Lytt til mobiltelefonsamtaler fra en annen telefon

【5 måter】Lytt til telefonsamtaler fra en annen telefon

Kan du tro at 50% av amerikanerne har innrømmet at de har snoket på partnerens telefon? Dette er de offisielle tallene fra Statista!

Du er definitivt ikke den eneste som er nysgjerrig på hvordan du kan lytte til andres mobiltelefoner.. Når ting ikke føles riktig, vil de fleste av oss gjøre noe for å redusere det følelsesmessige presset. 

Jeg snakker ikke spesifikt om romantiske forhold. Selv brukte jeg en app for å finne ut hvorfor datteren min var så fraværende i det siste. Resultatet? Jeg oppdaget at hun ble mobbet på skolen.

Hvis du føler deg urolig over barnets oppførsel, eller hvis parforholdet har mistet gnisten, kan appene jeg nå anbefaler, hjelpe deg med å komme til bunns i saken.

Innholdsfortegnelse

Kan du lytte til andres mobiltelefonsamtaler?

Dagens innlegg dreier seg om to viktige spørsmål: Kan du lytte til andres mobiltelefonsamtaler, og hvordan kan du i så fall gjøre det? La oss se nærmere på dette sammen.

Det korte svaret er ja. Du kan ta opp noens samtaler og lytte til dem senere. For å gjøre det, må du laste ned en app for samtaleopptak og gi den de nødvendige tillatelsene. Samtaleopptak er en virtuell telefonfunksjon som lar deg ta opp samtaler i et digitalt lydformat over skyen. Callsentre og kontaktsentre bruker samtaleopptak for å overvåke og ta opp alle innkommende og utgående samtaler.

Men her er en annen ting jeg har lært når jeg har overvåket min datters telefon: Det er ikke nok å ha en app for å lytte til telefonsamtaler for å få et fullstendig bilde av situasjonen. Du vet ikke hvem som ringer, hvorfor de sier det de sier, og så videre.

Så i stedet for bare å ta opp samtaler, anbefaler jeg at du bruker apper med mange funksjoner som gir deg tilgang til alle typer data fra målenheten. På den måten får du et mer fullstendig bilde av hva som skjer.

banner

Hvordan lytte til mobiltelefonsamtaler fra en annen telefon: De 5 beste appene

Vil du lytte til noens mobiltelefonsamtale nå? Velg en av appene på denne listen! Alle har sine særtrekk og fordeler, men min favoritt er Phonsee. Den tilbyr det mest omfattende settet med verktøy jeg har sett i en telefonovervåkingsapp.

1. Bruk Phonsee til å lytte til andres samtaler uten at de vet om det 

Phonsee er en fantastisk app for å lytte til andres telefonsamtaler som har flere funksjoner enn du kanskje forventer av et overvåkingsverktøy. Når du først har funnet ut hvordan det fungerer (jeg forklarer det senere), vil dine kjæres mobilsamtaler ikke lenger være en hemmelighet for deg! Denne programvaren er plattformuavhengig, noe som betyr at den fungerer problemfritt på alle enheter, inkludert Android-telefoner og -nettbrett.

Funksjoner i Phonsees kommunikasjonsmønstre

Phonsee

Her er de viktigste funksjonene som Phonsee har å by på:

 • Overvåk samtaler. Er du nysgjerrig på hvem de snakker med og hvor ofte? Få alle detaljer om telefonsamtalene deres med Android Call Logs-funksjonen.
 • Aktiver mikrofonen. Lytt til andres samtaler uten at de vet om det, selv om de ringer fra en annen telefon. Slå på mikrofonen eksternt og hold ørene åpne.
 • Få tilgang til kontaktlisten. Vil du vite hvem som er i den indre sirkelen? Phonsee kan vise deg telefonnumre med tilhørende navn.
 • Skann tekstmeldinger. Finn ut hvem de chatter med og hva de sier. Du kan lese alle tekstmeldingene deres, også slettede.
 • Les e-postmeldinger. Les alle e-poster fra standard e-postapp på Android-enheten.

Slik installerer du Phonsee på en Android-telefon

En ting jeg liker med Phonsee, er hvor enkelt det er å installere på en Android-telefon. Du trenger virkelig ikke ekstra tekniske ferdigheter for å bruke den. Slik lytter du til mobiltelefonsamtaler fra en annen telefon med Phonsee:

Trinn 1. Spesifiser dataene du vil spore.

phonsee step1-funksjoner

Gå hit: phonsee.com, og klikk på Try It Now-knappen. Deretter velger du hvilke data du vil spore (ikke glem å krysse av for "Samtaler" og "Meldinger"). 

Trinn 2. Velg Dataoverføring i sanntid.

phonsee step2 data

Dataoverføring i sanntid sørger for at du får oppdateringer om målenhetens aktiviteter i tide.

Trinn 3. Velg usynlig modus.

phonsee step3-modus

Når denne funksjonen er aktivert, sørger du for at målbrukeren ikke får vite at appen for å lytte til andres telefonsamtaler er installert på telefonen.

Trinn 4. Fullfør registreringsprosessen.

phonsee step4 e-post

Skriv inn e-postadressen din og velg en abonnementsplan for å motta en nedlastingskobling sammen med registreringsnøkkelen og installasjonsinstruksjoner.

phonsee step5 pris

Trinn 5. Konfigurer Phonsee.

Følg instruksjonene i velkomst-e-posten for å konfigurere Phonsee.

Trinn 6. Lytt til andres samtaler uten at de vet om det.

Nå er du klar! Nå kan du logge deg på Phonsee-kontoen din og lytte til samtalene når du vil.

Andre funksjoner Phonsee har å tilby

Phonsee nøyer seg ikke med samtaler, den har enda flere fantastiske funksjoner, og her er hva du kan gjøre:

 • GPS-posisjon i sanntid
 • Opprette geofences
 • Se nettleserhistorikk
 • Registrerer tastetrykk på målenheten
 • Vis bilder og videoer som er lagret på enheten
 • Motta varsler for spesifikke søkeord
 • Ta skjermbilder
FordelerUlemper
Kjører i skjult modusEnkelt å brukeTilbyr mer enn 30 funksjonerDu kan logge på Phonsee-kontrollpanelet fra hvilken som helst enhetDu kan bare overvåke én enhet per plan

2. Bruk mSpy til å lytte til mobiltelefonsamtaler eksternt

mSpy Extreme1

mSpy kommer ofte til listene over de beste overvåkingsapp-markedet, men du vet at det er en enda bedre ting – mSpy Extreme-versjonen. Den er fullpakket med de mest avanserte funksjonene som andre apper bare kan drømme om. Og ja, du kan bruke den til å lytte til mobiltelefonsamtaler!

Slik bruker du mSpy

Følg tre enkle trinn for å lytte til andres samtaler på telefonen min:

 1. Opprett en konto på mspy.com og velg en abonnementsplan.
 2. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere den.
 3. Logg inn på dashbordet og start overvåkingen.
FordelerUlemper
Lar deg aktivere telefonens kamera og mikrofon eksterntTilbyr usynlig modusSender øyeblikkelige oppdateringer om ny aktivitetLitt dyrere enn andre alternativer på listenKan være komplisert for nybegynnere

3. Bruk Eyezy til å lytte til telefonsamtaler

Eyezy

Eyezy samler hver eneste bit av data som går inn og ut av målenheten. Denne appen lar deg lese tekstmeldinger, spore plassering og lytte til andres anrop uten at de vet det. Den genererer også rapporter om deres nylige aktivitet som inkluderer en liste over de fleste ringende kontakter.

Slik bruker du Eyezy

 1. Registrer deg for Eyezy-kontoen din og velg abonnementsplan her: eyezy.com.
 2. Følg trinnene i installasjonsveiledningen for å installere Eyezy på målenheten.
 3. Logg inn på Eyezy-dashbordet for å sjekke telefonsamtalene.
FordelerUlemper
Lar deg overvåke apper for sosiale medier og direktemeldingerKjøres usynlig i bakgrunnen på målenhetenHar intuitiv designKundesupport kan til tider være treg. Støtter ikke Android-enheter eldre enn 4.0.

4. Bruk Google Voice til å lytte til andres telefonsamtaler

Google Voice

Denne er et godt valg hvis du ønsker å lytte til andres telefonsamtaler uten at de vet om det, helt gratis.. Du kan bruke den på alle enheter med Android eller iOS.

Slik installerer du Google Voice

 1. Åpne nettleseren din og gå hit: voice.google.com.
 2. Logg på med Google-legitimasjonen din.
 3. Klikk på tannhjulikonet. Det er øverst til høyre på skjermen.
 4. Velg Telefonsamtaler og slå på samtaleopptak.
 5. Slik lytter du til telefonsamtaler: Når du har en aktiv samtale, trykker du på "4" for å starte samtaleopptaket. Trykk én gang til for å stoppe.
FordelerUlemper
SimpleFreeOffers automatisk abonnementHar et begrenset sett med funksjonerKan ikke ta opp pågående samtalerKrever manuell start og stopp

5. Bruke en TapeACall til å lytte til mobiltelefonsamtaler fra en annen telefon

TapeACall

Da jeg søkte etter hvordan jeg kunne lytte til andres telefonsamtaler, var TapeACall det første som dukket opp. Det er en enkel, men pålitelig programvare for samtaleopptak som fungerer på abonnementsbasis. 

Hvordan bruker jeg en TapeACall?

 1. Opprett en konto her: https://app.tapeacall.com/.
 2. Last ned og installer appen på enheten din.
 3. Åpne TapeACall og trykk på opptaksknappen.
 4. Velg Legg til et anrop og slå målnummeret.
 5. Alternativet Merge dukker opp på skjermen, trykk på det.
FordelerUlemper
Registrerer både innkommende og utgående samtalerTilbyr 7 dagers gratis prøveperiodeKompatibilitet på tvers av plattformerDyre abonnementerLydkvaliteten kan være dårlig.

Konklusjon 

Det er ganske enkelt å lytte til mobiltelefonsamtaler eksternt. Du trenger bare én ting - gode apper for samtaleopptak som de jeg har omtalt ovenfor. De gjør en god jobb med å ta opp telefonsamtaler. Det kraftigste verktøyet, Phonsee, samler inn enda mer informasjon, inkludert meldinger, posisjon og bilder, så jeg anbefaler Phonsee-appen til alle som ønsker å få et fullstendig bilde av noens aktiviteter.

Legg igjen et svar:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *