Selvitä, kenen kanssa poikaystäväsi Snapchattaa

Miten selvittää, kuka poikaystäväsi on Snapchatting muutamalla helpolla askeleella

Vuoden 2024 alkupuolella Snapchatilla oli 422 miljoonaa päivittäin aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti. Sovellus on loistava tapa pitää yhteyttä läheisiin, näyttää heille keskeisiä hetkiä päivittäisestä elämästäsi, lähettää tarinoita ja jopa näyttää jollekin, missä olet. Koska Snapchatissa on kuitenkin ominaisuus, joka poistaa keskustelut ja todisteet snäpeistä 24 tunnin kuluttua, uskottomat kumppanit käyttävät sitä usein.

Kun poikaystäväsi näyttää viettävän epäilyttävän paljon aikaa Snapchatissa tai on hyvin salamyhkäinen puhelimensa suhteen, epäilet häntä todennäköisesti pettämisestä. Mutta miten saat selville, ketä poikaystäväsi Snapchattaa? Olemme tehneet tutkimuksemme ja löytäneet parhaat ratkaisut, jotka auttavat sinua. Jatka lukemista löytääksesi useita helppoja menetelmiä.

Sisällysluettelo

Merkkejä siitä, että poikaystäväsi on Snapchatting muiden tyttöjen kanssa

Mietitkö, onko poikaystäväsi uskoton? Näin tiedät, puhuuko hän toiselle tytölle Snapchatissa:

 • Hän on yhtäkkiä etäisempi: On useampi kuin yksi merkki siitä, että joku on uskoton. Yleensä helppo tapa kertoa, että poikaystäväsi juttelee muiden tyttöjen kanssa, on kiinnittää huomiota hänen käytökseensä. Onko hän yhtäkkiä etäisempi? Vaikuttaako hän vähemmän kiinnostuneelta sinusta ja kanssasi vietetystä ajasta? Onko hän myös lakannut olemasta hellä? Tällöin saatat alkaa epäillä ja miettiä: "Miten saan selville, onko miehelläni Snapchat?".
 • Hän ei koskaan jätä puhelintaan: Uskollisilla kumppaneilla ei olisi mitään ongelmaa jättää puhelinta huoneeseen kanssasi. Jos poikaystäväsi siis suhtautuu laitteeseensa hyvin salamyhkäisesti, hän saattaa saada Snapchat-kuvia ja -viestejä muilta tytöiltä.
 • Hän viettää liikaa aikaa puhelimellaan: Jos poikaystäväsi viettää yhtäkkiä liikaa aikaa puhelimessaan, hän saattaa puhua muiden tyttöjen kanssa. Tämä on erityisen mahdollista, jos hän hätääntyy tai suuttuu, kun lähestyt häntä hänen puhuessaan puhelimessa.

Miten voit nähdä, kenen kanssa joku Snapchattaa?

Haluavat selvittää, ketä joku napsii on normaali toive, mutta se on hyvin haastavaa. Ei ole helppoa tarkistaa poikaystäväsi Snapchatia. Jos pyydät häntä katsomaan hänen sovelluksensa toimintaa, hän voi syyttää sinua siitä, ettet luota häneen, kun taas hänen puhelimensa tarkistamista silloin, kun hän ei katso, pidetään yksityisyyden loukkaamisena. Erikoistunut sovellus on paras tapa nähdä, kenen kanssa joku snapchattaa, vaikka on myös erilaisia käyttökelpoisia menetelmiä, joista kerromme alla.

Phonsee - Selvitä hetkessä, ketä joku napsauttaa.

phonsee snapchat vakooja sovellus

Jos mietit: "Miten näen, kenen kanssa poikaystäväni puhuu Snapchatissa?", sinun kannattaa tarkistaa Phonsee. Tämän sovelluksen avulla näet jonkun henkilön toiminnan Snapchatissa ja muissa sovelluksissa. Mobiiliseurantaohjelman avulla voit selata rakastettusi Snapchat-aktiviteettia ja saada selville kaiken, mitä haluat tietää - myös sen, pettääkö poikaystäväsi vai ei.

Mutta miten nähdä, ketä joku napsauttaa käyttämällä Phonsee:tä? Se on helppoa. Phonsee:ssä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla poikaystäväsi seuraaminen on lastenleikkiä:

 • Jonkun keskustelujen katselu: Phonsee on kolmannen osapuolen sovellus, joka antaa sinulle pääsyn jonkun Snapchat-keskusteluihin. Tiedät siis aina, tekstaileeko kumppanisi perheelleen, ystävilleen tai muille tytöille. Se voi seurata keskusteluja etänä ja näyttää sinulle kaikki tekstit ja keskustelut, jotka sisältävät mediaa. Koska tiedot kaapataan, kaikkeen pääsee käsiksi Phonsee:n kojelaudalta. Mikään, mitä poikaystäväsi sanoo, ei jää sinulta huomaamatta, vaikka hän asettaisi keskustelut katoamaan, kun hän sulkee sovelluksen.
 • Näen heidän napsunsa: Phonsee mahdollistaa myös kohteen napsautusten näkemisen. Jos lähetetyissä ja vastaanotetuissa valokuvissa ja videoissa on jotain epäilyttävää, Phonsee näyttää sen sinulle. Se on erityisen hyödyllinen, kun epäilet kumppanisi pettävän, sillä se voi paljastaa mahdolliset epäilyttävät snapsit, joita poikaystäväsi lähettää.
 • Aikaleimojen tarkistaminen: Phonsee:n avulla voit tarkastella myös aikaleimoja. Se kertoo, milloin poikaystäväsi on aktiivinen Snapchatissa, joten voit helposti huomata, jos se tapahtuu silloin, kun olette erossa toisistanne tai kun hän on eri puolilla taloa.

Kuinka aloittaa Phonsee:n käyttö?

Miten voit siis nähdä, kenen kanssa joku Snapchattaa Phonsee:n avulla? Sinun tarvitsee vain asentaa sovellus ja alkaa seurata kohdettasi. Tässä ovat vaiheet, jotka sinun on käytävä läpi, jotta se toimii:

 1. Rekisteröidy osoitteessa Phonsee - Ensimmäiseksi sinun on luotava tili. Käytä voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja valitse hyvä salasana. Sitten olet valmis perustamaan tilisi.
 2. Valitse tilaus: Phonsee:llä on erilaisia tilauksia, joista voit valita. Jokaisessa on eri ominaisuuksia, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Nämä liittymät ovat perheystävällisiä, ja eri laitteet, tarpeet ja budjetit kattavan liittymän löytäminen on helppoa. Voit valita yhden kuukauden, kolmen kuukauden tai vuoden mittaisia paketteja.
 3. Tarkista sähköpostisi: Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostia Phonsee:ltä. Mene postilaatikkoosi ja avaa juuri vastaanotettu sähköposti. Siinä näet joitakin asennusohjeita.
 4. Suorita asennus loppuun: Asenna ja määritä Phonsee noudattamalla annettuja ohjeita. Sen jälkeen voit alkaa seurata poikaystäväsi toimintaa.

Muita tapoja saada selville, kenen kanssa poikaystäväsi Snapchattaa

Poikaystävä on Snapchatting

Miten nähdä, kenen kanssa joku puhuu Snapchatissa? No, siihen on monia tapoja. Jotkut ovat huomaamattomampia kuin toiset. Voit kokeilla eri menetelmiä, jos et halua ladata kolmannen osapuolen sovellusta, mm:

Lataa hänen Snap-tietonsa

Tiesitkö, että kun haluat nähdä, kenen kanssa joku on snapchattannut, voit ladata heidän snap-tietonsa ja saada lisää tietoa heidän toiminnastaan? Jos onnistut pääsemään poikaystäväsi tilille, voit tarkistaa hänen aktiivisuusraporttinsa ja ladata hänen tietonsa. Tämä voi osoittautua erittäin hyödylliseksi, sillä se kertoo sinulle paljon kumppanisi Snapchat-käyttäytymisestä.

Se näyttää esimerkiksi hänen muistinsa, hänen estämänsä yhteystiedot, kenen kanssa hän on puhunut, mitä liiketoimia hän on tehnyt ja niin edelleen. Ainoa haittapuoli on, että tietojen saaminen voi kestää useita tunteja.

Tarkista hänen ystävänsä

Miten selvittää, kuka joku on Snapchatissa, kun kyse on poikaystäväsi yhteystiedoista? No, sinun täytyy vain tarkistaa hänen ystävänsä. Voit tehdä tämän napauttamalla hänen profiilikuvakettaan ja tarkistamalla "Omat ystäväni" -osion. Mutta tämä vaatii yleensä pääsyn hänen puhelimeensa, mikä voi olla hankalaa.

Tarkista Snapchat Streaks

Sinun täytyy ehkä vähän nuuskia, jos haluat käyttää tätä menetelmää. Se on kuitenkin loistava, jos haluat tietää, miten voit nähdä jonkun ystävät Snapchatissa tai selvittää, pettääkö kumppanisi. Snapstreakit paljastavat, kuinka monta päivää peräkkäin kaksi ihmistä on lähettänyt toisilleen videoita tai kuvia. Se alkaa, kun he tekevät sitä kolmena peräkkäisenä päivänä.

Jos poikaystävälläsi on sarjaa yhden tai useamman tytön kanssa, se voi olla merkki uskottomuudesta. Sitten voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen eli siihen, miten saat selville, kuka joku on Snapchatissa.

Katso hänen Snap-karttaansa

On myös erilainen tapa saada selville, mitä poikaystäväsi puuhailee, kun hän ei ole kovin hyvä teknologian kanssa. Useimmiten, kun hän ei ole tietoinen jokaisesta Snapchat-ominaisuudesta, hän saattaa jättää Snap Mapin päälle. Tämä näyttää sinulle, missä hän on koko ajan, ja paljastaa, pettääkö hän sinua jonkun tuntemasi henkilön kanssa.

Lisäksi voit tarkistaa, jakavatko hänen ystävänsä sijaintinsa kumppanisi kanssa.

Tarkista hänen poistetut tilannekuvat

Mietitkö, miten saada selville, kenelle poikaystäväsi lähettää viestejä? Kertova merkki on se, että hän poistaa monia snäppejä. Tämä voi kuitenkin olla haastavaa, sillä se vaatii kumppanisi varmuuskopioimaan tietonsa. Jos hän poistaa snäppejä, voit selvittää, ovatko ne muilta tytöiltä.

Kuinka estää poikaystäväsi pettäminen Snapchatissa

Estääksesi poikaystävääsi pettämästä tällä alustalla, saatat myös haluta tietää, miten selvittää, onko bf:lläsi toinen Snapchat. Jos hänellä on toinen tili, asiat muuttuvat hankalammiksi. Jos poikaystäväsi kuitenkin välittää sinusta ja hänellä on hyvät aikomukset, sinun ei tarvitse olla huolissasi pettämisestä.

Silti on hyvä tehdä muutama asia selväksi, jotta voit olla rauhassa tai valmistautua siihen, jos hän tekee jotain selkäsi takana. Muutamalla yksinkertaisella vinkillä voit ehkä estää poikaystäväsi pettämisen Snapchatissa.

 • Älä pelkää asettaa rajoja sosiaalisen median käytökselle, kuten sille, ettei Snapchattaa muita ihmisiä toisen kumppanin tietämättä.
 • Keskustele tilanteesta poikaystäväsi kanssa. Jos olet huolissasi, kerro hänelle asiasta.
 • Luota vaistoosi. Yleensä vaistosi ovat oikeassa, kun epäilet poikaystävääsi.

Päätelmä

On monia tapoja saada selville, ketä poikaystäväsi Snapchattaa. Voit tarkistaa hänen ystävänsä, poistetut snäpit, striimit, Snap-kartan tai Snap-tiedot. Helpoin ja turvallisin tapa on kuitenkin käyttää kolmannen osapuolen sovellusta, kuten Phonsee, vastauksen löytämiseen. Etsi itsellesi paras tilausvaihtoehto ja luo tilisi jo tänään, jotta voit aloittaa kumppanisi seuraamisen.

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *