Luister naar mobiele telefoongesprekken vanaf een andere telefoon

[5 manieren] Afluisteren op afstand naar mobiele telefoon gesprekken vanaf andere telefoon

Kun je geloven dat 50% van de Amerikanen heeft toegegeven dat ze snuffelen op de telefoon van hun partner? Dit zijn de officiële cijfers van Statista!

Je bent zeker niet de enige die nieuwsgierig is naar hoe je gesprekken van andere mobiele telefoons kunt afluisteren. Wanneer dingen niet goed aanvoelen, zouden de meesten van ons actie ondernemen om de emotionele druk te verminderen. 

Ik heb het niet specifiek over romantische relaties. Wat mijn ervaring betreft: ik gebruikte een app om erachter te komen waarom mijn dochter de laatste tijd zo afwezig was. Het resultaat? Ik ontdekte dat ze gepest werd op school.

Als je je ongemakkelijk voelt over het gedrag van je kind of als jullie relatie niet meer zo sprankelend is, dan kunnen de apps die ik je ga aanraden je helpen om de onderste steen boven te krijgen.

Inhoudsopgave

Kun je het mobiele telefoongesprek van iemand anders afluisteren?

De post van vandaag draait om twee belangrijke vragen: kun je het mobiele telefoongesprek van iemand anders afluisteren en zo ja, hoe doe je dat dan? Laten we het samen uitwerken.

Het korte antwoord is ja. U kunt iemands gesprekken opnemen en deze later beluisteren. Om dat te doen, moet u een app voor het opnemen van gesprekken downloaden en deze de nodige machtigingen geven. Opname van gesprekken is een virtuele telefoonfunctie waarmee u gesprekken kunt opnemen in een digitaal audioformaat via de cloud. Callcenters en contactcenters gebruiken gespreksopname om alle inkomende en uitgaande gesprekken te monitoren en op te nemen.

Maar ik heb nog iets geleerd toen ik de telefoon van mijn dochter in de gaten hield: een app om telefoongesprekken af te luisteren is niet genoeg om een volledig beeld van de situatie te krijgen. Je weet niet wie ze belt, waarom ze zeggen wat ze zeggen, enzovoort.

Dus in plaats van alleen gesprekken op te nemen, raad ik aan om het volgende te gebruiken apps met veel functies waarmee je toegang krijgt tot allerlei gegevens van het doelapparaat. Op die manier krijg je een completer beeld van wat er aan de hand is.

banner

Hoe te luisteren naar mobiele telefoongesprekken vanaf een andere telefoon: Top 5 Apps

Wil je nu naar iemands mobiele telefoongesprek luisteren? Kies dan voor elke app in deze lijst! Elke app heeft zijn eigen opvallende functies en voordelen, maar mijn favoriet is Phonsee. Het biedt de meest uitgebreide set tools die ik heb gezien in een telefoon monitoring app.

1. Gebruik Phonsee om naar gesprekken van anderen te luisteren zonder dat ze het weten 

Phonsee is een geweldige app om naar iemands telefoongesprekken te luisteren die meer functies biedt dan je zou verwachten van een monitoring tool. Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt (ik leg het later uit), zullen de gesprekken van je geliefden geen geheimen meer voor je hebben! Deze software is cross-platform, wat betekent dat het probleemloos werkt met alle apparaten, inclusief Android telefoons en tablets.

Kenmerken van de communicatiepatronen van de Phonsee

Phonsee

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Phonsee:

 • Gesprekken monitoren. Benieuwd met wie ze praten en hoe vaak? Krijg alle details van hun telefoongesprekken met de Android Call Logs functie.
 • Activeer microfoon. Luister naar gesprekken van iemand anders zonder dat ze het weten, zelfs als ze een andere telefoon gebruiken om te bellen. Zet hun microfoon op afstand aan en houd je oren open.
 • Contactlijst openen. Wil je weten wie er in hun inner circle zit? Phonsee kan je telefoonnummers met bijbehorende namen laten zien.
 • Tekstberichten scannen. Ontdek met wie ze chatten en wat ze zeggen. Je kunt al hun sms-berichten lezen, inclusief verwijderde berichten.
 • Lees e-mails. Alle e-mails lezen vanuit de standaard e-mailapp op hun Android-apparaat.

Hoe installeer ik Phonsee op een Android-telefoon?

Wat ik zo geweldig vind aan Phonsee is hoe makkelijk het te installeren is op een Android-telefoon. Serieus, je hebt geen extra technische vaardigheden nodig om het te gebruiken. Dit is hoe je kunt luisteren naar mobiele telefoongesprekken vanaf een andere telefoon met Phonsee:

Stap 1. Specificeer de gegevens die je wilt volgen.

fonsee stap1 functies

Ga hierheen: phonsee.com, en klik op de knop Probeer het nu. Selecteer daarna de gegevens die je wilt volgen (vergeet niet "Gesprekken" en "Berichten" aan te vinken). 

Stap 2. Kies Real Time gegevensoverdracht.

fonsee stap2 gegevens

Real-time gegevensoverdracht zorgt ervoor dat je tijdig updates krijgt over de activiteiten van het doelapparaat.

Stap 3. Selecteer Onzichtbare modus.

phonsee stap3 modus

Als deze functie is ingeschakeld, weet de beoogde gebruiker niet dat de app om iemands telefoongesprekken af te luisteren op zijn telefoon is geïnstalleerd.

Stap 4. Voltooi je inschrijvingsproces.

phonsee stap4 e-mail

Voer je e-mailadres in en kies een abonnement om een downloadlink te ontvangen, samen met je registratiesleutel en installatie-instructies.

phonsee step5 prijs

Stap 5. Phonsee instellen.

Volg de instructies in uw welkomstmail om Phonsee in te stellen.

Stap 6. Luisteren naar gesprekken van iemand anders zonder dat ze het weten.

Je bent er helemaal klaar voor! Nu kun je inloggen op je Phonsee account en luisteren naar hun gesprekken wanneer je maar wilt.

Andere eigenschappen die Phonsee te bieden heeft

Phonsee stopt niet bij bellen; het biedt nog meer geweldige functies, en hier is wat je kunt doen:

 • Track real-time GPS-locatie
 • Geofences maken
 • Browsergeschiedenis weergeven
 • Registreert toetsaanslagen op het doelapparaat
 • Foto's en video's bekijken die op het apparaat zijn opgeslagen
 • Meldingen ontvangen voor specifieke trefwoorden
 • Schermafbeeldingen maken
VoordelenNadelen
Werkt in een verborgen modusGemakkelijk te gebruikenBiedt 30+ functiesU kunt inloggen op het Phonsee Control Panel vanaf elk apparaatJe kunt slechts één apparaat per plan bewaken

2. Gebruik mSpy om op afstand mobiele telefoongesprekken af te luisteren

mSpy Extreem1

De mSpy staat vaak op de lijsten van de beste markt voor monitoring-apps, maar je weet dat er nog iets beters is: de mSpy Extreme-versie. Het zit boordevol de meest geavanceerde functies waar andere apps alleen maar van kunnen dromen. En ja, je kunt het gebruiken om mobiele telefoongesprekken mee te luisteren!

Hoe gebruik je mSpy

Volg 3 eenvoudige stappen om naar anderen te luisteren op mijn telefoon:

 1. Maak je account aan op mspy.com en kies een abonnement.
 2. Volg de instructies op het scherm om het in te stellen.
 3. Log in op je dashboard en begin met monitoren.
VoordelenNadelen
Hiermee kun je de camera en microfoon van de telefoon op afstand activerenOffers onzichtbare modusStuurt direct updates over nieuwe activiteitenIets duurder dan andere opties op de lijst Kan complex zijn voor beginners

3. Eyezy gebruiken om naar telefoongesprekken te luisteren

Eyezy

Eyezy verzamelt elk stukje gegevens dat uw doelapparaat in en uit gaat. Met deze app kun je sms-berichten lezen, de locatie volgen en naar oproepen van iemand anders luisteren zonder dat hij/zij het weet. Het genereert ook rapporten over hun recente activiteiten, waaronder een lijst met de meeste bellende contacten.

Hoe gebruik je Eyezy

 1. Meld je aan voor je Eyezy account en kies je abonnement hier: eyezy.com.
 2. Volg de stappen in de installatiegids om Eyezy te installeren op je doelapparaat.
 3. Log in op je Eyezy dashboard om de telefoongesprekken te controleren.
VoordelenNadelen
Laat je sociale media-apps en instant messengers monitoren.Werkt onzichtbaar op de achtergrond van het doelapparaatHebt een intuïtief ontwerpDe klantenservice is soms traag.biedt geen ondersteuning voor Android-apparaten ouder dan 4.0.

4. Google Voice gebruiken om iemands telefoongesprekken af te luisteren

Google stem

Dit is een geweldige keuze als je gratis naar iemands telefoongesprekken wilt luisteren zonder dat hij of zij het weet. Je kunt het gebruiken op elk apparaat met Android of iOS.

Google Voice installeren

 1. Open je browser en ga hierheen: voice.google.com.
 2. Log in met je Google-referenties.
 3. Klik op het tandwielpictogram. Het staat in de rechterbovenhoek van het scherm.
 4. Kies Telefoongesprekken en schakel gespreksopname in.
 5. Zo luister je naar telefoongesprekken: wanneer je een actief gesprek hebt, druk je op "4" om de gespreksopname te starten. Druk er nogmaals op om te stoppen.
VoordelenNadelen
SimpleFreeOffers auto-transcriptieHeeft een beperkte set functiesKan geen lopende gesprekken opnemenVerplicht handmatig starten en stoppen

5. Een TapeACall gebruiken om mobiele telefoongesprekken te beluisteren vanaf een andere telefoon

TapeACall

Toen ik op zoek was naar hoe ik iemands telefoongesprekken kon afluisteren, was TapeACall het eerste dat naar voren kwam. Het is eenvoudige maar betrouwbare software voor het opnemen van gesprekken die werkt op abonnementsbasis. 

Hoe gebruik je een TapeACall?

 1. Maak hier je account aan: https://app.tapeacall.com/.
 2. Download en installeer de app op je apparaat.
 3. Open TapeACall en druk op de opnameknop.
 4. Selecteer Voeg een gesprek toe en kies het gewenste nummer.
 5. De optie Samenvoegen verschijnt op je scherm.
VoordelenNadelen
Neemt zowel inkomende als uitgaande gesprekken opBiedt een gratis proefversie van 7 dagenCross-platform compatibiliteitDure abonnementenDe geluidskwaliteit kan slecht zijn.

Conclusie 

Het is vrij eenvoudig om mobiele telefoongesprekken op afstand af te luisteren. Je hebt maar één ding nodig: goede apps voor het opnemen van gesprekken, zoals de apps die ik hierboven heb besproken. Ze kunnen goed telefoongesprekken opnemen. De krachtigste app, Phonsee, verzamelt nog meer informatie, waaronder berichten, locatie en foto's. Ik raad de Phonsee app dan ook aan aan iedereen die een compleet beeld wil krijgen van iemands activiteiten.

Laat een reactie achter:

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *