Kuuntele matkapuhelinkeskusteluja toisesta puhelimesta käsin

[5 tapaa] Kuuntele matkapuhelinkeskusteluja toisesta puhelimesta käsin

Voitko uskoa, että 50% amerikkalaisista myönsi nuuskinut kumppaninsa puhelinta? Nämä ovat seuraavat viralliset luvut Statista!

Et todellakaan ole ainoa utelias siitä, miten kuunnella muiden kännyköiden keskustelua.. Kun asiat eivät tunnu oikeilta, useimmat meistä ryhtyvät toimiin vähentääkseen tunnepainetta. 

En puhu erityisesti romanttisista suhteista. Mitä tulee omaan kokemukseeni, käytin sovellusta saadakseni selville, miksi tyttäreni on ollut niin poissaoleva viime aikoina. Tulos? Sain selville, että häntä kiusataan koulussa.

Jos tunnet olosi epävarmaksi lapsesi käytöksestä tai jos suhteenne on menettänyt kipinänsä, suosittelemani sovellukset auttavat sinua pääsemään perille asioista.

Sisällysluettelo

Voitko kuunnella toisen henkilön matkapuhelinkeskustelua?

Tämänpäiväinen postaus pyörii kahden keskeisen kysymyksen ympärillä: voitko kuunnella jonkun toisen kännykkäkeskustelua, ja jos voit, niin miten voit tehdä sen? Selvitetään asia yhdessä.

Lyhyt vastaus on kyllä. Voit tallentaa jonkun keskustelut ja kuunnella niitä myöhemmin. Tätä varten sinun on ladattava puhelun tallennussovellus ja annettava sille tarvittavat käyttöoikeudet. Puhelun tallennus on virtuaalinen puhelinominaisuus, jonka avulla voit tallentaa puheluita digitaalisessa äänimuodossa pilven kautta. Puhelukeskukset ja yhteyskeskukset käyttävät puhelujen tallennusta kaikkien saapuvien ja lähtevien puheluiden valvontaan ja tallentamiseen.

Mutta tässä on toinen asia, jonka olen oppinut seuratessani tyttäreni puhelinta: puheluiden kuunteluun tarkoitettu sovellus ei riitä täydellisen kuvan saamiseksi tilanteesta. Et tiedä, kuka soittaa, miksi hän sanoo mitä sanoo ja niin edelleen.

Sen sijaan, että vain nauhoitat puheluita, suosittelen, että käytät monipuoliset sovellukset joiden avulla voit käyttää kaikenlaisia tietoja kohdelaitteesta. Näin saat kattavamman kuvan siitä, mitä on tekeillä.

banneri

Kuinka kuunnella matkapuhelinkeskusteluja toisesta puhelimesta: Top 5 sovellukset

Haluatko kuunnella jonkun kännykkäkeskustelun nyt? Valitse sitten mikä tahansa tämän listan sovellus! Jokaisella on omat erinomaiset ominaisuutensa ja etunsa, mutta suosikkini on Phonsee. Se tarjoaa kattavimmat työkalut, joita olen nähnyt puhelimen valvontasovelluksessa.

1. Phonsee:n avulla voit kuunnella jonkun toisen puheluita tämän huomaamatta 

Phonsee on hämmästyttävä sovellus, jolla voit kuunnella jonkun puheluita ja joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin mitä valvontatyökalulta voisi odottaa. Kun ymmärrät, miten se toimii (selitän sen myöhemmin), läheisesi kännykkäkeskustelut eivät ole enää salaisuus sinulle! Tämä ohjelmisto on alustarajat ylittävä, eli se toimii sujuvasti kaikilla laitteilla, myös Android-puhelimilla ja -tableteilla.

Phonsee:n viestintäkuvioiden ominaisuudet

Phonsee

Tässä ovat Phonsee:n tärkeimmät ominaisuudet:

 • Seuraa puheluita. Oletko utelias siitä, kenen kanssa he puhuvat ja kuinka usein? Saat kaikki yksityiskohdat heidän puheluistaan Androidin Puhelulokit-toiminnolla.
 • Aktivoi mikrofoni. Kuuntele toisen henkilön puheluita hänen tietämättään, vaikka hän soittaisi toisella puhelimella. Kytke heidän mikrofoninsa päälle etänä ja pidä korvat auki.
 • Yhteystietoluettelon käyttö. Haluatko tietää, ketkä kuuluvat heidän sisäpiiriinsä? Phonsee voi näyttää puhelinnumerot ja niihin liittyvät nimet.
 • Skannaa tekstiviestejä. Selvitä, kenen kanssa he keskustelevat ja mitä he sanovat. Voit lukea kaikki heidän tekstiviestinsä, myös poistetut.
 • Lue sähköposteja. Lue kaikki sähköpostit Android-laitteen oletussähköpostisovelluksesta.

Kuinka asentaa Phonsee Android-puhelimeen?

Yksi asia, josta pidän Phonsee:ssä, on sen helppo asennettavuus Android-puhelimeen. Et todellakaan tarvitse ylimääräisiä teknisiä taitoja sen käyttämiseen. Näin kuuntelet matkapuhelinkeskusteluja toisesta puhelimesta Phonsee:n avulla:

Vaihe 1. Määritä tiedot, joita haluat seurata.

phonsee step1 ominaisuudet

Mene tänne: phonsee.com, ja napsauta Kokeile nyt -painiketta. Valitse sen jälkeen tiedot, joita haluat seurata (älä unohda rastittaa "Puhelut" ja "Viestit"). 

Vaihe 2. Valitse Reaaliaikainen tiedonsiirto.

phonsee step2 data

Reaaliaikainen tiedonsiirto-ominaisuus varmistaa, että saat ajantasaiset päivitykset kohdelaitteen toiminnoista.

Vaihe 3. Valitse Näkymätön tila.

phonsee step3-tila

Kun tämä ominaisuus on käytössä, varmistetaan, että kohdekäyttäjä ei tiedä, että hänen puhelimeensa on asennettu sovellus, jolla voi kuunnella jonkun puheluita.

Vaihe 4. Viimeistele rekisteröitymisprosessi.

phonsee step4 sähköposti

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse tilaussuunnitelma saadaksesi latauslinkin sekä rekisteröintiavaimesi ja asennusohjeet.

phonsee step5 hinta

Vaihe 5. Aseta Phonsee.

Seuraa tervetuliaisviestissäsi annettuja ohjeita Phonsee:n käyttöönottamiseksi.

Vaihe 6. Kuuntele jonkun toisen puheluita hänen tietämättään.

Kaikki on valmista! Nyt voit kirjautua Phonsee-tilillesi ja kuunnella heidän puheluitaan aina tarvittaessa.

Muut ominaisuudet Phonsee:n tarjoamat ominaisuudet

Phonsee ei lopu puheluihin, vaan se tarjoaa vielä enemmän upeita ominaisuuksia, ja tässä on, mitä voit tehdä:

 • Seuraa reaaliaikaista GPS-sijaintia
 • Luo geoesteitä
 • Näytä selaimen historia
 • Tallentaa kohdelaitteella tehdyt näppäinpainallukset.
 • Laitteeseen tallennettujen valokuvien ja videoiden tarkasteleminen
 • Vastaanota ilmoituksia tietyistä avainsanoista
 • Ota kuvakaappauksia
PlussaaMiinukset
Toimii piilotetussa tilassaHelppo käyttääTarjoaa yli 30 ominaisuuttaVoit kirjautua Phonsee-ohjauspaneeliin millä tahansa laitteella.Voit valvoa vain yhtä laitetta per suunnitelma

2. Käytä mSpy:tä matkapuhelimen puheluiden kuunteluun etänä.

mSpy Extreme1

mSpy pääsee usein markkinoiden parhaiden valvontasovellusten listoille, mutta tiedät, että on olemassa vielä parempi asia - mSpy Extreme -versio. Se on täynnä edistyksellisimpiä ominaisuuksia, joista muut sovellukset voivat vain uneksia. Ja kyllä, voit käyttää sitä kännykkäkeskustelujen kuuntelemiseen!

Kuinka mSpy:tä käytetään

Seuraa 3 yksinkertaista vaihetta kuunnellaksesi muiden puheluita puhelimessani:

 1. Luo tili osoitteessa mspy.com ja valitse tilauspaketti.
 2. Seuraa näytön ohjeita sen asentamiseksi.
 3. Kirjaudu kojelautaan ja aloita seuranta.
PlussaaMiinukset
Mahdollistaa puhelimen kameran ja mikrofonin aktivoinnin etänäTarjoaa näkymättömän tilanLähettää välittömiä päivityksiä uudesta toiminnasta.Hieman kalliimpi kuin muut listan vaihtoehdot Voi olla monimutkainen aloittelijoille.

3. Eyezy:n käyttäminen puheluiden kuuntelemiseen

Eyezy

Eyezy kerää kaikki kohdelaitteeseen tulevat ja sieltä lähtevät tiedot. Tämän sovelluksen avulla voit lukea tekstiviestejä, seurata sijaintia ja kuunnella toisen puheluita tämän tietämättä. Se myös luo raportteja heidän viimeaikaisesta toiminnastaan, joihin sisältyy luettelo eniten soittaneista yhteystiedoista.

Kuinka Eyezy:tä käytetään

 1. Rekisteröidy Eyezy-tilillesi ja valitse tilaussuunnitelmasi täällä: eyezy.com.
 2. Asenna Eyezy kohdelaitteeseen asennusoppaan ohjeiden mukaisesti.
 3. Kirjaudu Eyezy-kojelautaan tarkistaaksesi puhelut.
PlussaaMiinukset
Mahdollistaa sosiaalisen median sovellusten ja pikaviestimien valvonnan.Toimii näkymättömästi kohdelaitteen taustallaValvotaan intuitiivisella suunnittelullaAsiakastuki saattaa olla joskus hidasta.Ei tue Android-laitteita, jotka ovat vanhempia kuin 4.0.

4. Kuuntele jonkun puheluita Google Voicen avulla

Google Voice

Tämä on loistava valinta, jos haluat kuunnella jonkun puheluita hänen tietämättään ilmaiseksi.. Voit käyttää sitä millä tahansa Android- tai iOS-laitteella.

Google Voice -palvelun asentaminen

 1. Avaa selaimesi ja siirry tänne: voice.google.com.
 2. Kirjaudu sisään Google-tunnuksillasi.
 3. Napsauta Gear-kuvaketta. Se on näytön oikeassa yläkulmassa.
 4. Valitse Puhelut ja ota puhelutallennus käyttöön.
 5. Näin kuuntelet puheluita: Kun puhelu on käynnissä, paina 4 aloittaaksesi puhelun tallentamisen. Paina sitä uudelleen lopettaaksesi.
PlussaaMiinukset
SimpleFreeOffers automaattinen tilaaminenRajoitettu valikoima ominaisuuksiaEi voi tallentaa käynnissä olevia puheluita Vaatii manuaalisen käynnistyksen ja pysäytyksen.

5. TapeACall-nauhurin käyttö matkapuhelinkeskustelujen kuuntelemiseen toisesta puhelimesta käsin.

TapeACall

Kun etsin tapaa kuunnella jonkun puheluita, TapeACall oli ensimmäinen asia, joka tuli esiin. Se on yksinkertainen mutta luotettava puhelujen tallennusohjelmisto, joka toimii tilauspohjaisesti. 

Miten TapeACallia käytetään?

 1. Luo tilisi täällä: https://app.tapeacall.com/.
 2. Lataa ja asenna sovellus laitteeseesi.
 3. Avaa TapeACall ja paina tallennuspainiketta.
 4. Valitse Lisää puhelu ja valitse kohdenumero.
 5. Yhdistäminen-vaihtoehto avautuu näytölle, paina sitä.
PlussaaMiinukset
Tallentaa sekä saapuvat että lähtevät puhelutTarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujaksonYhteensopivuus eri alustoilleKalliit tilauspaketitAvun laatu voi olla huono.

Päätelmä 

Matkapuhelujen kuunteleminen etänä on melko helppoa. Tarvitset vain yhden asian - hyvät puhelutallennussovellukset, kuten edellä tarkastelemani sovellukset. Ne tallentavat puhelinkeskusteluja kunnolla. Tehokkain työkalu, Phonsee, kerää vielä enemmän tietoja, kuten viestejä, sijaintia ja valokuvia, joten suosittelen Phonsee-sovellusta kaikille, jotka haluavat saada täydellisen kuvan jonkun henkilön toiminnasta.

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *