Lyt til mobiltelefonsamtaler fra en anden telefon

Lyt til mobiltelefonsamtaler fra en anden telefon med disse 5 måder

Kan du tro, at 50% af amerikanerne har indrømmet, at de har snaget i deres partners telefon? Dette er de officielle tal fra Statista!

Du er bestemt ikke den eneste, der er nysgerrig efter, hvordan man lytter til andres mobiltelefoner.. Når tingene ikke føles rigtige, vil de fleste af os gøre noget for at reducere det følelsesmæssige pres. 

Jeg taler ikke specifikt om romantiske forhold. Min erfaring er, at jeg brugte en app til at finde ud af, hvorfor min datter var så fraværende på det seneste. Og resultatet? Jeg opdagede, at hun blev mobbet i skolen.

Hvis du føler dig utryg ved dit barns opførsel, eller jeres forhold har mistet gnisten, vil de apps, jeg nu vil anbefale, hjælpe dig med at komme til bunds i tingene.

Indholdsfortegnelse

Kan man lytte til en andens mobiltelefonsamtale?

Dagens indlæg drejer sig om to centrale spørgsmål: Kan man lytte til en andens mobiltelefonsamtale, og hvis ja, hvordan kan man så gøre det? Lad os bryde det ned sammen.

Det korte svar er ja. Du kan optage en persons samtaler og lytte til dem senere. For at gøre det skal du downloade en app til optagelse af opkald og give den de nødvendige tilladelser. Optagelse af opkald er en virtuel telefonfunktion, der giver dig mulighed for at optage opkald i et digitalt lydformat over skyen. Callcentre og kontaktcentre bruger opkaldsoptagelse til at overvåge og optage alle indgående og udgående opkald.

Men her er en anden ting, jeg har lært, da jeg overvågede min datters telefon: At have en app til at lytte til telefonopkald er ikke nok til at få et komplet billede af situationen. Man ved ikke, hvem der ringer, hvorfor de siger det, de siger, og så videre.

Så i stedet for bare at optage opkald, anbefaler jeg at bruge apps med mange funktioner der giver dig adgang til alle former for data fra målenheden. På den måde kan du få et mere komplet billede af, hvad der foregår.

banner

Sådan lytter du til mobiltelefonsamtaler fra en anden telefon: De 5 bedste apps

Vil du lytte til en persons mobiltelefonsamtale nu? Så vælg en af appene på denne liste! De har alle deres særlige funktioner og fordele, men min favorit er Phonsee. Den tilbyder det mest omfattende sæt af værktøjer, jeg har set i en telefonovervågningsapp.

1. Brug Phonsee til at lytte til andres opkald, uden at de ved det 

Phonsee er en fantastisk app til at lytte til andres telefonsamtaler, som tilbyder flere funktioner, end du måske forventer af et overvågningsværktøj. Når du først har fundet ud af, hvordan det fungerer (jeg forklarer det senere), vil dine kæres mobiltelefonsamtaler ikke længere være en hemmelighed for dig! Denne software er cross-platform, hvilket betyder, at den fungerer problemfrit med alle enheder, inklusive Android-telefoner og tablets.

Phonsee's kommunikationsmønstre Funktioner

Phonsee

Her er de vigtigste funktioner, som Phonsee bringer til bordet:

 • Overvåg opkald. Er du nysgerrig efter at vide, hvem de taler med og hvor ofte? Få alle detaljerne om deres telefonopkald med Android Call Logs-funktionen.
 • Aktivér mikrofonen. Lyt til andres opkald, uden at de ved det, selv om de bruger en anden telefon til at foretage et opkald. Tænd for deres mikrofon på afstand, og hold ørerne åbne.
 • Få adgang til kontaktlisten. Vil du vide, hvem der er i deres inderkreds? Phonsee kan vise dig telefonnumre med tilhørende navne.
 • Scan tekstbeskeder. Find ud af, hvem de chatter med, og hvad de siger. Du kan læse alle deres sms'er, også dem, der er slettet.
 • Læs e-mails. Læs alle e-mails fra standard-e-mailappen på deres Android-enhed.

Sådan installerer du Phonsee på en Android-telefon

En ting, jeg elsker ved Phonsee, er, hvor nemt det er at installere på en Android-telefon. Seriøst, du behøver ikke ekstra tekniske færdigheder for at bruge det. Sådan lytter du til mobiltelefonsamtaler fra en anden telefon med Phonsee:

Trin 1. Angiv de data, du ønsker at spore.

phonsee step1 funktioner

Gå ind på phonsee.com, og klik på knappen Try It Now. Vælg derefter de data, du vil spore (glem ikke at sætte kryds i "Opkald" og "Beskeder"). 

Trin 2. Vælg dataoverførsel i realtid.

phonsee step2 data

Dataoverførselsfunktionen i realtid sikrer, at du får rettidige opdateringer om målenhedens aktiviteter.

Trin 3. Vælg usynlig tilstand.

phonsee step3 mode

Når denne funktion er aktiveret, sikrer det, at målbrugeren ikke ved, at appen til at lytte til andres telefonsamtaler er installeret på deres telefon.

Trin 4. Afslut din tilmeldingsproces.

phonsee step4 email

Indtast din e-mailadresse, og vælg en abonnementsplan for at modtage et downloadlink sammen med din registreringsnøgle og installationsinstruktioner.

phonsee step5 pris

Trin 5. Opsætning af Phonsee.

Følg instruktionerne i din velkomstmail for at konfigurere Phonsee.

Trin 6. Lyt til andres opkald, uden at de ved det.

Så er du klar! Nu kan du logge ind på din Phonsee-konto og lytte til deres opkald, når du har brug for det.

Andre funktioner, som Phonsee har at tilbyde

Phonsee stopper ikke ved opkald; den tilbyder endnu flere fantastiske funktioner, og her er, hvad du kan gøre:

 • Spor GPS-placering i realtid
 • Opret geofences
 • Se browserhistorik
 • Registrerer tastetryk foretaget på målenheden
 • Se fotos og videoer, der er gemt på enheden
 • Modtag notifikationer for specifikke søgeord
 • Tag skærmbilleder
FordeleUlemper
Kører i skjult tilstandNem at brugeTilbyder mere end 30 funktionerDu kan logge ind på Phonsee-kontrolpanelet fra enhver enhedDu kan kun overvåge én enhed pr. plan

2. Brug mSpy til at lytte til mobilopkald på afstand

mSpy Extreme1

mSpy kommer ofte til listerne over de bedste overvågningsapps-markedet, men du ved, at der er en endnu bedre ting – mSpy Extreme-versionen. Den er spækket med de mest avancerede funktioner, som andre apps kun kan drømme om. Og ja, du kan bruge den til at lytte med på mobiltelefonsamtaler!

Sådan bruger du mSpy

Følg 3 enkle trin for at lytte til andres opkald på min telefon:

 1. Opret din konto på mspy.com, og vælg en abonnementsplan.
 2. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere den.
 3. Log ind på dit dashboard, og start overvågningen.
FordeleUlemper
Gør det muligt at aktivere telefonens kamera og mikrofon på afstandTilbyder usynlig tilstandSender øjeblikkelige opdateringer om ny aktivitetLidt dyrere end andre muligheder på listenKan være kompleks for begyndere

3. Brug Eyezy til at lytte til telefonopkald

Eyezy

Eyezy indsamler hver eneste bit af data, der går ind og ud af din målenhed. Denne app lader dig læse tekstbeskeder, spore placering og lytte til andres opkald uden at de ved det. Det genererer også rapporter om deres seneste aktivitet, der inkluderer en liste over de fleste ringende kontakter.

Sådan bruger du Eyezy

 1. Opret din Eyezy-konto, og vælg din abonnementsplan her: eyezy.com.
 2. Følg trinene i installationsvejledningen for at installere Eyezy på din målenhed.
 3. Log ind på dit Eyezy-dashboard for at tjekke telefonopkaldene.
FordeleUlemper
Giver dig mulighed for at overvåge apps på sociale medier og instant messengersKører usynligt i baggrunden på målenhedenHar intuitivt designKundesupport kan til tider være langsom. Understøtter ikke Android-enheder ældre end 4.0.

4. Brug Google Voice til at lytte til andres telefonopkald

Google Voice

Denne er et godt valg, hvis du gratis vil lytte til andres telefonopkald, uden at de ved det.. Du kan bruge den på alle enheder med Android eller iOS.

Sådan installerer du Google Voice

 1. Åbn din browser, og gå ind her: voice.google.com.
 2. Log ind med dine Google-legitimationsoplysninger.
 3. Klik på tandhjulsikonet. Det er i øverste højre hjørne af skærmen.
 4. Vælg Telefonopkald, og slå optagelse af opkald til.
 5. Sådan lytter du til telefonopkald: Når du har et aktivt opkald, skal du trykke på "4" for at starte optagelsen. Tryk på den igen for at stoppe.
FordeleUlemper
SimpleFreeOffers automatisk abonnementHar et begrænset sæt funktionerKan ikke optage igangværende opkaldKræver manuel start og stop

5. Brug en TapeACall til at lytte til mobiltelefonsamtaler fra en anden telefon

TapeACall

Da jeg søgte efter, hvordan jeg kunne lytte til andres telefonsamtaler, var TapeACall det første, der dukkede op. Det er en enkel, men pålidelig software til opkaldsoptagelse, som fungerer på abonnementsbasis. 

Hvordan bruger man en TapeACall?

 1. Opret din konto her: https://app.tapeacall.com/.
 2. Download og installer appen på din enhed.
 3. Åbn TapeACall, og tryk på optageknappen.
 4. Vælg Tilføj et opkald, og ring til målnummeret.
 5. Fletningsmuligheden dukker op på skærmen, tryk på den.
FordeleUlemper
Optager både indgående og udgående opkaldTilbyder 7 dages gratis prøveperiodeKompatibilitet på tværs af platformeDyre abonnementsordningerLydkvaliteten kan være dårlig.

Konklusion 

Det er ret nemt at lytte til mobilopkald på afstand. Du har kun brug for én ting - gode opkaldsoptagelsesapps som dem, jeg har gennemgået ovenfor. De gør et godt stykke arbejde med at optage telefonsamtaler. Det mest kraftfulde værktøj, Phonsee, indsamler endnu flere oplysninger, herunder beskeder, placering og fotos, så jeg anbefaler Phonsee-appen til alle, der ønsker at få et komplet billede af en persons aktiviteter.

Efterlad et svar:

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *