Android-puhelimen seuraaminen iPhonesta

Android-puhelimen seuraaminen iPhonesta

Matkapuhelimet ovat olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Koska olemme riippuvaisia näistä laitteista, käytämme erilaisia turvatoimintoja suojellaksemme niitä mahdolliselta katoamiselta. Entä jos kuitenkin tapahtuu se mahdoton, että Android-puhelimesi katoaa fyysisesti? Voitko jäljittää sen iPhonella? Lisäksi monet iPhonea käyttävät vanhemmat haluavat seurata lastensa olinpaikkoja Android-laitteilla. Kysymys on siis edelleen olemassa: Voiko iPhonella seurata Androidia?

Olipa kyse sitten turvallisuudesta, mielenrauhasta tai vain yhteydenpidosta, mahdollisuus valvoa Android-laitetta iPhonesta on arvokas työkalu. Tutustutaanpa siis mahdollisuuksiin ja selvitetään, miten tämä onnistuu vaivattomasti.

banneri

Sisällysluettelo

Voiko iPhone seurata Androidia?

iPhonen kyky jäljittää Android-laitetta ei ole vain tekninen oikku, vaan sillä on todellisia tarkoituksia. Esimerkiksi perheen turvallisuus: vanhemmat voivat löytää mielenrauhan lapsensa Android-laitteen jäljittämisestä.

Lisäksi on seurattava, kun laite katoaa, on se sitten kadonnut tai varastettu. Met Police -poliisin mukaan Lontoossa tapahtui vuonna 2022 joka kuudes minuutti puhelinvarkaus.

Pariskunnat tai läheiset ystävät saattavat myös päättää pitää silmällä toistensa laitteita, ei epäluottamuksesta vaan mukavuudenhalusta tai halusta jakaa sijainnit reaaliajassa. Tästä pääsemmekin kysymykseen: onko olemassa sovelluksia, joilla voi seurata Android-puhelinta iPhonesta? Kyllä, on!

Android-puhelimen seuraaminen iPhonesta

Sovellusmaailmassa on paljon kolmansien osapuolten seurantasovelluksia, jotka yhdistävät eri käyttöjärjestelmiä. Kaikki eivät kuitenkaan tarjoa luotettavaa kokemusta. Niinpä olemme tehneet puolestasi testejä, ja tässä ovat hyväksi havaitut suosituksemme:

Kolmannen osapuolen seurantasovellusten käyttäminen

Phonsee - Valintamme

phonsee android

Phonsee on huippuluokan mobiiliseurantasovellus, joka on suunniteltu varmistamaan läheistesi ja matkapuhelimesi hyvinvointi. Se tarjoaa kehittyneet seurantaominaisuudet ja voi jopa auttaa löytämään Android-puhelimet iPhonesta. Sen kattavien ominaisuuksien ansiosta saat maksimaalisen turvallisuuden ja mielenrauhan.

Hinnoittelu:

Phonsee tarjoaa joustavia hinnoittelupaketteja, jotka vastaavat erilaisia mieltymyksiä. Vuosipaketin hinta on $8,85 kuukaudessa, mikä on kustannustehokas vaihtoehto pitkäaikaiskäyttäjille. Keskitietä etsiville 3 kuukauden suunnitelma on $24,79 kuukausittain. Jos haluat sitoutua kuukausittain, voit käyttää kuukausipakettia hintaan $42,51.

Plussaa:
 1. Yhteensopivuus eri alustojen kanssa: Phonsee on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa.
 2. Havaitsematon toiminta: Sovellus toimii kohdepuhelimessa huomaamatta, joten voit seurata Androidia iPhonesta käsin ilman, että he tietävät siitä.
 3. Reaaliaikainen sijainnin seuranta: Se käyttää GPS-seurantaa ja kehittynyttä geofencing-tekniikkaa, mikä auttaa sinua paikallistamaan kohdepuhelimesi tarkan sijainnin milloin tahansa.
 4. Geofencing-hälytykset: Voit asettaa virtuaalisia rajoja läheisillesi. Näin saat välittömästi hälytyksiä, kun he saapuvat määritetyille turva-alueille tai poistuvat niiltä.
 5. Messengerin ja sosiaalisten sovellusten seuranta: Sovelluksen avulla voit seurata toimintaa sosiaalisen median alustoilla, lukea keskusteluja, katsella valokuvia ja pysyä ajan tasalla läheisesi verkkoläsnäolosta.
Miinukset:
 1. Yksityisyyden suojaan liittyvät huolenaiheet: Phonsee:n toiminnan erillisyys voi herättää yksityisyyteen liittyviä eettisiä huolenaiheita, koska sovellus mahdollistaa seurannan ilman kohdekäyttäjän tietoisuutta.
 2. Väärinkäytön mahdollisuus: Phonsee:n laajoja seurantaominaisuuksia voidaan käyttää väärin, vaikka se onkin suunniteltu läheisten turvaamiseen.

Detectico

detectico-sovellus

Detectico on ainutlaatuinen yksityisen puhelimen tunnistusratkaisu, joka on suunniteltu suojaamaan yksityisyyttäsi. Se on sitoutunut varmistamaan tietojesi turvallisuuden ja tarjoaa vaivattoman käyttökokemuksen ilman asennuksia tai tunkeilevia ohjelmistoja.

Hinnoittelu:

Sovellus toimii suoraviivaisella hinnoittelumallilla ja veloittaa kiinteän $50,66 euron kuukausimaksun. Jos toivot voivasi seurata Android-puhelinta iPhonesta ilmaiseksi, kokeilupaketti, joka on saatavana nimellisellä $0,89:n kertamaksulla, on paras vaihtoehto.

Plussaa:
 1. Täydellinen yksityisyyden suoja: Detectico pitää yksityisyyttäsi ensisijaisena. Sekä henkilökohtaiset tietosi että hakupyynnöt pysyvät turvassa.
 2. Asennusta ei tarvita: Se poistaa sovelluksen tai ohjelmiston asennuksen tarpeen. Voit syöttää kohdepuhelinnumeron, ja Detectico aloittaa työt.
 3. Universaali yhteensopivuus: Sovellus on yhteensopiva monien puhelimien ja operaattoreiden kanssa, mukaan lukien iPhonet, Androidit, Blackberryt ja jopa vanhemmat tiilipuhelimet.
 4. Ylivoimainen tarkkuus GPS-teknologian avulla: Detectico käyttää kehittynyttä GPS-tekniikkaa, joka antaa koordinaatit ja tarkan osoitteen, joka liittyy kenen tahansa puhelinnumeroon. Voit helposti jopa seurata Androidia iPhonesta käsin ilman, että he tietävät siitä.
 5. Maailmanlaajuinen toiminnallisuus: Detectico toimii saumattomasti kaikkialla, riippumatta kohteen tai käyttäjän maantieteellisestä sijainnista.
 6. Rajoittamaton havaitseminen: Haku ei ole rajoitettu.
Miinukset:
 1. Riippuvuus vastaanottajan yhteistyöstä: Detectico:n tehokkuus perustuu siihen, että vastaanottaja käyttää viestissä lähetettyä linkkiä. Jos vastaanottaja ei suostu osallistumaan, se haittaa havaitsemisprosessia.
 2. Mahdolliset eettiset ongelmat: Sovellus takaa käyttäjälle yksityisyyden, mutta sijainninseurantateknologian mahdolliseen väärinkäyttöön liittyy eettisiä kysymyksiä.

mSpy

mspy android seuranta sovellus

mSpy tuo sinulle runsaasti puhelimen seurantaominaisuuksia. Sen avulla voit tarkastella kohteen digitaalisen elämän eri osa-alueita. Mietitpä sitten: "Kuinka seurata lapseni Android-puhelinta iPhonellani" tai etsit kadonnutta puhelintasi, mSpy on täällä auttamassa.

Hinnoittelu:

mSpy tarjoaa kolme Premium-tilausvaihtoehtoa: 1 kuukausi, 3 kuukautta ja 12 kuukautta. Valitusta kestosta riippumatta kaikissa paketeissa on samat ominaisuudet. Voit siis valita 1 kuukauden paketin hintaan $48,99 kuukaudessa, 3 kuukauden paketin hintaan $28 kuukaudessa tai 12 kuukauden paketin hintaan $11,67 kuukaudessa.

Plussaa:
 1. Tekstit ja sähköpostit Insights: Kohteen tekstiviestit, iMessages-viestit ja sähköpostiviestit: Saat pääsyn kohteen tekstiviesteihin, iMessage-viesteihin ja sähköpostiviesteihin. Kirjallisen viestinnän tallenteet voivat auttaa puhelimen paikantamisessa.
 2. Sijainninseuranta ja Geo-Fencing: mSpy:n GPS-seurannan ja geofencingin avulla voit tarkastella kohteen senhetkistä sijaintia ja saada hälytyksiä, kun kohde saapuu määritellyille alueille tai poistuu niiltä.
 3. Keylogger ja Screen Recorder: mSpy tarjoaa muutakin kuin tyypillistä seurantaa, sillä se sisältää muun muassa näppäinlokiohjelman, joka tallentaa kaiken laitteella kirjoitetun. Käytettävissä on myös näytön tallennin, joka tallentaa toiminnot visuaalisesti.
 4. Yhteensopivuus eri laitteilla: Se on yhteensopiva Androidin ja iPhonen kanssa riippumatta siitä, onko se jailbrokenattu, rootattu vai suoraan laatikosta.
Miinukset:
 1. Fyysinen pääsyvaatimus: Tämä voi olla haaste huomaamattomalle seurannalle.
 2. Rajoitetut ominaisuudet muille kuin rikkoutuneille iPhoneille: Joitakin lisäominaisuuksia on helpommin saatavilla jailbreakatuissa iPhoneissa. Tämä rajoittaa toiminnallisuutta, jos haluat välttää jailbreaktausta.
NimiPhonseeDetecticomSpy
Tuettu käyttöjärjestelmäAndroid, iOSKaikki käyttöjärjestelmätAndroid, iOS
Hinta (kuukaudessa)$42.51$50.66$48.99
Laitteiden määrä1Rajoittamaton1
LuokitusEi saatavilla App Storessa 4.0/5 (Play Store)4.2/5 (App Store) 4.5/5 (Play Store)4.3/5 (App Store) 4.1/5 (Play Store)

Android-puhelimen paikantaminen iPhonesta Phonsee:n avulla

Voit aloittaa Phonsee-kokemuksesi luomalla tilin virallisilla verkkosivuilla. Kun olet luonut oman, valitse tarpeisiisi sopiva tilauspaketti - vaihtoehtoja ovat yhden kuukauden tai vuosisopimukset. Maksun suorittamisen jälkeen saat sähköpostitse asennusohjeet, mukaan lukien aktivointikoodi ja latauslinkki.

Lataa Phonsee-sovellus kohdelaitteeseen. Kun se on valmis, avaa se, syötä aktivointikoodi, jonka sait sähköpostitse tilauksen oston yhteydessä, ja noudata näytön ohjeita, kunnes asennus on valmis. Tämän prosessin jälkeen saat käyttöösi Phonsee:n vankat ominaisuudet ja opit seuraamaan Androidia iPhonesta.

Kuinka paikantaa Android iPhonesta käyttämällä Find My-laitetta

Find My Laite

Jos olet kadottanut Android-puhelimesi, Find My-laiteominaisuus on oikea ratkaisu sen jäljittämiseen. Tämä menetelmä hyödyntää Googlen palveluiden voimaa.

Siirry Find My-laitteen verkkosivustolle ja kirjaudu sisään Google-tilisi tunnuksilla. Alusta määrittää Android-laitteesi sijainnin kartalla. Se on suoraviivainen tapa seurata laitettasi reaaliajassa ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin, kuten puhelimen soittoon tai tietojen suojaamiseen.

Kuinka löytää Android-puhelin iPhonesta Googlen sijainnin jakamisen avulla?

Google Maps

Toinen kätevä tapa paikantaa Android-puhelin iPhonesta on Google Location Sharing. Aloita lataamalla Google Maps iPhoneen Applen App Storesta. Kun olet asentanut sen, aktivoi sijaintipalvelut valitsemalla Salli sovellusta käytettäessä. Napsauta seuraavaksi Google Mapsin sinistä sijaintipistettä päästäksesi lisäasetuksiin ja valitse Jaa sijaintisi.

Määritä jakamisen kesto tai valitse vaihtoehto Kunnes sammutat tämän. Napsauta lopuksi Viesti-kuvaketta ja anna Android-laitteesi yhteystiedot, jotta voit jakaa sijainnin vaivattomasti näiden kahden puhelimen välillä.

Kuinka paikantaa Android-puhelin iPhonesta käyttämällä Samsung Find My Mobilea

Samsung Find My Matkapuhelin

Mietitkö, miten jäljittää Samsung-puhelin iPhonesta? Samsung Find My Mobile on vastaus! Ota Samsung-kännykässäsi käyttöön Find My Mobile -ominaisuus. Käynnistä seuraavaksi iPhonen verkkoselain ja siirry Samsung Find My Mobile -sivustolle. Kirjaudu sisään Android-puhelimeen yhdistetyllä Samsung-tilillä. Kun olet kirjautunut sisään, siirry Locate My Device -vaihtoehtoon. Siellä näet Android-puhelimesi nykyisen sijainnin kartalla.

Seuranta Android iPhonesta Phonsee:n avulla

Vaikka pyrkimys seurata Android-puhelinta iPhonesta tapaa lukuisia kolmannen osapuolen vaihtoehtoja, Phonsee on paras valintamme. Sen monialustayhteensopivuus, huomaamaton toiminta ja kattavat seurantaominaisuudet tekevät siitä luotettavan ratkaisun kaikille, jotka haluavat pitää silmällä lapsiaan tai paikantaa kadonneen Android-laitteen. Hanki siis Phonsee jo tänään - lopullinen ratkaisu Android-puhelimen seurantaan iPhonesta.

Jätä vastaus:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *