Hallgassa meg a mobiltelefon beszélgetéseket egy másik telefonról

[5 módszer] Egy másik telefon lehallgatása távolról

El tudod hinni, hogy az amerikaiak 50%-je elismerte, hogy szaglászik a partnere telefonján? Ezek a hivatalos számok a Statista!

Ön biztosan nem az egyetlen kíváncsi arra, hogyan lehet hallgatni beszélgetés mások mobiltelefonok. Amikor a dolgok nem érzik jól magukat, a legtöbben lépéseket tesznek, hogy csökkentsék az érzelmi nyomást. 

Nem kifejezetten a romantikus kapcsolatokról beszélek. Ami az én tapasztalataimat illeti, egy applikációt használtam, hogy kiderítsem, miért olyan szétszórt mostanában a lányom. Az eredmény? Rájöttem, hogy zaklatják az iskolában.

Ha nyugtalannak érzi magát gyermeke viselkedése miatt, vagy ha kapcsolata elvesztette a szikrát, az általam ajánlott alkalmazások segítenek a dolgok mélyére ásni.

Tartalomjegyzék

Meghallgathatja valaki más mobilbeszélgetését?

A mai poszt két kulcskérdés körül forog: lehallgathatod-e valaki más mobiltelefonbeszélgetését, és ha igen, akkor hogyan teheted ezt meg? Bontsuk le együtt.

A rövid válasz: igen. Felveheti valakinek a beszélgetéseit, és később meghallgathatja őket. Ehhez le kell töltenie egy hívásrögzítő alkalmazást, és meg kell adnia a szükséges engedélyeket. Hívásfelvétel egy virtuális telefonfunkció, amely lehetővé teszi a hívások digitális hangformátumban történő rögzítését a felhőn keresztül. A call centerek és a kapcsolattartó központok hívásrögzítést használnak az összes bejövő és kimenő hívás figyelésére és rögzítésére.

De van itt még egy dolog, amit a lányom telefonjának megfigyelése során megtanultam: egy alkalmazással, amely lehallgatja a telefonhívásokat, nem elég ahhoz, hogy teljes képet kapjunk a helyzetről. Nem tudod, hogy ki hívja őket, miért mondják, amit mondanak, és így tovább.

Tehát ahelyett, hogy csak hívásokat rögzítene, javaslom, hogy használja a funkciógazdag alkalmazások amelyek segítségével mindenféle adathoz hozzáférhet a céleszközről. Így teljesebb képet kaphat arról, hogy mi történik.

banner

Hogyan lehet hallgatni a mobiltelefon beszélgetéseket egy másik telefonról: Top 5 Apps

Szeretné meghallgatni valaki mobiltelefonbeszélgetését? Akkor válaszd bármelyik alkalmazást ebben a listában! Mindegyiknek megvannak a maga kiemelkedő funkciói és előnyei, de az én kedvencem az Phonsee. Ez kínálja a legátfogóbb eszközkészletet, amit egy telefonmegfigyelő alkalmazásban láttam.

1. Az Phonsee használatával tudtán kívül hallgathatja valaki más hívásait 

Az Phonsee egy csodálatos alkalmazás, amellyel meghallgathatja valaki telefonhívásait, és amely több funkciót kínál, mint amit egy felügyeleti eszköztől elvárhat. Ha egyszer rájössz, hogyan működik (később elmagyarázom), szeretteid mobilbeszélgetései többé nem lesznek titok előtted! Ez a szoftver keresztplatformos, azaz minden eszközzel, így az Androidos telefonokkal és táblagépekkel is zökkenőmentesen működik.

Az Phonsee kommunikációs mintái Jellemzők

Phonsee

Íme az Phonsee legfontosabb jellemzői:

 • Hívások figyelése. Kíváncsi vagy, hogy kivel és milyen gyakran beszélnek? Az Android hívásnaplók funkciójával minden részletet megtudhat a telefonhívásaikról.
 • Aktiválja a mikrofont. Lehallgathatja valaki más hívásait anélkül, hogy az illető tudna róla, még akkor is, ha egy másik telefont használ a híváshoz. Kapcsolja be a mikrofonjukat távolról, és tartsa nyitva a fülét.
 • Hozzáférés a névjegyzékhez. Szeretnéd tudni, hogy kik tartoznak a belső körükhöz? Az Phonsee megmutatja a telefonszámokat a hozzájuk tartozó nevekkel.
 • Szöveges üzenetek beolvasása. Tudja meg, hogy kivel csevegnek és mit mondanak. Elolvashatja az összes szöveges üzenetüket, beleértve a törölteket is.
 • Olvassa el az e-maileket. Olvassa el az összes e-mailt az alapértelmezett e-mail alkalmazásból az Android készülékén.

Hogyan kell telepíteni Phonsee az Android Phone

Az Phonsee-ben azt szeretem, hogy mennyire könnyű telepíteni egy Android telefonra. Komolyan, nincs szükséged extra technikai ismeretekre a használatához. Íme, hogyan hallgathatja a mobiltelefon-beszélgetéseket egy másik telefonról az Phonsee segítségével:

1. lépés. Adja meg a nyomon követni kívánt adatokat.

phonsee step1 funkciók

Menj ide: phonsee.com, és kattints a Try It Now gombra. Ezután válassza ki a nyomon követni kívánt adatokat (ne felejtse el bejelölni a "Hívások" és az "Üzenetek" pontot). 

2. lépés. Válassza a Valós idejű adatátvitel lehetőséget.

phonsee step2 adatok

A valós idejű adatátviteli funkció biztosítja, hogy időben frissítéseket kapjon a céleszköz tevékenységeiről.

3. lépés. Válassza a Láthatatlan módot.

phonsee step3 üzemmód

A funkció engedélyezése biztosítja, hogy a célfelhasználó ne tudja meg, hogy a telefonjára telepítve van az az alkalmazás, amellyel lehallgathatja valaki telefonhívásait.

4. lépés. Fejezze be a regisztrációs folyamatot.

phonsee step4 email

Adja meg e-mail címét, és válasszon egy előfizetési csomagot, hogy megkapja a letöltési linket, valamint a regisztrációs kulcsot és a telepítési utasításokat.

phonsee step5 ár

5. lépés. Az Phonsee beállítása.

Kövesse az üdvözlő e-mailben kapott utasításokat az Phonsee beállításához.

6. lépés. Hallgassa meg valaki más hívásait anélkül, hogy tudna róla.

Készen állsz! Mostantól bármikor bejelentkezhet az Phonsee-fiókjába, és meghallgathatja a hívásaikat.

Az Phonsee egyéb jellemzői

Az Phonsee nem áll meg a hívásoknál; még több csodálatos funkciót kínál, és íme, mit tehet:

 • Valós idejű GPS helymeghatározás követése
 • Geofalak létrehozása
 • Böngésző előzmények megtekintése
 • A céleszközön végrehajtott billentyűleütések rögzítése
 • A készüléken tárolt fényképek és videók megtekintése
 • Értesítések fogadása bizonyos kulcsszavakra
 • Képernyőfotók készítése
ElőnyökHátrányok
Rejtett üzemmódban futEgyszerű használatBizonyos több mint 30 funkciót kínálAz Phonsee vezérlőpultba bármely eszközről bejelentkezhet.Tervenként csak egy eszközt felügyelhet

2. Az mSpy használatával távolról hallgathatja a mobiltelefon-hívásokat

mSpy Extreme1

Az mSpy gyakran felkerül a legjobb figyelőalkalmazások piacának listájára, de tudod, hogy van még ennél is jobb dolog – az mSpy Extreme verzió. Tele van a legfejlettebb funkciókkal, amelyekről más alkalmazások csak álmodhatnak. És igen, használhatja mobiltelefonos beszélgetések meghallgatására!

Az mSpy használata

Kövessen 3 egyszerű lépést, hogy meghallgassa mások hívását a telefonomon:

 1. Hozzon létre fiókot az mspy.com oldalon, és válasszon egy előfizetési csomagot.
 2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállításhoz.
 3. Jelentkezzen be a műszerfalra, és kezdje el a felügyeletet.
ElőnyökHátrányok
Lehetővé teszi a telefon kamerájának és mikrofonjának távoli aktiválásátLáthatatlan üzemmódot kínálAz új tevékenységekről azonnali frissítéseket küld.Kicsit drágább, mint a listán szereplő többi lehetőségA kezdők számára bonyolult lehet.

3. Az Eyezy használata telefonhívások hallgatására

Eyezy

Az Eyezy minden egyes adatbitet összegyűjt, amely be- és kilép a céleszközön. Ezzel az alkalmazással szöveges üzeneteket olvashat, nyomon követheti a tartózkodási helyét, és meghallgathatja valaki más hívását anélkül, hogy tudná. Ezenkívül jelentéseket készít a legutóbbi tevékenységeikről, amelyek tartalmazzák a legtöbb hívó névjegy listáját.

Az Eyezy használata

 1. Regisztráljon az Eyezy fiókjához, és válassza ki az előfizetési csomagot itt: eyezy.com.
 2. Kövesse a telepítési útmutató lépéseit az Eyezy célkészülékre történő telepítéséhez.
 3. Jelentkezzen be az Eyezy műszerfalára a telefonhívások ellenőrzéséhez.
ElőnyökHátrányok
Lehetővé teszi a közösségi médiaalkalmazások és azonnali üzenetküldők felügyeletét.Láthatatlanul fut a céleszköz hátterébenIntuitív kialakítással rendelkezik.Az ügyfélszolgálat időnként lassú lehet.Nem támogatja a 4.0-nál régebbi Android készülékeket.

4. A Google Voice használatával meghallgathatja valaki telefonhívásait

Google Voice

Ez egy nagyszerű választás, ha ingyenesen szeretné lehallgatni valakinek a telefonhívásait anélkül, hogy tudna róla.. Bármilyen Android vagy iOS rendszert futtató eszközön használhatja.

A Google Voice telepítése

 1. Nyissa meg a böngészőjét, és lépjen be ide: voice.google.com.
 2. Jelentkezzen be a Google hitelesítő adatokkal.
 3. Kattintson a Fogaskerék ikonra. Ez a képernyő jobb felső sarkában található.
 4. Válassza a Telefonhívások lehetőséget, és kapcsolja be a hívásrögzítést.
 5. Így hallgathatja meg a telefonhívásokat: Ha aktív hívása van, nyomja meg a "4" gombot a hívásrögzítés elindításához. A leállításhoz nyomja meg még egyszer.
ElőnyökHátrányok
SimpleFreeOffers automatikus átiratkozásKorlátozott funkciókkal rendelkezikNem rögzít folyamatban lévő hívásokatKézi indítást és leállítást igényel

5. A TapeACall segítségével egy másik telefonról hallgathatja a mobiltelefon-beszélgetéseket

TapeACall

Amikor azt kerestem, hogyan lehet meghallgatni valakinek a telefonhívásait, a TapeACall volt az első, ami felbukkant. Ez egy egyszerű, mégis megbízható hívásrögzítő szoftver, amely előfizetéses alapon működik. 

Hogyan kell használni a TapeACallt?

 1. Hozzon létre fiókot itt: https://app.tapeacall.com/.
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a készülékére.
 3. Nyissa meg a TapeACallt, és nyomja meg a felvétel gombot.
 4. Válassza a Hívás hozzáadása lehetőséget, és tárcsázza a célszámot.
 5. A képernyőn megjelenik az Egyesítés opció, nyomja meg.
ElőnyökHátrányok
Bejövő és kimenő hívások rögzítése7 napos ingyenes próbaverziót kínálKeresztplatformos kompatibilitásDrága előfizetési csomagokA hangminőség gyenge lehet.

Következtetés 

Elég könnyű távolról lehallgatni a mobiltelefon-hívásokat. Csak egy dologra van szükséged - jó hívásrögzítő alkalmazásokra, mint amilyeneket fentebb áttekintettem. Ezek tisztességes munkát végeznek a telefonbeszélgetések rögzítésében. A legerősebb eszköz, az Phonsee még több információt gyűjt, beleértve az üzeneteket, a tartózkodási helyet és a fényképeket is, így az Phonsee alkalmazást ajánlom mindenkinek, aki teljes képet szeretne kapni valakinek a tevékenységéről.

Hagyjon választ:

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *