Vakoile tekstiviestejä etänä

Voitko vakoilla tekstiviestejä etänä? Vastaukset + parhaat ratkaisut

Kun googletat "miten vakoilla tekstiviestejä etänä", saat tonneja tuloksia, etkö vain?

Ylimmillä sivuilla on todellisia, toteutettavissa olevia vinkkejä. Näissä oppaissa ehdotetaan laitteiden linkittämistä työpöytäohjelmistoon tai pilvivarmistuksen käyttämistä, ja tiedätkö mitä? Se toimii.

Kyseessä ei kuitenkaan ole todellinen tekstiviestien etäseuranta.

Koska sinun on "lainattava" puhelinta silloin tällöin muuttaaksesi joitakin asetuksia tai ladataksesi uusimmat varmuuskopiot. Sitä ei voi tehdä usein, jos yrität pitää toimintasi salassa. 

Onko siis olemassa jokin muu keino kiertää asia? Kyllä, ja se todella toimii niin kuin odotat sen toimivan.

Tässä tutkimme parhaita työkaluja tekstiviestien vakoiluun verkossa, jotta voit seurata läheisiäsi ilman, että joudut jonglööraamaan heidän puhelimensa kanssa, jotta saat työn tehtyä. 

Mennään suoraan asiaan!

Sisällysluettelo

Onko mahdollista vakoilla tekstiviestejä etänä?

Kyllä. Voit tehdä sen monin tavoin, esimerkiksi käyttämällä seuraavia tapoja sovellukset tai sivustoja tekstien vakoiluun.

Kokemuksemme perusteella ensimmäinen vaihtoehto on luotettavampi. 

Asennuksen jälkeen tekstiseurantasovellus lähettää tietoja kohdelaitteesta pilvipalvelimelle. 

Toisin kuin verkkosivustot, nämä työkalut toimivat sujuvasti reaaliajassa. Sinun ei tarvitse huolehtia vahingossa tapahtuvasta yhteyden katkeamisesta tai tietojen häviämisestä, koska kaikki palvelimelle saapuva tieto pysyy siellä. 

Kuten esittelyssä sanottiin, sinun ei tarvitse pelata "poimi ja laita pois" -peliä kohdelaitteen kanssa, jotta voit käyttää näitä sovelluksia.

Sinun tarvitsee käyttää puhelinta vain muutaman minuutin ajan - vain kerran (käyttämästäsi sovelluksesta riippuen) - ja voit sitten vakoilla tekstiviestejä etänä koskematta siihen enää koskaan.

Kaikki on siis kolmen askeleen takana: valitse sovellus, aseta se ja lue jonkun tekstiviesti etänä. 

Autamme sinua kahdessa ensimmäisessä vaiheessa ja annamme neuvoja siitä, mitä sovelluksia kannattaa käyttää ja miten ne asennetaan.

Kuinka tarkistaa tekstiviestit iPhonesta etäyhteydellä käyttämällä Phonsee:tä?

Vakoiluohjelmisto iPhonelle

Valmiina vakoilemaan tekstiviestit? Tässä on kaksi keskeistä kohtaa, jotka sinun on ymmärrettävä:

 • Kohdelaitteen käyttöjärjestelmästä riippuen on kaksi asennustapaa: fyysinen (Android-puhelimet) ja etäasennus (iOS). 

Huom: Täällä puhutaan iPhonesta. Jos kohdelaitteesi on Android, siirry osoitteeseen Kuinka lukea tekstiviestejä etänä Androidissa.

 • Asennusprosessi on samanlainen useimmissa vakoilusovelluksissa. 

Joten, nämä alla olevat ohjeet on sinulle kätevä riippumatta siitä, minkä sovelluksen valitset. 

Käymme läpi asennusvaiheet käyttäen seuraavia ohjeita. Phonsee esimerkkinä. Se on luotettava valvontasovellus, joka on suunniteltu Android- ja iOS-laitteille.

Vaihe 1: Luo räätälöity tili 

Siirry osoitteeseen phonsee.com ja paina painiketta "Kokeile nyt" -painike. Täytä sitten lyhyt kyselylomake saadaksesi räätälöidyt ominaisuudet. 

Tärkeä: Muista ruksata Viestit-ruutu. Näin saat asennuksen jälkeen selville, kenelle he tekstailevat.

Vaihe 2: Valitse liittymäsopimus ja suorita rekisteröitymisprosessi loppuun.

Tällä hetkellä Phonsee tarjoaa 3 tilauspakettia: 1 kuukausi, 3 kuukautta ja 12 kuukautta. Valitse paketti, joka tuntuu sinulle sopivalta. Seuraa sen jälkeen näytön ohjeita rekisteröinnin loppuun saattamiseksi.

Vaihe 3: Kirjaudu Phonsee-tilillesi.

Etsi kirjautumistiedot sähköpostistasi ja käytä niitä päästäksesi Phonsee-tilillesi. Syötä kohteesi Apple ID ja salasana niille varattuihin kenttiin. 

Tämän jälkeen Phonsee lähettää koodin kaksitekijävahvistusta varten heidän laitteeseensa. Syötä koodi Phonsee-tilille iPhonen linkittämiseksi. Odota, että Phonsee lataa tiedot tilillesi.

Vaihe 4: Tarkista tekstiviestit etänä iPhonesta

Se siitä! Nyt voit kirjautua Phonsee-hallintapaneeliisi millä tahansa selaimella ja lue ne tekstiviestit ikään kuin pitäisit laitetta käsissäsi. 

Kuinka lukea tekstiviestejä etänä Androidissa käyttämällä Phonsee: tä

phonsee android

Android-tekstiviestien seuranta on yhtä yksinkertaista kuin iOS-laitteiden vakoilusta. Tarvitset tätä varten kaksi asiaa: puhelimen, jota haluat seurata, ja aktiivisen Phonsee-tilin.

Näin voit lukea tekstiviestejä etänä (Android) neljässä vaiheessa:

Vaihe 1: Hanki mukautettu kojelauta

Phonsee-kojelauta on paikka, johon kaikki kohdelaitteen tiedot tallennetaan. Siirry osoitteeseen phonsee.com ja vastaa lyhyeen kyselyyn, jotta Phonsee saa tietää, mitä ominaisuuksia haluaisit lisätä kojelautaasi.

Vaihe 2: Valitse jäsenyytesi

Phonsee:llä on suunnitelmia jokaiseen tarpeeseen. Valitse kuukausi-, neljännesvuosi- tai vuosisuunnitelmien välillä ja suorita rekisteröitymisprosessi. 

Vaihe 3: Lataa Phonsee

Kirjaudu Phonsee-tilillesi tervetuliaisviestissäsi saamillasi tunnuksilla. Valitse kohdelaitteeksi Android ja paina Seuraava. 

Avaa sitten mikä tahansa selain kohdelaitteellasi ja liitä ohjatussa toiminnossa annettu latauslinkki osoiteriville. Lataa asennustiedosto.

Vaihe 4: Asenna Spy Text App

Kun lataus on valmis, avaa ladattu tiedosto käynnistääksesi Phonsee-asennusohjelman. Liitä kohdelaite kojelautaan noudattamalla yksinkertaisia näytön ohjeita.

Tärkeä: Phonsee voi toimia kahdessa tilassa: "Stealth" ja "Visible". Stealth-tila piilottaa sovelluksen kuvakkeen puhelimen päänäytöstä ja asetuksista. Jos haluat pitää Phonsee:n piilossa, merkitse asennusohjatussa toiminnossa ruksi kohtaan "Stealth Mode".

Vaihe 5: Lue tekstiviestejä

Kirjaudu tilillesi phonsee.com-sivustolla ja valitse "Tekstiviestit" kojelautavalikosta. Näet luettelon kohdelaitteen viesteistä. Ne näytetään kätevässä chat-mallisessa muodossa. 

Klikkaa mitä tahansa keskustelua saadaksesi selville, mistä läheisesi puhuvat.

banneri

Top 3 SMS Spy sovellukset

Kategoria "Valvontasovellukset" sisältää kaikenlaisia työkaluja, joilla voi tehdä erilaisia asioita.

Esimerkkinä mainittakoon vanhempien valvontasovellukset, joka on valvontasovellusten alaryhmä: sen arvo oli 1,5 miljardia euroa. $1,4 miljardia vuonna 2024. Kuvittele, kuinka massiiviset maailmanlaajuiset seurantasovellusmarkkinat ovat! 

Täydellisen sovelluksen valitseminen tästä valtavasta luettelosta voi olla melkoinen haaste, varsinkin jos et ole koskaan aiemmin käsitellyt tekstiviestien vakoiluohjelmia etänä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse testata niitä kaikkia löytääksesi parhaan.

Olemme tehneet raskaan työn ja keksineet 3 parasta sovellusta tekstiviestien etävalvontaan. Tutustu niihin heti alta!

NimiTärkeimmät ominaisuudetTuettu alustaIlmainen kokeilu/palautuskäytäntöLuokitus (tähdet)
Phonsee- Reaaliaikainen tekstiviestiseuranta
- Lue lähetetyt, vastaanotetut ja poistetut viestit
- Pääsy kunkin viestin yhteystietoihin
- Hälytykset tietyistä sanoista tai yhteystiedoista.
iOS, Android14 päivän rahat takaisin -takuu4.9/5
mSpy- Lue keskusteluja oletusviestimissä ja sosiaalisen median sovelluksissa.
- Pidä lokit poistetuista teksteistä
- Katso kunkin viestin aikaleimat
- Pääsy jaettuihin valokuviin ja videoihin
iOS, Android14 päivän rahat takaisin -takuu4.8/5
FlexiSPY- Pääsy saapuviin ja lähteviin tekstiviesteihin
-Lähettäjän nimen ja puhelinnumeron katsominen
-Tarkista päivämäärä ja aikaleimat
iOS, Android, Mac, Windows14 päivän rahat takaisin -takuu4.6/5

Phonsee 

phonsee-app

Phonsee on edistyksellinen, salakavala vakoilusovellus joka toimii juuri niin kuin odotat. Sen avulla voit kaukosäätimellä käyttää iPhonen tekstiviestejä, Android-tekstiviestejä, chatteja sosiaalisessa mediassa ja pikaviestisovelluksia – kuten ne tapahtuvat reaaliajassa. 

Se näyttää viestit chatin kaltaisessa muodossa, eikä vain tavallisena taulukkona, kuten jotkut vakoilusovellukset tekevät. Voit nopeasti selata keskusteluluetteloa, napsauttaa silmääsi osuvaa keskustelua ja lukea kaiken, mitä sanottiin ja sanotaan. 

Phonsee näyttää myös jaetut mediatiedostot, yhteystiedot ja aikaleimat, joten saat aina täydellisen kuvan toisen henkilön yksityiselämästä.

Vaikka läheisesi poistaisivat vanhoja keskusteluja tai yksittäisiä tekstiviestejä, voit silti nähdä nämä viestit verkossa olevassa kojelaudassasi. Miten se on mahdollista? Phonsee:ssä on sisäänrakennettu näppäinlukija, joka tallentaa kaiken kohdelaitteella kirjoitetun. Tämä työkalu lähettää myös hälytyksiä, kun tiettyjä avainsanoja kirjoitetaan.

Plussaa

 • Ohjelmistoa on mahdotonta havaita ja poistaa.
 • Runsas valikoima lisäominaisuuksia.
 • Nopea ja helppo asennus.
 • Intuitiivinen verkkopohjainen käyttöliittymä.
 • Yhteensopivuus eri alustojen kanssa.

Miinukset 

 • Ilmainen demo ei ole interaktiivinen.

mSpy

mspy-sovellus

Mietitkö, miten vakoilla tekstiviestejä Android- tai iOS-laitteilla? mSpy:ssä on kaikki, mitä tarvitset tämän tehtävän suorittamiseen. 

mSpy on monipuolinen valvontasovellus, jonka työkalupakissa on yli 35 ominaisuutta. Useimmat niistä on suunniteltu kaikenlaisten viestien vakoiluun, mukaan lukien pikaviestimien, sosiaalisen median sovellusten ja oletusviestisovellusten keskustelut. 

mSpy tallentaa saapuvat ja lähtevät tekstiviestit, vaikka kohteesi käyttäisi selainta tiliensä käyttämiseen. Tämä on mahdollista "Screen capture" -nimisen lisäominaisuuden ansiosta. Se on automaattinen näytön tallennin, joka tallentaa kuvakaappauksia, kun puhelimen omistaja suorittaa minkä tahansa toiminnon (esimerkiksi avaa sovelluksen, kirjoittaa viestin jne.). 

Mikä parasta, mSpy:n Screen Capture toimii ilman viiveitä. Voit olla varma, että se tallentaa viestit ja tiedostot nopeammin kuin puhelimen omistaja ehtii painaa "Poista"-painiketta.

Plussaa

 • Reaaliaikainen pääsy kaikkiin tekstiviesteihin.
 • Tyylikäs ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli.
 • Kyky kaapata kuvakaappauksia automaattisesti.
 • Reagoiva live-asiakastuki on käytettävissä 24/7.

Miinukset 

 • Usean laitteen paketti voi olla hieman kallis.

FlexiSPY

FlexiSPY

FlexiSPY näkyy ensimmäisenä, kun haet "miten nähdä jonkun tekstiviestit", ja siihen on hyvä syy. 

FlexiSPY on monipuolinen vakoilusovellus, joka tukee sekä mobiili- että työpöytälaitteita. Oletetaan, että läheisesi käyttävät Macia keskustellakseen iMessageissa. Sinulla ei ole vaikeuksia lukea näitä viestejä, jos FlexiSPY toimii heidän tietokoneensa taustalla.

FlexiSPY:n mobiiliversio on yhtä huomaamaton ja luotettava kuin työpöytäversio. Siinä on kaikki keskeiset ominaisuudet, jotka haluat nähdä tekstiviestivakoilusovelluksessa: pääsy lähetettyihin ja vastaanotettuihin viesteihin, yhteystietoihin ja jaettuihin tiedostoihin.

Plussaa

 • Toimii Android- ja iOS-laitteilla ja tietokoneilla.
 • Toimii piilotetussa tilassa, jonka voit poistaa käytöstä milloin tahansa.
 • Tarjoaa anteliaita alennuksia uusille käyttäjille.

Miinukset 

 • Kalliimpi kuin muut listamme vaihtoehdot.
 • Saattaa olla vaikea käyttää muille kuin tekniikan alan ihmisille.

Päätelmä 

Siinä se on - perusteellinen opas tekstiviestien vakoilusta etänä, jossa on yksityiskohtaiset ohjeet ja arvostelut parhaista saatavilla olevista ratkaisuista. Valitse nyt sovelluksesi, aseta se ja aloita seuranta! Ei ole enää mitään syytä, miksi et voisi tehdä tätä nyt!

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *