Ascultați conversațiile de pe telefonul mobil de pe un alt telefon

[5 moduri] Ascultarea telefonului la distanță

Îți vine să crezi că 50% dintre americani au recunoscut că au spionat telefonul partenerului lor? Acestea sunt cifrele oficiale de la Statista!

Cu siguranță nu ești singurul curios să afli cum să asculți conversația altora de pe telefonul mobil.. Atunci când lucrurile nu se simt bine, majoritatea dintre noi ar lua măsuri pentru a reduce presiunea emoțională. 

Nu mă refer în mod special la relațiile romantice. În ceea ce privește experiența mea, am folosit o aplicație pentru a afla de ce fiica mea era atât de absentă în ultima vreme. Care a fost rezultatul? Am descoperit că era hărțuită la școală.

Dacă te simți neliniștit de comportamentul copilului tău sau dacă relația voastră și-a pierdut scânteia, aplicațiile pe care ți le voi recomanda te vor ajuta să ajungi la fondul problemei.

Cuprins

Puteți asculta conversația de pe telefonul mobil al altcuiva?

Postul de astăzi se învârte în jurul a două întrebări cheie: poți asculta conversația de pe telefonul mobil a altcuiva și, dacă da, cum poți face acest lucru? Haideți să le analizăm împreună.

Răspunsul scurt este da. Puteți înregistra conversațiile cuiva și le puteți asculta mai târziu. Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați o aplicație de înregistrare a apelurilor și să-i acordați permisiunile necesare. Înregistrarea apelurilor este o caracteristică a telefonului virtual care vă permite să înregistrați apeluri într-un format audio digital prin cloud. Centrele de apeluri și centrele de contact folosesc înregistrarea apelurilor pentru a monitoriza și înregistra toate apelurile de intrare și de ieșire.

Dar iată un alt lucru pe care l-am învățat în urma monitorizării telefonului fiicei mele: nu este suficient să ai o aplicație pentru a asculta apelurile telefonice pentru a obține o imagine completă a situației. Nu știi cine le sună, de ce spun ceea ce spun și așa mai departe.

Așadar, în loc să înregistrați doar apelurile, vă recomand să folosiți aplicații bogate în funcții care vă permit să accesați toate tipurile de date de pe dispozitivul țintă. În acest fel, puteți avea o imagine mai completă a ceea ce se întâmplă.

banner

Cum să ascultați conversațiile de pe telefonul mobil de pe un alt telefon: Top 5 aplicații

Vrei să asculți acum conversația de pe telefonul mobil a cuiva? Atunci optează pentru orice aplicație din această listă! Fiecare are caracteristicile și avantajele sale deosebite, dar favorita mea este Phonsee. Oferă cel mai cuprinzător set de instrumente pe care l-am văzut într-o aplicație de monitorizare a telefoanelor.

1. Utilizați Phonsee pentru a asculta apelurile altcuiva fără ca acesta să știe 

Phonsee este o aplicație uimitoare pentru a asculta apelurile telefonice ale cuiva, care oferă mai multe funcții decât v-ați putea aștepta de la un instrument de monitorizare. Odată ce îți dai seama cum funcționează (îți voi explica mai târziu), conversațiile de pe telefonul mobil ale celor dragi nu vor mai fi un secret pentru tine! Acest software este cross-platform, ceea ce înseamnă că funcționează fără probleme cu toate dispozitivele, inclusiv cu telefoanele și tabletele Android.

Caracteristicile modelelor de comunicare ale Phonsee

Phonsee

Iată care sunt principalele caracteristici pe care le aduce Phonsee:

 • Monitorizați apelurile. Sunteți curioși să aflați cu cine și cât de des vorbesc? Aflați toate detaliile apelurilor lor telefonice cu funcția Jurnale de apeluri Android.
 • Activați microfonul. Ascultați apelurile altcuiva fără ca acesta să știe, chiar dacă folosește un alt telefon pentru a efectua un apel. Porniți microfonul de la distanță și țineți urechile deschise.
 • Accesați lista de contacte. Vrei să știi cine face parte din cercul lor intim? Phonsee vă poate arăta numerele de telefon cu numele asociate.
 • Scanarea mesajelor text. Aflați cu cine discută și ce spun. Puteți citi toate mesajele lor text, inclusiv cele șterse.
 • Citiți e-mailurile. Citiți toate e-mailurile din aplicația de e-mail implicită de pe dispozitivul Android.

Cum se instalează Phonsee pe telefonul Android

Un lucru care îmi place la Phonsee este cât de ușor este de instalat pe un telefon Android. Serios, nu ai nevoie de abilități tehnice suplimentare pentru a-l folosi. Iată cum să ascultați conversațiile de pe telefonul mobil de pe un alt telefon cu Phonsee:

Pasul 1. Specificați datele pe care doriți să le urmăriți.

phonsee step1 caracteristici

Accesați aici: phonsee.com și faceți clic pe butonul Try It Now. După aceea, selectați datele pe care doriți să le urmăriți (nu uitați să bifați "Apeluri" și "Mesaje"). 

Pasul 2. Alegeți Real Time Data Transfer.

phonsee step2 date

Funcția de transfer de date în timp real vă asigură că veți primi actualizări în timp util cu privire la activitățile dispozitivului țintă.

Pasul 3. Selectați Modul invizibil.

Modul phonsee step3

Activarea acestei funcții asigură faptul că utilizatorul țintă nu va ști că aplicația de ascultare a apelurilor telefonice ale cuiva este instalată pe telefonul său.

Pasul 4. Finalizați procesul de înregistrare.

phonsee step4 e-mail

Introduceți adresa dvs. de e-mail și alegeți un plan de abonament pentru a primi un link de descărcare împreună cu cheia de înregistrare și instrucțiunile de instalare.

phonsee step5 preț

Pasul 5. Configurați Phonsee.

Urmați instrucțiunile furnizate în e-mailul de bun venit pentru a configura Phonsee.

Pasul 6. Ascultați apelurile altcuiva fără ca acesta să știe.

Sunteți gata! Acum, vă puteți conecta la contul dvs. Phonsee și puteți asculta convorbirile acestora ori de câte ori aveți nevoie.

Alte caracteristici pe care le oferă Phonsee

Phonsee nu se oprește la apeluri; oferă și mai multe caracteristici uimitoare, iar aici vă prezentăm ce puteți face:

 • Urmăriți locația GPS în timp real
 • Crearea de geofențe
 • Vizualizați istoricul browserului
 • Înregistrează apăsările de taste efectuate pe dispozitivul țintă
 • Vizualizați fotografiile și clipurile video stocate pe dispozitiv
 • Primiți notificări pentru anumite cuvinte cheie
 • Faceți capturi de ecran
ProContra
Funcționează în mod ascunsFacil de utilizatOferă peste 30 de funcțiiVă puteți conecta la panoul de control Phonsee de pe orice dispozitiv.Puteți monitoriza doar un singur dispozitiv pe plan

2. Utilizați mSpy pentru a asculta de la distanță apelurile de pe telefonul mobil

mSpy Extreme1

mSpy ajunge adesea pe listele celor mai bune aplicații de monitorizare de pe piață, dar știți că există un lucru și mai bun – versiunea mSpy Extreme. Este plin cu cele mai avansate funcții la care alte aplicații pot doar visa. Și da, îl puteți folosi pentru a asculta conversațiile pe telefonul mobil!

Cum se utilizează mSpy

Urmați 3 pași simpli pentru a asculta apelurile altor persoane pe telefonul meu:

 1. Creați-vă un cont pe mspy.com și alegeți un plan de abonament.
 2. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a-l configura.
 3. Conectați-vă la tabloul de bord și începeți monitorizarea.
ProContra
Vă permite să activați camera și microfonul telefonului de la distanțăOferă modul invizibilÎntoarce instantaneu actualizări privind noile activitățiPuțin mai scump decât alte opțiuni de pe listăPoate fi complex pentru începători

3. Utilizați Eyezy pentru a asculta apelurile telefonice

Eyezy

Eyezy colectează fiecare bit de date care intră și iese din dispozitivul țintă. Această aplicație vă permite să citiți mesaje text, să urmăriți locația și să ascultați apelurile altcuiva fără ca acesta să știe. De asemenea, generează rapoarte despre activitatea lor recentă, care includ o listă a celor mai multe persoane de contact care apelează.

Cum se utilizează Eyezy

 1. Înscrieți-vă pentru contul dvs. Eyezy și alegeți planul de abonament aici: eyezy.com.
 2. Urmați pașii din ghidul de configurare pentru a instala Eyezy pe dispozitivul țintă.
 3. Conectați-vă la tabloul de bord Eyezy pentru a verifica apelurile telefonice.
ProContra
Vă permite să monitorizați aplicațiile de social media și mesagerii instant.Se execută invizibil în fundalul dispozitivului țintăAre un design intuitivAsistența pentru clienți poate fi uneori lentă.Nu acceptă dispozitive Android mai vechi de 4.0.

4. Utilizați Google Voice pentru a asculta apelurile telefonice ale cuiva

Google Voice

Aceasta este o alegere excelentă dacă doriți să ascultați gratuit apelurile telefonice ale cuiva fără ca acesta să știe.. Îl puteți utiliza pe orice dispozitiv care rulează Android sau iOS.

Cum se instalează Google Voice

 1. Deschideți browserul și accesați aici: voice.google.com.
 2. Conectați-vă cu datele de identificare Google.
 3. Faceți clic pe pictograma Gear. Aceasta se află în colțul din dreapta sus al ecranului.
 4. Alegeți Apeluri telefonice și activați înregistrarea apelurilor.
 5. Iată cum puteți asculta apelurile telefonice: când aveți un apel activ, apăsați "4" pentru a începe înregistrarea apelului. Apăsați-l încă o dată pentru a o opri.
ProContra
SimpleFreeOffers auto-transcriereAre un set limitat de funcțiiNu poate înregistra apeluri în curs de desfășurare Necesită pornire și oprire manuală

5. Utilizați un TapeACall pentru a asculta conversațiile de pe telefonul mobil de pe un alt telefon

TapeACall

Când am căutat cum să ascult apelurile telefonice ale cuiva, TapeACall a fost primul lucru care a apărut. Este un software de înregistrare a apelurilor simplu, dar fiabil, care funcționează pe bază de abonament. 

Cum se utilizează un TapeACall?

 1. Creați-vă un cont aici: https://app.tapeacall.com/.
 2. Descărcați și instalați aplicația pe dispozitivul dumneavoastră.
 3. Deschideți TapeACall și apăsați butonul de înregistrare.
 4. Selectați Add a call (Adăugare apel) și formați numărul țintă.
 5. Pe ecran va apărea opțiunea Merge, apăsați-o.
ProContra
Înregistrează atât apelurile primite, cât și cele efectuate Oferă 7 zile de încercare gratuităCompatibilitate între platformePlanuri de abonament costisitoareCalitatea sunetului poate fi slabă.

Concluzie 

Este destul de ușor să ascultați de la distanță convorbirile de pe telefonul mobil. Aveți nevoie de un singur lucru - aplicații bune de înregistrare a apelurilor, precum cele pe care le-am analizat mai sus. Acestea fac o treabă decentă de înregistrare a conversațiilor telefonice. Cel mai puternic instrument, Phonsee, colectează chiar mai multe informații, inclusiv mesaje, locație și fotografii, așa că recomand aplicația Phonsee tuturor celor care doresc să obțină o imagine completă a activităților cuiva.

Lăsați un răspuns:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *