Lyssna på mobiltelefonsamtal från en annan telefon

[5 Sätt] Lyssna på mobiltelefonsamtal från en annan telefon

Kan du tro att 50% av amerikanerna erkände att de snokade på sin partners telefon? Detta är de officiella siffrorna från Statista!

Du är definitivt inte den enda som är nyfiken på hur man lyssnar på andras mobiltelefoner. När saker och ting inte känns som de ska agerar de flesta av oss för att minska den känslomässiga pressen. 

Jag pratar inte specifikt om romantiska relationer. När det gäller min erfarenhet använde jag en app för att ta reda på varför min dotter var så frånvarande på sistone. Resultatet? Jag upptäckte att hon blev mobbad i skolan.

Om du känner dig orolig över ditt barns beteende eller om ditt förhållande har tappat gnistan, kommer de appar som jag ska rekommendera att hjälpa dig att gå till botten med saker och ting.

Innehållsförteckning

Kan du lyssna på någon annans mobiltelefonsamtal?

Dagens inlägg kretsar kring två viktiga frågor: kan du lyssna på någon annans mobiltelefonsamtal, och i så fall hur kan du göra det? Låt oss reda ut det tillsammans.

Det korta svaret är ja. Du kan spela in någons konversationer och lyssna på dem senare. För att göra det måste du ladda ner en app för samtalsinspelning och ge den nödvändiga behörigheter. Samtalsinspelning är en virtuell telefonfunktion som låter dig spela in samtal i ett digitalt ljudformat över molnet. Callcenter och kontaktcenter använder samtalsinspelning för att övervaka och spela in alla inkommande och utgående samtal.

Men här är en annan sak som jag har lärt mig när jag har övervakat min dotters telefon: att ha en app för att lyssna på telefonsamtal räcker inte för att få en fullständig bild av situationen. Du vet inte vem som ringer, varför de säger det de säger och så vidare.

Så istället för att bara spela in samtal rekommenderar jag att du använder funktionsrika appar som ger dig tillgång till alla typer av data från målenheten. På så sätt kan du få en mer komplett bild av vad som pågår.

banner

Hur man lyssnar på mobiltelefonsamtal från en annan telefon: Topp 5 appar

Vill du lyssna på någons mobilsamtal nu? Välj då någon av apparna i den här listan! Var och en har sina utmärkande funktioner och fördelar, men min favorit är Phonsee. Den erbjuder den mest omfattande uppsättningen verktyg som jag har sett i en telefonövervakningsapp.

1. Använd Phonsee för att lyssna på någon annans samtal utan att denne vet om det 

Phonsee är en fantastisk app för att lyssna på någons telefonsamtal som erbjuder fler funktioner än du kanske förväntar dig av ett övervakningsverktyg. När du väl har listat ut hur det fungerar (jag förklarar det senare) kommer dina nära och käras mobilsamtal inte att vara en hemlighet för dig längre! Denna programvara är plattformsoberoende, vilket innebär att den fungerar smidigt med alla enheter, inklusive Android-telefoner och surfplattor.

Phonsee:s kommunikationsmönster Funktioner

Phonsee

Här är de viktigaste funktionerna som Phonsee har att erbjuda:

 • Övervaka samtal. Är du nyfiken på vem de pratar med och hur ofta? Få alla detaljer om deras telefonsamtal med Android-funktionen Samtalsloggar.
 • Aktivera mikrofonen. Lyssna på andras samtal utan att de vet om det, även om de använder en annan telefon för att ringa. Slå på mikrofonen på distans och håll öronen öppna.
 • Öppna kontaktlistan. Vill du veta vilka som ingår i deras innersta krets? Phonsee kan visa dig telefonnummer med tillhörande namn.
 • Skanna textmeddelanden. Ta reda på vem de chattar med och vad de säger. Du kan läsa alla deras textmeddelanden, även raderade.
 • Läs e-postmeddelanden. Läs alla e-postmeddelanden från standardappen på deras Android-enhet.

Hur man installerar Phonsee på en Android-telefon

En sak jag älskar med Phonsee är hur enkelt det är att installera på en Android-telefon. Allvarligt talat, du behöver inga extra tekniska färdigheter för att använda den. Så här lyssnar du på mobiltelefonsamtal från en annan telefon med Phonsee:

Steg 1. Ange vilka data du vill spåra.

phonsee steg1 funktioner

Gå till phonsee.com och klicka på knappen Try It Now. Välj sedan vilka data du vill spåra (glöm inte att kryssa i "Samtal" och "Meddelanden"). 

Steg 2. Välj Dataöverföring i realtid.

phonsee steg2 data

Funktionen för dataöverföring i realtid säkerställer att du får snabba uppdateringar om målenhetens aktiviteter.

Steg 3. Välj Osynligt läge.

phonsee steg3 läge

Genom att aktivera denna funktion säkerställs att målanvändaren inte vet att appen för att lyssna på någons telefonsamtal är installerad på deras telefon.

Steg 4. Avsluta din registreringsprocess.

phonsee steg4 e-post

Ange din e-postadress och välj en prenumerationsplan för att få en nedladdningslänk tillsammans med din registreringsnyckel och installationsanvisningar.

Pris för Phonsee Step5

Steg 5. Konfigurera Phonsee.

Följ instruktionerna i ditt välkomstmejl för att konfigurera Phonsee.

Steg 6. Lyssna på andras samtal utan att de vet om det.

Allt är klart! Nu kan du logga in på ditt Phonsee-konto och lyssna på deras samtal när du vill.

Andra funktioner som Phonsee har att erbjuda

Phonsee stannar inte vid samtal utan erbjuder ännu fler fantastiska funktioner, och här är vad du kan göra:

 • Spåra GPS-position i realtid
 • Skapa geofences
 • Visa webbläsarhistorik
 • Registrerar tangenttryckningar som görs på målenheten
 • Visa foton och videor som lagrats på enheten
 • Få aviseringar för specifika sökord
 • Ta skärmdumpar
ProffsCons
Körs i ett dolt lägeEnkelt att användaErbjuder 30+ funktionerDu kan logga in på Phonsee kontrollpanel från vilken enhet som helstDu kan endast övervaka en enhet per plan

2. Använd mSpy för att lyssna på mobiltelefonsamtal på distans

mSpy Extrem1

mSpy når ofta upp på listorna över de bästa övervakningsapparna, men du vet att det finns en ännu bättre sak – mSpy Extreme-versionen. Den är fullspäckad med de mest avancerade funktionerna som andra appar bara kan drömma om. Och ja, du kan använda den för att lyssna på mobilsamtal!

Hur man använder mSpy

Följ 3 enkla steg för att lyssna på andras samtal på min telefon:

 1. Skapa ditt konto på mspy.com och välj en prenumerationsplan.
 2. Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in den.
 3. Logga in på instrumentpanelen och börja övervaka.
ProffsCons
Låter dig aktivera telefonens kamera och mikrofon på distansErbjuder osynligt lägeSänder omedelbara uppdateringar om ny aktivitetLite dyrare än andra alternativ på listanKan vara komplicerat för nybörjare

3. Använd Eyezy för att lyssna på telefonsamtal

Eyezy

Eyezy samlar in varje enskild databit som går in och ut från din målenhet. Denna app låter dig läsa textmeddelanden, spåra plats och lyssna på någon annans samtal utan att de vet. Det genererar också rapporter om deras senaste aktivitet som inkluderar en lista över de flesta ringande kontakter.

Hur man använder Eyezy

 1. Registrera dig för ditt Eyezy-konto och välj din prenumerationsplan här: eyezy.com.
 2. Följ stegen i installationsguiden för att installera Eyezy på din målenhet.
 3. Logga in på din Eyezy dashboard för att kontrollera telefonsamtalen.
ProffsCons
Låter dig övervaka appar för sociala medier och snabbmeddelanden.körs osynligt i bakgrunden på målenhetenHar intuitiv designKundtjänsten kan ibland vara långsam. Stöder inte Android-enheter som är äldre än 4.0.

4. Använd Google Voice för att lyssna på någons telefonsamtal

Google Röst

Den här är ett utmärkt val om du vill lyssna på någons telefonsamtal utan att de vet om det helt gratis. Du kan använda den på alla enheter som kör Android eller iOS.

Så här installerar du Google Voice

 1. Öppna din webbläsare och gå till: voice.google.com.
 2. Logga in med dina Google-uppgifter.
 3. Klicka på kugghjulsikonen. Den finns i det övre högra hörnet av skärmen.
 4. Välj Telefonsamtal och aktivera inspelning av samtal.
 5. Så här lyssnar du på telefonsamtal: Tryck på "4" när du har ett pågående samtal för att starta samtalsinspelningen. Tryck en gång till för att stoppa.
ProffsCons
SimpleFreeOffers automatisk prenumerationHar en begränsad uppsättning funktionerKan inte spela in pågående samtalKräver manuell start och stopp

5. Använd en TapeACall för att lyssna på mobiltelefonsamtal från en annan telefon

TapeACall

När jag sökte efter hur man lyssnar på någons telefonsamtal var TapeACall det första som dök upp. Det är en enkel men pålitlig programvara för samtalsinspelning som fungerar på prenumerationsbasis. 

Hur använder man en TapeACall?

 1. Skapa ditt konto här: https://app.tapeacall.com/.
 2. Ladda ner och installera appen på din enhet.
 3. Öppna TapeACall och tryck på inspelningsknappen.
 4. Välj Lägg till samtal och slå målnumret.
 5. Alternativet Merge dyker upp på skärmen, tryck på det.
ProffsCons
Registrerar både inkommande och utgående samtalErbjuder 7 dagars kostnadsfri testperiodKompatibilitet med flera plattformarDyra abonnemangslösningarLjudkvaliteten kan vara dålig.

Slutsats 

Det är ganska enkelt att lyssna på mobiltelefonsamtal på distans. Du behöver bara en sak - bra samtalsinspelningsappar som de jag har granskat ovan. De gör ett hyfsat jobb med att spela in telefonsamtal. Det mest kraftfulla verktyget, Phonsee, samlar in ännu mer information, inklusive meddelanden, plats och foton, så jag rekommenderar Phonsee-appen till alla som vill få en fullständig bild av någons aktiviteter.

Lämna ett svar:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *