Näytä lähetetyt ja vastaanotetut tekstiviestit

4 Paras tapa tarkastella toisesta puhelimesta lähetettyjä ja vastaanotettuja tekstiviestejä?

Oletko koskaan miettinyt, miten voit tarkistaa viestit toisesta puhelimesta? Jos kyllä, niin tämä blogi on sinua varten! On useita helppoja tapoja nähdä viestit toisesta puhelimesta ilman, että monimutkaiset tekniset menettelyt hukuttavat. Halusitpa sitten kurkistaa teksteihin parisuhteen läpinäkyvyyden tai vanhempien valvonnan vuoksi, meillä on sinulle täydellisiä ratkaisuja! Mutta ensin tutkitaan, onko toisen tekstareihin pääsy mahdollista kaikista laitteista.

Sisällysluettelo

Voimmeko katsoa jonkun tekstiviestejä miltä tahansa laitteelta?

Muutama vuosi sitten tekstiviestien katsomista toisesta puhelimesta pidettiin mahdottomana. Mutta ei enää! Neilsonin mukaan tekstiviesteistä on tullut maailman käytetyin datapalvelu., mikä on johtanut useiden tekniikoiden luomiseen, joiden avulla ihmiset voivat tarkastella lähetettyjä ja vastaanotettuja tekstiviestejä ilmaiseksi.

Lisäksi sillä ei ole väliä, käytätkö Androidia vai iOS:ää. Vaikka iOS:n tietoturvasääntöjen noudattaminen on vertaansa vailla, voit silti tarkastella iPhonella lähetettyjä ja vastaanotettuja tekstiviestejä joidenkin kolmannen osapuolen sovellusten avulla.

Tapoja tarkastella toisesta puhelimesta lähetettyjä ja vastaanotettuja tekstiviestejä

Toisesta puhelimesta lähetettyjen ja vastaanotettujen tekstiviestien tarkasteleminen ei ole kovin vaikeaa. Kuka tahansa, jolla on perusymmärrys digitaalisista laitteista, voi suorittaa yksinkertaiset vaiheet ja päästä käsiksi toisen puhelimen viestihistoriaan. Käydään läpi joitakin ensiluokkaisia tekniikoita tekstiviestien tarkistamiseksi toisesta puhelimesta:

banneri

Lue tekstiviestejä muista puhelimista valvontasovellusten kautta

Valvontasovellukset ovat paras tapa lukea tekstiviestejä muista puhelimista ilman fyysistä pääsyä laitteeseen. Jotta valvontasovellus toimisi, se on asennettava kyseisen henkilön puhelimeen. Sitten sille annetaan tietyt käyttöoikeudet, joiden avulla sovellus voi kerätä olennaisia tietoja.

Täydellisen valvontasovelluksen löytäminen kilpailijoiden joukosta vaatii kuitenkin työtä. Siksi olemme tutkineet ja tuoneet sinulle ihanteellisen seuranta- ja valvontasovelluksen, jolla voit tarkastella lähetettyjä ja vastaanotettuja tekstiviestejä Android ja iPhone.

Kyseessä on Phonsee! Se on matkapuhelimen seurantasovellus, jonka avulla voit seurata viestien lisäksi myös matkapuhelimen käyttäjän koko toimintaa.

Miksi sinun pitäisi valita Phonsee?

phonsee-app

Markkinoilla on valtavasti valvontasovelluksia. Saatat ihmetellä, miksi Phonsee:n valitseminen toisen puhelimen tekstiviestien seuraamiseen on parempi vaihtoehto. No, siihen on monia syitä. Ensinnäkin se ei ole vain sovellus tekstiviestien seurantaan, vaan sen avulla voit seurata tekstiviestien matkapuhelimen GPS-sijainti ja käyttöaktiivisuus. Mutta tämä on vain jäävuoren huippu! Seuraavassa on joitakin sen hyödyllisimpiä ominaisuuksia, jotka auttavat sovellusta erottumaan kilpailijoiden joukosta:

 • Puhelujen ja sähköpostien seuranta
 • Virtuaalisten rajojen asettaminen
 • Saat päivityksiä jokaisesta näppäimistön painalluksesta.
 • Ota kuvakaappauksia ja katso valokuvia/videoita.
 • Estä haitalliset verkkosivustot ja sovellukset

Miten seurata tekstiviestejä toisesta puhelimesta käyttämällä Phonsee:tä?

Toisin kuin muut valvontasovellukset, Phonsee:n asentaminen on melko suoraviivaista. Tämä johtuu sen intuitiivisesta käyttöliittymästä ja havainnollisesta asennusmenettelystä. Seuraavassa kerrotaan, miten voit seurata tekstiviestejä toisesta puhelimesta asentamalla Phonsee:n:

 1. Suuntaa osoitteeseen virallinen Phonsee-verkkosivu.
 • Valitse vaatimukset.
 • Saat tarjouksen kuukausittaisista ja vuosittaisista ohjelmista. Lisäksi on olemassa 3 kuukauden sopimus, joka tarjoaa erikoisalennuksen. Valitse jokin niistä.
phonsee step5 hinta
 • Täytä laskutustietosi ja odota vahvistussähköpostia, jossa on lopulliset määritysohjeet. Kirjaudu sisään ja aloita seuranta.
demo phonsee sms

Tarkista tekstiviestit toisesta puhelimesta automaattisen tekstiviestien välittämisen sovellusten avulla

Jos haluat tietää, miten saat tekstiviestit toisesta puhelimesta laitteeseesi, automaattinen tekstiviestien välitys on paras vaihtoehto. Nämä sovellukset synkronoivat ilmoitukset ja tekstiviestit useiden laitteiden välillä.

Joitakin ensisijaisia esimerkkejä ovat SMS Forwarder ja Auto Forward SMS Android-laitteille. Näiden avulla käyttäjät voivat ohjata saapuvat viestit automaattisesti toiseen puhelimeen tai sähköpostiosoitteeseen. Tämä ominaisuus on kätevä vanhemmille, jotka valvovat lapsiaan tai pitävät varmuuskopioita tärkeistä viesteistä.

Tämän käyttö on yksinkertaista: lataa sovellus, määritä edelleenlähetysasetukset, ja viestit lähetetään määritettyyn numeroon tai sähköpostiin.

Toisesta puhelimesta lähetettyjen ja vastaanotettujen tekstiviestien tarkasteleminen Google Backupin avulla

Google Backup tarjoaa suoraviivaisen ratkaisun. Sen avulla Android-puhelimen käyttäjät voivat tarkastella tekstiviestejä toisesta laitteesta. Tämän prosessin ensisijainen mekanismi on pilvipohjaisen tietovaraston käyttö. Hyödyntämällä Googlen pilvipalvelun voimaa viestit voidaan varmuuskopioida turvallisesti ja palauttaa mihin tahansa samaan Google-tiliin liitettyyn laitteeseen.

Google Backupin käyttäminen toisesta puhelimesta lähetettyjen ja vastaanotettujen tekstiviestien tarkastelemiseen käsittelee viestien lataamista pilveen ja niiden palauttamista. Tässä on vaiheittainen prosessi sen tekemiseen:

 1. Ota varmuuskopiointi käyttöön kohdelaitteessa: Siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Varmuuskopiointi ja varmista, että "Varmuuskopioi Google Driveen" -vaihtoehto on päällä. Varmista, että tekstiviestit on valittu varmuuskopiointia varten.
 • Viestien palauttaminen: Valitse asennusprosessin aikana vaihtoehto tietojen palauttaminen varmuuskopiosta ja valitse vastaava varmuuskopiotiedosto vastaanottavassa laitteessa. Varmista, että molemmissa laitteissa käytetään samaa Google-tiliä.

Näytä iPhonella lähetetyt ja vastaanotetut tekstiviestit iCloudin avulla

Lähetettyjen ja vastaanotettujen tekstiviestien tarkasteleminen iCloudin avulla on samanlaista kuin Google Cloudin käyttö Androidissa. iCloud integroituu saumattomasti iOS:ään. Se tarjoaa siis yksinkertaisen tavan pitää viestit synkronoituina kaikissa Apple-laitteissasi. Käyttäjät voivat tarkastella verkossa lähetettyjä ja vastaanotettuja tekstiviestejä mistä tahansa laitteesta, joka on kirjautunut samaan Apple ID:hen, aktivoimalla iCloud-viestit.

Tässä on vaiheittainen opas sitä varten:

 1. Aktivoi iCloud-viestit: Siirry iPhonessa kohtaan Asetukset > [nimesi] > iCloud. Vaihda Viestit-vaihtoehto päälle aloittaaksesi viestien synkronoinnin iCloudin kanssa.
 • Viestien käyttäminen toisessa laitteessa: Varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä ja että iCloud-viestit on otettu käyttöön toisessa Apple-laitteessa. Viestit synkronoituvat automaattisesti ja ovat nähtävissä eri laitteilla.

Molemmat menetelmät tarjoavat tehokkaita ja turvallisia tapoja käyttää viestejä eri laitteilla, mikä lisää käyttömukavuutta turvallisuudesta tinkimättä. Käytitpä sitten Androidin Google Backupia tai iPhonen iCloudia, yhteyden pitäminen viesteihin eri alustoilla on helpompaa kuin koskaan.

UKK

Kuinka vastaanottaa salaa tekstiviestejä toisesta puhelimesta?

Kolmannen osapuolen sovellusten, kuten Phonsee:n, käyttäminen on ainoa tehokas tapa vastaanottaa tekstiviestejä salaa. Siinä on erityinen katoamistila, joka piilottaa sen toisen puhelimen käyttöliittymästä. Muista, että tämä menetelmä vaatii aluksi pääsyn kohdepuhelimeen, jotta se voidaan ottaa käyttöön, mutta sen jälkeen se voi toimia huomaamattomasti ilman muuta fyysistä pääsyä laitteeseen.

Miten voin tarkistaa jonkun tekstiviestihistorian?

Jonkun henkilön tekstiviestihistorian tarkistamiseen tarvitaan erityisiä valvontasovelluksia, tekstiviestien välityssovelluksia tai pilvivarmistusten hyödyntämistä. Siihen kuuluu Googlen varmuuskopiointi Androidissa tai iCloud iPhoneissa. Kukin menetelmä edellyttää eritasoisia käyttöoikeuksia ja monimutkaisia asetuksia. Yllä luetellut vaiheet auttavat sinua käyttämään kaikkia niitä tehokkaasti.

Voinko nähdä kolmannen osapuolen viestisovellusten kautta lähetetyt tekstiviestit?

Kyllä, monet valvontasovellukset voivat seurata kolmansien osapuolten, kuten WhatsAppin, Facebook Messengerin ja Snapchatin, kautta lähetettyjä viestejä. Näkyvyyden laajuus riippuu kuitenkin käytetyn valvontasovelluksen erityisominaisuuksista.

Päätelmä

Vaikka on olemassa useita tapoja tarkastella toisesta puhelimesta lähetettyjä ja vastaanotettuja tekstiviestejä, valvontasovelluksia pidetään parhaina. Pilvivarmistussovellukset ja automaattiset edelleenlähetyssovellukset toimivat melko hyvin, mutta niissä on tiettyjä rajoituksia.

Jos olet metsästämässä tällaista ihanteellista sovellusta, Phonsee on täydellinen sinulle! Sen massiivinen ominaisuusluettelo takaa, että voit valvoa matkapuhelimen käyttäjän jokaista liikettä. Samalla budjettiystävälliset suunnitelmat tekevät siitä kustannustehokkaan. Kokeile heidän demoaan ja koe seurannan taika itse!

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *