Ακρόαση συνομιλιών κινητού τηλεφώνου από άλλο τηλέφωνο

[5 Τρόποι] Ακούστε συνομιλίες μέσω κινητών από άλλο τηλέφωνο

Μπορείτε να πιστέψετε ότι 50% των Αμερικανών παραδέχτηκαν ότι παρακολουθούν το τηλέφωνο του συντρόφου τους; Αυτοί είναι οι επίσημοι αριθμοί από Statista!

Σίγουρα δεν είστε ο μόνος που είναι περίεργος για το πώς να ακούσετε τη συνομιλία των άλλων κινητών τηλεφώνων. Όταν τα πράγματα δεν είναι σωστά, οι περισσότεροι από εμάς θα αναλάβουμε δράση για να μειώσουμε τη συναισθηματική πίεση. 

Δεν μιλάω συγκεκριμένα για ρομαντικές σχέσεις. Όσον αφορά τη δική μου εμπειρία, χρησιμοποίησα μια εφαρμογή για να ανακαλύψω γιατί η κόρη μου ήταν τόσο αφηρημένη τελευταία. Το αποτέλεσμα; Ανακάλυψα ότι την εκφοβίζουν στο σχολείο.

Αν αισθάνεστε άβολα για τη συμπεριφορά του παιδιού σας ή αν η σχέση σας έχει χάσει τη σπίθα της, οι εφαρμογές που θα σας προτείνω θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος.

Πίνακας περιεχομένων

Μπορείτε να ακούσετε τη συνομιλία του κινητού τηλεφώνου κάποιου άλλου;

Η σημερινή ανάρτηση περιστρέφεται γύρω από δύο βασικά ερωτήματα: μπορείτε να ακούσετε τη συνομιλία του κινητού τηλεφώνου κάποιου άλλου, και αν ναι, τότε πώς μπορείτε να το κάνετε; Ας το αναλύσουμε μαζί.

Η σύντομη απάντηση είναι ναι. Μπορείτε να ηχογραφήσετε τις συνομιλίες κάποιου και να τον ακούσετε αργότερα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή εγγραφής κλήσεων και να της δώσετε τα απαραίτητα δικαιώματα. Καταγραφή κλήσης είναι μια δυνατότητα εικονικού τηλεφώνου που σας επιτρέπει να ηχογραφείτε κλήσεις σε μορφή ψηφιακού ήχου μέσω του cloud. Τα τηλεφωνικά κέντρα και τα κέντρα επικοινωνίας χρησιμοποιούν την εγγραφή κλήσεων για την παρακολούθηση και την καταγραφή όλων των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Αλλά να και κάτι άλλο που έμαθα όταν παρακολουθούσα το τηλέφωνο της κόρης μου: το να έχεις μια εφαρμογή για να ακούς τις τηλεφωνικές κλήσεις δεν αρκεί για να έχεις μια πλήρη εικόνα της κατάστασης. Δεν ξέρετε ποιος τους καλεί, γιατί λένε αυτά που λένε και ούτω καθεξής.

Έτσι, αντί να καταγράφετε απλώς κλήσεις, συνιστώ να χρησιμοποιείτε πλούσιες σε χαρακτηριστικά εφαρμογές που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε όλα τα είδη δεδομένων από τη συσκευή-στόχο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει.

banner

Πώς να ακούτε συνομιλίες κινητού τηλεφώνου από άλλο τηλέφωνο: Τοπ 5 Εφαρμογές

Θέλετε να ακούσετε τώρα τη συνομιλία κάποιου στο κινητό του; Τότε επιλέξτε οποιαδήποτε εφαρμογή σε αυτή τη λίστα! Κάθε μία έχει τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά της, αλλά το αγαπημένο μου είναι το Phonsee. Προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων που έχω δει σε μια εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου.

1. Χρησιμοποιήστε το Phonsee για να ακούτε τις κλήσεις κάποιου άλλου χωρίς να το γνωρίζει 

Το Phonsee είναι μια καταπληκτική εφαρμογή για να ακούτε τις τηλεφωνικές κλήσεις κάποιου που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από ό,τι θα περιμένατε από ένα εργαλείο παρακολούθησης. Μόλις καταλάβετε πώς λειτουργεί (θα το εξηγήσω αργότερα), οι συνομιλίες των αγαπημένων σας προσώπων στο κινητό δεν θα είναι πλέον μυστικό για εσάς! Αυτό το λογισμικό είναι cross-platform, που σημαίνει ότι λειτουργεί ομαλά με όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων και των tablet Android.

Χαρακτηριστικά μοτίβων επικοινωνίας του Phonsee

Phonsee

Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Phonsee:

 • Παρακολούθηση κλήσεων. Είστε περίεργοι για το με ποιον μιλούν και πόσο συχνά; Λάβετε όλες τις λεπτομέρειες των τηλεφωνικών τους κλήσεων με τη λειτουργία Android Call Logs.
 • Ενεργοποιήστε το μικρόφωνο. Ακούστε τις κλήσεις κάποιου άλλου χωρίς να το γνωρίζει, ακόμη και αν χρησιμοποιεί άλλο τηλέφωνο για να κάνει μια κλήση. Ενεργοποιήστε το μικρόφωνό τους εξ αποστάσεως και κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά.
 • Πρόσβαση στη λίστα επαφών. Θέλετε να μάθετε ποιος είναι στον στενό τους κύκλο; Το Phonsee μπορεί να σας δείξει αριθμούς τηλεφώνων με τα σχετικά ονόματα.
 • Σάρωση μηνυμάτων κειμένου. Μάθετε με ποιον συνομιλούν και τι λένε. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα μηνύματά τους, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων.
 • Διαβάστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Διαβάστε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την προεπιλεγμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη συσκευή Android.

Πώς να εγκαταστήσετε το Phonsee στο τηλέφωνο Android

Ένα πράγμα που μου αρέσει στο Phonsee είναι το πόσο εύκολο είναι να το εγκαταστήσετε σε ένα τηλέφωνο Android. Σοβαρά, δεν χρειάζεστε επιπλέον τεχνολογικές δεξιότητες για να το χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να ακούτε συνομιλίες κινητών τηλεφώνων από άλλο τηλέφωνο με το Phonsee:

Βήμα 1. Καθορίστε τα δεδομένα που θέλετε να παρακολουθείτε.

χαρακτηριστικά phonsee step1

Πηγαίνετε εδώ: phonsee.com, και κάντε κλικ στο κουμπί Try It Now. Στη συνέχεια, επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να παρακολουθείτε (μην ξεχάσετε να τσεκάρετε τα "Calls" και "Messages"). 

Βήμα 2. Επιλέξτε Μεταφορά δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

phonsee step2 δεδομένα

Η λειτουργία μεταφοράς δεδομένων σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε έγκαιρες ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της συσκευής προορισμού.

Βήμα 3. Επιλέξτε Αόρατη λειτουργία.

phonsee step3 mode

Η ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας εξασφαλίζει ότι ο χρήστης-στόχος δεν θα γνωρίζει ότι η εφαρμογή για την ακρόαση των τηλεφωνικών κλήσεων κάποιου είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό του.

Βήμα 4. Ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής σας.

phonsee step4 email

Εισάγετε τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε ένα πρόγραμμα συνδρομής για να λάβετε έναν σύνδεσμο λήψης μαζί με το κλειδί εγγραφής και τις οδηγίες εγκατάστασης.

τιμή phonsee step5

Βήμα 5. Ρύθμιση του Phonsee.

Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται στο email καλωσορίσματος για να ρυθμίσετε το Phonsee.

Βήμα 6. Ακούστε τις κλήσεις κάποιου άλλου χωρίς να το γνωρίζει.

Είστε έτοιμοι! Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Phonsee και να ακούτε τις κλήσεις τους όποτε θέλετε.

Άλλα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Phonsee

Το Phonsee δεν σταματάει στις κλήσεις, αλλά προσφέρει ακόμα περισσότερες εκπληκτικές δυνατότητες και δείτε τι μπορείτε να κάνετε:

 • Παρακολούθηση θέσης GPS σε πραγματικό χρόνο
 • Δημιουργία γεωγραφικών περιφράξεων
 • Προβολή ιστορικού προγράμματος περιήγησης
 • Καταγράφει τις πληκτρολογήσεις που πραγματοποιούνται στη συσκευή-στόχο
 • Προβολή φωτογραφιών και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή
 • Λάβετε ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά
 • Πάρτε στιγμιότυπα οθόνης
ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Λειτουργεί σε κρυφή λειτουργίαΕύκολο στη χρήσηΠροσφέρει 30+ λειτουργίεςΜπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου Phonsee από οποιαδήποτε συσκευή.Μπορείτε να παρακολουθείτε μόνο μία συσκευή ανά πρόγραμμα

2. Χρησιμοποιήστε το mSpy για να ακούσετε κλήσεις κινητού τηλεφώνου από απόσταση

mSpy Extreme1

Το mSpy μπαίνει συχνά στις λίστες με τις καλύτερες αγορές εφαρμογών παρακολούθησης, αλλά ξέρετε ότι υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο – η έκδοση mSpy Extreme. Είναι γεμάτο με τις πιο προηγμένες δυνατότητες που άλλες εφαρμογές μπορούν μόνο να ονειρεύονται. Και ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ακούτε συνομιλίες στο κινητό!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το mSpy

Ακολουθήστε 3 απλά βήματα για να ακούσετε την κλήση άλλων στο τηλέφωνό μου:

 1. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας στο mspy.com και επιλέξτε ένα πρόγραμμα συνδρομής.
 2. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να το ρυθμίσετε.
 3. Συνδεθείτε στο ταμπλό σας και ξεκινήστε την παρακολούθηση.
ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε την κάμερα και το μικρόφωνο του τηλεφώνου εξ αποστάσεωςΔιαθέτει αόρατη λειτουργίαΣτέλνει άμεσες ενημερώσεις για νέα δραστηριότηταΛίγο πιο ακριβό από άλλες επιλογές στη λίσταΜπορεί να είναι πολύπλοκο για αρχάριους

3. Χρήση του Eyezy για ακρόαση τηλεφωνικών κλήσεων

Eyezy

Το Eyezy συλλέγει κάθε κομμάτι δεδομένων που εισέρχεται και εξέρχεται από τη συσκευή-στόχο σας. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να διαβάζετε μηνύματα κειμένου, να παρακολουθείτε την τοποθεσία και να ακούτε τις κλήσεις κάποιου άλλου χωρίς να το γνωρίζουν. Δημιουργεί επίσης αναφορές για την πρόσφατη δραστηριότητά τους που περιλαμβάνουν μια λίστα με τις περισσότερες επαφές που καλούν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Eyezy

 1. Εγγραφείτε στο λογαριασμό σας Eyezy και επιλέξτε το συνδρομητικό σας πρόγραμμα εδώ: eyezy.com.
 2. Ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το Eyezy στη συσκευή-στόχο σας.
 3. Συνδεθείτε στο ταμπλό του Eyezy για να ελέγξετε τις τηλεφωνικές κλήσεις.
ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εφαρμογές κοινωνικών μέσων και άμεσων μηνυμάτων.Λειτουργεί αόρατα στο παρασκήνιο της συσκευής-στόχουΈχει διαισθητικό σχεδιασμό.Η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι αργή μερικές φορές.Δεν υποστηρίζει συσκευές Android παλαιότερες από 4.0.

4. Χρήση του Google Voice για να ακούσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις κάποιου

Google Voice

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ακούτε δωρεάν τις τηλεφωνικές κλήσεις κάποιου χωρίς να το γνωρίζει.. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικό Android ή iOS.

Πώς να εγκαταστήσετε το Google Voice

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε εδώ: voice.google.com.
 2. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας στο Google.
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear. Βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 4. Επιλέξτε Τηλεφωνικές κλήσεις και ενεργοποιήστε την εγγραφή κλήσεων.
 5. Ακούστε πώς μπορείτε να ακούσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις: όταν έχετε ενεργή κλήση, πατήστε "4" για να ξεκινήσετε την εγγραφή κλήσης. Πιέστε το ξανά για να σταματήσετε.
ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
SimpleFreeOffers αυτόματη μεταγραφήΈχει περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικώνΔεν μπορεί να καταγράψει συνεχιζόμενες κλήσειςΑπαιτεί χειροκίνητη εκκίνηση και διακοπή

5. Χρήση ενός TapeACall για να ακούσετε συνομιλίες κινητού τηλεφώνου από άλλο τηλέφωνο

TapeACall

Όταν έψαχνα για το πώς να ακούω τις τηλεφωνικές κλήσεις κάποιου, το TapeACall ήταν το πρώτο πράγμα που εμφανίστηκε. Πρόκειται για ένα απλό αλλά αξιόπιστο λογισμικό καταγραφής κλήσεων που λειτουργεί σε συνδρομητική βάση. 

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα TapeACall;

 1. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας εδώ: https://app.tapeacall.com/.
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας.
 3. Ανοίξτε το TapeACall και πατήστε το κουμπί εγγραφής.
 4. Επιλέξτε Προσθήκη κλήσης και καλέστε τον αριθμό-στόχο.
 5. Η επιλογή Συγχώνευση θα εμφανιστεί στην οθόνη σας, πατήστε την.
ΠλεονεκτήματαΜειονεκτήματα
Καταγράφει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσειςΠροσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερώνΣυμβατότητα πολλαπλών πλατφορμώνΑκριβά προγράμματα συνδρομήςΗ ποιότητα του ήχου μπορεί να είναι κακή.

Συμπέρασμα 

Είναι πολύ εύκολο να ακούτε κλήσεις κινητών τηλεφώνων από απόσταση. Χρειάζεστε μόνο ένα πράγμα - καλές εφαρμογές καταγραφής κλήσεων όπως αυτές που εξέτασα παραπάνω. Κάνουν αξιοπρεπή δουλειά στην καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών. Το πιο ισχυρό εργαλείο, το Phonsee, συλλέγει ακόμη περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, της τοποθεσίας και των φωτογραφιών, οπότε συνιστώ την εφαρμογή Phonsee σε όποιον θέλει να έχει μια πλήρη εικόνα των δραστηριοτήτων κάποιου.

Αφήστε μια απάντηση:

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *