee:

Vaihe 1: Mukauta hallintapaneelisi

phonsee step1 ominaisuudet

Ensinnäkin mene osoitteeseen phonsee.com ja napsauta "Kokeile nyt" -painiketta. Täytä lyhyt kyselylomake valitaksesi ominaisuuksia, jotka sopivat tarpeisiisi, kuten tekstin seuranta, Stealth-tila ja paljon muuta. Valitse sitten "Seuraava".

Vaihe 2: Valitse suunnitelmasi

phonsee step5 hinta

Kun olet valinnut työkalut mukautetulle ohjauspaneelillesi, valitse tilaussuunnitelma ja odota, että järjestelmä käsittelee maksusi. Heti kun kaikki on valmista, siirry postilaatikkoosi.

Vaihe 3: Asenna Phonsee

Avaa tervetuloviestisi Phonsee:ltä. Näet latauslinkin, aktivointikoodin ja yksityiskohtaisen vaiheittaisen oppaan. Asenna Phonsee kohdelaitteeseen ohjeiden mukaisesti.

Vaihe 4: Aloita Snapchatin seuranta

demo työpöydän snapchat

Olet valmis! Kirjaudu Phonsee-ohjauspaneeliisi ja valitse vasemmanpuoleisesta valikosta "Snapchat". Täällä näet kaiken, mitä he tekevät Snapchatissa reaaliajassa!

Vinkkejä parhaan Snapchat Trackerin valitsemiseen

Tässä on salaiset vinkkimme, jotka auttavat sinua valitsemaan täydellisen Snapchat-seurannan iPhonen (tai Androidin):

 1. Ketä haluat seurata? Ajattele ensin tavoitteitasi, älä ominaisuuksia tai käyttöliittymiä. Jos haluat seurata lasta, käytä sovellusta, jossa on käyttöajan säätimet ja hälytykset. Jos olet työnantaja, raportointiominaisuus saattaa auttaa sinua saamaan tarkat tiedot yhdellä napsautuksella.
 1. Kuinka tekniikkatietoinen olet? Snapchatin seuraamisen selvittäminen iPhonessa tai Androidissa saattaa maksaa aikaa, jos tarvitset edistyneen työkalun. Jos et ole kiinnostunut tekniikasta, varmista, että tilauspakettisi mukana tulee asennusapu.
 1. Kuinka montaa laitetta haluat seurata? Jos haluat seurata useita laitteita kerralla, valitse sovelluksia, joiden avulla voit tehdä sen yhdestä kojelautasta. "Perhe"paketit voivat olla hyvä vaihtoehto siihen. Ne ovat yleensä halvempia kuin yksittäiset suunnitelmat.

Päätelmä 

Jos sinulla on jo Snapchat-seurantasovelluksia mielessäsi kokeilla tänään, hienoa! Mutta jos et, voit olla varma, että mikä tahansa luettelossamme oleva työkalu tekee hienoa työtä sosiaalisen median, mukaan lukien Snapchatin, seuraamisessa. Suosituin valintamme on Phonsee. Siinä on laajin ominaisuusjoukko yksinkertaiseen käyttöliittymään käärittynä, joten riippumatta tavoitteistasi, Phonsee hakee mahdollisimman paljon tietoa jonkun Snapchatista.

Kokeile Phonsee:tä tänään ja katso kuinka helppoa Snapchat-seuranta on!

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *